(editad..)Matematisk envariabels analys

blä. det suger. suttit i 5h och pluggat matte nu, ska skriva lite labbrapport nu i kanske 2h och sen skriva ut lite gamla mattetentor att öva på.. sen ska jag nana.. har ingen skola imon så det är rätt soft :).. Jag var i jönköping måndagskväll till tisdagskväll för att jag skulle till läkaren.. Det gick fint :) hade inga nya konstigheter iallafall, förutom en heeel del dubbelslag, men det gör ju inte så mycket eftersom jag inte ens själv känner av det.. jag bara såg och hörde det på ultraljudet, och så sa dom ju det såklart med..

Jag ska iallafall få en pacemaker förmodligen.. det är nästan helt bestämt.. Ulf Thilén var där och bedömde mig.. han är en "GUCH-konsult" från lund,, alltså specialist på människor med medfött hjärtfel, men ytterligare disskusioner om migmåste genomföras i lund först med massa specialister så de vet vilka mätvärden osv de behöver innan de tar slutgiltligt beslut..

På måndagskvällen var btw jag och pappa ute och käkade på dal baffo.. (stavas det så? Ser så jäkla dumt ut.. haha!) anyway det var mysigt .. jag har saknat mina föräldrar så sjukt mycket, men det var inget jag tänkte så mycket på förens jag faktiskt var där.. ufft...

anyway sen var det en grej till.. och jag vet itne om jag vill skriva ut den här.. för det är liksom min grej att ha för mig själv på något sätt, men samtidigt är det här MIN blogg, med mina tankar och mina känslor.. oooooooooch det känns alltid bättre att skriva av mig. SAMT att jag vill ha kvar det här som minne, så jag kan kolla när datumet var osv osv.. dunno, det är spännande..
Beym åste gå


EDIT:randombild från random bildmapp


 Sorry. Jag satt vid wiktor dator och han ville ha den, därför det blev så abrupt slut. hehö. nu gör jag labbrapport och gabriel är snäll och skriver ut mina övningstentor :)
Btw jag har börjat mensa, för er som är intresserade av sånt. Det suger. Idag har jag blödit fan ut ur alla hål förutom munnen... men obehagligast var nog ändå örat o.0 kändes så smetigt..

Jo. angående det där som jag inte hann skriva klart om.. Det är inte ens fullt bestämt, man vet aldrig framtiden.. men ja.. jag kommer förmodligen aldrig kunna skaffa barn .. det suger. och jag vill dö när jag tänker på det, men därför tänker jag inte skriva mer om det nu, för jag vill inte tänka på det, jag vill fokusera på mina läxor..


Jag trivs här i linköping, även om det luktar sopor i köket nästan hela tiden, och även om det inte alltid är rent och fint, och även om jag inte har alls många att umgås med.. och även om jag inte har min familj här.. och även om det är så mycket ansvar och saker som ska göras. Men det är nog egentligen det positiva.. Jag har saker att göra, jag behövs för mig själv typ.. Jag älskar att jag har börjat plugga igen, fyfan ett år utan att göra något sög röv, förutom när jag var i usa ofc, och när jag hade opererats, för då kunde jag ju inte ens röra mig och jag vill absolut inte göra något då.. haha...


ne.. jag vet inte vad jag ska skriva ärligt talat.. jag saknar mc riktigt mycket idag och även kirsty.. Föresten så fyller jossan år idag så GRATTIS SOM FAN :) AAH! jo en sak jag kan snacka om haha.. Mina pengar som student. omfg.
Jag sparar undan 2000 varje månad.. så jag har runt 6500 kr /månad.. och nu har jag 100 kr kvar :(.. (som jag fått av mamma.. HAHA!) fast iofs är 450kr utlånade.. så, egentligen har jag ju faktiskt 450kr kvar tills den 25e.. och allt jag verkligen MÅSTE betala är elen.. sen kanske overallen kommer snart med, och annat.. har t.ex. ingen mjölk, men det är onödigt att handla om jag inte vet att jag ska ha den till typ mat, för då slänger jag ändå halva..
Och just ja, nu kanske ni undrar varför jag inte tar av mina sparade pengar? nej. För dom är _sparade_ och för en anledning såklart. Om man börjar nalla ur sparade pengar så kommer man fortsätta, not my style..


nä. måste skriva rapport nu. :) ha en fin dag och så får vi se när jag skriver igen, jag har nämligen fortfarande typ 10 dagar kvar på min 12dagars pluggperiod.. heh.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0