Bildbomb!

HEY YOU! haha. nu ska jag hoppa in i duschen snart innan jag lägger mig.. börjar 10 imorgon så liiite sovmorgon blir det iallafall :D.. men ni ska fåse massa bilder nu :) har nämligen hittat kameran igen + sladden (fan vad jag alltid tappar bort dom två sakerna?! hahah!)

Jag har glömt visa er den här bilden.. hahah! när jag och wiktor bakade tårta till pappa i juli så kladdade wiktor grädde på mig.. sicket as!



Vi kämpade som as för att få tårtan bra..




Samt att jag & MC satt en gång i juli och grillade minimarshmellows över ett ljus :) Samma dag som jag och wiktor blev ihop faktiskt.. wootooot!




Lilla pluffs föddes när jag var i helsingborg och hälsade på wiktors familj för första gången ;D




Jag träffade även mine-to-be- hund Donna :)





Och en gång fotade jag pappas hundralappssamling.. haha..




Nördar är vi allihopa i min familj tydligen :D




och en dag försökte jag tydligen få en bra bild på mina kinder.. Elena hade sagt till mig att jag faktiskt har fina kindben och att man inte tänker sig att mina kinder är tjocka, så som jag tänker..
Så jag satt och fotade mitt ansikte, med fokus på kinderna, i massa olika vinklar.. jag fick en bra bild.. Av 35 st.. (Y) way to go.. haha!




det här var bara några random luls bilder som jag glömt visa er.. Men nu kommer vi till lite mer aktuella bilder.. Som igår när vi gjorde sushi! :D



eller.. egentligen gjorde mest wiktor allting xD haha.. jag vågade inte pilla..och han tyckte det var gott, det tyckte gabriel också, men inte jag. usch.. blä!




Sushisar! :D Dom ser så jääävla goda ut, men fan vad det inte är mumsigt...







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0