O'megheerd!

Hej alla ! Vaken i tid igen *duktig duktig*
Igår hände något riktigt konstigt och fucking typiskt..
Var vaken 07 till 09 typ, sen bara "small det till" i huvudet.. så konstigt. Det bara typ.. kändes som att något brast typ?.. jättekonstigt. Sen tappade jag all fokus på det jag gjorde (läste blogg) och fick extreeeemt ont i huvudet på samma sida som det "kändes som det small till" .. När hela mitt vänsteröga sen också reagerar nån halvminut efter och börjar bli riktigt känslig mot ljus och sen ha en stor "kludd" ivägen för hela ögat typ..
Ni vet en sån där "kludd" som när man tittat in i en lampa för länge? eller solen?.. en sån.
Och jag kunde inte göra annat än ha ont.
Vet inte om det var migrän eller vad det var... Men jag la mig iallafall för att sova .. Tänkte att "sover bara liten stund, wiktor kommer nog gå upp snart, han har ju ändå sovit i 11h" men det blev inte riktigt så.. Jag sov till 11..och wiktor med. Så jävla drygt. Så vetifan om min "ställa om sig till skolan" räknades igår..

Hursomhelst. Igår gjorde vi ju då massa saker. När vi båda sen var vakna och välmående.
Vi städade. Som fan. Och lagade mat såklart..
Igår rensade vi bl.a. hela vårat sovrum (hittade en del saker som ska ner till källarn.. bl.a en stor dörr som bara låg i garderoben...) och även våra kläder. Blev 1,5sopsäckar fulla. (ahaha, den andra säcken var såklart bara halvfull..)
 

(jacka från monki som ser ut som en sopsäck..)

Helvete vad mycket jag slängde. Känns hemskt. men bra. men hemskt..
Dessutom hittade jag en tröja till hasse i wiktors kläder som jag gillade men wiktor aldrig använde. Han sa att det var nån present nån gång.. haha..

Det tog iallafall en jääävla tid att gå igenom och verkligen få struktur på garderoben igen. Vi hade ju typ 3m stor klädhög från tvätten också som bara stod på stolar inne i garderoben, så det fixade vi med. Sen rensade vi bland lakan, påslakan osv och fick struktur på det också, skönt!
Sen gjorde vi även en asgod marinad mha Per Mobergs recept :D och la i revbenen i, så ikväll när vi äter dom så är de förhoppningsvis smarriga som fan :D

Hann även helt klart med badrummet (jag hade köpt så mycket billiga schampoo osv på ullared så vi behövde möblera om lite i badrummet xD) igår och nu har vi väl bara hallen, kök och vardagsrum kvar att verkligen få iordning men det kommer inte vara hälften så tidskrävnade som rensa kläder..
Idag är det dessutom time för att tvätta. Suger ju lite, men man måste göra vad man måste, helt enkelt.

Uhm.. ja.. småfixade även i vardagsrummet och hallen igår, men är inte helt klara där.. Och vi putsade fönster! :D Det blev jättefint! Underbart.Men lite creepy för det var massa äcklig getingar imellan vardagsrumsfönstrerna.. Wiktor fick ta alla fönster. Snällt av honom..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0