da wiiikend! - Fest fredagen :)

åh. FÖRST OCH FRÄMST är jag riktigt jävla besviken på mig själv att jag bara glömde blogga. .wtf liksom =(.. men jag har inte ens med mig en dator till mamma, så man glömmer jävligt lätt.. man roar sig med annat helt enkelt..
Sen att wiktor var här i helgen underlättade ju inte att komma ihåg bloggen.. attans..

Jaja! :D Fredagen var... jävligt fylld med grejer.. men det tidiga har jag redan skrivit om..anyway.. runt.. eh?.. klockan två så drog jag till stan med MC.. vi gick till susanne som har den uuuunderbara lilla affären " Kalles Rum " i stan (JÄTTENÄRA alcamo pizzerian.. )REKLAM REKLAM REKLAM (A)... och det var som vanlgit jävligt astrevligt.. hon älskar mig typ.. haha <3
Efteråt så tog vi oss till Monki / H&M.. jag gick till HM och MC till Monki, för att vi skulle hinna.. MC köpte en snygg jacka för 250kr inne på monki :) Och jag lämnade tillbaka en skjorta på HM som jag skulle ge till hasse men han ville inte ha den,så det löste sig ju fint :) Och snabbt efter det så gick vi till "smycket" på smedjegatan där mc köpte en ny töjning till örat :) fint!
vi gick vidare till New Yorker där jag lämnade tillbaka ett linne och sen snabbt till stationen för att möta upp Wiktor...
Då var klockan typ 16.00... eh.. ja just ja! sen bjöd mc mig på subwaymacka<3.. OCH DOM GOOOOOOOODA DELICIOUS JÄVLA KAKORNA<3 jag ryser fan av hur goda dom äääär!
UPPMUNTRAR ER ALLA TILL ATT SMAKA DOM! .. på subway, med vit choklad i .. OMNOMNOMNOM! dom är inte ens hårda.. SÅ jävla goda!!! go try them!





Öh.. ja.. nu blevjag helt exhalterad av detta så jag glömde vart jag var.....JAaa just ja!.. vi åt typ i en timme och sen träffade vi boris :) och efter det så åkte vi hem.. MC hem till sig för att fixa till sig för utgång, jag och wiktor åkte hem till pappa för att hämta saker jag skulle ha till övernattning hos mamma osv..
men eftersom det var huskvarna marknad så stannade vi där och köpte donuts först.. (A)
Och skyyyndade oss iallafall hem.. för klockan var runt halv sju.. sen när vi hade hämtat sakerna hos pappa lite fort så gick vi till mamma, svinvarmt ! :|.. pust.. fyfan.. men det gick bra, även om jag stressade sönder lite där.. och sen väl hemma hos mamma orkade jag verkligen inte gå hela vägen tillbaka (för pappa bor jämte mc typ xD) .. så jag väntade på att bussen skulle gå.. och anyway.. vi tog bussen och sen gick vi in på willys och handlade drinkvirke och skyndade oss till mc.. där vi hävde dricka, bytte om och stressade i ungefär 15 minuter innan vi var tvungna att gå till bussen (eller springa...) ..
Synd att jag inte har en bild på hur snygg jag var, så ni kunde sett hur fort det gick att fixa ;) Haha.. men aaja.. MC såg så jävla snygg ut! FÖrövrigt MC! jag hann aldrig säga det, men Boris sa att "mc borde verkligen inte ha några problem med självförtroendet, hon är ju andra snyggast här inne helt klart" (jag var såklart snyggast, enligt honom.. haha<3) men Ja. Så ditt lömska mission att se extremt bra ut lyckades ;)



oooch anyway... ööh... ja! vi var ute på bongobar några timmar (väldigt få.. typ 2?) ..sen drog jag och wiktor vidare till McDonalds.. Det enda "roligare än vanligt" som hände var att jag och wiktor pussades lite och först så hörde jag kommentaren "det där är fan olagligt" .. som om wiktor var pedofil typ.. HAHAHA.. och sen kom det fram två tjejer och allvarligt talat SKREK "Get a room", jag höll på att få hjärtattack, sicka idioter =(..
Anyway.. vi stannde inte sålänge och grejen var att precis när vi kom till bongo så ringde min söta bror och tjatade på att vi skulle ner till huskvarna igen (där jag bor... xD) för att på hotellet var det fest och spelning med ett bra band.. jag ville såklart dit och hänga men tänkte verkligen inte åka ner direkt när jag hade kommit ner till stan, wtf liksom.. så jag hängde lite med sötmc och sen blev jag nånstans där emellan väldigt väldigt full...
Hos MC drog jag i mig en spriteflaska med någon drinkblandning hon gjort, samt en drink i ett glas.. och på bussen påväg in mot stan drog jag i mig en och en halv 0.7 cider och därefter två "orgasm" drinkar på själva bongo.. lite VÄL mycket för lilla mig.. sen ska man ju inte mixa heller.. men haha, det var kul iallafall :)

Träffade även på Boris, Mårtensson, Torbjörn och Ekman utanför bongo :D superawesome.. jag gillar alla dom fyra pojkarna :) .. synd bara att vi inte hängde med dom till pipes of scotland, fast nu kom jag på att det endå är 20årsgräns där..? wtf.. HAHA..  aja..

Efter Mackedonkan så åkte jag och Wiktor hem till huskvarna för att möta Josefin och Hasse/Leena/mamma :)
Vi träffade jossan vid macken  och sen gick vi till hotellet där vi var typ i femton minuter, sen var det tydligen klart där.... så.. jag, mamma, jossan, wiktor gick hem till mamma :)
Hasseoch leena åkte bil med någon hem till leena.. anyway.. det var surt att det bara blev så kort på huskvarna stadshotell.. men aja... så kan det bli ;)

Påvägen hem till mamma hann jag promenera bort den värsta fyllan.. haha..men natten var så jääävla konstig.. dels var vi uppe ett tag och lolade till typ 02.. men sen när vi skulle sova så kunde jag inte somna, sen vaknade jag fleeeeeera gånger, sen var jossan konstig hela natten och rullade/pratade/nafsade i sömnen.. hahaha<3
och sen när jag väl sov så drömde jag så konstiga jävla saker.. samt att jag ibland drömde om att jag var vaken...

Nu blev det så jääävla lång text bara om fredagen.. så vi får väl nöja oss med att bara skriva om fredagen i ett inlägg :)
Ni får en väldigt full camilla på en ganska failad bild också..








Kommentarer
Postat av: Boris

Första pussarna då? ;)



Och du, jag tror jag sa ganska rätt fram till MC att hon var snygg. Kommer inte ihåg exakt vad jag sa dock. :P

Och du, jag pratade med dem på pipes. Huvudsaken är att man är född 91 så kommer man in, de har inte ens en dörrvakt. :)

Du var grymt snygg i fredags btw. :)

2011-05-24 @ 10:03:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0