WONDERBALL KIRSTY!

HEJ! :D jag är glaaad. och mätt! Kom just hem från middag hos mamma, blev lasange.. yuuuummmmmmmie! Och dessutom någon bulle med vaniljkräm typ.. och cocacola.. nom!

haha.. hur som helst! Om bara några timmar så kommer kirsty hit ! wiiiie! tänkte att jag skulle hinna duscha och fixa iordning lite i rummet först..men självklart msåte jag ju även blogga :D 
idag har vart en underbar dag. mmmh<3.. gick upp runt halv 10 och sen drog jag och wiktor iväg till sjukhuset för blodprov men det gick inte eftersom remiss saknades, så vi ska dit imon om det har kommit på posten, annars får vi ringa och fråga vart remissen tagit vägen...
men vi kom iaf hem och runt 12.30 så somnade jag :|var svinhungrig oc ville inte äta, så jag bestämde mig för att sova så jag inte kände matlusten (ville inte äta innan middagen hosm amma för att då äter jag ju inte lika mycket, och jag ville verkligen äta stoooora mängder av hennes lasange)
men sen vaknade jag en timme senare, stööööört hungrig. fixade fort fort fort lite veggo chickenbits och sen så chillade jag och wiktor tills vi skulle dra till mamma vid 16 :)
Klas hängde också med.. och vovvara.. var riktigt mysigt :) vi satt och babbla länge..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0