Wierdass dream><

Waow! jag hade en sån äventyrsdröm! :D
Minns inte riktigt exakt vad den handlade om förrutom i slutet.. Men det var jag och treu dudes och en tjej iallafall... Ingen jag kände igen direkt men en hette jonathan.
Vi var iallafall typ.. vet inte.. Det var någon som sa "gör dessa direktiven" så gjorde vi liksom så.. Som en boss eller liknande.. Det sista uppdraget var typ att vi skulle cykla lååångt lååångt ut i vattnet .
I havet!
I belgien (wtf?).. för där var det sånt där... tidvatten! ja.. och det blev sandmark huuuur långt ut som helst.
Hela miljönoch allt var underbart. Fåglar flög jättenära, fint varmt vatten och allting var bara awesome! sen gick vi då till dit vi skulle i vattnet. Där låg det en båt som var fastkedjad i marken och vi gick in i den.
Den hade även begravts under sanden en hel del men det var liksom inget vatten i båten eftersom det var tidvatten utanför..
Så vi gick in där alla fem sen dog folk en efter en av olika fällor som den "onda" hade satt upp. Vårat mission var att leta juveler och diamanter ^^.. En sak btw. Dom som dog, dog inte på något hemskt sätt (förrutom den sista), så det var inget man la märke till i drömmen.. dom liksom bara försvann en efter en..Så till sist var det bara jag och han jonathan kvar..
Vi hade juvelerna och vi skulle hitta ut. Då kom vi in i ett kontrollrum som var helt öde och fortsatte sen till nästa rum som var ett stooort rum med bara massa egenbyggda hyllor, ståendes i exakt symmetri. Där stannade vi upp och tittade runt lite och tänkte typ "wtf?" sen märker vi att dörren vi gick in genom stängdes och den dörren vi skulle ut genom inte heller gick att öppna.

Rätt som det var så började det skjutas massa saker inne i rummet, dom schvissade förbi utan att jag riktigt han uppfatta vad det var som sköts.. Men tillslut såg jag (i slowmotion såklart-.-) en PENNA flyga förbi precis framför näsan. Samtidigt ser jag hur de hundratals pennorna slaktar min kompanjon. Men jag dör inte? Nej, jag var tydligen gjord i trä (!WTF?!) och därför kunde jag inte dö.
Jag blev arg på personen som låg bakom det här och efter att pennorna slutat skjuta så kom han in genom en lönndörr.. Jag tittade på köttklumpen i hörnet (jonathan) och gick sen mot den onda.
Han tittade nöjt på mig och slog ut armarna som om han skulle krama mig, jag blev helt ställd och stannade till och lät snubben krama mig. Efter det så struntade jag i missionet och ville istället veta hur han hade fixat iordning det där med pennorna.. Hur fungerade det liksom?

Vi gick in genom lönndörren och där berättade han. Han hade skisser osv.. Var massa olika sätt men dom sköts iaf ut ur en blåvit sak med olika många hål till pennorna och sen sögs dom in i en liknande mackapär.
öhm ja.. vet inte riktigt vad som hände här.. Vi babblade ett tag om de olika grejerna han hade och hur man kunde förbätra dom osv.. Han hade bl.a. en som skulle göra att pennorna gick snabbare (men nu när jag tänker på det så låter det löjligt). Den var konstruerad precis som en vanlig penna men han hade satt på en liten "snurra"typ. I sånt där mjukt material som man hade på alla leksaker när man var liten ni vet? Anyway då minns jag att jag kommenterade "hur kommer den in i sugmaskinen då? När hålen är runda lika stora som en penna men med den fjädern så blir den ju tjockare" .. aja iallafall!! sen fick jag gå ut med skatterna och då levde helt plötsligt jonathan.
Alla fem av oss hade lagt en stooor hink med guld och grejer på stranden. Men jag hade såklart störst. Men jonathans var snodd sa han.. Så han fick dela med mig.. Vi fick helt enkelt grejerna tillslut. Men ja.. När jag och jonathan gick där ifrån så gick vi hem till hans hightech hem och bar på min tunga jävla guldskål med grejer i.. Sen när vi kom hem till han så ser jag att hans inte alls hade blivit snodd, den stod rakt på vardagsrumsgolvet och den var mycket mycket mycket myyyycket större än min..
Så sa han "för att du var snäll och ville dela med mig så delar jag med dig också."
Karma?;D HAHA.. men jaja.. sen slutade drömmen typ.. vi skrattade och drack champange typ sen vaknade jag

Har ingen bild som passar =( men ja. haha ni får någon random ur en mapp!
Jag, Oliwer & Hasse nördar oss


Kommentarer
Postat av: Hippie

Nörda<3

2011-03-16 @ 17:17:19
URL: http://dangerhippies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0