Min blogghistoria.

Wooh.. Kollade precis igenom hela min blogg.. Fyfan vad tråkig min blogg var i början. alltså jag hade samma texter oc hvärderingar som nu.. men inga bilder? luls.
OCh så skrev jag lite väl dampigt ibland. MEN ..för att komma till saken.. Jag har slutat blogga ganska många gånger förr.. Mest för att jag glömde/inte hade tid för alla läxor.. men en gång för hela min familjesituation drev mig till vansinne typ.. och jag pallade inte med att skriva något bra så då tänkte jag att jag inte ens behövde skriva.. för sprida negativitet är fan inte camillastyle..

meeen!  i augusti förra året bestämde jag mig för att verkligen återuppta bloggandet (för att folk skulle kunna följa min hjärtoperation och resa till usa) och alltid alltid göra bra inlägg.. Sen dess har månaderna vart späckade med inlägg och bilder... jävligt imponerande hur lätt det var att bestämma sig :) jag tycker det är skitkul att skriva varje dag också.. dock undrar jag hur det blir på högskolan? tänk om jag inte har tid då igen? som med gymnasiet?.. fast min gymnasielinje var ju riktigt fucked up och stressande.. haha..

men ja.. hoppas ni gillar mina uppdateringar.. ibland kanske de blir lite sega när jag bara skriver om "åh måste göra det och det och det viktiga "... men ja.. så är det ju många dagar..
Förövrigt är vädret lite bättre nu :D Kollade på smhi och deras prognos säger dock att det ska regna mycket..... -.-
jag VILL JU gå till stan.. tror jag gör det endå.. för jag tänker att 1. man kan stå inne i butikerna. och 2. om det spöregnar kanske det inte är så mycket folk ;D hahah... positiva tankar gogo!


Kirsty 2006.. hahahahah.. kan man vara snyggare eller ? ;) <3.. hon åkt på tivoligrejerna med hennes lillasyster och hon var lagom uttråkad <3




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0