Motorboat!

hurrhurrhurr!
jag är mer glad nu än innan.. och nu ska jag träna.. eller ska jag det efter?.. hmmm.. kan inte bestämma mig..tror det får bli såhär..

Fixa spisplattorna
Fixa disken
Ta ut soporna(om det inte är gjort? minns inte o.0)
Träna
Städa mitt rum
Ring mamma
Ta ut hundarna...

Låter mest logiskt att göra så faktiskt..Imon ska jag dammsuga... :| katastroftråkigt...och kanske hämta flyttlådor hos mamma med, så jag kan packa mina saker till studentlivet..ufft. jag är livrädd. =(..eller okej.. inte livrädd.. men verkligen obekväm med situationen och faktiskt rätt rädd..
Rädd för allt ansvar, rädd för att göra fel, rädd för att vara utan min fina familj, rädd för att jag ska råka skära mig och förblöda, rädd att jag ska få hjärtinfarkt och dö ensam, rädd att inte klara skolan(vet inte ens varför jag oroar mig över det.. men det gör jag ändå -.-), rädd att inte få tag i en lägenhet osvosv.. Finns så jävla mycket kaos saker som kan gå fel.. haha.. faaaaaan!


Oh happy day! Jag saknar Emma.. så ni får en till bild på henne från en happy day ;D







ja just ja..rubriken var ju väldigt random.. det var för jag i mitt huvud tänkte "wrwrwrwrrrr-blurblurblur" när jag skulle komma på en rubrik.. så lät det som en motorboat.. både som en riktig motorbåt, eller som en "skaka ansiktet mellan tuttarna motorbåt"...så det fick bli den rubriken..ursäkta min dåliga fantasi =(



Kommentarer
Postat av: Emma

aw saknar dig med! snacka om dubbelhaka på första bilden ;) åh studenten<3

2011-05-20 @ 17:58:22
Postat av: Boris

Du vet att det hade nästan varit mindre ologiskt om du inte förklarat dig om rubriken? ;)

Men det är sånt som gör din blogg så bra. :D <3

2011-05-23 @ 09:23:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0