Kommentarssvar!

Har länge velat göra någon sån där fin liten bild med texten "Comments" i någon snirklig jävla stil och ha här på bloggen i silverfärg ish MEeeeen jag kan inte sånt där. SÅ ni får nöja er med denna fina vanliga kursiva stilen

Comments
HAHA. AJa. Skitsamma. Har inte svarat på kommentarer på ett tag så nu när de trillat in så tänkte jag svara :)
Ni får iallafall en random bild som vanligt :)


jag hoppas du dör riktigt jävla gammal mr awesome <3

Elena om Resultatet:
hahahahah innan ja såg den kommentaren om att inte skratta åt präst osv så tänkte jag reta dig för det (A)... du passar ju perfekt som präst du som är så troende, drömyrket är hittat sluta noja nu !!!:O :O

Svar: HAHAHA Sååå jävla självklart ;) din lilla tönt! hahahahaha... Japp, verkligen drömyrket.. Jag hade nog svurit för mycket, dont you think ?;)

Merima om Resultatet:
har de inte förlängt utbildningen till 4 år? antingen det eller så ska de göra det. och jag förstår din tankegång med att du vill ha något rejält på fem år, men det blir svårt med socionomutbildningen då den är så sjukt bred. du kan ju forska vidare inom socialt arbete, om det är det du syftar på. och det finns ju andra utbildningar i anslutning till det, det är inte så att du går 3,5/4 år och sedan är färdig. det blir man aldrig. jag ska t.ex. gå någon kurs (som inte har med skolan att göra) hos en familjekurator, det finns en steg 1-utbildning om man vill bli psykoterapeut och då lovar jag dig att man är nöjd med längden på socionomutbildningen. bara så att du vet!

Svar: har dom? Nice isåfall! :D Allvarligt ? o.0 WAOW :D alltså Merima jag verkligen uppskattar att du skriver allt om linjen för man vet verkligen så JÄVLA lite. står ju ingenting i katalogerna om vidareutbildning direkt.. Jadu.. coolt! men är det svårt? Nu menar jag inte ur ditt perspektiv eftersom du är pretty smart.. Men är det mycket psykologiböcker på engelska osv? o.0 Eller ah alltså.. helt enkelt: är det svårt om man vill läsa vidare efter socionomutbildningen?

viktoria "bäst i världen" mars carlson om Gothenburg:
JAAAAAG VILL GÅ!!!!!!
vi kan gå tillsammans! man mosas ju inte om man inte står längst fram. man kan stå nånstans i mitten, liksom.

Svar: JA! ASBRA mc! Kan du fucking logga in på msn nån gång så man kan planera också? XDDD puss <3

Wiktor om En sak jag hatar.:
lololololol

Svar: Fu.

Ahlen om Det där med facerape..:
Poängen är att göra det med finess, och hålla det på en lagom elak nivå. Ganska svårt att lyckas bra. Att bara skriva "höhö, gillar kuk" och så vidare är bara tråkigt och omoget (ja, jag gjorde det visserligen i början för så där ett och ett halvt år sedan när jag inledde min facerapekarriär, men tröttnade relativt snabbt). Skriva något elakt och svårreparerbart så som du beskrev är självklart inte okej heller. EN perfekt ska vara pinsam för den drabbade, det vill säga att den ska vara så pass väl utförd att folk faktiskt kan tro att det är på riktigt. Jag diskuterar gärna mer om det här med dig någon gång, för tar jag allt jag har att säga blir det en lång kommentar. Det finns mycket att ta upp angående denna ädla konstform!

Svar: Jag håller verkligen med dig! :D Du har koll :D Och jag vill också disskutera vidare ;D haha
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0