Offspring - I want you bad

Nu ligger jossi i sängen och ska snart sova :) jag tänkte att jag bloggar lite mer idag innan jag lägger mig.. var ute med hundarna innan och då drog en av mina favoritlåtar med offspring igång <3 .. awesomeness!

Nu tänkte jag att jag ska berätta lite om vad FAN som hände igårkväll...Skulle preciiiis gå iväg till bussen för att åka till stranden och grilla med maaaaaaassa folk.. blev världens fest tydligen.. fan vad jag var avundsjuk idag när jag hörde det....

Ah.. så började mitten av bröstet pumpa hårt som in i helvete ..tänkte att jag "borde ta ventoline så det går att andas enklare". sen tog jag min hand mot bröstkorgen och det slog helt sjukt hårt och detta gick på några sekunder sen fick jag AS ONT när det pumpade.. och då tänkte jag "ROPA PÅ KLAS! ROPA PÅ KLAS!!!" (min bror) och då ställde jag mig upp och skulle gå mot trappan för att ropa på klas. Då kom något jävla tryck mot huvudet och det blev svart i en sekund samtidigt som jag GAPSKREK verkligen på klas med vääärldens panik i rösten..

Var riktigt jävla obehagligt och det gjorde så fruktansvärt jävla ont när det slog.. Men sen när jag hade skrikit på klas så la jag mig ner på golvet och störtlipade och började hyperventilera.. tror jag fick en adrenalinrush eller något för att när det väl var över så blev jag SUPERVARM och SUPERTRÖTT ...

ah.. iaf.. klas kom upp under tiden jag låg på golvet och grät/skrek/hyperventilerade och så frågade han om han skulle ringa larmcentralen men jag sa nej för jag ville att han skulle ringa pappa...
Det gjorde han, och innan samtalet avslutades så var allt över liksom..Tog kanske bara totalt två minuter alltihopa.. men sen när pappa kom hem så tvingade han mig att ringa akuten .. De ville skicka en ambulans och allt men det kändes liiiite överdrivet så pappa skjutsade in mig till akuten istället för att en ambulans skulle göra det..

Öhm.. ah.. vi hämtade mamma så någon kunde vara på akuten med mig och vänta på besked..Vi kom dit runt sju.. fick gå före i kön p.g.a. att mitt gällde "hjärtont"..

De tog in mig i den första undersökningssalen.. Där de tog EKG, blodtryck och mätte syret i blodet... Det var två praoelever där.. från ED.. samma skola som jag gick på gymnasiet.. så jag kände att "det är ju säkert bra elever" meeen det var ju LITE obehagligt att flasha boobsen för någon man sett i skolan liksom??? HAHA. snubben stirrade ju endel och jag snodde båda deras namn och facebookade dom precis.. Snubben har fyra gemensamma vänner, tjejen hade inga.. ufft. inte okej.

Aja.. Efter den lilla stunden i det rummet så kördes jag till ett stort jävla rum där det var bara massa massa maskiner och stort utrymme samt en operationslampa.. det var typ "prioritetsalen" -- där låg jag i typ tio min i väntan på en läkare.. men sen kom sköterskor in och sa att dom hade fått in en ny patient som var brådskande.. så jag flyttades till rum 31 och där låg jag i typ en timme och väntade på läkaren. var SVINHUNGRIG..tänkte ju äta på stranden men det sket ju sig totalt...

Jag var iaf uppkopplad på en maskin hela tiden som tog blodtryck, ekg-ish (hade elektroder men skrev inte ut på papper, utan kom på skärmen istället) och en syremätare..

Aja.. sen kom läkaren efter ett bra tag och då sa hon att jag skulle förklara igen..
Hade fortfarande ont i huvudet efter allting som hände, och var fortfarande varm och svintrött..
öhm.. ah.. sen sa hon att jag skulle bli flyttad till hjärtvårdsavdelningen.. och blodprov skulle tas för att utesluta hjärtinfarkt.. de tog blodprov tre olika gånger.. fyllde flera rör varje gång.. men detta skedde kl 03 på natten så jag var ju ganska borta....
Ah iaf.. blev flyttad runt kl halv tio på kvällen och mamma hade åkt hem typ en kvart innan dess, då vi fick besked om att jag skulle iväg .. öhm.. jag var fortf. uppkopplad på de där sakerna och sen när jag blev flyttad så fick dom koppla om mig till en maskin på den avdelningen..

hade en jättetrevlig tant som rumskamrat iallafall :) men sov mest endå.. sov sjukt dåligt för det var så varmt och jag hade elektroder på hela kroppen och fingrarna blödde från blodprov osv osv.. men ja.. det var väl typ det.. På morgonen kom kardiologen in (som av en händelse råkade vara Ahlens pappa :)) och sa att dom inte riktigt visste vad som hade hänt.. inget hade synts på övervaket eller ekg eller blodprov osv.. så han sa att det kanske var hjärtflimmer  .. men ah.. sen fick jag åka hem.. och jag hade fått så många fina sms<3 tack för det alla som skrev..



Enda "märket" förrutom bandet med mitt personnummer på som jag fick med mig..
klet från en elektrod xD

Kommentarer
Postat av: Elena

Hoppas du mår bra nu !

2011-05-08 @ 12:50:51
Postat av: Hippie

Ujuj, låter jobbigt:S Hoppas du mår bättre nu<3

2011-05-08 @ 20:48:36
URL: http://dangerhippies.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0