vardagens lyxigheter..

Tamejfan. Här sitter jag mitt I natten och skriver. Om vardagslyx?
ofta skriver folk sånt så som "oxfilé och Bea, vardagslyx!" Eller något annat.

men vet ni vad min vardag innehåller mycket av? Små ord. Som jag uppfattar, tar in och svarar på. Jag bearbetar dom inte riktigt fullt..

Alla vackra ord som min pojkvän säger till mig blir vardag. Men stanna upp, känn efter lyxen av att verkligen vara älskad till vardags.
det för mig är vardagslyx.

man glömmer lätt bort detta dock, mitt uppe I vardagen.
men ta er 5min och berätta för människan (familj Eller partner Eller vän) hur glad du faktiskt egentligen är av detta,när du tänker på det..  Att man tyvärr tar sån extrem jävla lyx för givet ibland och var noga med att vikten utan det inte försummas I ett skratt Eller liknande.
för t.ex..
hur många förhållanden vet bara du om, som pajat p.ga att man tar varandra för givet, inget är lika kul och mysigt mer... Jag själv vet många.

Det är egoistiskt att inte kämpa för något så fint som kärlek. Att tro att det inte behöver näring och tid.. Det är egoistiskt mot den du har kärleken för (Eller tyvärr hade, om det redan är försent..) och även mot Dem utan kärlek..

så.. Just do it, som jag brukar säga. Finns ändå inget finare man Kan ge någon än en naken, öppen väg in till sina hemliga, fina tankar.

berätta det för dom ni älskar. Berätta det idag, det blir snabbt försent.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0