And here comes that Milly again.

Som vanligt inser jag att det är ingen ide att vara arg eller tjurig. Jag vill vara glad hela tiden. And I honestly wish I could. Tänk om man var glad hela dagarna och inte slösade energi på att vara nere ? Would be so nice :)

Jag har varit rage-free i ca 2 år kom jag på när jag var ute med donna. Och nu kanske ni undrar (ni som inte upplevt det..) vad "rage" för mig är. Ja. det är .. När jag blir ordentligt jävla förbannad. Jag kan inte kontrollera det WHAT SO EVER. jag blir helt galen,berserk och skiter i allt vad folkvett heter.. aja. iaf. sist var i skolan. Då blev jag så fruktansvärt arg på tim.. jag slog sönder en spegel, kallade han för riktigt fula otäcka hemska saker (som jag såklart ångrar fett mycket..), skrek som en idiot och boxade sönder mina knogar..

och.. jag tänkte.. Att .. jag kanske inte är ARG så ofta längre (alltså, inte rage, utan allmänt arg..), men jag är mer oftare ledsen. Whats that about liksom? Så jag tänkte att kämpa ännu lite mer på mina attitydproblem (kallar man det så? när man inte kan hantera känslor? haha.. anyway..)


Varje dag sen jag och wiktor har vart med varandra så har han gnällt lite mindre på livet, han har vart alltid lite gladare och han kommer nästan aldrig hem på dagarna och är negativt inställd till saker som förr.. Det är helt amazing. Och jag själv känner att jag går åt mostatt håll. Kanske inte så konstigt med ett helt nytt liv liksom (att flytta hemifrån är en av de tre stressigaste sakerna du någonsin kommer göra i ditt liv vettu!), massa doktor saker brevid "en normal 20åring tjejs liv" och annat.
Men. jag vet att jg inte är LEDSEN for real, alltså deppig. För jag gillar verkligen det jag har. Jag älskar min fina pojkvän verkligen jättemycket. Det är skrämmande. Men ärligt talat så är det dags att erkänna det.. jag älskar honom liksom! och min familj, även om jag aldrig har dom nära så vet jag att dom ALLTID kommer finnas för mig. Vill jag något så hade de åkt exprä (stavning?) upp till mig och fixat vad det nu var jag ville.
Och min utbildning är häftig! Jag gillar det jag sysslar med. Och jag har en uuuunderbar liten vovsing, jag lär mig om livet och allt vad eget ansvar innebär. Det är fett bra ärligt talat.
men jag tror att det är enklare att bli ledsen om man känner sig ensam. Och det gör jag, verkligen.
Och väldigt ofta.

men. Nu kommer vi till hela Camillagrejen. Jag ska sluta med det här :). Varje gång jag är ledsen eller halvtjurig över något, så ska jag antingen försöka mig på att säga "fuck it" (fungerar dock sällan, för känslorna tränger sig på även om man försöker ignorera dom.. hehe..) eller så har jag en STOR FET LISTA här nedanför om varför jag INTE ska vara ledsen eller tjurig. Varje gång jag känner mig ledsen (tills nyår!) så ska jag läsa den. För att humöret ska vända. Just do it, read the f*ing list och känns glädjen




(jag tror att jag ska skriva den i tredje person? vi får se! blir lite blandat kanske.. heh)

1. Det är förmodligen absolut inte värt det. De få gångerna du är pissed då det är värt det, det är typ de få gångerna som du rage-ar. Så, drop it.  Berätta istället för personen hur du tänkte, säg att det gör inget, för personen betyder mer än det du är lack över.
Är det bara kasst väder som gör dig deppig? Cmoooon milly, inte din grej. det VET jag att jag kan släppa. bara tänk på något annat :)
Är plugget påträngande och jobbigt och oförståeligt? Först av allt. TA EN PAUS. 45 min. Sen go.
Gör något du tycker om och blir glad över, under pausen. Sätt dig inte bara i soffan och deppa, ring din sötsak, lek med donna, baka en kaka, gör något kul kul kul! och dra i dig en liten kaffe mens du pausar :)

2. Camilla lilla. Du lever. Ta vara på det. Precious little life. Det kan försvinna så fort så fort! T.ex. senast idag så bläddrade du igenom sommarbilderna från förra sommarn, där POFF kom det en bild på din vän Felix Söderberg. Du hade inte sett han på 3 år, sen stod han där på baren och var precis lika underbar som vanligt. Nu är han poff död. Påkörd av ett tåg, bara sådär. Inte ens med flit. Så seriöst. Drop that fucking attitude och get a hold on yourself..  Är det hjärtat just som tynger dig?.. Det är lite synd, men fortfarande, du lever. Tänk om du var född i en annan generation. Plus, ditt ärr ser rätt sexigt ut ;)

3. Waow. Världen. Shit. Vad fin den är. Kanske inte människor, men själva naturen, att vi exsisterar och att solen går upp varje dag, att det finns små minimala djur till jättar som elefanter.. det är sjukt. Och det är ballt. Tänk så jävla mycket du har att uppleva. Och tjura är inte ett sätt att uppleva.

4. Varje minut som du är sur, förlorar du 60sekunder på att vara glad!

5. Såklart, återkommande ämne. Din familj. U love them, tänk på dom :)

6. Du är en kämpe. Vafan ska du gå runt och vara halvtjurig eller ledsen över? det är säkert ingenting som du inte klarat dig igenom 1000ggr värre förr.. For real :) och FRAMFÖRALLT tänk på att OM DU inte tjurar nu, så kommer du kanske vara HELT TJUR FRI tills nyår!! galet bra prestation! Och jag vill faktiskt att du ska lyckas med detta. Du kommer vara stolt efteråt.
OCH Så kommer du ha gladare folk runt omkring dig med. Din pojkvän kommer aldrig bli påverkad av en tjurig milla, din familj, dina vänner, klasskamrater och din hund. Alla slipper det. och alla mår bättre när du mår bra..
Sen så förtjänar faktiskt din pojkvän att ha en glad liten tjej. Även om du är arg på honom, så tänker efter EN GÅNG TILL. Är han inte värd det? Jo. And you fucking know it, deep inside liksom!

7. Okej. Vi tar hjälp av sötsakerna, ifall du fortfarande inte är glad! haha!
ÄT CHOKLAD! Eller baka! Eller bara släng i dig massa god sirap! :D Och sen en till sötsak. Din VOVVE! gå och gosa! :D ALla mår bra av att gosa med en underbar söt liten mjuk och fluffig hund ! :D

8. Kolla på serier, läs serier, sånt du skrattar av alltså :D wiiiiie! eller ring pappa?

9. Ring kirsty. Definatly gonna make u laugh ur ass off.

10. Ta till stenen! "Varje gång du är ledsen, håll i den här och tänk på ALLT FINT i hela världen. Så lovar jag dig, min lilla prinsessa, att allting kommer försvinna."


jag har fler tips, men jag tror de här räcker :) GLHF till mig själv ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0