Holy Schmoly?

Haha. hur stavas det där? och vad betyder det ens?
Men jag slapp en hälsningsfras, wohpidoo!

Jag har just suttit och planerat upp HELA MIN RESTERANDE JÄVLA SKOLTID på denna termin. OOOOOOH fuck no säger jag. Är läxor, inlämningar, redovisningar, seminarieuppvisningar och skit heeeela jävla tiden SEN tre tentor på det. fyfuck gummijuck.

Jag har alltså NOLL tid över. Inte ens till att blogga, egentligen. men I will try!
Mitt stress och totala planeringsskit börjar dock efter första maj :) Men första maj ska jag tvätta, så den dagen är ju också busy, men inte av skolgrejer. och Såklart tills torsdag med. Så fre, lör , sön och mån är de enda lediga dagarna jag har fram tills vääääldigt länge.Närmare bestämt tills 3 juni. Först då, den söndagen, är jag ledig. 2 juni har jag min sista tenta.

Detta är en smärre chock och mycket tröttsamt för mig. Men det ska inte tynga ner mig. Nu ska jag plugga till provet på torsdag. Wish me gooood luck! för ämnet är sjukt jävla tråkigt.




P.S! förra bilden som jag ladda upp var på min syssling. VET NI VAD ? Det är hennes födelsedag idag! :D Precis som roger på rix fm.. fast min sötfis fyller bara 9 år, inte 35 haaha.. tänk den dagen. jävlar

Kommentarer
Postat av: Kal

Gillar din blogg

2012-04-25 @ 00:58:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0