Preciiiiiis när jag skulle stänga..

haha. satt och letade bilder på google till förra inlägget. sen stängde jag fliken och kom till facebook. Hittar dennna. måste visa. för den är så jävla true för min del..



kanske verkar lite bitchigt kom jag på nu.. som att man är bäst i världen. Det vet jag att jagi nte är.. verkligen inte den bästa flickvännen i världen, men .. sen tror jag att just jag och wiktor passar rätt bra.. trodde inte det i början, han var så...vanlig. som alla andra, iallafall utåt.. men ah. så även om det finns massa tjejer som säkerligen är bättre flickvänner så har dom nog andra störande moment som inte jag har..

Borde ha denna postad som profilbild eller något, så jag inte glömmer bort det. för den sidan med mig som är värst i flickvänsperspektiv är fan att jag är avundsjuk som..fan? ^^
Men tbh.. man glömmer att titta på sig själv, på vad man har. Precis osm folk gör när dom är otrogna. Dom tittar bara vad som finns där ute, vad som verkar lite toppen. men tbh så hamnar även dom i en vardag sen, oavsett hur spännande man verkar från början..
jag vet att jag är en vardagsbrud, jag går inte ut med att jag är något speciellt förutom att jag är Snäll och Ärlig. och det är tydligen något som räcker.. Men ja.. När man är avundsjuk så kollar man bara på vad pojkvännen och "den andra tjejen" har ihop, vad dom gör, hur de pratar, hur de rör varandra osv osv. man glömmer hela tiden att se hur pojkvännen och en själv har det.
I ett otrohetsammanhang är det nog liknande. Då ser man att man själv har den tråkiga vardagen ihop med "killen eller tjejen" men någon annan där ute är totalt livlig och spännande och åtråvärd.. då vill man såklart ha det. men då, återigen, glömmer man att kolla på hela perspektivet. Går man dit till det där spännande så blir det också tråkigt sen tror jag.. Inte säkert, såklart. Men ja.. Neh jag veti nte.
Haha jag bara skriver och hittar på egentligen.. har ingen jävla aning om hur otrogna människor tänker.. känner bara en som jag vet om, och inte ens den människan kan förklara vad hen tänkte..
men jag kan iallafall tro att det är något sånt där med att "spänningen" är mer på andra sidan.. men ah.. dunno..

tänkte HUR SOM HELST EGENTLIGEN bara visa den awesome bilden. kuk xD nu måste jag gå!
En gång till:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0