Lära sig periodiska systemet är inte lätt..

blääääääääää. Det är inte lätt endast p.g.a EN simpel sak. Jag tycker det är tråkigt. Är något tråkigt så blir det helt plötsligt såååå mycket svårare... yeye. har iaf pluggat 5h idag, 3h kemi och 2h matte. Well done! nu ska jag lägga mig i sängen i två timmar och läsa kemiboken, innan jag somnar för dagen i min störtsköna säng<3

meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen. Fan. vill ha något vettigt att skriva om... Helgen iofs! jag var ju i jkpg.. På fredagen kom jag fram runt 18 och sen..just ja.. klas, hasse och mamma hämtade mig i klas nya bil (Y)! sen åkte vi till max och käkade :D.. öhm.. sen kördes jag hem till pappa och där tittade vi på tv och babblade typ..
På lördagen övningskörde jag en hel del, bakade en stor smörgåstårta med pappa och så firade vi mamma.. på kvällen tittade vi på film igen och så käkade vi godis :) På söndagen var det middag hos farmor, men innan det var jag på en invigning av ett ridhus! :D det var massa fina hästar hahah.. öhm.. hos farmor var det mysigt och sen .. så.. åkte vi till pappa tror jag? Skulle plugga lite och sådär, vid 18 hämtade mc & toni mig så åkte vi och chillade hos mcs pappa..
awesome time :)
Sen åkte jag heeem. Nu måste jag verkligen gå iväg och läsa, ha en fiiiin kväll! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0