Gosig morgon

miwh, vaknade nu.. och det är så jävla gosigt :D meg och donna är i sängen med mig <3 underbart..


precis som jag antog så glömde jag att skriva dagen som kirsty var här, hon kom på kvällen och då spelade vi mest spel sen skulle vi se på film men det fungerade inte riktigt, så vi sov ^^ för en gångs skull tidigt.


och hela dagen igår förväntade jag mig att jag skulle glömma att blogga, and I did.. drygt.
Vi gick upp runt 10 alla tre.. sen skulle jag och kirsty iväg på lunch med några av mina vänner (det förväntades vara emma, hennes tjej och elena samt amanda, men det blev mest bara amanda ) vilket var vääääldigt mysigt och trevligt och YUMMIEEEH.


Vi käkade på china palace här i jönköping, was nice.



sen skulle vi handla lypsyl (stavning?) till kirsty så vi gick in mer mot stans affärer.. sen såg vi en hemlös man med "jag är hungrig skylt" och vi köpte en subway till honom, fast SÅ JÄVL TYPISKT oss så är den gubben borta när vi väl har köpt mackan.. vi sprang runt halva stan för att hitta honom igen, och det gjorde vi :D

Därefter handlade vi det vi skulle och drog hem, väl hemma så satte vi oss i parken här precis utanför och spelade kort tills klockan blev typ 17..


Kirsty, jag och Wiktor skulle sen till sarah och oliwer men kirsty hängde inte med tillslut. vid 18 var jag och wiktor där.. det var asnice. sviiiingod mat och supertrevligt tyckte jag :)
Sarah är sånt jävla sweetheart! Maten hn lagade var btw inget jag hade testat förut men jävlar vad gott.
Fläskkarré i ugnen så den fick såndär perfekt konsistens, nypotatis som var kokt och sen en blomkåls,sås-röra typ.. sviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiingott ;D
Dessutom en chokladkaka till efterrätt :D wiie

Kirsty drog iaf till koffe och sen när matchen swe-eng började så skulle vi dit med.. och det var rätt lame. Koffe var nice, och hans tjej som jag undrat sååå mycket över, hon var också nice :) Men ah. matchen var väl inte direkt... något som intresserade mig haha..
Sen åkte jag och wiktor hem medan kirsty drog ut

Tänker ladda upp en liten bild här om ett tag, ifall jag får telefonens program att fungera på min lilla lilla lilla laptop som jag har medmig.. då ska ni få se något kul ;D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0