Size me?

Nää nu är jag trött på skitfolk som blondinbella (och förlåt mc, jag vet att du avgudar henne) men lögn på lögn. seriöst? och my ass att den här bilden inte är retuscherad.



förfan.. haha.. "vill visa en normal kropp" fine, men GÖR DET DÅ! och inte massa jävla layers, fixa släthet o.s.v.. Säkerligen inte retuscherad i size men det är iallafall inte bara ljusinställningar som gör skiten.. lågt. men PR får hon ju, även av mig.
Som de flesta vet så älskar jag all kinds av kroppar, men jag tål bara inte vissa personligheter. Och just blondinbella är en sån sort. T.ex. det där med att hon i flera års tid har berättat i sin blogg (inte för att jag läser den, men hon har själv sagt det här) att hennes dagar i schweiz där hon pluggade var fantastiska blabla men egentligen så får man nu reda på (i hennes andra bok såklart..) att hon störtlipa hela dagarna. Hon är inte så jävla stark som folk ser henne . Hon har skapat sig den imagen. och ajg orkar inte med fjantiga, fejkade människor som hon. uuurgh!

ne fyfan. ska man vara för en "positiv attityd och livsstil " så får man väl fan köra all the way. Bullshit, det är vad som spyr ut ur hennes mun varenda gång jag får höra något från henne.. så jävla tröttsamt.. Och ja, detta blev ett hate inlägg. men det får det vara. Nu ska jag sova

btw,jag dissar inte bilden. jag dissar hennes sätt. bilden är verkligen jättevacker. men ska hon nu visa hur en vanlig jävla kropp ser ut, så tamejfan visa det också. ELLER Så bara länka en FET JÄVLA LÄNK till den här sidan på hennes blogg, då kan man få se på normala kroppar. ELler t.ex. den HÄR Sidan där man får se bröst iallafall.. All kinds.


Och jag vet inte om detta är okay för blogg.se's ägare men jag hoppas det. För här kommer ett par bilder på en helt jävla vanlig kropp, taget ur de där hemsidorna. Hoppas att ni som är under 18 har förståelse att detta inte är pornografi, men trots detta så vill jag varna människor som inte är myndiga att nedanför kommer material som inte 'r till för 18år +.

  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0