Pukeeee

eeeeeeeeeergh.började tänka på eminems låt "puke" för jag mår så illa.. svinont i ryggen och mått illa i 4h.. krampigt, spykänsla over all.... men ah. har jag inte ätit idag så är det ju mitt fel.



wiktor var inte död i ett dike, och inte heller hade han blivit rånad. så bra, tänker jag. och hoppas att magontet går över. No it does not. och inte heller är det mens ,vilket ofta bidrar till rygg och magont.

jag behöver en bra sömn. Jag ska plugga imon, vafan. Idag hatar vi världen, det känns bra.
Förutom mina fluffiga hundar såklart. dom är alltid mysiga.

Camilla utan sömn blir liksom.. värre än halvkass, det är.. mycket trasigt då ^^ och om jag inte somnar snart så jag kan gå upp normal tid och göra pannkakor samt att sen vara i skolan lagom till lunch.. ja, då blir jag lack över att min dag pajar. så .. kanske borde jag gå här ifrånoch försöka sova?

det är jobbigt. ryggen gör ont. min sambo luktar som en a-lagare och mina hundar hoppar upp och föser runt i sängen.... men ah. ointe fan hjälper det att sitta här inte. sålite positiva milla är väl kvar. men fan ta koffein. drack en stor kopp kaffe idag. brukar aldrig dricka en stor kopp, dricker alltid sånna där meskoppar som äldre oftast gör.. men idag tog jag en stor. kanske därför jag inte somnar?
Neh. jag tror det är koffein + känslor + fysisk smärta och lite av att det är kallt & blåser läskigt ..


Time  to go to bed. det är vettigt tror jag.

ARGHH såklart cpar bilduppladdningen nu .. jävla lagg.. aja. jag ska verkligen svoa -.- beeey hoppas ni har en bra helg :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0