Tv play

ehehe.. sitter just nu ( leona har inte kommit än ) och kollar på lite serier jag missat under plugget. TV PLAY är fan awesome. Asbra ide!
anyway.. Nästa helg ska jag till helsingborg, för julbord som jag skrev om.. MEN framförallt så är det julmarknad där nere säger tobbe (wiktors vän) och wtf VAD UNDERBART MYSIGT :D sen blir det lussebulle bak, julgodis fix och massa annat kul :D Cant wait! awesome.. Synd dock att jag inte kunde hänga med kirsty denna helgen men jaja :) Så blir det iblaaaand..



jag har inte sagt hur tentan gick btw! :|.. he. Det är verkligen YTTERST liten marginal. När jag räknade mina poäng på ett ungefär, så fick jag från 22 till 28 poäng typ. Det är 25 för G.. Så det är bara hoppas att jag väger över åt det hållet.. hahaha.. fick svar på tentan via mail, och vad jag kunde komma ihåg att jag svarat (inte säker, så det är möjligt att jag failat ändå) så borde jag få 27 poäng, vilket är godkänt.. Jag hoppas iaf. Men biokemin ska gå bättre än en 3a.. vill inte bara ha G i den.. Det är ju en kul kurs liksom..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0