jag hade fel..

Trodde mitt nät skulle komma idag.. De sa måndag,tisdag någon gång.. Men jaja, borde ju komma absolut senast imon eftersom jag beställde I onsdags..

så, here I am, still bloggin from the phone.. Utan bilder.. Drygt. Har btw många bilder att Visa och en video, kanske lite mer riktad till tjejer..

Ligger I min säng, ska snart sova.. Jag saknar min sambo(!!!?) så jävla mycket.. Usch. Älskade fina wiktor <3

Satt just på toan btw och tänkte att "faaaan vad gött, jag behöver inte ens stänga dörren när jag går på toa".. Jag älskar att bo själv.. Kan gà runt naken, kan göra vafan jag känner för.. Hahaha, life is good!

men Nu mer till de seriösa delarna I mitt liv.
jag åkte till skolan I Morse och hade just funnit mig till rätta då jag såg ett uuuunderbart mönster av smutsen på rutan..
det var som små tunna vågmönster. Bakgrunden var guldbrunglittrig av smuts, och de lite djupare vågorna var  svartbruna typ.. Man såg inte ut, men varje gång man åkte förbi en gatulykta så blänkte hela "tapeten" så fint..
Jag tänkte mig att det hade blivut en fin tapet. Jag var nöjd med min "inovation".. Sen tänkte jag "eh hahaherregyd, här sitter jag och tänker att ett mönster av smuts kan bli snyggt som en tapet...... Men, undra vad alla Andra tänker..?"
så vred jag huvudet från det fascinerande och fina fönstret som gjort mig glad.. Tittar på tjejen närmast mig, rätt vanligt utseende, men hon ser bitter ut.. På min iPod spelades linkin park, snabbt gick min tankegång att hon kanske tänkte på hennes musik I hennes lurar, det kanske var bittery.. Men sen såg jag en skymt av bitchighet och så tittade jag runt.. Alla såg trötta ut, sura Eller helt apatiska.. Trött kunde jag förstå.. Klockan var bara 07..
men apatiska? Sura? Uppgivna? varför? Min slutsats blev snabb, precis som alla tankar är.. De är så djupt I sin tankeverksamhet att det ser så ut. Och jag tror att de flesta helt enkelt tänker på sina vardagsproblem, ingen big deal, alla gör det..
det som jag tyckte var skönt där var att jag kom fram till något cardagligt och normalt.. Dom är ju säkerligen inte sura liksom..

seeen.. Skulle jag byta buss.. Fràn 572an till 20.. Det är kanske 35m att gå.. Då fick jag ett "hjärn-anfall" (vissa av er vet vad jag menar.. Kan unte prata, se, Eller känna typ) meern denna gången var det annorlunda..  kändes som en flod sköljde över mig och helt plötsligt så såg jag I kors och blurrigt.. Fick ytterst liite ont I huvudet samtidigt som det kändes som att ngn "tryckte ner" mina ögonlock I mellan ögonen, där vid näsan..
Jag Fick lite panik och försökte ándå bete mig normalt.. Men det gick iaf över på ett par, tre minuter.. Sen tänkte jag bara att fan vad orättvist.
alla bekymmrar sig för sina vardagsproblem. Men deras vardag är inte Massa anfall, ingen ork men en jävla Massa vilja.
de flesta jag känner hade freakat ut och börjat skrika Eller gråta om de kánde sånt obehag som jag känner under anfallen... Unfair


nu Ska jag nana och jag orkar inte kolla stavfel.. Hoppas att nialla sover supergott <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0