Fint dop!

Igår var jag på dop. Det var fint :) Fick träffa mina fina släktingar och även min kusins nya flickvän vilket jag hade sett fram emot.. Hon var jätteavlappnad och rolig, wich is good! Dock glömde jag min kamera hemma i linköping så det blir tyvärr inga foton..
dagen igår började med att jag åkte iväg med hasse och klas till mamma .. sen satt vi där, käkade lite nudlar, babblade osv.. när vi kom hem till pappa igen så spelade vi ettbordsspel som heter Hobbit.. Det var faktiskt kul :D 
och det tog iofs lång tid, för vi hade liksom aldrig spelat det förrut.. Så anyway.. när vi skulle ge oss iväg till dopet så var vi fortfarande inte klara, men det gjorde inget..

Klas körde, sen satt jag och hasse med i bilen.. pappa hade åkt tidigare p.g.a. att han fick hedersuppdraget att vara gudfar/fadder (Y)! .. uhm.. ja.. Jag och hasse gav direktiv till heeeelt fel kyrka.. klas hade däremot koll. vi kom fram till fel kyrka i norrahammer när det var fem minuter kvar tills dopet skulle börja. En bra tid att komma, om det nu var rätt kyrka. men nej.

så vi race-ade iväg till den andra, där klas sa från början... och han hade rätt.. 2 minuter över 4 var vi där. Helvete alltså xD.. men aja, sen blev det vanligt dop med lite psalmer osv.. därefter åkte vi till en församlingslokal typ.. åt smörgåstårta (YUMMIEEEEEEEEEEH!!! :D:D:D!) och även asgoooooda kakor som anna (barnets mor) hade gjort..  Smakade på macarones, de godaste jag nånsin ätit.. jag blev så besviken första gången jag smakade sånna, men nu smakade jag igen och faaaaan vad mycket godare anna hade gjort dom än vad kafeterian hade gjort...
Vi kom hem runt 8 och då spelade vi klart hobbitspelet.. sen satt vi och babblade mest.. Och kollade på americas funniest homevideos, drog till burger king och käkade kvällsmat.. typ ^^ heh.
NU däremot ska jag ta tag i en hel del tråkiga saker som att plugga och skriva ut viktiga papper till skolan.. Klockan 16.50 åker jag härifrån, hem till linköping igen. Jag saknar min pojkvän jättemycket =(.. usch

In tha Jön to the köp to the ing!

Yep. Thats where I am now.. Jag har duschat nyligen med.. brrrr! ska börja plugga strax efter att jag har uppdaterat lite här..
Sitter vid pappas dator.. Imorgon är det dop för Melker och jag är förväntansfull! Får träffa mina fina släktingar men framför allt får jag nog äta smörgåstårta heeeeh! =D

Är inne på en kurshemsida nu för att skriva ut massa skit.. usch. Kommer skriva ut typ flera hundra sidor känns det som. blörgh!
Jag saknar min fina vovve och pojkvän alla redan.. det suger.
meeeeeeeeeeen får träffa min bästa pappa och bror :D Imon får jag nog träffa hasse och mamma också :D

Oh god!

JAG HAR ÄNTLIGEN EN LEDIG MINUT ÖVER :D ååååh! har 40 min tills min buss går som tar mig till stationen, därifrån ska jag vidare till jönköping.. Det är dop på lördag.. eller eh, imon alltså.. Och seminariet som vi hade idag gick superbra! Duktig grupp! :D

Har så mycket att berätta.. tillexempelt om att vara sambos. shit alltså. har fortfarande inte ens fått iordning i något rum, men det kommer ta år att få allting bra.. vi sparar till möbler och sånt där.. men nu har vi inte ens sängen i samma rum som skrivbordet än.. för jag har vart så förbannat upptagen hela dagarna.. har gått i skolan 08 till 17 nästan hela veckan förutom idag.. och sen kommer man hem, fixar mat, pluggar.. och sen är dagen slut. varje dag vaknar jag med ett kaosartat kök. heh. kasst.


Min mor var här förrförra helgen tror jag.. kanske förra? .. neee.. förförra! Och vi handlade. mycket.. eller kom hon mitt i veckan? Jag kommer fan inte ihåg.. tror att hon kom tidigt på fredagen, hade ledigt.. men anyway här har ni en fin väska jag hittade i en butik som skulle lägga ner :D 70% rea!

Denna och nedanstående kostade 90kr var :D




Ljuset är ju lite kasst såklart.. Vi hade bara en lampa i hela lägenheten när bilderna togs :P hehe.. men sen dess har vi handlat :) Bord och stolar.. eller nej, bordet fick vi. men vi har ett iaf! :D



 och sen gardiner i köket.. samt vardagsrummet, där har vi även två matchande soffkuddar.. Nu är det bara spara till en fucking soffa som kostar skiten.. men jaja ^^ sen köpte vi lampor i hall, vardagsrum och kök :D



En closeup på köksgardinerna som jag älskar så mycket :D!

Såhär ser vardagsrumsgardinerna ut , fast jävligt mycket mindre suddigt irl, såklart.. men som sagt.. ljuset ^^





En closeup på soffkuddarna som är av samma mönster





Just nuhar vi även en stoooor mysig fin matta i hallen. Donna ääääääääälskar den! hahaha så jävla sött är det! hon gosar på den heeela tiden, äter över den och busar på den.. miwh!
Men mattan är mammas egentligen. Den köptes när hon var här men hon kunde ju inte ta den på bussen liksom..




Oh shit! nu har jag skrivit så länge så jag hinner inte mer :| dumt. bussen går om 20 min så jag måste packa ihop allting, pussa sambo och vovve hejdå..
Have a good day! ;D

Fisunge!

Jag ska iväg till jönköping i helgen :D Mysigt! Min nya kusin ska döpas. nicenice! har just pluggat klart och jag är inte ens slut.. jag ska nog läsa lite i boken med.. men först ska jag ut med vovven :)

jag ..är oinspirerad! det enda jag har påhjärnan är hur söt min pojkvän är och information om konfidensintervall... och cocacola.. damn it!

Ska iallafall bli mysigt att umgås lite med min familj :)
men eh. nu är det sängdags för mig :| crapper.. slutar 17 imon också. uuuuuuuuuuurgh! vill ju bara dansa och sjunga just nu. dumt



Donna klättrade på mig.. Wiktor la henne lite mot ryggen så klättra hon..

p.s.

ska försöka uppdatera en gång till ida :) ha verkligen saknat detta heh. bey nu!

I HAS TEH INTERNETZ!

HEHEHEHEHEH!!! jag har äääntligen fått modemet (okej, fick det i lördags :$) men i lördags flyttade wiktor in. Samt att jag hade gäster.. boris sabina och torbjörn var här. UNDERBAR dag btw. men jag hinner inte berätta för jag har asmycket plugg =(.. Och (!!!!) i söndags tvättade jag halva dagen. fyfan. heh. resten av dagen städade vi.. För i måndags, igår alltså. skulle det vara perfekt imo. för då kom besiktningsmannen. sen gick jag i skolan till 17.. blö! SÅ MYCKET ATT GÖRA :| Imon går jag också 8->17 men innan det måste jag såklart göra klart min läxa. så.. Det får bli det..

Har det btw väldigt bra ihop med wiktor just nu. även om jag tjatar och stressar osv.. och det är mycket att göra hela tiden. men jag är bäst sååååatteee, jag klarar det :D ihop med wiktor iaf. fast utan honom vore det inte så mycket att göra heller.. om man tänker på flytten and all.. men äh :D lovely!

BTW SÅ ÄR den här bilden så jävla cool och intressant!
Igår när jag gick till 17 så hade vi labb. Jag fotade in i mikroskåpet.. Detta är daniels blod.. ascoolt!
Anledningen till de olika färgerna är att den ena sidan är "som den ska" så man kan undersöka den (alltså färgad.. i lila toner. men ser ut som silver/lila/svart, skitsnyggt!!!)
Och ja.. sen såg vi det här i mikroskåoet nör det inte var fullt uppzoomat. SNYGGT! så vi fotade. ser ut som lite space.. hehe awesome..



"Internet är en fluga" - Ines Uusmann 1996 (IT-ansvarig minister)

Så var det dags för Wiktors gästbloggande igen pga Millas modemlöshet, tyvärr är det bara ett SOPA och PIPA inlägg med en twist. Jag varnar känsliga läsare för vidriga bilder i slutet av inlägget. :)

Åter till rubriken. Det som Ines förutspådde 96 är det inte många som tror på idag, men om de två nya lagarna (Stop Online Piracy Act och Protect IP Act) röstas igenom i början av februari, så kan det mycket väl bli just så. Många anser att allt användarbaserat på internet skulle dö ut helt. Det blir ett hårt slag mot Youtube (som man inte skulle få länka till på externa hemsidor längre), Wikipedia (som skulle behöva stänga ner helt), Twitter, bloggar och dylikt pga uppenbara skäl. Därför vädjar jag nu till alla där ute att göra er röst hörd, inte bara skriva just ett sånt här inlägg, utan också höra av er till den amerikanska ambasaden. Sociala medier så som facebook och twitter skulle också hjälpa.

Enligt uppgifter givna av SR så har Obama administrationen börjat gå emot förslagen nu, så våra protester ger resultat. Om Obama administrationen nu skulle gå emot förslagen så kommer de att skrotas.


Okej, nog med skrämsel, även om lagen skulle röstas igenom så är det inte direkt internets undergång. USA är för närvarande 'Internets nav'. Om lagen skulle gå igenom så kommer alla företag förmodligen omlokalisera sina servers till ett annat land snabbare än ni kan säga Skurt.

Också var det ju det här med bilden som Milla alltid tjatar om... Ni får en bild på något jag avskyr lika mycket som de nya lagarna, ganska passande eller hur?


fortfarande inget internet

Har fått hem papper nu men inget modem.. Jag är sugen på att blogga. Men det är så jävla jobbigt från telefonen.. Så vi hörs sen när nätet är framme

jag hade fel..

Trodde mitt nät skulle komma idag.. De sa måndag,tisdag någon gång.. Men jaja, borde ju komma absolut senast imon eftersom jag beställde I onsdags..

så, here I am, still bloggin from the phone.. Utan bilder.. Drygt. Har btw många bilder att Visa och en video, kanske lite mer riktad till tjejer..

Ligger I min säng, ska snart sova.. Jag saknar min sambo(!!!?) så jävla mycket.. Usch. Älskade fina wiktor <3

Satt just på toan btw och tänkte att "faaaan vad gött, jag behöver inte ens stänga dörren när jag går på toa".. Jag älskar att bo själv.. Kan gà runt naken, kan göra vafan jag känner för.. Hahaha, life is good!

men Nu mer till de seriösa delarna I mitt liv.
jag åkte till skolan I Morse och hade just funnit mig till rätta då jag såg ett uuuunderbart mönster av smutsen på rutan..
det var som små tunna vågmönster. Bakgrunden var guldbrunglittrig av smuts, och de lite djupare vågorna var  svartbruna typ.. Man såg inte ut, men varje gång man åkte förbi en gatulykta så blänkte hela "tapeten" så fint..
Jag tänkte mig att det hade blivut en fin tapet. Jag var nöjd med min "inovation".. Sen tänkte jag "eh hahaherregyd, här sitter jag och tänker att ett mönster av smuts kan bli snyggt som en tapet...... Men, undra vad alla Andra tänker..?"
så vred jag huvudet från det fascinerande och fina fönstret som gjort mig glad.. Tittar på tjejen närmast mig, rätt vanligt utseende, men hon ser bitter ut.. På min iPod spelades linkin park, snabbt gick min tankegång att hon kanske tänkte på hennes musik I hennes lurar, det kanske var bittery.. Men sen såg jag en skymt av bitchighet och så tittade jag runt.. Alla såg trötta ut, sura Eller helt apatiska.. Trött kunde jag förstå.. Klockan var bara 07..
men apatiska? Sura? Uppgivna? varför? Min slutsats blev snabb, precis som alla tankar är.. De är så djupt I sin tankeverksamhet att det ser så ut. Och jag tror att de flesta helt enkelt tänker på sina vardagsproblem, ingen big deal, alla gör det..
det som jag tyckte var skönt där var att jag kom fram till något cardagligt och normalt.. Dom är ju säkerligen inte sura liksom..

seeen.. Skulle jag byta buss.. Fràn 572an till 20.. Det är kanske 35m att gå.. Då fick jag ett "hjärn-anfall" (vissa av er vet vad jag menar.. Kan unte prata, se, Eller känna typ) meern denna gången var det annorlunda..  kändes som en flod sköljde över mig och helt plötsligt så såg jag I kors och blurrigt.. Fick ytterst liite ont I huvudet samtidigt som det kändes som att ngn "tryckte ner" mina ögonlock I mellan ögonen, där vid näsan..
Jag Fick lite panik och försökte ándå bete mig normalt.. Men det gick iaf över på ett par, tre minuter.. Sen tänkte jag bara att fan vad orättvist.
alla bekymmrar sig för sina vardagsproblem. Men deras vardag är inte Massa anfall, ingen ork men en jävla Massa vilja.
de flesta jag känner hade freakat ut och börjat skrika Eller gråta om de kánde sånt obehag som jag känner under anfallen... Unfair


nu Ska jag nana och jag orkar inte kolla stavfel.. Hoppas att nialla sover supergott <3

man glömmer så lätt allt det andra viktiga i livet

Utöver skolan, vardagssysslor och ev. Jobb....


Jag låg just och läste Massa brev och texter som jaghar fått av folk.. Grattiskort m.m..
mina vánner. Man får inte glömma bort dom. Någonsin.

pappa skrev ett tal till min student, och I slutet så skrev han om vad som är viktigt I mitt liv, förutom kunskap, som jag fått av skolan.. Jag citerar:

"din klass bestod till mestadels av ett gäng ungar från den kristna högern, knappast ett umgänge som du valt själv.
men det fanns också bra kamrater. Elena, Emma, sandip, Johnny och amanda m.mglöm inte bort dom utan håll kontakten med dom även om ni inte bor I samma star.
vad gäller hägglund och co. Så kan de studsa åt helvete."

Och.... Vad har jag gjort? Glömt! man hör det så ofta och man tror att det sker utan ansträngning. It does not!

sen vill jag bara säga att jag gillar så många
 som jag integer tillräckligt med tid Eller uppmärksamhet.

ta Hand om er<3
Nu ska jag fortsätta städa .


Edit; och er som jag få Jul,grattis, lyvcka till kort m.m från, tack!

mobilblogg, igen..

Heey! Ska försöka att uppdatera miiiinst 2ggr här idag, trots att man är bildlös då.... Men anyway.. Har handlat på Ikea för 1600kr ish I förrgår, sen fyllde jag kyl,frys&skafferi med mat igår för 1900kr.. Sen handlade jag áven en morgonrock, Gardiner och stänger samt lite småskit igår för 490kr på klädjätten.. Dåå kan man ju fråga hur fan jag hade cash till det? I didn't. Får in 13000 från csn snart, så alla Ikea och mat prylar köpte mamma.. Men det från klädjätten handlade jag.. Samt en ny plånbok till mig på skokanonen. Nice!

Idag ska wiktor och mamma åka hem.. Surt, men det är ju skola imon.. Sen ska jag duscha ikväll osv.. Blörgh.. Hörs sen iaf :D

internetlös :|

Blöö.
kan bara mobilblogga nu, nätet I lägenheten är borttaget men vi har signat nytt redan..
vet dock inte när det startar..

aaaaanyway. Idag har vi signat papper på lägenheten och idag åker wiktor hem.
Mamma kommer imon och idag ska jag mest städa :)
jag och wiktor är numera sambos. Fucked up.

Vill ni ha något kul som ersättning Av bildlösheten så tipsar jag er att gå till utube och söka på Nintendo 64 Remix drumsolo..

SjUkt bra, ha det gött!

Tårtbak och en jääävla massa städning!

Idag har vi bakat tårta nu på kvällen.. vi började runt 18 med den men åt först nu.. undet tårtbaket fick vi nämligen besök av en comhemförsäljare :)
Sen städade vi undan osv i köket innan vi faktiskt åt av tårtan och tittade på serier..



Vi köpte stolar idag! EFTERLÄGNTADE UNDERBARA BILLIGA STOLAR<3.. haha. Har vart hemma i flera dagar och inte haft någon stans att sitta typ.. Förrutom i soffan, där jag såklart tappade en stor glaslampa, så vi satt gärna inte i den... Nu dock har jag veeeeerkligen dammsugit ut soffan..
men ah. Idag har jag tagit hand om heela hallen och halva vardagsrummet samt badrumsdörren. har skurat bort fläckar och dammsugit och tvättat fönster m.m.
Wiktor tog hand om spis + fläkt, vilket var så jävla äckligt att det tog lika lång tid som allt mitt, stackare.. men jag är överlycklig att han gjorde det, så slapp jag. det var så fett och äckligt. My man <3!

Så ja. Vi har städat, handlat på ikea och willys, städat lite mer, lagat mat, ätit, gjort tårta och ätit den och städat lite mer :)

Imorgon åker wiktor hem runt 14.. vilket är lite trist. men på fredag kommer ändå mamma så det blir nog fin fint :)

AAAAH! :|

JAG LOVADE JU!
Sitter på min älskade dator igen.. vart en månad sen nu.. heh. svårt att skriva rätt måste jag säga, men jag ändrar ju varje gång jag skriver fel, så ni märker ju inte det.. men på typ msn eller sådär så syns det fort..
Jag lovade en bildbomb när jag kom hem från jkpg! :D

Låg  i sängen i en timme och försökte sova sen bara kom jagpå "DAMN JUST DET!!!"
förövrigt så luktar det cheeseburgare i lägenheten. jag vill ha. Vad som utgav lukten var rostade mackor..skumt. och irriterande..
Anyway här kommer en bildbomb från mitt vinterlov :D



En Donna på tåget till jkpg (från olshammar haha.. tog ett jävla tag)





Vi hade en äkta jul hemma! :D med gran, kulor och paket! underbart. Pappa är awesome!



Jag slog in massa paket :D






En dag byggde jag och wiktor korthus, han lyckades tillskillnad från mig.. Fast vi satt ett jävla bra tag. men awesome resultat :D



Vi åkte till mamma under lovet med ;D

och bakade lussebullar! :D



Yumyum yum!




En dag så vaknade jag med svinmycket blod runt läpparna (här har jag redan hunnit torka av typ hälften innan jag kom på att jag ville fota waranets påverkan..) jag hade sovit och antingen bitit mig i läppen eller fått en spricka eller liknande.. Var sjukt obehagligt att vakna så>.<




Allmänt gos i soffan hos mamma :D




Hos pappa igen. Alla tre hundar sov hos mig den sista natten.. Donna, Meg & Ebba. men ebba kom senare så då togs ingen bild.. >.<



Sen kom jag hem nyligen (söndags eftermiddag) och då hade jag fått brev från han söta gubben vars plånbok jag hittade :) han hade skickat en julklapp! :D






Idag så gjorde wiktor mat till mig och efterrätt. Efterrätten heter Glass au four :D
ascool efterätt iaf.. Maräng utanpå, glass och "tårta" innuti.. I UGNEN.. ascoolt att det inte hann smälta



Insidan:



Blev dock lite suddig.. tyvärr. men det är tårtbotten med hallon och ovanpå är det glass, och sen ett lager maräng på :D awesome!

Sovgott allihopa!

hon ligger på golvet och drar i mina fötter

camilla är konstig

en vanlig konversation under hundpromenaden..

Wiktor: (Stannar upp utanför ett fönster och säger följande) " Det är two and a half men! "
Jag inser fort att han menar att någon ser på tvn och svarar kvickt;
"ja, eller en pervers man utanför fönstret, det beror på vems perspektiv man ser det från..."

Så slutar min kväll mitt folk. Nu blir det sängen och upp kl 08 imorgon för ytterligare städning och finputsning.
Köket ser numera ypperligt ut, förutom att lite kakel behöver rengöras :D
men sen är det miljoner saker i mitt rum, en halv miljon saker i vardagsrummet och hallen/toan.




Home sweet home?

njeah. Städar som fan här nu för att få det att se bra ut..
jag hatar problem. och det är för mycket av sånt just nu... visste att jag skulle vantrivas när jag åkte upp hit -.-

Inte hemåkning idag inte..

Funderar på att ringa mamma så jag kan få mobilladdare + kläder som hon tvättat idag..
Imon åker jag och pappa runt 14 härifrån upp till linköping..
Just nu kollar jag dock efter studielitteratur.. men kan väl ringa upp mamma ändå..


aaanyway.. Här får ni några wise words!
"What screws us up most in life is the picture in our head of how 'it is supposed to be'"

hoppsan.. blev lite avbrott.. mamma ringde nämligen, ironiskt nog ^^ och vi sa väl mest att hon skulle ringa vid 14 typ.. när hon tvättat klart.. se hur hon vill göra med dagen.. Nu ska jag käka lite piller och söka studielitteratur (Y)

och återigen ingen bild för jag sitter hos pappa =/

P.s.

Jag lovar en bildbomb när jag kommer hem eftersom det tyvärr har blivit rätt bildlöst här ^^

mc, jag är mycket besviken på dig

-Med mufasas röst när Han snackar med simba-
oj waow.. Jag är nog rätt disneyskadad ändå :| hahaha

Aaaaanyway! Mc! FY skäms! Du har spenderat veckor(vecka?) I Malaysia och inga foton...INGA?!

jaG har letat på Facebook, din blogg, din Pappas sida (hittade 3st där).. Wtfffff mc ? :(


Sen är det en grandiose nyhet som jag inte skrivit om för att jag glömt :| heh. Jag och min pojkvän ska flytra ihop! Helt jävla galet, men är man så bra vänner så tror jag att detär lugnt.. ^^

Nu ska jag nana, imon far jag nog hem till linköping  med pappa :) på måndag skriver jag&wiktor hyreskontrakt och nästa mån börjar skolan :)

tHats all from my mobileblog folks! ;D Soooov sött!!! :D

Nyinhandlat

fysatan vad jag är trött.. och oprpp..men snart kan jag sova :)
hängde ju med mamma på gallerian idag och totalt så köpte jag en tröja till wiktor, en tröja till mig, en trosa och en bh samt 2 par vantar.. billigt och bra var det också (Y)



Imorrn ska jag till boris och då får jag smaka torbjörns all famous "blåbärchokladkakafudge" eller något sånt.. hahah, blir nog awesome .. :D ligger just nu i soffan hos pappa och gosar med mina favvohundar :) Ofc Donna och Meggie :D


omigosh, nu kom jag på att jag glömde ringa kirsty =(((((((((((((( får göra det first thing imorrn...eller neh? ringer nu :) Hejhopp!

tråkdag

Sitter och hostar på pappas stol framför datorn.. har inget att göra idag så jag drar med mamma till a6 för hon vill shoppa antar jag.. själv så behöver jag bara göra något som inte gör mig sömnig.. får se hur dagen blir :) Ha det fint

ahaha, suck! varför?

HAHAha seriöst.."En kvinna i 30-årsåldern har polisanmält en man som bor i samma område som henne. Orsaken? Varenda gång hon gått förbi hans bostad har han i stort sett stått vid fönstret, visat sitt behag och onanerat"

Finns det ingen annan väg att gå då? men still, fine, han gör ju fel.. men wtf.. hahaha..
http://www.jnytt.se/nyhet/44737/kvinna-har-trottnat-pa-sin-onanerande-granne


Jag är vaken btw ! :D woho. Gick upp 9.33 och nu har jag duschat, käkat medicin, glott på tv, vandrat med lilly (hasses hund, vi är hundvakt här hos pappa och den lilla behöver gå oftare än de andra hundarna) och chillat runt typ.. jag har frusit heeeeeeeeeeeeeeeela jävla dagen. helt sjukt. sitter i mina varmaste strumpor och en tjock tröja men fryser ändå. I duschen tog det mig 20 min att bli varm och då körde jag på jävligt varmt rinnande vatten. sjukt irriterande. gillar verkligen inte sånna här dagar.. >.< Händerna är alltid värst.. blä!
MEN! jag mår iaf lite bättre idag :) bara ont i halsen nu (Y)



Silly Mc Lilly


99 days with the steroids yo0o0

Tog just min medicin och inser att i min burk finns det bara ett piller kvar..
Har såklart tagit ut nya men .. Waow. det är snart 100 dagar sen som jag fick min steroid för hjärtat .. och det blir bättre av det. Tack fina steroider! :D









Måste bara säga en sak.. kanske är jag knäpp men detta är fan viktigt. Många vet ju hur jag avskyr tandkräm? Och det absolut bästa wiktor nånsin gjort för mig är ärligt talat att han har tvättat handfatet hemma hos mig och gabriel..
Nu kanske man tror att jag har låg standard eller att wiktor inte försökt göra något "bättre" men for real, han har gjort massa. Som t.ex. när han gjorde mat till mig efter skolan och hade köpt blommor + biotickets till twilight (H) haha. meeeen ändå slår inget det snälla som han gjorde när han städade hela badrummet (framförallt handfatet då.. <3)
Kom på det just nu när jag borstade tänderna nämligen

Unbelivable

Herrejävlar vad jag har sovit! så sköööööööööönt! Brukar lägga mig 02 eller 03 ihop med wiktor nu när jag vart sjuk, har kännts bäst att vara uppe, jag mår sämre när jag sover, halsen gör ondare osv.. men igårkväll så låg jag i soffan och kollade på filip och fredriks årskörnika.. inte så jäkla bra som jag hade  hoppats dock.. men vid första reklampausen så bara kände jag hur jag ville sova.Så det gjorde jag. Halv 9 typ somnade jag. sen vid typ halv 11 så skulle mamma sova, då började hon försiktigt säga tilldonna att hoppa upp i sängen, men jag vaknade, somnade fort om och sen vid typ 00 slaget vaknade jag en gång till men somnade om fort igen..

därefter trodde jag att jag skulle vakna typ vid halv 6 eller sådär av mig själv. men nej. mammas klocka ringde dock halv 6 och då vaknade jag först, sa till mamma, hon stängde av den och sen stod hon hemma i typ en timme.. där kunde jag inte sova dock.. så ta bort kanske 2h av hela min natt från 20.30 till 11.00 .. rätt sjukt o0
Vid 09.33 hade jag satt larm och den ringde, jag stängde av det och somnade om tills 10.55 typ..
12h sömn, fett nice. Känner mig dessutom lite bättre idag. bara lite ont i halsen, men sjuk snorig =(


idag blir det middag hos farmor, sen vet jag inte vad jag ska göra.. leta studielitteratur antar jag och jobba på att sluta vara sjuk :)

btw.. den 9e skaffar jag och wiktor lägenhet (Y).. den jag bor i nu, men gabriel ska flytta ut

jättesjuk. det suger

blöööööööö orkar inte ens skriva något vettigt. tänkte bara berätta att jag är sjuk, så nu blir det låg uppdatering igen. fan alltså. jag blir så himmla otroligt klen av att vara sjuk pga hjärtat and all round it liksom..

Slöfiser

seriöst.. jag har vart helt off idag och igår.. vart sjuk. inte gjort ett piss. igår såg jag nog på 4 långfilmer på femman.. fastnade. satt och satt och satt. drack lite. åt lite.. blö. Idag vaknade jag halv 2, wiktor hade vaknat vid 8 men ah, jag tog en runda med hunden och sen har jag bara glott på serier.. och förmodligen så förblir dagen så också..



Fun shit.. Från facebook, mina mest använda ord där.. heh

Bakfull och jävlig

hehe, nejdå :) jag är faktiskt rätt snygg och fräsch, duschade igår.. Gott nytt år på er allihopa!
Loggade just in på fb. 61 nya händelser? pallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Lagar lasange med mamma nu, precis gjort klart ostsåsen så tog en paus.. nu gick proppen. wtf. jaja.. Mat ska bli gott!
Hade en mycket trevlig nyårsafton igår :) Satt och drack drinkar, spelade massa bordsspel, åt middag, pratade och spelade ännu mer, tittade på fina fyrverkerier och satt och pratade ytterligare några timmar.. tyvärr så fick jagi nte träffa boris som jag hade hoppats men jaja..

Återigen, jag hade inte bloggat den 27e dec heller.. då var det en seeeg morgon, sen packade jag och wiktor våra saker och begav oss till mamma.. :) Väl här så åt vi och sen gjorde vi nästan ingenting, men jag kunde inte låna någon dator =(.. och 28e var det middagsbjudningen hos mamma :D där jag gjorde den awesome supergoda soppan :D därefter har jag hållt mig på bloggen i lagom mängd ;D

Random bild som är 6år gammal. sjukt vad tiden går fort...

RSS 2.0