Bästa helgen på lääänge...

Förutsatt att dagen går som jag vill :) Det som är inplanerat är att wiktor och jag ska diska, fixa mat, plugga och se nån serie eventuellt..Sen även att snälla Petter kommer hit :).. HAHA! nu började jag tänka på spelet jag hade med "svarte petter".. han var elak i spelet och man ville inte råka få honom på handen...Men ja, back till helgen..
 
Trots att inte jättemycket plugg har skett under helgen så känns det som den bästa helgen på mycket länge.. Dels att jag har fått sova ut idag. Herregud så skönt!!! Trots att jag var uppe 8.45 och kollade på julkalendern haha..
Jag har sovit dåligt i en vecka typ, så jag behövde verkligen sova ut idag.. Gick precis upp. Asgött..

Men vad har då gjort den här helgen så bra?
Fredagen började jävligt bra då jag slutade skolan tidigt, men jag var nästan konstant irriterad (försökte dock jävligt starkt att inte visa wiktor, det känns bara onödigt) för att jag inte sovit tillräckligt på länge.. Efter skolan blev det seeeeg och iskall bussresa till sjukhuset som tog 50 minuter (galet!!!) ..
Uhm.. Där tog jag blodprov, fick en ny waranbricka och disskuterade lite angående mitt tandingrepp...
Sen åkte jag hem, vilket tog ytterligare en timme.. drygt.  men yeye

När jag kom hem så tror jag att vi började med att laga mat, enchiladas.. Fast innan det så handlade vi hem rätt mycket mat.. sen när vi käkade så gloddevi på ett avsnitt av the walking dead, sen tror jag att vi antingen pluggade liite, eller att vi somnade... jag tror att vi sov, sen pluggade typ 30 min.. sen kollade vi på en film som var rätt kul (med porrskådisen Camren Electra) som handlade om hur vi, människor, parar oss typ.. Det var "filmat som en dokumentär" från någon utomjordisk art och världens mest otippade skämt och ja, rätt kul men rätt värdelös samtidigt haha..
Efter det så minns jag inte riktigt vad vi gjorde.. men jag minns att jag ringde mamma och pappa, beställde biljetter tills helgen då vi ska till Polen med morsan m.m. Packade nog min väska lite halvt också, tills torsdag då jag drar till jönköping för att sen åka vidare till polen..
 
 
Uhmm. Ja. just det.. tidig läggdags på fredagkvällen, runt kl 22 som vanligt (förutom senaste veckan. fml.. haha.. sovit klockan 12- 01.. uuschhhh!!!) för att på lördagmorgon väntade en absolut askul sak:
Första december!!! :D
(har btw upptäckt att jag använde massa utropstecken i detta inlägget... knasigt. jag brukar sällan göra det, och gillar inte när folk gör det heller för den delen... men jag är bara rätt euforisk just nu helt enkelt.. jag är glad över att jag fått sova, jag är glad över hur jag och wiktor har det, jag är glad över att det är lov snart m.m.)

Och en mindre kul sak. Tvättid kl 06.00.
Hahaha! MEEEEN man måste göra vad man måste göra helt enkelt.
Så.. Upp kl 05.30, ihop med wiktor (inte för att han tvättar (för fan om han skulle göra det, allt blir fel då tycker jag..) men för att han skulle mysa med mig 1a december till 24 december varje dag vi kan) och börja sortera kläder efter färg och temperatur..
Wiktor fixar te i köket..
Sen får jag öppna mina fina fina fina kalendrar som jag längtat efter.
Har två stycken! :D
En fin disneykalender med choklad i från pappa och en hemmagjord med papperslappar från wiktor :D
På den från wiktor stod det "Inlöses mot 1x biobesök ikväll kl 21.15 för filmen Breaking Dawn part 2, med en valfri Wiktor" hahaha UNDERBART :D
Och ytterligare en sak som var underbart i den där texten var "valfri", vi brukar skämta om att man är en val när man är tjurig, eftersom man låter ungefär som en val "WÖÖH!!" hahaha.. men eftersom wiktor inte gillar filmerna så skrev han att han inte skulle "vala" under filmen eller angående den :D underbart!

Så sen var det bara att tvätta. Jag var så jävla trött att jag somnade 3 gånger lutandes mot tvättmaskinen nere i tvättstugan, fast jag vaknade ju till varje gång man kände att man föll åt något håll..
Så.. Vid 08.00 så la jag mig igen för att sova i 45 minuter tills julkalendern började på tv :D
Jag och wiktor har bestämt att vi ska se den ihop, eftersom det är en "uppföljare" iår på den vi gillade när vi var små..(Mysteriet på Greveholm) och tyvärr håller det bara på i en kvart varje avsnitt men jag måste säga att det var väldigt nostalgiskt och inte jättedåligt än så länge..
En scen var väl sådär... när en ökenråtta skulle ta sig upp för trappan såg det riktigt jävla dumt ut, som en tuss som bara studsade utan nån slags påverkan av fysiska lagar hahah
 
 
och vid 09 så gick jag och sov igen tror jag, då fixade wiktor lite tills kl 10 då jag tog över..
Sen somnade vi igen tror jag... Eller nej. Vi tänkte det. men jag var pigg. så frågade jag wiktor om vi inte snälla kunde göra viktiga och nyttiga saker idag.. Då sa han "du har ju redan börjat duktigt så varför inte"
Först då insåg jag att jag fan tagit mig igenom ett helt tvättpass. Halvt sovandes, men jag gjorde det fanimej! (okey, inte att skryta över att man tvättar haha.. men det är faktiskt fysiskt jobbigt för mig, det var därför det blev så konstigt att jag lyckades så väl utan några problem)
 
Vi bestämde oss för att städa först, laga mat sen och efter det träna så att vi kunde duscha sist, när vi var som äckligast.. haha..Hela köket blev asbra efter städning och även de andra rummen blev helt ok (all tvätt borta gjorde en del.. haha)
Därefter lagade vi mat, wiktors awesome-hamburgare, rätt tidigt på dagen.. men det blev inte jättstökigt alls av det, vilket var skönt.. Under tiden som wiktor gjorde burgarna så gjorde jag pommes och lite annat småfix, fortsatte packa och vattnade blommorna, fixade bankgrejer på nätet och sen blev det mat.. samtidigt som vi käkade så kollade vi på tv och pratade.. tände vårat jul-ljus som luktar asgott.. mysigt.

Efter käket blev det träning för wiktor.. Situps som vanligt..sen har jag för mig att det blev lite sovtid? men det är möjligt att vi gick in till duschen direkt.. tror nästan det nu när jag tänker efter...  eller nej.. nu ångrar jag mig igen.. haha.. Vi sov.. mamma ringde mitt i att vi försökte sova men då ställde jag bara om klockan, tror vi sov i två timmar totalt.. Jag kunde knappt sova minns jag.. Och då var klockan typ 17 när vi gick upp .. sen in i duschen och fixa sig tills kl 19.30 när vår buss till bion gick..
Väl på stan var jag väldigt sugen på en efterrätt, och vi hade tid för det inna bion startade. Var sugen på en riktigt sådär krämig, antingen glassig eller mousse-ig eller gräddig efterrätt.. Men det blev inget. fanns bara konstig tryffelgrejer och äppelkaka m.m som jag inte var sugen på.. ville ha något annat.. så efter att vi kollat 4 resturanger så bestämde vi oss tillslut för att gå till ett fik där vi vart en annan gång..
En sak att påpeka var ju att det var SÅ JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA iskallt att gå runt där och leta efter ett place med bra efterrätter. men det var ändå på något sätt uthärdligt när wiktor var där..
Som sagt så slutade det med att vi satte oss på ett cafe istället.. Jag tog en jordgubbscheesecake med varm choklad och grädde, wiktor tog en morotskaka med varmchoklad och grädde.
Nom. Så jävla gott var det. haha..Vi satt där i ca 45 minuter och myste tills filmen skulle börja.. Köpte cola och popcorn (haha, ja vi är tjocka ffs!)
men sen började filmen.  och omigosh. lite sorgligt att hela twilight serien är över. men det var en bra film iallafall.. :)
 

Sen åkte vi hem och somnade. Sov tills idag vid 08.30 då vi gick upp gjorde te inför julkalendern igen.. Detta avsnittet tyckte jag var bättre, och fortfarande mycket nostalgiskt :) Sen la vi oss igen och som sagt så vaknade jag upp vid 12.. Heeelt utvilad. Så jävla skönt!! :D
Nu ska jag klä på mig fort som fan, petter kommer om 20 minuter.. Jag har suttit och skrivit i 40 minuter hahah.. sa att han kunde komma "om en timme" vid 12.. Dåligt! :D


Hursomhelst, det som gör helgen så jävla bra är att vi har gjort saker ihop. Allt jobbigt och allt kul. Vi har vart duktiga och handlat, packat, fixat bankgrejer, diskat, städat, tvättat, lagat mat, tagit hunden m.m. samtidigt som vi har haft massa tid med varandra då man ex. lagar mat och gör allt det där tråkiga, alla gånger vi myst i soffan med en film eller liknande, en egen mysig stund på stan  och vi har hunnit med varandra trots att vi har gjort allt vi "måste".. Det känns så jävla bra. Och jag önskar att det alltid kunde vara såhär..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0