Size me?

Nää nu är jag trött på skitfolk som blondinbella (och förlåt mc, jag vet att du avgudar henne) men lögn på lögn. seriöst? och my ass att den här bilden inte är retuscherad.



förfan.. haha.. "vill visa en normal kropp" fine, men GÖR DET DÅ! och inte massa jävla layers, fixa släthet o.s.v.. Säkerligen inte retuscherad i size men det är iallafall inte bara ljusinställningar som gör skiten.. lågt. men PR får hon ju, även av mig.
Som de flesta vet så älskar jag all kinds av kroppar, men jag tål bara inte vissa personligheter. Och just blondinbella är en sån sort. T.ex. det där med att hon i flera års tid har berättat i sin blogg (inte för att jag läser den, men hon har själv sagt det här) att hennes dagar i schweiz där hon pluggade var fantastiska blabla men egentligen så får man nu reda på (i hennes andra bok såklart..) att hon störtlipa hela dagarna. Hon är inte så jävla stark som folk ser henne . Hon har skapat sig den imagen. och ajg orkar inte med fjantiga, fejkade människor som hon. uuurgh!

ne fyfan. ska man vara för en "positiv attityd och livsstil " så får man väl fan köra all the way. Bullshit, det är vad som spyr ut ur hennes mun varenda gång jag får höra något från henne.. så jävla tröttsamt.. Och ja, detta blev ett hate inlägg. men det får det vara. Nu ska jag sova

btw,jag dissar inte bilden. jag dissar hennes sätt. bilden är verkligen jättevacker. men ska hon nu visa hur en vanlig jävla kropp ser ut, så tamejfan visa det också. ELLER Så bara länka en FET JÄVLA LÄNK till den här sidan på hennes blogg, då kan man få se på normala kroppar. ELler t.ex. den HÄR Sidan där man får se bröst iallafall.. All kinds.


Och jag vet inte om detta är okay för blogg.se's ägare men jag hoppas det. För här kommer ett par bilder på en helt jävla vanlig kropp, taget ur de där hemsidorna. Hoppas att ni som är under 18 har förståelse att detta inte är pornografi, men trots detta så vill jag varna människor som inte är myndiga att nedanför kommer material som inte 'r till för 18år +.

  

Gosh!

Jag är så sjuuukt trött. Förmodligen för att jag har läst mikrobiologi på engelska med världens minst text typ.. känns ju inte som man kommer frammåt! -.- Men anyway, la ner det där eftersom jag inte har en pluggdag egentligen. Detta är min nästsista lediga dag enda fram tills 2 juni.. Imon är det ledighet men iochförsig är det tvättdags.. men ah.. Det viktigaste för mig är iallafall att jag bara ska dra på något how i met your mother avsnitt nu och chilla tills jag blir trött och vill borsta tänderna och sussa kudden..


Söndagstidsfördriv :)

Hejhopp! .. det är inte ens söndag idag va? HAHAH! det är ju fan måndag! ANYWAY fin valborg till er allihopa, jag själv sitter här och gör läxor på wiktors laptop och den sötpojken sover.. han går alltid upp innan mig, det gjorde han även idag, men sen när han skulle väcka mig så gosade vi i en halvtimme sen ville han ligga kvar :) Så då fick det bli så.. Jag sitter och kritiskt granskar en text med massa olika regler.. det är rätt jävla tråkigt, men måste göras.. vi är dessutom i grupp så de flesta kommer väl ha kommit fram med samma skit sen när vi träffas.. Hoppas på att vi kan dela upp "reglerna/ punkterna" tills nästa text... så jag får t.ex. alla texterna och ska reda ut hälften av reglerna... medans någon annan tar andra hälften.. aja, får hoppas!



Hur ska folk fira valborg anyway? Suparhelgen-orvar.. jag ska nog inte supa, blir nog mer att sitta hemma med pojkvän och dricka te ;) HAHAH neeeeeeeeeeeeeeeeeee nu ljuger jag ju! hahaha.. jag ska plugga, städa lite i köket och sådär.. Wiktor lär väl laga mat och fixa lite på sin skola.. han läser kurser nu nämligen. Ma D och programmering A.. just nu är det programmering som han håller på med..

På tal om valborg. HAHa. Drar tillbaks mig till vissa minnen. Herregud vad störda saker jag gjorde för att skydda min bror hasse.. Det var en valborgsafton för många år sen.. jag var väl 16 eller 17.. minns iaf att jag var ihop med tim men han var inte i jönköping.. aja.. för kanske 4 år sen iallafall.. vi var på vätterstranden allihopa och hade en great time. Sen kommer något jävla pucko och häller öl på vår grill och frågar ifall hasse känner igen honom.. han säger "du är hasse va? " flera flera gånger. dygnrak och villig att slåss liksom. Hasse takes it cool, som vanligt. och "jadå, tjabba! vill dusitta här med oss? vi har en fin eld och chilla ner bara så blir allt kanon" typ..
Killen häller då öl över vår eld. Och då börjar hasse tröttna .. han frågar varför han slösar sin öl sådär, istället kunde han ju dricka den med oss, och varför känner du igen mig förresten? säger han..
Killen är mer och mer aggressiv och upprepar "hasse, du är hasse va? Känner dig"..
Sen minns jag inte riktigt alltihop eftersom jag blev så arg (var nykter på den tiden tror jag också) och allt hände så fort. men snubben (som jag har för mig hette robin???) hoppar på hasse och börjar försöka slå honom.
Dom håller på rätt länge och muckar med varandra och robin är riktigt på, hasse lackar ur och börjar också slå.. Då blir jag liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivrädd, men håller mig riktigt stadig i sinnet ändå. Börjar klå upp den där jävla snubben med min feta väska. FLERA flera flera gånger så träffar jag hans huvud. Det hjälper inte. Han är helt fast besluten om att det är hasse han ska gå på..

Som tur var så var hasses vän/flickvän/date/whatever där, jessica. Hon är jävligt stark. Så hon drar bort snubben från hasse och håller fast honom, dåfår hasse in ett jävla bra slag och sen så märker han såklart att jessica håller fast, så inte snubben kommer iväg.. Då blir allt lugnt och sen kommer polisen.

Dååååååååå äntligen kan jag släppa mina känslor och jag börjar störtlipa. Vafan ville den där snubben min bror?! aldrig i helvete att han skulle få röra min bror. No way. Även om min lilla insats inte gjorde ett smack, så tänkerj ag nu efteråt att vafan gjorde jag? Tänk om snubben hade gått på mig istället?.. Fast då hade väl fler personer lagt sig i iochförsig, eftersom jag var en liiiten jävla tjej.. Kanske ändå hade vart bra tillslut?.. Äh.. Hursomhelst, det slutade med att jag och min fina bror åkte hem, käkade piggelinglass och berättade för pappa vad som hade hänt innan vi skulle sova :)



SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅå en sak bara. När ni ändå ska supa som svin, ta hand om er och era nära och kära :) Blir ni aggressiva av att dricka så ta med en cola istället, så jävla mycket mer gott :D sen kan ni nog fejka resten om ni nu så gärna vill vara packade..

på tal om det. HAHA. jag älskaaaar att gå runt nykter bland massa fulla människor .Alla är verkligen mer öppna. Det är så skönt! Känns som alla är som mig för en gångs skull. ALla är trevliga och glada typ.. hahaha


Det blir nog inte mycket mer bloggning idag, och sorry att inlägget blev så jävla långt men det är intressant iallafall.. Resterande timmarna av dagen går nog åt att behandla min pojkvän väl, ihop med att ta hand om allt som behövs :)

Ytterligare ett år senare...

jag kollade just mina "diskussions" inlägg här på bloggen och kom till ett inlägg som jag skrev i april förra året. Jag snabbspolade igenom ett år, och skrev i slutet

"och.. då tänker jag bara.. Fan vad saker förändras på ett år.. Från paniken och rädslan, till ett skönt sommarlov till en hemsk operatione och återhämntning, till att återigen bli bra.. sen?? det får mig at undra hur mitt liv ser ut om ytterligare ett år....?

Jag pluggar i linköping förmodligen? wtf liksom? vad gör jag på daanra? vad är det för "stora " saker som sker i mitt liv?... spännande att se vad tiden bär med sig till mig :)"


Och nu, när jag tänker på det. JÄVLAR vad saker har förändrats även detta året... I april förra året hade det vart slut mellan mig och min första kärlek i ca 2 månader, jag började packa och fundera på flytten, min mamma hade just flyttat ut ur huset där vi bodde och allting var nya upplevelser.

Vi kan väl börja med det faktum att jag träffade en ny pojk runt den här tiden, sommaren spenderades hemma i sverige och det planerades hejvilt inför min flytt till linköping.

Jag flyttade hit, bosatte mig med en okänd person (som jag sen kom att hata) och skaffade dessutom en  vacker hund.



Hade stora svårigheter att bo ensam ochdet kändes jävligt jobbigt, började högskolan och hade nollning och allt vad det innebar.. MEstadels bara att inte sova på en vecka,vilket tärde som fan på mitt psyke haha..
Åkte hem nästan varenda helg föratt slippa bo här, vande mig sakta och säkert vid att inte bo hemma, vid januari flyttade min nya pojk upp, och i februari tog vi över lägenheten.
Jag har kontrakt på en lägenhet. herregud vad vuxet.
Klarade mig gallant i skolan, utan att faila en enda kurs, och nu är vi redan i april, ett år efter att jag skrev inlägget.. Jag är sambo, har en vovve och sköter skolan, utan att bo hemma.

Går ständigt till sjukhuset för gymnastik, provtagning eller läkarbesök. Känns som jag lyckats på något vis..
Tar lagom mycket hand om hemmet, sköter alltid middagsintaget och mår hyfsat med tanke på allt runtomkring med stress osv.. Ja jävlar, coolt är det! Men nästa år, då borde väl ändå inte allt för mycket ha skett? ;)

Då ska jag ju ändå bo kvar här, helst ha kvar samma hund och sambo. Möjligtvis att vi flyttat till en billigare lägenhet. Faktum är ju att vi faktiskt lånar pengar för att bo någonstans. LÅNADE pengar. herregud.

jaja, tänk om jag har tur och hittar det här om ungefär ett år igen? vore väl ballt! haha..
Men ja, jag hoppas på inte allt för stora förändringar.. Vill ha min sambo, min hund, mina skolgrejer i skick och en lägenhet i linköping..


Fredagsmyset!

åååh! glömde ju berätta om fredagen. Jag gick i skolan 8->10 sen hade jag sjukgymnastik kl 11 till 12. Efter det så mötte jag upp Amanda i stan :) Vi gick och käkade lunch på "a taste of thai", var mycket fint där inne :) ooooch såklart så babblade vi sönder .. hahaha! underbart.. Minns inte riktigt hur länge vi var, men antar att jag var hemma runt 15.. Efter att vi hade käkat så satt vi kvar jävligt länge och pratade :) Sen gick vi ut till stan och då gick vi bl.a. förbi monki där jag köpte mina solbrillor (<3!) och sen visade amanda mig trädgårdsföreningen i stan, jääävlar var vackert! dit måste jag ta mamma någon gång :) Eller okej, kanske egentligen inte är överdrivet vackert MEN eftersom jag inte har sett varken en fontän eller blomma/rabatt i hela jävla linköping typ, så var det mycket uppskattat :D

Det var dessutom sånt uuunderbart väder! åh<3! ja, jag gillade det!


Bild från studenten 2010, amanda & jag höhö :D

Nu är wiktor på badhuset och tränar, så himmla duktigt! jag själv har sorterat tvätt och fixat iordning lite i köket, också duktigt!.. Nu däremot blir det rätt tråkigt (men jag tänker att gör jag lite idag, så slipper jag göra allt imon;)) med att börja göra en läxa som jag har över helgen.. ska kritiskt granska en text, med hjälp av MASSA jävla punkter.. som jag såklart måste gå igenom, steg för steg.. hoppas det blir ett bra resultat..^^

Gooooooooooooodmorgon!

på er hörni! :D
Igår var det spelkväll hos Kalle :) Var trevligt och lagom mycket både i antal spel, spellängd och totaltid där.. :)
..Sitter just nu och betalar räkningar. Ajjjjj vad dyrt saker är alltså.. hah.. vårt boende (hyra, el och bredband/tv) kostar oss 5309 + 299 + 328 = 5936 kr.
Vi ska nog ta in en inneboende här... Urgh. dyrt! Sen så ska vi söka bostadsbidrag också..


jag gillar den här bilden.. den är sorglig, men oftast sann..
Nu ska jag skutta iväg och göra lite vettiga saker .. typ som att städa köket eller liknande ..

Världens absolut bästa pappa..

Jag har saknat min pappa så jävla mycket den senaste tiden.. jag har inte så mycket att säga till honom heller, så jag har inte ringt.. sen har jag inte haft tid att ringa heller egentligen.. men jaja.. Av alla människor i hela världen så är det en människa jag kan prata med. Visst att jag kan bli riktigt förbannad på honom också, när han är lika envis och oresonlig som jag kan vara...
men över alla andra känslor om pappa så dominerar ändå min kärlek när det gäller honom.

Jag vet, men helt hundra procentig säkerhet (och det är extra viktigt för mig nu, eftersom jag läser statistik och vet vad exakt det innebär med hundraprocentig säkerhet ;)) , att jag kan komma till pappa med vilka problem som helst. Alltid. Och han kommer alltid finnas där med svar. Fast såklart inte alltid. Inte när livet har tagit sin gång. Jag vill inte det. jag önskar så innerligt att jag bara kunde få hoppa över den dagen, eller att jag hade ett biomedicinskt medel som bara fixade bort döden...




Han har gjort så mycket i sitt liv också, sånt som jag aldrig upplevt. Han var en riktig jävla idiot. .. eller det kanske han fortfarande är föresten.. haha.. riktigt galen. aldrig växt upp, förutom just på det faderliga viset.. Kan verkligen inte tänka mig att det finns någon som har sån kontakt med sin pappa så som jag har.. Men angående hans ungdom och uppväxt.. han var en liten rövar-typ.. Jag har alltid vart en lugn människa, visst, dampig, men aldrig gjort massa hyss och sådär..

Jag vet inte riktigt vad som gör det.. men något är det.. jag gillar honom så himmla mycket. han är alltid där för mig. det är det finaste som någon kan göra för mig.. och han är alltid så rolig och störd.. även om han absolut inte är den mest ärliga människan jag känner (vilket är jävligt viktigt för mig, att man ska vara ärlig dvs)  så känns det ändå som att är det någon han berättar allt för och för det mesta är ärlig mot, så är det mig. När han inte är ärlig så är det för att skydda mig, eller  det klassiska, för att han ska slippa undan (som alla andra som ljuger)..



Igår började jag tänka på hur jag hade det innan operationen.. jag och amanda började prata om det typ.. så tänkte jag på pappa.. varenda natt/kväll innan operationen.. flera månader innan, så satt vi alltid uppe tillsammans och tittade på coldcase.. det gick jävligt sent.. och vi satt där och hade det som en aktivitet. det var det bästa. Jag visste ändå att jag inte kunde somna, och pappa brukar ju sitta uppe.. där fick jag sitta, med honom, och titta på coldcase..

Pappa har alltid varit extreeeemt noga med att man ska sova i rätt tid( vilket jag nu för tiden förstår och är jävligt tacksam över att han var så hård med att lära oss barn) och ändå fick jag sitta uppe där med honom..
Runt halv 2 tror jag det slutade, och då satte vi oss oftast vid köksbordet och pratade fram till 05..
Det var iochförsig sommarlov, men ändå.

Usch. det där med döden alltså...jag kan inte ens försöka förmå mina tankar att gå den vägen och försöka förstå att mina finaste och närmaste runt omkring mig kommer gå bort.
Om jag hade dött innan pappa, jag vet inte hur det skulle varit. Jag har en släkting som har fått uppleva detta och det måste vara det mest omöjliga scenariot att bearbeta. Precis som jag och pappa så hade de (dotter och far) också en väldigt bra relation.. Om min pappa skulle dö för tidigt också för den delen, så skulle jag inte kunna hantera mig själv alls över huvud taget. Hela mitt liv skulle rasera.. fyfan vad sjukt..

Det är rätt ballt också, att man faktiskt hyser sånna känslor så hela ens biologiska instinkter skjuts åt sidan.. allting handlar om sorgen, psykiskt illamående och fruktansvärd smärta. Inget spelar helt plötsligt någon roll, säkerligen.. så konstigt alltså.. men jag kan verkligen tänka mig in i att man gör så..
ta tillexempelts små fåglar, de har ju en enorm sorgeperiod efter sina familjemedlemmar... sjukt.


Men för att inte skriva allt för deppiga tankar och lämna er med dem, så tänker jag berätta att jag pappa hade köpt hem en supersöt sak från tyskland till mig, och nu har jag den här uppe :) helt underbart! jag älskar pez, och såklart hello kitty.. hahah..




just nu hinner jag inte skriva mycket mer eftersom jag ska fixa till kokkorven, men jag har så mycket känslor till min fina familj och jag trodde for real att det skulle minska lite när jag drog ifrån jönköping. men nej. finaste finaste familj<3 jag saknar er allihopa.

 


Awh =/

Min stackars pojkvän...
Han ligger hemma och har en såndär riktigt jävla kass dag som man abra har vissa dagar... Finns massor med viktiga saker att göra men man känner verkligen inte för det, och gör man något kul istället så känner man sig dålig för att man inte gör det viktiga.. så istället bara ligger man... Surt för mig ofc men vafan ^^
Kokar korv just nu och sen tänkte jag läsa lite i min mikrobiologibok och se vad som händer.. Innan 18 ska jag iallafall väcka wiktor så att vi hinner till Kalle..


Här får ni en fin bild på en växts (en mossa tror jag?) sporofyt, tror jag.. iallafall en växtdel.. HAHA.. anywaaay .. det där ska jag kunna helt utantill, med latinskt namn, på ca 50st olika preparat, om 2 veckor. Fyfan. lycka till camilla..

Titta, Mamma!

Jag har köpt nya idag. HIHIHII! haha. men for real. jag behövde verkligen. och så söta! men dom svarta var finare =(

100kr!


Nya bilder! :D

IIIWH! jag glömmer ju alltid att kolla min telefon, går bara in på hdisken hela tiden och tar av mina gamla gamla bilder, men nu när jag kollade min telefon så hittade jag lite roligare bilder :D och då har jag inte ens överfört bilder på jävligt länge, så jag har ännu fler fina och roliga i telefonen haha.. awesommmmmme!
Varsågoda! :D En blogg blir alltid roligare med bilder!



Jag kommer inte ihåg om det var Klas eller Wiktor som sa till mig att göra sådär, så ville jag se hur jag såg ut. Såhär är en Camilla med musche! hahaha :D undra om wiktor skulle vilja kyssa det där ? ;)


SPEGHETTAH NOODLE!!! :D mamma hittade en rolig spaghetti i sitt paket, så jag tog den. HAHA. jag tänker bara på hyperboleandahalf's blogg.. http://hyperboleandahalf.blogspot.se/2010/02/spaghatta-nadle.html

seeeen så på påsklovet så var jag såklart även hos pappa, där blev det asgoda våfflor :D YUM!



Det var lite av mitt påsklov i bilder helt enkelt ;D

Hittade även den här obehagliga bilden från att jag vaknade mitt i natten .. helt urgh!




Klar med läxan.

och vet ni vad som gäller imorgon? ... SÅ jävla gött I tell you. Det är ledigheter enda fram tills tisdagen. jag längtar! Det är mina sista lediga dagar på ungefär fem veckor framöver..  och jag behöver verkligen lite extra långt ledigt..
Även om jag ska tvätta på tisdagen och läsa liiiite under helgen så är det liksom inget extremdag fullpackad med plugg. känns jävligt bra. men efter första maj, ja då jävlar är det dags att ta i med hårdhandskarna. Jag ska sova kl 22 varje dag och se till att jag verkligen är utvilad, annars blir dagarna precis som denna har vart. Seg, jobbig, sen tror man att man kan bota det med att sova lite, så går man upp efter en timmes sömn, lika trött, men mer irriterad.. Usch!


19.30 ska jag börja städa köket här. Det är någonting jag och wiktor gör varje kväll (vanligtvis kl 21, men vi tänkte duscha och se på serier ikväll så vi tar köket tidigare än vanligt).. känns osm en jävligt bra regel. Fixa iordning köket innan man lägger sig så man alltid har ett städat kök på morgonen .. Riktigt riktigt nice äre!


Vet ni vad som händer i helgen också? Lite mer bloggning :) Känns gööööttttt



Skrev innan om min släktning som hade dop, så började jag leta efter bilder.. Hittade inte en jävla bild förutom på presenterna vi köpte.. jäkla konstigt och inte vanligt för att vara mig.. jaja.. ibland är man bara helt inne i annat.. Tror min fokus var mest lagd på min favoritkusins nya tjej (och första tjej för den delen ! :D) och kolla hur hon var, vad hon hade för tankar och sådär.. verkade som en fin tjej till min fina Lina och jag hoppas att dom är lyckliga.



Inga macarons...

Neeh. jag väntar tills imon så jag vet om jag har råd att göra sånt där haha.. Just nu sitter jag och pluggar kritiskt tänkande och håller på att kritiskt granska en text, det suger rätt hårt...

Jag ska testa att göra Macarons!

OCH Ni som känner mig, ahahahha! ni vet ju sååå jävla väl att jag är inte kreativt lagd någon jävla stans, SÅ förväntar mig iiiiinte så vackra macarons som på bilderna nedan.
De jag ska laga är chokladmacarons med vitchoklad innuti :D
Jag hade hört om dessa himmelska bakverk. Och vad innehöll dom? SOCKER OCH ÅTERIGEN SOCKER <3.. EnCamillas dröm alltså...Men ...allra första gången jag smakade en macaron blev jag jäääävligt besviken. allt detta tjat överallt om dessa jävla kakor så smakar dom bara så mandel/mandelmassa. sug balle. fan heller att jag tänker betala dyra pengar för det. MEnnnnn, sen har vi en väldigt kreativ lite dam i våran släkt. Anna heter hon. Hon älskar att baka och pyssla och är väldigt ödmjuk person, hon hade då bakat macarons en gång när hon höll i sin sons dop.

Jääääävlar vad goda dom var! Jag har ingen som helst aning om vad smaken i dem var, men fan vad goda! Så nu blev jag sugen på att göra några egna, och hoppas på ett mumsigt resultat. Tror dock att jag tar liiite mer socker och klet mellan locken än vad som står i receptet ;)

  

FAILPOST!!

Skulle publicerats i morse men fuckade sig.. så here goes

cJävlar vilken konstig natt...

Jag bara somnade igår. stenhårt. Sen drömde jag tre mardrömmar och efter det vaknade jag .
bara pang poff. Känns som jag inte sovit nånting alls.. usch.
Idag ar jag prov..Hoppas verkligen att jag klarar det

Det går sådär alltså...

vetenskap är inte min grej..
jag kan fortfarande ingenting. Ärligt talat. jag kan 3 eller 4 punkter i verktygslådan. woppie fucking do...
Fortsätta med matten och klas nu, sen får vi se om det blir tid till mig också :) Tänkte stanna uppe lite idag också. oc dricka kaffe imon. blir nog bra...

nejdu, det gick icke!

kunde inte slita mig. är så glad idag. jag har så fina vänner och släktingar och familj. Underbart är livet! även om det är lite grått ute så.. jävlar vilken underbar dag . jag är iofs jävligt trött idag, men det fixas sig nog efter att jag har käkat idag :)

jag är så lycklig! det känns så JÄVLA BRA. även om ajg inte kan nånting till provet imorgonså känner jagmig jättebra.. vad konstigt.. kanske borde fokusera på skolan istället idag. men just nu ska jag bara känna happykänslorna innan jag går till skolan.. 30 min kvar tills bussen går. jag ska nog packa nu ;)
ha en underbar dag alla mina fina!

Fick btw en kommentar igår från "kal". tack! han/hon sa att hen gillar min blogg ;D

TIOÅRSJUBILEUM (stavning?) MED VÄRLDENS BÄSTA!

Hahahha! SJUKT Jävla konstigt hur fort tiden går. Jag och min allra finaste vän har varit vänner i 10 år iår, vi vet inte riktigt när... tror det är på hösten, för det är väl då man börjar ny termin? men... samtidigt har jag för mig att vi flyttade mitt i en termin ? 'äääsch!
Who gives a crap. vi har ändå aldrig koll på andra datum såatteee..

Vad skulle man då kunna säga om denna fina människa? .. haha. mycket. framförallt. typiskt henne är att vara klantig, asrolig, underbar, generös och bara.... awesoooooooooooooooooome!! finns inget mer bra ahaha.. och folk har btw börjat överanvända ordet awesome sen barney stinson i himym använde det. Jag menar .. yttersta awesomenessen i världen. Hon är så bäst.

Beskrivning av henne innan fotot togs "jag är jättebra på att åka skridskor och jag älskar det! Åkt i snart 8 år och spelat hockey också!"


...YEA RIGHT! hahaha..
Här var hon 14 år. Och precis sådär kommer jag ihåghenne, förmodligen för att hon är exakt likadan fortfarande haha!
Förövrigt så är det så att vi ska fira vårt jubileum (stavning?) iår.. Vi får bara se till att finna rätt tillfälle i sommar..
alltså. bah! har så mycket att skriva om filuren.. men jag måste fixa mig till skolan..

Holy Schmoly?

Haha. hur stavas det där? och vad betyder det ens?
Men jag slapp en hälsningsfras, wohpidoo!

Jag har just suttit och planerat upp HELA MIN RESTERANDE JÄVLA SKOLTID på denna termin. OOOOOOH fuck no säger jag. Är läxor, inlämningar, redovisningar, seminarieuppvisningar och skit heeeela jävla tiden SEN tre tentor på det. fyfuck gummijuck.

Jag har alltså NOLL tid över. Inte ens till att blogga, egentligen. men I will try!
Mitt stress och totala planeringsskit börjar dock efter första maj :) Men första maj ska jag tvätta, så den dagen är ju också busy, men inte av skolgrejer. och Såklart tills torsdag med. Så fre, lör , sön och mån är de enda lediga dagarna jag har fram tills vääääldigt länge.Närmare bestämt tills 3 juni. Först då, den söndagen, är jag ledig. 2 juni har jag min sista tenta.

Detta är en smärre chock och mycket tröttsamt för mig. Men det ska inte tynga ner mig. Nu ska jag plugga till provet på torsdag. Wish me gooood luck! för ämnet är sjukt jävla tråkigt.




P.S! förra bilden som jag ladda upp var på min syssling. VET NI VAD ? Det är hennes födelsedag idag! :D Precis som roger på rix fm.. fast min sötfis fyller bara 9 år, inte 35 haaha.. tänk den dagen. jävlar

Kuuuuuuuuuuuuwk migrän.

Seriöst. IDag har jag mått skit enda sen 14. nu mår jag bra.
PRecis som för någon (några?) dagar sen. också migrän som fuckade upp HELA JÄVLA DAGEN. det enda gemensamma är att jag inte åt alls mycket de dagarna, inte med flit såklart, men jag glömde idag och hann inte riktigt den andra gången.. men aja. Får se till att plugga extra mycket nu..GLFH liksom. uuurgh,

Hörs på torsdag lite mer vettigt hoppas jag.. Btw så tror jag mamma kommer över i helgen, nice..



här har vi en sötfis utan dess like! henne fick jag träffa under lovet :D Mysigaste familjen som jag känner till.. haha.. wonderfull!
Nu blir det laga mat och sen plugggggggga sönder. Ha en fin dag allihopa

Vetenskap.

Sitter och pluggar vetenskap. seriöst, vilket jävlaskitämne. Jätteviktigt såklart, på det viset att man inte kanske ska gå på allt som sägs och faktiskt ha en vettig grund på saker man lär sig.. Så man inte är kvar i medeltida sätt att se saker och ting på.. meeeen. Nu ska vi lära oss att tänka kritiskt. Jag vet redan hur man gör, rent praktiskt. men vi ska istället kunna alla "regler och grundtankar" hos olika sätt att se saker på.. uuuuuuuuuuuuuuuuuurk! Sååååå istället för det så tänker jag berätta om något liiite roligare.

Köket här hemma ser perfekt ut. Så jävla underbart. vi spenderade 5h till att städa hela köket igår. Alla lådor rensades, torkades ut, allt diskades och vi placerade saker på sin plats, torkade bord och hyllor  och spis och allt annat. Is awesome.



Det börjar bli vår .. jag saknar jönköping.. Om fem eller fyra veckor har jag ingen mer skola. 2 veckor kvar såklart, tills lovet, men under dom två veckorna har jag bara självstudier.. så skönt.
På onsdag har vi ett seminarium och torsdag ett prov.. sugerrrrrrrr. så jag ska plugga strax. sen duscha med..

Nu får ni en till vårig bild från jönköping innan jag går.



Blogevent i jönköping & Diablo 3

men fucking irriterande. skulle publicerats igår kl 21 typ -.-

Eh.. Jönköping ska försöka ge sig på en storstadsgrej.. Ett stort blogevent. De 50 största bloggarna i jönköping är inbjudna som VIP.. Jag känner till 3 stora bloggare i jkpg, varav 2 som jag bara har läst på en gång och den tredje kollat ibland för fotografiinspiration. Den tredje verkar ödmjuk och bra, oc hon är ju den största i jkpg. Men resten verkar precis som alla andra, vilket är lite surt..
Anyway, det är mitt under tenta pluggs veckan.. så kanske går, vi får se. Känns väl rätt trist egentligen, men om jag ändå är hemma och behöver ett break från högskolestudierna så..
Ja just ja, haha självklart är jag inte inbjuden som VIP utan som en av de 350 "vanlig bloggare i jkpg området" liksom.. Och jag bor inte ens kvar där. yeye ;D blir nog fint om jag går dit, men jag tror som vanligt att jag bangar. Sista OSA dagen är iaf 10 maj..

Nu ska jag fortsätta läsa. I helgen blir det nämligen bara plugg, och OFC!!!!!! diablo 3 beta test :D kul! kommer nog iofs bara titta, men ändå!





Work, work!

Som en orc från warcraft. fast jag utför inte lika fysiskt ansträngande arbete som att hugga träd kanske, men ändå!
Nu ska jag sitta och skriva in massa info i excel som sen ska räkna ut 5 diagram och 2 grafer till mina olika uppgifter i botaniken. Btw ni som funderar på att söka in till botanikkurser. DO NOT! seriöst. Sämsta jävla skiten. Jag blev så besviken.
Bara massa ord, massa jävla bilder på vävnader och systematiska namn som man ska kunna på latin. uuurghhhh.

Men ja. sen får vi se om jag hinner skriva något mer, ikväll senare så kommer Petter och vi ska göra mat osv.. blir nog bra.. ska testa mackaronilåda också.



Bild från 06 tror jag.. Och koffebilden var också från 06 om jag nu inte skrev det.. Skolavslutning var det iallafall
Vetifan hur jag räknade. jag menade att jag började 2007 i gymnasiet, inte tog studenten. HAHA. var rätt trött igår..

Snaaaaart klar för dagen :)

Alltså. Jag har problem med det där med att skriva en bra hälsningsfras i bloggen. skrev just "hejsan alla fina" sen insåg jag att inte alla kanske är fina? då adderade jag "och fula" till meningen. vilket bara förstörde hela min approach. Jag vill ju vara peppande och glad wtf? ahhaha.. jaja. SÅ istället skriver jag ingen hälsningsfras som är speciell utan istället ett vanligt
Tjabba!

vilket direkt får mig att återkoppla till Nicke & Ninnas (hette dom så?) låt "tjabba, tjena, hallå, vi säger så!" och koff-tre(3) som alltid sjöng den..Så då får det bli en snabb bild på den snygga filuren innan jag återgår till vad jag egentligen tänkte berätta om..


Från år 8.. alltså.. 2007 tog jag studenten, så..5 år innan det?.. 2002? nej. 2003 blir det. Ja!
Så, bild från 2003. Waow. Jag är uppdaterad. HAHA.


Det jag tänkte skriva om var att jag är snart klar med min andra labb som BTW TAR EN FUCKING EVIGHET. Har skrivit 6sidor nu . Eller, wiktor skrev faktiskt en. så jag själv skrev bara fem, meeen totalt i labben är det 6sidor just nu.. Plus att jag ska ha in ett blad med ett kromatogram också. men jaja.



Printscreen nånstans i mitten av rapporten


Preciiiiiis när jag skulle stänga..

haha. satt och letade bilder på google till förra inlägget. sen stängde jag fliken och kom till facebook. Hittar dennna. måste visa. för den är så jävla true för min del..



kanske verkar lite bitchigt kom jag på nu.. som att man är bäst i världen. Det vet jag att jagi nte är.. verkligen inte den bästa flickvännen i världen, men .. sen tror jag att just jag och wiktor passar rätt bra.. trodde inte det i början, han var så...vanlig. som alla andra, iallafall utåt.. men ah. så även om det finns massa tjejer som säkerligen är bättre flickvänner så har dom nog andra störande moment som inte jag har..

Borde ha denna postad som profilbild eller något, så jag inte glömmer bort det. för den sidan med mig som är värst i flickvänsperspektiv är fan att jag är avundsjuk som..fan? ^^
Men tbh.. man glömmer att titta på sig själv, på vad man har. Precis osm folk gör när dom är otrogna. Dom tittar bara vad som finns där ute, vad som verkar lite toppen. men tbh så hamnar även dom i en vardag sen, oavsett hur spännande man verkar från början..
jag vet att jag är en vardagsbrud, jag går inte ut med att jag är något speciellt förutom att jag är Snäll och Ärlig. och det är tydligen något som räcker.. Men ja.. När man är avundsjuk så kollar man bara på vad pojkvännen och "den andra tjejen" har ihop, vad dom gör, hur de pratar, hur de rör varandra osv osv. man glömmer hela tiden att se hur pojkvännen och en själv har det.
I ett otrohetsammanhang är det nog liknande. Då ser man att man själv har den tråkiga vardagen ihop med "killen eller tjejen" men någon annan där ute är totalt livlig och spännande och åtråvärd.. då vill man såklart ha det. men då, återigen, glömmer man att kolla på hela perspektivet. Går man dit till det där spännande så blir det också tråkigt sen tror jag.. Inte säkert, såklart. Men ja.. Neh jag veti nte.
Haha jag bara skriver och hittar på egentligen.. har ingen jävla aning om hur otrogna människor tänker.. känner bara en som jag vet om, och inte ens den människan kan förklara vad hen tänkte..
men jag kan iallafall tro att det är något sånt där med att "spänningen" är mer på andra sidan.. men ah.. dunno..

tänkte HUR SOM HELST EGENTLIGEN bara visa den awesome bilden. kuk xD nu måste jag gå!
En gång till:


Bloody mary

Sjuuuuuuuuuuuukt jobbig jävla dag.
jag har ledigt från skolan idag, meeen jag ska plugga hela dagen. om ett tag ska jag dra till affären och sen ta blodprov också.. Blir massa labrapporter att skriva idag och läsa lite botanik..
Wiktor är iväg och tränar, så jag sitter vid hans dator.. mycket skönare att sitta med, inte lika tung som min. Och OM jag ens får för mig att flytta min feta sak till knät så vill jag ha den i soffan, och om jag har den i soffan så blir det bara ännu mer obehagligt.. Wiktor dator är awesome att ha i soffan.. Och min rumpa började göra ont av att sitta på golvet och plugga..


(foto david stark)

Förövrigt så har jag tänkt på att jag skapade en blogg för att skriva om vad jag känner och tycker och viktiga saker som påverkar folk. Känslor och tankar där folk kan känna igen sig, saker som folk inte kan känna igen sig i men ändå behöver förståelse om, tankar som snurrar. Saker som känns.

men. Jag skriver "URHG har inte tid att skriva, så mkt att göra!!" och om jag har tid, då skriver jag "det här och det där har jag gjort idag". inte JÄTTE spännande kan jagju tycka, om det inte hänt något jävligt speciellt den dagen just..
Jag vill mer skriva inlägg egentligen om hur jag känner för människor. Tillexempelts min pojkvän? Jag har aldrig spenderat tid på att skriva om honom direkt mycket. Som jag gjorde när jag var liten?
jag kunde skriva flera a4 sidor om min bror eller pappa eller tillochmed min hund. För dom betyder så mycket, jag känner så mycket för dom. Ochhhhh.. De är värda det.

Om förlorad kärlek och hur det känns, peppande ord till människor som behöver det.
jag känner att jag inte har "tid med sånt trams" men.. Tittar man tillbaks på alla människor jag mött, så kan jag med en stor säkerhet säga att jag iallafall hjälpt minst en tredjedel av alla jag hängt med.. På något sätt. ett peppande samtal, en stödjande hand, en familj att bo hos, pengar, vänskap, kärlek och omtanke.


Jag ska bannemig ta och skriva upp att en gång i månaden ska jag skriva ett vettigt, långt och camilligt inlägg.
För jag är fortfarande den där tjejen som mer än allt i världen ställer upp för folk som behöver det. Jag behöver inte ens gilla människan, men för mig så förtjänar alla en chans och behöver man hjälp så vill jag hjälpa.

Precis som förr, jag vill egentligen spendera hela mitt liv med att hjälpa människor på olika vis. Alltid. Men jag har tyvärr insett att jag inte kan leva så. det går inte leva på att vara en god människa.. och det suger. men ja.. Så fina fina ni, om det är något så finns jag fortfarande här- oavsett hur jävla busy jag känner mig så finns det alltid, alltid, tid för någon som behöver mig.

Nu ska jag skutta iväg till skäggetorp centrum och köpa remouladsås och mjölk.
Jag hoppas att ni alla får en fin dag och försök btw göra en utmaning ! Ge komplimang till någon du träffar idag. Någon okänd person helst. En i en reception? kassan? bussen?.. bara testa, för mig känns det bra!
Det är alltid en liten nervousitet innan man gör det, men när jag väl har sagt till tanten att hon t.ex. hade ett jävligt snyggt halsband, då blir hon nöjd och det stärker mig på något konstigt sätt..



Nu tror jag att jag måste gå, på riktigt. Har lovat wiktor att jag ska vara duktig idag och verkligen plugga. Än så länge har jag redan fixat en hel labb (på en timme) och städat lite i köket (men det kommer inte han godkänna eftersom jag sa att jag skulle plugga och inte fixa saker.. xD)
men jaja.. Neh . Jag är glad och lycklig. Jag hoppas att alla kan känna så åtminstone en gång i sitt liv. Helst precis innan man dör dock.. så man inte dör en ensam olycklig död. Ne usch! nu ska vi inte snacka om döden. herregud.... :S

JA! OKEJ. haha Hejdå for real. Förlåt att det blev en wall of text, men det kanske kommer upp en gång i månaden frånochmed nu ;)




Sleeeping time

Urrrrghhh, jag måste sova. vill inte. ar massa att göra, massa att skriva. men eh. måste ><. Haft ett underbart lov doc

Pluggdag.

Jovars, det var ju det. haha. fawk.
Ska plugga idag. skriva massa labrapporter.. och sen ska jag träffa sarah och oliwer, men innan det får jag inte glömma att jag ska hjälpa klas också. samt att hjag vill hinna till mammaoch hämta kläder.. och mat?! vem ska laga mat. herregud.  ööörgh.
men ja. vi hörs, bloggen höhöhö.
jag har sjukt mycket att berätta om angående lovet men det får helt enkelt tyvärr vänta- trist men true.
stackars pappa är i tyskland så för hans skull får det bli en bild på ebba :) hon saknar honom som fan hahaha så cuuute!

Oh god!

JAG av alla människor? haha herregud. Vet ni vad jag precis gjort i kanske 30 minuter? Letat efter "en naturlig väg att få större bröst" PÅ NÄTET. hahaha. First of all..? Allt är typ scam, även om dom skriver ganska perfekt svenska och "naturliga ord" och "värnar om din säkerhet " osv.. meeeen. Ja, jag satt där och letade efter något som lät troligt.
Så hittade jag några jävla piller.. men sen..Först såg jag recensionerna på pillerna, och det var rätt normalt skrivet av folk.. typ.. "ÅH DESSA HJÄLPTE MIG SOM FAN!!!" och det är väl så dagens fjortisar skriver. och det är _oftast_ de som köper skiten. men anyway. sen så hade hemsidan själv skrivit "tack Michas bloggen för den fina recensionen. Vi uppskattar att du gillar vår produkt". Då blev jag helt "??" eftersom michas är en väldigt känd blogg..
Vad den bloggen är känd för är att ungen är 15 år och mamma.
FEMTON ÅR?! 
det står klart och tydligt i deras "om pillerna" info att man ska vara över 18 osv osv. haha. patetiskt. Dessutom hade hon säkert fått betalt av dom för att skriva det.. men jaja..
Och ÄNDÅ kunde jag inte släppa den där lilla lilla tanken som sa "men tänk om det hjälper då? man kan ju testa i tre månader"
Så gick jag in på någon annan blogg som hade skrivit om några andra piller som hjälpte..
och hon verkade ha en sån härlig attityd till livet. glad, fin, feminin och stark.. oooch självklart kollade jag extra på just hennes bröst på bilderna. Inte så jävla speciella alls. rätt fula faktiskt.. så insåg jag.. 
"varför började jag ens söka på förstoringspiller?"
jo.. för jag var inne på facebook och det var en sida som hette "female fitness models".. jag vill inte bli modell, eller träna.. men en tjej såg så fin och naturlig ut. så då bara slog något slint i huvudet och jag tänkte "waow, jag vill också se sådär naturligt snygg ut på en strand"
(vad fan hände där liksoM? hahaha. oftast brukar jag inte ens reflektera över det. men jaja. tillochmed jag kan tydligen få för mig dumma saker..)



(dock.. nu när jag kollade mer än bara första sidan på facebookfitnessmodel grejen så ser jag ju att det bara är gross nästan alltihopa.. visst snygga tjejer (förutom magrutorna..) men dom poserar ju endast för att få så många "gilla" som möjligt...)
men anyway. när jag hade kommit underfund med varför jag började söka efter sånt från början ens..
Så såg jag ju att.. dessa tjejer är inga sånna man faktiskt ser. Sällan, men det är väl fint att man ser dom.
Jämför man fitness modellerna med denna andra tjej som testade pillerna och var glad osv..Så ser jag ju, återigen, att jag är tamejfan ändå jävligt snygg.. snyggare än många "normala" människor.
Sen att det finns en skara fitnessmodeller som slår mig, vafan gör det ? ;D dom får ju kämpa som fan för det där.. jag bara.. är.. jag gör ingenting för att få en sån kropp som jag har.. och ändå hittar man saker att klaga på?
Lägg av! 
såååå mitt budskap blir återigen att var nöjda med er själva. det är enklare att leva då tror jag.

jag tycker så synd om människor som ständigt blir påverkade av sånt här. detta är första gången nånsin som något sånt här hänt mig.. och det tog mig bara en halvsekund att ställa om hjärnan på att "jo, jag behöver större bröst, hela världen säger det till mig"..
Men cmon vafan! hahah.. hitta din egna skönhet.



Påskledighet, how awesome!

aaaaalrighty then! :D Jag pluggar idag, men snart ska jag göra middag ihop med wiktor. :)
Mamma kommer över efter jobbet och sådär.. vi är kvar i jkpg föresten.. och JÄVLAR vad awesomeiga dagar jag har haft. doooock. är jag glömsk. Eh. hehe. men jag har haft min kusin här i några dagar, så hon kan nog refresha mitt minne iallafall om vad som hände måndags till torsdag.

På söndag åker vi hem strax efter middagstid och innan det har jag en heeeel massa plugg att göra, vilket gör bloggandet lite enklare för mig ;) .. då vet jag ju att fre, lör, sön hände inte så mycket förutom att plugga..



arghh alltså seriöst. Sitter på wiktors dator för den har dummat sig ett tag, så han använder den inte. men seriöst? kan itne ens ladda upp en bild. omg. älsklingen, som vi så fint kallar datorn, håller nog på att ge upp ;(

önskar iallafall alla människor glada tankar och tänk på att ta vara på dagarna :) .. En påminnelse bara.. Man ska försöka leva dagarna och ha så många "happy days" som möjligt. Gör det bästa av dem, tänk positivt och slösa kärlek på de du älskar!
Läste förövrigt en bra quote härom dagen..
"Do not regret growin older.
It is a privilege denied to many"
Unknown

bussresa...

Meeeeeeh :(
jag sitter på swebusen med wiktor som ska ta oss till jkpg, sen drar vi direkt till mina söta sysslingar! Wiih! Jag vill dit nu. Men den som väntar på nått gott...

har inga bilder nu ofc eftersom jag bloggar från telefonen..

jag har haft en bra påsk men har inte fått ens en liten smak av påsken på tungan.. Har bara ätit lamm här I helsingborg.. Men yum vad gott det var ändå :)


I tisdags var jag hos min läkare och jäääävlar vilken tid det tog! Haha, ah.. de Tog typ 120st ultraljudsbilder varav några var I 3D. Tog även blodprov men som vaaaaanligt så går det ju inte sticka mig vanligt som alla Andra.. De testade 3ggr innan de (sjuksköterskorna) sa att jag skulle gå till labbet där biomedicinska analytikerna var.. Meningen var att jag skulle bli stucken mer I armarna just för kaliumprov iiiiinte får tas I fingrarna, men när jag kom upp till labbet så tyckte biomedicinaren synd om mig ^^
så hon sa "nehedu det här går inte, jag tänker inte försöka ens, du ser ju redan ut som en nåldyna stackare"
så ett snabbt, högljudt stick I fingret sen var det klart..

det är så synd. Sköterskorna vill ju inte faila och det spelar ingenroll om jag förklarar att just hon/han inte är den första som misslyckats med mig.. Så istället sitter de där I 4min och letar en bra ådra, sticker, ser att det inte går och börjar justera nålen som redan är inne.. Gross xD och se inser de att det veeerkligen inte går. Då testar dom en till gång någon annan stans, stackarnA..

Anyway! Sen när vi (wiktor hängde med till doktorn, han Ville Se hur det var) kom hem så packade vi osv sen hämtade klas oss :) och nu ska jag inte skriva mer. För berättar jag om vad som hände tis,ons,tors,fre och lör så kommer det bli en feeeeet jävla wall of text så istället skriver jag sen ,då jag kan ha några fina bilder :)

Helsingborg och påsk

Eh. Jag har gjort jävligt mycket. rest till jkpg, sen rest till hbg. och det är påsk imon. idag ska vi grilla. baah! så mycket att berätta men jag hinne inte atm. byeeee

Katastrof.

eller skandal? . Jag kör som tidningarna och överdriver lite. Typ kl. 08.56 fick jag migrän. Kul. MEN det påminde mig dock om en positiv sak. Jag har inte haft det på flera veckor! Sen sista tentan. Nice.

Men ah. så det blev ingen träning. Jag somnade i sängen vid 9 till 11, då mådde jag bra, sen gick jag upp och började tvätta. La precis i första maskinerna.. Vi bestämde oss även för att baka bullar idag :) KUL! och YUMMIEEE! det där kletet (vaniljen speciellt.. brukar göra både vanilj och kanelbullar) som man kletar på degen som ger hela smaken, den brukar jag sitta och äta rakt av . Heeh. Men jaja ;D blir nog Awesomebullar!

Nu tänker jag skriva upp en inköpslista till wiktor som är ute med vovven. sen ska han handla, jag fixa med tvätten och sen ska vi städa och göra bullar :D.. har tvättid till 16 så jag får rappa på, så jävla mycket tvätt som vi har..



från när jag och mamma gjorde bullar sist :)


Fåglarna sjunger, solen lyser och idag ska jag ut!

Miiiiiiiiwh! det är sol idag. inte för jag är jätte into hela den där "ÅH DET ÄR VÅR NU!!!!"-tanken. Vet inte hur många gånger vissa personer sagt sådär, sen kommer det snööö. Se på fan ;)

haha. anyway. IDag ska jag ut och träna :D ska iväg till sjukhuset rätt snart.. börjar 10..
Jag har en uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunderbar vän btw. Kirsrty. Och jag ska berätta lite om det längre ner, meeeen nu (!!)
ska jag berätta om min kära wiktor..igår städade vi som FAN . och jag tog vardagsrummet, han tog köket. Det ser riktigt bra ut. Nu, idag, ska han fortsätta med köket (han rensar alltså ut hyllor, dammar av osv. plus disk i fucking mängder, spisrensning and so on) och jag ska ta badrum, hall, ett litet sovrum..
Sen tar vi vårt sovrum gemensamt..

Jag är riktigt nöjd med vardagsrummet, förutom att jag måste sätta upp gardiner. samt dammsuga, men börjar inte dammsuga förens man kan dammsuga i hela lägenheten, annars kommer jag bara dra med mig skit in i vardagsrummet igen..

 
När wiktor, precis nyss, fick vara med och välja bild som skulle se vårig ut, så sa jag "denna tar vi!" då sa han "vad är det?"
.. en orkidé?, du hade väl dom som favoritblomma också?"
då säger han .. "jag tänkte boobs. det såg så konstigt ut "


men ja! about kirsty..  JAG VILL RESA MED HENNE :D och jag funderar på om jag kan det. jag ligger 600 kr back, av mina beräkningar. men jag hoppas på att jag kan önska mig pengar i födelsedagspresent av mamma, pappa och wiktor.. OM jag ens får presenter nu när jag är vuxen tänkte jag? o0.. fick hasse det? jag tror inte det :S äh. får höra mig för och sen prata med kirsty och sådär..
Måste dessutom ha 8000 till hyran i sommar, det har jag precis sparat ihop till.. Sen får jag 2000 i sommar tror jag, av studiemedel. kanske mer? ska höra med kirsty om det där, hon brukar ha koll på sånt..

nu ska jag dra iväg till sjukhuset. Sen ska jag till tvättstugan ^^ urk. 11->16 har vi den. och vi har SJUKT JÄVLA MYCKET TVÄTT. damn.


RSS 2.0