Besök av borisimo!

Helluu! snart kommer boris hit till mig så vi ska spela spel och chilla :) Jag, wiktor, klas och boris blir det.. han tr även med sig labanhunden .. miiiwh underbart!

men nu har jag iallafall kollat igenom bloggen, och det senaste vettiga inlägget jag skrev var om sveriges nationaldag, alltså 7 jävla dagar sen.. hahahaha, svårt nu att minnas allt i efterhand men jag ska försöka :)
Idag är det iallafall onsdag och jag vet vad jag har gjort idag..
men jag tror att jag börjar bakifrån, alltså förra torsdagen.. 
Då tog jag mitt waranprov som gick åt helvete, men det har jag redan skrivit om insåg jag..Sen var ju även elena här och det var fan aawesome att träffa henne. hon är verkligen underbart snäll, omtänksam, ärlig och skön och samtidigt har hon attityd, hon hade aldrig låtit någon kasta skit på henne liksom.. aah, wonderful!



random tard bild :D hahaha.. 

Hursomhelst ! Fredagen förra veckan! Wiktor kom hit .. och jag vet inte alls vad jag gjorde på dagen ? wtf.. hahahah! sov väl kanske, men han kom fram runt 15 iallafall, sen chillade vi och spelade väl kort eller något :)
tror vi spelade lite spel med hasse tbh, för han var uppe här på helgen också :D
och lördagen var det dags att gå och träffa elena igen :D wiie, vi hade bestämt att vi skulle gå ut.. Hela dagen innan bestod typ av att städa, handla grejer med pappa, hjälpa till och chilla och umgås.. sen vid 21 skulle elena lämna sin hund hos oss så pappa skulle vakta den,  och vi skulle vidare till förfest, men istället satte vi oss hemma hos pappa och bara förkrökade med lite kort och sprit, var jättetrevligt ;D sen fick jag ju även träffa elenas kille igen, nice.. vi gick alla tre i samma klass på gymnasiet och jag har inte sett han på ett jävla tag.. haha..
men iiiaf, runt 23 så drog vi ut till olearys och det var jävligt trevligt :) Elena är som sagt en riktigt nice människa, och hasse sa också det efteråt sen att "han hade glömt hur trevlig och skön hon är, kul att se henne faktiskt!"
Vid typ 02 var vi hemma och då somnade jag gött... på söndagen däremot kan man ju tänka sig att jag inte mådde bra, men det var inga problem.. haha..

Jag var inte bakis och hade inte ont i benen eller så (hade haft klackdojjor, inte dom nya dock, det vågade jag inte) såå det var nice! 
Söndagen var planerad för barnkalas för min lilla söta kusin nellie :D hon fyllde 3 år och vi skulle vara där kl 13, allting var helt underbart. Ungen är alltid så glad och snäll och mysig. Och det var hon även nu.
Vifick lax i hummersås serverat och en uuuunderbar tårta till efterrätt. Jag har sagt att jag älskar min släkt va? ^^ Och det beror inte på maten.
Alla är trevliga och ingen är sådär konstigt jobbiga som folk kan vara...
Förrgår var den där alldeles jävla pissiga dagen..... mådde skitdåligt. Fick blodtrycksfall flera tiotal gånger, lika dant med hjärtklappning och dubbelslag... det sög. Dessutom kände jag mig klen på ett konstigt sätt.. som i musklerna och skelettet ttyp.. Men benen hade jag också ont i, förmodligen för att jag hade gått i klackat, och sen även så hade jag ont i magen men det vetifan vad det berodde på.. skitsamma, dagen flöt förbi segt... 

och igår så var jag rätt duktig.. Glodde rätt mcket på nature tv och sen drog jag och wiktor iväg till vårdcentralen för att ta blodprov, därefter handlade vi grejer till middag och gjorde den.. det blev fiskpinnar och potatismos :D yum! Och efter det så tog vi mer än en timmes promenad för att fixa till mitt hjärta lite, och på kvällen blev det en film :)
Denna dagen skriver jag om sen, för nu kom Boris :D !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0