Woho! Lill lördag ;D

Hellu! Det är onsdag idag, right?
Har iaf spenderat dagen med att plugga.. Skola 08->10 sen åkte jag till sjukhuset för blodprov samt att ta reda på lite information.. Vid 12 ish var jag hemma och då började jag plugga, tills nu  :) Feels goodie!

Ska strax fortsätta, fast utan böckerna och bara med datorn.. Måste organisera lite microskåp bilder på datorn osv.. Blir nog bra..
Igår var det tisdag och då gick jag inte så länge heller, bara 2 timmar.. slutade 12 och åkte hem för att plocka undan tills att städtanten skulle komma.. Har fått städhjälp numera, men inte av landstinget utan pappa betalar för att avlasta min stress och ansträgning..
Sen kom dem, städade fin fint och sen så pluggade jag resten av dagen där också. Plus att vi kollade på sista episoden av trueblood! omigosh vad spännande! haha.

Ooooch i måndags. Första dagen i skolan detta året. Herregud. 4h botanik väntade . Jag var fett opepp. Gillar inte botanik. Kommer dit, har VÄRLDENS jävla awesome lärare?! haha vafan! Det blev intressant OCH KUL! .. jag gillade det! Sen väl hemma spelade jag bara sims 3 :$ Heh. Har börjat spela igen. Inte bra. Men som ni ser så sköter jag ändock mitt hemmaplugg ;) SÅÅatteeeh, så kasst är det kanske inte att jag spelar ändå mohahah!
 

Efter att jag rensat igenom mina bilder här för att se vilka av microskåpbilderna jag ska ha och inte, så ska jag nog spela lite sen drar jag ett inlägg med nån aktivitet från i sommras ;D och lägga in lite middagsrecept på min hemsida där jag kan få tips om vilken middag vi ska göra varje dag.. (hasse har gjort hemsidan åt mig, så jävla shyrre! :D)

(btw. vi har invasion av getingar här i linköping. alltså, på riktigt. inget jag bara säger för att jag är rädd. det stod i tidningarna..Fyyyyy! Hemskt. Dom är överallt och jag drömmer om dem nästan varje natt.. skitkonstigt.. och jobbigt. Men samtidigt rätt bra, eftersom jag fightar min fear lite när jag ständigt måste konfronteras med dem.. heh..)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0