Hej hopp fadderittan ja!

... fan vad ful rubrik. Anyway. HEJ! ;D
Jag sa ju att jag skulle försöka skriva idag igen.. and I DID! :D
Först och främst vill jag bara säga att ............fuck nu glömde jag det.

SKitsamma. jag har iallafall gjort mina läxor för dagen, och hunnit kolla på ett avsnitt av en serie, gjort fisk för första gången i mitt liv (som dessutom blev god!), vandrat med hundarna två gånger och samt såklart vart i skolan..

Jag tänker skriva lite mer information här om vad det var för studieplan jag snackade om innan.. Pappa och jag kan inte hålla svinbra kontakt just nu eftersom han är i tyskland, skickade just ett 7-sms-långt sms.. wtf. HAHA jaja, men det täckte inte ens 10% av vad jag ville säga.. så here comes lite information för min pappa mestadels :)

Jag var hos syon och hon sa till mig att "självklart ska vi lösa det här" blabla.. jättebra var hon.. och vi kom iallafall fram till att nästa period i skolan (alltså efter 9 mars, då mina nuvarande kurser slutar med tentorna..) så ska jag ta bort en kurs, mikrobiologi tror jag den heter.. för den bygger inte på något vidare sen, så det är jättebra.
Det blir inga problem med CSN då jag redan kommer klara mig till gränsen 37,5 högskolepoäng på det första året.. jag har redan nu 25,5 och totalt så har jag 30 max att fånga in på denna perioden, vilket ger mig rätt god chans att kunna lyckas fånga endast 12 av dom 30 poängen :)

Nästa år får vi se hur jag känner, då jag sa att jag är lite velig, vet inte om jag vill ha halvtid liksom.. vill bara komma in i rutinen att faktiskt gå på min gympa, ta vara på mig själv, och SEN studierna liksom.. och om jag till sommaren känner att allting har lättat hemma (jag och wiktor har kanske hamnat i en harmonisk vardag som rullar på liksom, inte massa stress och sånt..)och att jag kan gå i trappor som vanligt ohc att jag har rutinen på träningen inne, DÅ kanske jag väljer att gå upp på 100% igen,
om jag inte känner det, utan känner att jag vill ha kvar det exakt som det är.. Då kommer vi ta bort 2 kurser per halvår om det är möjligt, så jag inte blir så upptagen i mina studier...

det är ungefär vad som hände.. and now u know ;D



Pappa & hans favoriter (förutom mig såklart *kaxig*) haha..

Jaa.. thats all folks!typ..


Valentines var .. mysig! :) tyvärr har mina blommor vissnat nu..
Wiktor kom hem efter jobbet med en bukett jättefina blommor, kinderägg (OMFG<3!!!!) och fika och cocacola.. Han känner mig :') hhihi.. och så gjorde vi inte så mycket mer, jag hade mycket plugg.. men vi fikade, myste lite och tror kanske att vi kollade på ett serie avsnitt sen på kvällen...? Men bra dag var det iallafall :)

En sak som suuuuuuuuger rätt hårt.. Nu har jag två veckor kvar i skolan tills tentaperioden (1v är den på) kommer..
och jag har FRUKTANSVÄRT mycket att göra, så det kanske blir så att bloggen får lida lite men jag vill inte. vill blogga. det är kul. kommunicera..<3 men aahja.. Sen den tredje veckan, tentaperioden, då hoppas jag att jag inte bloggar alls mycket.. eller wait! :D Det är ju asbra, jag kan blogga i mina plugg-pauser.. :D Svinbra ju!

Denna veckan kommer bestå av: plugg, lite mer plugg, De Klomp (en bar ish),pluggpluggplugg, en dusch haha, och eh.. ah.. sånt.. vardagsgrejer som diska, ta hundarna och laga mat.. not much fun. men jag är helt determined på att jag ska sätta mina två tentor, cuz u know what?! I FUCKING OWN :D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0