Ytterligare ett år senare...

jag kollade just mina "diskussions" inlägg här på bloggen och kom till ett inlägg som jag skrev i april förra året. Jag snabbspolade igenom ett år, och skrev i slutet

"och.. då tänker jag bara.. Fan vad saker förändras på ett år.. Från paniken och rädslan, till ett skönt sommarlov till en hemsk operatione och återhämntning, till att återigen bli bra.. sen?? det får mig at undra hur mitt liv ser ut om ytterligare ett år....?

Jag pluggar i linköping förmodligen? wtf liksom? vad gör jag på daanra? vad är det för "stora " saker som sker i mitt liv?... spännande att se vad tiden bär med sig till mig :)"


Och nu, när jag tänker på det. JÄVLAR vad saker har förändrats även detta året... I april förra året hade det vart slut mellan mig och min första kärlek i ca 2 månader, jag började packa och fundera på flytten, min mamma hade just flyttat ut ur huset där vi bodde och allting var nya upplevelser.

Vi kan väl börja med det faktum att jag träffade en ny pojk runt den här tiden, sommaren spenderades hemma i sverige och det planerades hejvilt inför min flytt till linköping.

Jag flyttade hit, bosatte mig med en okänd person (som jag sen kom att hata) och skaffade dessutom en  vacker hund.



Hade stora svårigheter att bo ensam ochdet kändes jävligt jobbigt, började högskolan och hade nollning och allt vad det innebar.. MEstadels bara att inte sova på en vecka,vilket tärde som fan på mitt psyke haha..
Åkte hem nästan varenda helg föratt slippa bo här, vande mig sakta och säkert vid att inte bo hemma, vid januari flyttade min nya pojk upp, och i februari tog vi över lägenheten.
Jag har kontrakt på en lägenhet. herregud vad vuxet.
Klarade mig gallant i skolan, utan att faila en enda kurs, och nu är vi redan i april, ett år efter att jag skrev inlägget.. Jag är sambo, har en vovve och sköter skolan, utan att bo hemma.

Går ständigt till sjukhuset för gymnastik, provtagning eller läkarbesök. Känns som jag lyckats på något vis..
Tar lagom mycket hand om hemmet, sköter alltid middagsintaget och mår hyfsat med tanke på allt runtomkring med stress osv.. Ja jävlar, coolt är det! Men nästa år, då borde väl ändå inte allt för mycket ha skett? ;)

Då ska jag ju ändå bo kvar här, helst ha kvar samma hund och sambo. Möjligtvis att vi flyttat till en billigare lägenhet. Faktum är ju att vi faktiskt lånar pengar för att bo någonstans. LÅNADE pengar. herregud.

jaja, tänk om jag har tur och hittar det här om ungefär ett år igen? vore väl ballt! haha..
Men ja, jag hoppas på inte allt för stora förändringar.. Vill ha min sambo, min hund, mina skolgrejer i skick och en lägenhet i linköping..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0