Organisk kemi tentaplugg

ALLTSÅ. omfg. är det något jag hatar fr.o.m. nu så är det organkemi. Jag hajjar ingenting, och vill tamejfan inte skylla det på läraren som är helt kass.. men I cant do anything else liksom.. Fan. Och så har vi ingen litteratur utan bara massa random notes.. som man inte fattar ett skvatt av. Hej tentafail!

Jag börjar egentligen kl 15 idag, men ska till skolan nu vid 10.30 för att skriva labb och plugga. fy vad tråkigt =(. men I will manage! För jag är duktig :D och btw en sorglig saK. Jag började ju med min egna "terapi" grej.. att försöka att inte vara tjurig tills nyår. Jag failade i förrgår. Blev skitarg =(.. men iofs bara ett litet tag, men still! det var lite onödigt.. Lite..


Tjurig milly för ett tag sen >.<

Min buss går här utanför om en timme, så jag måste packa lite grejer, käka piller och fixa iordning mig.. Wiktor tar alltid Donna åt mig på morgonen när han vaknar :) Så gulligt! <3

Igår låg jag iallafall och läste igenom alla papper.. Förstod liiiite mer då, men det är så mycket "glosor" typ som man bara måste plugga in. Jag hatar sånt.. Fattar inte =( Jag vill ha formler och nummer som man sätter in i formlerna.. vill inte plugga in exakt vad ester har för funktionell grupp och alla dom andra, eller vilka som är mättade och omättade, eller hur en jäkla additionsreaktion ser ut. Det är inte ens formler!! Det suger =(


jaja. I will manage hoppas jag! det är endå bara tre poäng så provet kan fan inte innehålla allt skitsvårt som han har gått igenom..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0