Jag är ledsen alltså...

men jag har ingen lust att skriva. jag vet inte vad jag ska skriva om..Vart halvdeppig i typ 20 dagar.. och mer än halvdeppig det senaste.. vaknade 30min för tidiigt idag, kan typ aldrig somna och har ont i magen pretty much 24/7.. men en sak är bra.. igår skrattade jag rätt mycket:)
Sen vet jag inte riktigt vad jag ska skriva här.. kommer ju inte riktigt skriva ut vad som är fel, rätt självfallet..
jag ska precis gå upp. nu ringde mitt alarm.. så jag antar att jag måste iväg nu och fixa iordning inför skolan.. idag går jag till 15 sen blir det plugg. om 9 dagar är det 2 tentor jag ska hunnit plugga klart till. sjukt vad lite det känns att säga 9 dagar. jag trodde det var mer, men nu ser jag det i almanackan. omfg. haha..

jag måste iallafall dra.. det är vår snart, snart kommer väl vårkänslorna för folk... man blir så mycket mer uppskattad då, men jag pallar inte med massa sånt som dom flesta vet.. fine kan väl vara kul att man få uppmärksamhet eller sådär, men.. cmon.. jag kan få det av vänner eller familj...



Förövrigt så hoppas jag att jag hinner träffa lite folk i sommar.. typ sandip, ahlen, elena, samone, ebba, emma, tim and so on..

BAH! Faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacck. jag vill inte. jag VILL VERKLIGEN INTE. usch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0