Unbelivable

Herrejävlar vad jag har sovit! så sköööööööööönt! Brukar lägga mig 02 eller 03 ihop med wiktor nu när jag vart sjuk, har kännts bäst att vara uppe, jag mår sämre när jag sover, halsen gör ondare osv.. men igårkväll så låg jag i soffan och kollade på filip och fredriks årskörnika.. inte så jäkla bra som jag hade  hoppats dock.. men vid första reklampausen så bara kände jag hur jag ville sova.Så det gjorde jag. Halv 9 typ somnade jag. sen vid typ halv 11 så skulle mamma sova, då började hon försiktigt säga tilldonna att hoppa upp i sängen, men jag vaknade, somnade fort om och sen vid typ 00 slaget vaknade jag en gång till men somnade om fort igen..

därefter trodde jag att jag skulle vakna typ vid halv 6 eller sådär av mig själv. men nej. mammas klocka ringde dock halv 6 och då vaknade jag först, sa till mamma, hon stängde av den och sen stod hon hemma i typ en timme.. där kunde jag inte sova dock.. så ta bort kanske 2h av hela min natt från 20.30 till 11.00 .. rätt sjukt o0
Vid 09.33 hade jag satt larm och den ringde, jag stängde av det och somnade om tills 10.55 typ..
12h sömn, fett nice. Känner mig dessutom lite bättre idag. bara lite ont i halsen, men sjuk snorig =(


idag blir det middag hos farmor, sen vet jag inte vad jag ska göra.. leta studielitteratur antar jag och jobba på att sluta vara sjuk :)

btw.. den 9e skaffar jag och wiktor lägenhet (Y).. den jag bor i nu, men gabriel ska flytta ut

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0