Studehäst

Hojj!
Sitter och pluggar med min brorsa, det är matte.. rätt kul med matte tycker jag.. det enda jag saknar är mitt glas fyllt med cocacola..
Sjukligt trött är jag idag också..Gick upp runt 06.30 fast att jag var ledig från skolan idag.. Skulle till Norrköping och träffa några klasspolare så vi skulle plugga klart våran skituppgift. Gick jättebra och alla jobbade riktigt effektivt..Men vägen till norrköping var ju dödstråkig.. bara massa gråa trista moln över massa åkrar typ..
Sen när jag kom till linköping runt halv 3 så åkte jag till nordea innan det stängde och löste lite bankbuisness..
och det här började jag skriva klockan 17 typ.. nu är klockan 22.. hela dagen är förbi. Har iofs pluggat lite, det är ju bra.. men mestadels har jag sovit och gosat med wiktor.. dåligt. men mysigt! ;D
 Sitter just nu och kollar igenom min kamera som jag inte använt på länge..
kul! :D
hittar massa fina bilder, ex. på den här vovven jag träffade i stan en gång.. Tänkte att det vore perfekt för ebba att para sig med denna, så jag frågade om jag fick ta en bild och det fick jag :) men sen glömde jag att visa pappa endå.. haha idiotcamilla..
 

Förövrigt så var helgen jättebra. Hann inte köpa alla julklappar men ändå. Jag fick ha en väldigt bra tid med boris och sabina, det var nice.. dock han jag inte träffa pappa alls mycket denna helgen meeeen yeye, så blir det ibland. han vet att jag älskar honom

Ska btw till vårdcentralen på torsdag och vaccinera mig.. awesome! jag måste verkligen få det gjort.. Nu ska jag hoppa till sängs :)

götebooorrrrrrggggg

happ. försökte få rubiken att låta som en göteborgare. men nevermind det.. haha..
Nu snart hömtar bois och sabina upp mig.. bloggar nog ikväll när jag är hemma. är fett shoppingsugen men jag _SKA_ inte. bara någon fin julklapp till nån isåfall från mina sparade pengar. men d måste jag ta ut dom hos nordea först för dom är på ett konto jag inte får röra haha..
 
sååå..... nu drar jag ;D ska poppa mina piller innan jag åker .. beey

nostalgiska mysiga känslor

jag sitter just nu på bussen till jönköping...vaknade av att en gubbe stötte till mitt ben och när jag tittade så föll han mot mig, hann inte riktigt få panik innan han räddade sig mot mitt ryggstöd med handen..men sen satt jag helt uppumpad, jag ville ju sova mer..men jag kunde inte..då började jag fundra på om det är nån instinktkänsla när man vaknar och är direeeekt med på action typ? så tänkte jag pånär jag kände såhär sist...
 
det var när jag var liten..somnade i bilen, helt plötsligt skumpar det som fan och man är fucking redo för whoever som vill skada en..men istället vaknar man och tittar upp och möter en varm mysig känsla från ens föräldrar som sitter i framsätet... allra helst vill jag vakna i bilen när vi kör ner från öxnehagaleden och allt är mörkt förutom alla fina lampor... och så är mina fina föräldrar där och inte ens mörkret kan längre skada mig...man somnar enkelt om ifall man inte bestämmer sig för att hellre titta ut ur fönstret och vara med i gemenskapens värme i bilen..
 
jag saknar sånna mysiga varma känslor som man kan få som barn, när ens kärlek är helt ändlös.. när man blir ledsen på riktigt gråtig för att man gjort någon ledsen ellerbesviken, inteför att mansjälv tyckte sig veta bättre som det är nu..
 
 
ikväll ska jag plugga, fårse om något mer skrivs
 

Zämzth.

Ja. Så jävla dålig känner jag mig. Som att jag är en jävla idiot som inte ens kan skriva normalt. Så dålig.
Jag har inte pluggat jättemycket idag. Jag har lagat bra mat som tog rätt mycket tid. jag har skrivit klart mitt arbete i fysiologiska principer så det är ju bra.. sen har jag gått och handlat en hel drös med godsaker för att muntra upp mig så jag pluggade.. det hjälpte, skrev klart allt med arbetet som jag sa.. men nu sitter jag här och är ledsen över att jag inte gjort ännu mer. Borde ha gjort mer. Jag tänker inte äta mer godis nu.. jag förtjänar inte det just nu..
Sen eftersom min mobil är sönder kan jag inte komma längre heller. Missade massa när jag låg inne på sjukhuset + var förkyld (fortfarande förkyld föresten. jävla skitxD).. jag fick anteckningar av en snäll tjej i min klass meeeen jag fotograferade de bara snabbt med mobilen för att sen renskriva här hemma när jag kom till just den föreläsningen. Nu är jag där. och nu har jag inga notes. Dom är borta. mobilen är sönder.
vadfan gör jag nu då? jävla fittsaker.
Hursomhelst. ska sova nu snart.. ursäkta förresten att jag skriver som jag gör. min farmor säger att det är tröttsamt att läsa min blogg för att jag skriver fula ord.. men hon är precis lika bra på att säga fula ord som jag.. haha.. men det blir värre i text säger hon.. och det kan jag väl förstå..

men ..det går så snabbt. man skriver det man känner. skriver det man tänker. Fjoff igenom hjärnan ut i tangenterna.. det är så det fungerar (ja, förutom morsan kanske som inte riktigt kan hantera att skriva snabbt på ett tangentbord)..
jag har förresten handlat julklappar till wiktor :D och imorgon efter skolan (slutar 15, bussen till jönköping går 16.40) ska vi handla till mig :D blir BHar. för jag tvättade ju sönder alla ..alla förutom en.  VET NI HUR SVÅRT det är att bara ha en _BRA_ bh?!! får ju damp. även om jag såklart använder de andra så är det problematiskt med hur det känns.
Så jävla obehagligt. urgh...

 
 
 
Nu blir det sängen, sleep tight peeps.
 

Glömska Camilla ;)

haha.. Pyttsan ocksåm, om man nu säger så nu för tiden? ;D
Jag glömde ju berätta en JÄTTEROLIG SAK! :D först och främst återigen att jag är LEDIG. hur jävla skönt som helst. Fått iordning mitt liv känns det som. Sen också så är det såhär, jag får träffa mina fina bröder i helgen :') vill nästan studsa av glädje haha.
Ska till jönköping och träffa mamma och pappa som vanligt (vilket såklart också är fucking great men ändå..) och sen ska jag till göteborg på lördagen med boris och sabina. men det fina i allt det här är att hasse är på dreamhack i helgen och då får jag se honom :D och min andra bror är också med!! :D fast han ska inte på DH, men då får jag ju se honom också :D och så ska vi plugga hela helgen lång. fantastiskt :D

..... förövrigt kom precis min pojkvän, nej. Sambo in här och tryckte sin rumpa upp mot mitt ansikte eller iallafall mot mitt ansikte.. så säger han " Do you have a magnet in your head? Cuz you are attracting my buns of steel!!!"
hahahah sicken jävla idiotpojk <3 Det är iallafall från family guy, så tro inte han är _SÅ_ jävla speciell att han hittar på sånt själv.. hahaha!
 
 
Förövrigt så har jag tappat bort alla mina bilder på mobilen såklart,eftersom den är paj.
Fuckit.
men ni får en fin bild från 9gag.com :) detta är "Snöbär!"

Hemgjorda köttbullar!

hejsan! Jag är ledig idag. Så jäääävla skönt efter igår. HAha på riktigt. jag däckade. Jag skrattade hejdlöst åt allting igår och sen blev jag helt plötsligt sådär grinigt arg på saker och så vidare... Jag var helt enkelt inte i bra form igår efter skolan.. Wiktor hade gjort jättegod mat :) Mysigt! men jag åt knappt inget, satt på golvet i vardagsrummet (som vanligt när vi äter) och sen somnade jag med huvudet mot wiktors ben (han satt i soffan) under middagen..

Sen så bar wiktor in mig i sovrummet och då sov jag typ direkt.. kommer inte ens ihåg att jag klädde av mig.. men ja.. och då drömde jag om mat?! Så tydligen gick jag upp vid 11 (2h hade jag sovit då) på kvällen och sa att jag var hungrig?.. Herregud. Minns knappt det.. minns att jag fick peta på en matlåda för att känna att den var fryst?.. men öh.. hursomhelst.. jag tjurade över att jag inte fick mat och somnade om sen tydligen sa wiktor.. jag sa typ "NÄ SKITSAMMA!" och sen la jag mig i sängen och somnade...
 


vaknade 12 timmar senare. asgött. NICE!
Min mobil är btw död som sagt, men jag har en reserv. dock har jag inga nummer. så smsa namn till mig så lägger jag till er :)

förövrigt idag så ska jag plugga. plugga som fan! och sen göra hemmalagade köttbullar :D jag längtar! hoppas att dom blir jättebra!
Wiktor kom just hem från affären med löken så jag ska fortsätta med maten såfort han har finhackat löken :) Är mycket förväntansfull haha!
 
Nu ska jag iallafall skriva på mitt fysiologiska principer-arbete, hörs later

hemma :|

oooomygod haha Sååååååå jävla sömnig!!!!! men imon är jag ledig :) förutom egenstudier såklart...
gick hemifrån kl 07.01 idag och kom in genom dörren kl 20.24 nyss... 13h spenderat i/påväg till skolan...
men mycket har jag iaf fått gjort! nu blir det god mat som herrn i huset har fixat och sen sooooova
 
 
och vetni vad?! jag kan dricka cola igen!!! har inte ont i halsen mer..yeeeiy!!! 

skola 8 till 8

yep, thats right! imorgon går jag i skolan från 08 till 20.00... ska se om det ens går bussar hem imon....usch. förövrigt har jag vart i skolan idag, sen lagat mat och tittat på den nya spiderman! såååå mycket bättre än de gamla..nicenice! nu ska jag plugga tänkte jag... har ingen tid över till att blogga egentligen så det får bli såhär...förövrigt är dagens låt "ballad i p-moll". 
 
sov sött alla
 
 
jag hade haft samma toffs i 3 dagar när jag var sjuk...duchade sen äntligen ..men innan det tog jag ur toffsen och mitt hår hade blivit såhär..hahah!

Tusen gånger starkare

hur blir man sån? hur blir man självsäker? hur lyckas man ta sig runt alla hormoner ,all press och alla ideal..ta sig runt det och bara vara sig själv?
 
såg just en film som hette 13 snart 30, rätt rolig film men sensmoralen i filmen var iaf att man ska vara försiktig med vad man önskar sig typ..
 
jag tänker på mig själv...hur blev jag så egentänkande fort? hur blev det så liksom? jag orkade vara mig själv, inte möjligtvis jättean orlunda, men jag gjorde alltid det jag tyckte var rätt, alltid vad jag ville och ingen fick trycka ner mig eller göra något orätt utan att jag reagerade.. kanske var det alla fina disneyfilmer som gav mig en bra moral?;) haha ne skämtosido...
 
men hur kom det sig då? var det min fina familj (som jag alltid försöker berömma i allt jag gör med mitt liv),var det dem som alltid sa till mig att älska mig själv, att jag var perfekt som jag var? eller beror det på mina bröder som hjälpte mig att uppfostras, så jag "slapp" allt det tjejiga? jag tror inte det heller....
kanske var en kombination av alltsammans? har alltid haft lite attityd, skinn på näsan som äldre hade uttryckt sig... men vartifrån kommer det?
och varför försvann det inte i tonåren? 
konstigt såntdär....
 
sen var jag inte heller såndär "alternativ" människa heller, jag VILLE liksom inte vara annorlunda, försökte aldrig att klä ut mig till något jag inte var..ville vara mig själv och jag visade bara upp mig själv...en ärlig version av en liten tjej..klädde mig i det jag gillade, hade min musiksmak, älskade fortfarande många typiska tjejprylar och tonårsgrejer, men jag hade rätt bra koll på vad som var rätt och ej..hur man ska bete sig som en vettig människa..inte som alla andra är
tänker på folk runtomkring mig som också verkade vara tusen gånger starkare än andra.. tänker på merima och lorena framförallt.. ingen tryckte ner lorena för då jävlar, hon var sin egen männsika och folk respekterade det.. merima verkade inte heller lost i tonåren, hon var den hon var liksom, och verkade grymt nöjd med det dessutom...
 
 
hur hittar man sin identitet fort? eller ärligt talat, har jag ens hittat den om jag aldrig ens försökt vara något annat än mig själv? kanske hade trivts mer med att vara en ignorant människa?det vet jag ju faktiskt inte...
men att vara rättvis och göra rätt är faktiskt rätt viktigt.
Dock, om man inte är riktigt tillräckligt modig så räcker det helt enkelt med att bara vara vänlig, vänlighet är bra:)
 
 
OCH NU Fuckade sig min jävla pad. så jag kan inte skriva klart det här blogginlägget vettigt. Skrev den sista meningen på wiktors dator (som han vill ha tillbaks ofc, han satt och spelade ..)
Så nu skriver jag bara att jag är extremt jävla sjuk sen i torsdags och mår dåligt, men det börjar bli bättre och här får ni en bild som plåster på såren för att inlägget avbröts.
 
 
och en till, for the cuteness liksom
 

whatever

Tänkte iallafall skriva att jag inte tänker skriva om akutgrejen, eftersom det var allt det jag skrev förra gången när det inte sparades eller publicerades. Såatteh. Sen tänker jag tjura på bloggen ett tag och inte vara närvarande tror jag. jävla fittblogggggggggggggg

fitttttttttttttttt

Skrev världens längsta inlägg för några dar sen. Det försvann. jag blev utloggad från mobilen och inget sparades. hatar den här jävla saken.

Grattis på födelsedagen boris!

Även om det är några dagar sent så tänkte jag att rubriken passar eftersom födelsedagen var igår :)
Hade väldigt trevligt och träffade många trevliga.. har lite ont i hjärtat idag om jag ska vara ärlig, trots att jg bara drack en halv drink igår... åt mer än vad jag drack xD tog pepsi (jag vet! vilken luring jag är mot min käraste cocacola) när jag kom dit, sn käkade jag mackaroner och köttbullar haha.. sabina och jag var hungriga..
Sen påväg hem så stannade vi till på mcdonalds. nice. mellan det tog jag min halva drink.. 
 
jag ska iväg till mamma snart och sen åker jag hem till min fina ambo ikväll. jag längtar. sen vill jag sova tills imorgon.. blööörgh.. inte sovit bra på nästan en vecka
 
är får ni en jättesöt ko.. haha wtf.. jaja, sitter inte vid min dator

Hemma från sjukhuset och hela vägen till hemhemmet

Hej! :D jag är hemhemma! Vilket på östskötska (stavning? ) betyder att jag är hemma hos mina föräldrar ^^
Hursomhelst, i tisdags blev jag inlagd på akuten, strax förflyttad till HIA (Hjärtintensivavdelningen) på linköpings universitetssjukhus. Där blev jag kvar i tre dar .. heh. På fredagen kom jag ut runt 14..
Alltså seriöst. FYFAN Vad tråkigt man kan ha.. hahaha!
Nu är jag hos mamma och ska snart duscha och plugga, ikväll blir det 30årsfest på råslätt med en av mina finaste vänner Boris.

Vet ni vad han gjorde för mig när jag var inne på sjukhuset?
I torsdags runt kl 22 kom han och sabina till mig på sjukhuset. Wtf?! först och främst bor dom i jönköping.. haha. och sen... hur hittade dom dit? så jävla gulliga.

jag hade precis läst klart min bok och hade ooootroligt tråkigt, slog på tvn och tittade på ettan, dom pratade om någon försäkringskassa som inte gav en liten hjärtsjuk pojke (som dog) sina försäkringspengar.. och så namngav dom min gamla hjärtläkare när jag precis slog på tvn.
jag fastnade direkt såklart, blev riktigt orolig när jag hörde läkarens namn för jag trodde det var uppdrag granskning eller något.. och fick lite ångest om han hade gjort något dumt, eftersom jag gillade honom mycket.. Men det visade sig att han bara hade hjälpt till att kämpa mot försäkringskassan! underbart :D

Hur som helst. Där sitter jagoch lyssnar intensivt på tvn.. och så knackar boris på dörren till mitt rum.. jag tänker "ah, boris.."
"va..vänta .BORIS?!?!?!" HAHAHAHA jag blev så chockad så jag studsade upp ur stolen och hela min EKG dosa drog i golvet och en elektrod flög bort.. haha!

Sen när jag väl fick känna honom fysiskt och inte bara såg honom, när jag kramade honom så började jag störtlipa.. haha vafan?! Jag blev så glad, och chockad av vad dom hade gjort, och så slapp jag vara ensam. Helt galet. Men jag var bara glad såklart.. men jag antar att alla känslor bara exploderade.. Hursomhelst nu ska jag mysa med mamma, fest ikväll, skriver imorgon!

 
Ni får en fin bild på min fina bror sålänge. Jag saknar honom. Han är awesome

jävla skit.

är upprörd för min kusin.. jag är så ledsen, önskar att jag kunde vara hos henne, inte för att trösta för det är inte alltid att hob vill, men att assistera henne med te och godis och musik och sällskap om hon vill... bara veta att jag finns där, även fysiskt.....
 
 
sen utöver dem hemskheterna så önskar jag att mitt hjärta kan sluta dumma sig. det dumma sig igår i typ 10 min när jag blogga..men sen run 20.00 fucka det sig ända tills jag somna, typ 3h senare.... och idag har det vart jobbigt..som efter operationen,, jobbigt på ett ansträngande vis att göra minsta sakerna... urgh. tog in tvätten i mingarderob innan idag, fick hjärtklappning och blev jävligt utmattad av det...känns så jävla konstigt....

Hurting heart :|

BAH! ända sen jag kom hem har jag haft litet tryck över bröstet, med ltie krampaktig känsla.. jobbigt.. hursomhelst så sitter jag här nu och sparar ner massa filer som ska skickas till pappa för utskrift. svinsnällt av honom att fixa det..
jag ska snart börja skriva om mina anteckningar m.m. men först måste jag se till att bli varm. När jag kom hem hade wiktor alla fönster öppna och så sa han att det var för att döda bananflugorna. omg vad kallt det är.
 
och sen ska jag käka. fan vad hungrig jag är. HAHA kaozzz.. nej . fan altlså. blev inget bra inlägg känner jag.
Idag lyssnade jag på massa nostalgisk blink 182 - first date och tänkte på felix söderberg.. Inte för att jag på något sätt hade min första date med honom, haha! utan mer att han och jag satt ofta och diggade blink (innan han gick över till metal crap ) och.. sen dog han. han abra försvann. fan vad livet är orättvist och oförutsägbart..

"Nio månader tar livet att bli till, men blott en tiondels sekund så är det över"
Sjunger general knas..

så är det..
Och jävlar. vad galet.

Sen lyssnade jag på lite Goldfinger och tänkte tillbaks på tiden då jag hann åka bräda, nu har jag aldrig tid... det var kul.. Ollz och hasse var med.. haha.. nice


Från xkcd.com
Såhär känns livet tyvärr allt för ofta
 

tidsinställda inlägg?

omg! trodde att de hade tagit bort den funktionen... haha!men nej :) tur för mig, eftersom jag kommer plugga hela dagen så är denna funktionen jävligt nice.. tänkte egentligen bara visa en jäääävligt adorable bild :)
 
 
like a Sir! :D

gårdagens äventyr

min plan var egentligen att plugga igår, men jag hade fortfarande inte bestämt vilket ämne jag skulle prata om.. nu däremot vet jag det :) så idag blir mer plugg.. dessutom hade jag glömt att jag lovat att hänga med petter i helgen... haha! så när han ringde mig och jag var i tvättstugan så sa jag till honom att jag åker dit efter tvätten. 
när w och jag kom dit så spelade vi spel, spank the monkey ♡ gotta love it! haha  jag var heeeela tiden så nära på att vinna, men petter slog mig såklart! jag kom tvåa och wiktor sist, därefter började vi karva pumpa.. detta är en sak jag aldrig gjort i hela mitt liv... sjukt kletigt skulle jag säga ;) men kul! :D
 
 
jag är intedirekt bra på att göra kreativa saker och göra dem snyggt, så jag gjorde bara ett hjärta-hål rakt genom pumpan men min gav iallafall funktion;det kom in syre till ljusen :) petter och w gjorde pedobear respektive stewie griffin och de blev båda riktigt nice :D
efteråt så käkade vi, och testade även att rosta pumpakärnor, de som inte blev brända var väl ok men de flesta inte ;)
sen drog jag och w hem för att ta ut hunden innan vi skulle på bio.. vi såg james bond filmen..den var väl som en helt ok actionrulle men inte mycket mer än så ^^
påväg hem så såg vi att bussarna inte längre går...det räknades som söndag igår, så vi delar en taxi med något annat par hem, eller nästan hem. vi fick gå från andra sidan av skäggetorp bara,men det är rätt värt när vi bara betalade 8kr för oss 2, snällt av de andra

Ser fram emot nästa helg

Jag har en hel vecka framför mig, innan det blir helg igen, som innehåller bl.a. en muntlig redovisning och lite andra moment. Men jag längtar förjävla mycket tills nästa helg.. Måste dra iväg på torsdagen, för på fredag har jag en tid hos tandregleringen! Äntligen ska det fixas!
Har inte kunnat fixa tänderna på flera flera år, först pga att de var oroliga för att en bakterie på tänderna skulle hamna i blodbanan och fucka upp hjärtat totalt, sen skulle jag opereras och då gick det ju verkligen inte, efter det så bestämde vi att vi bara tar bort tänderna istället för att reglera dom, men då åt jag waran och då får inte tandläkarna pilla. Jag äter fortfarande waran, men eftersom det är sagt att jag ska göra det hela mitt liv så tog jag upp frågan om mina tänder, då sa warantjejerna att "det är bara att gå hit när du fått en tid så löser vi det och minskar dosen tills du  har ditt läkarbesök och tänderna ska dras"

SKÖNT!
Dessutom är det fest hos boris, han fyller år :) ser jag också fram emot massor! Nu ska jag ner till tvättstugan igen, beey!
 
 
också arkvibild.. jag & morsan för typ... ? Skulle tippa på att det är 7 eller 8 år sen

Köp av skor?

Happ.. Insåg att jag inte behöver skorna. Hemsk jävla insikt. Jag har ett par blåa och ett par svarta.. vad jag egentligen behlver är väl vinterskor. sug...
 
Ska betala räkningar nu, började med tvåtten vid 11 och ska ner dit vid 12 igen........MEN OMFG!!!!!!!! logga just in på banken (är sen med hyran 3 dagar nu!) och såg att wiktor fortfarande inte fört över pengar. jag såg ju honom göra det.. men antar att det inte hann från swedbank ->Nordea innan helgen. fuck.... yeye.. blir iallafall betalning av min lilla fina hatt!
 
Såg även att kryssningsbiljetterna inte hade gått igenom att betala IGEN!? Så nu ringde jag stena line och dom sa att allt redan var betalt. Skönt!
Bild från arkivet, jag önskar jag var såhär awesome idag. Men im not! Sitter i en stor jävla tröja med leggins, tvättkläder you know ;D

mysig dag med mycket att göra

jag sitter här nu och är faktiskt väääldigt väldigt trött, men jag har en hel del att fixa med idag.. t.ex måste jag skriva om mitt föredrag jag ska hålla på en kurs, vilket suger pung.. har inte ens valt ämne än :| men jag hoppas att det blir bra.. tror jag ska ta något om programmet Qi eller något hormon..måste även fixa iordning tvätten tills imon då det är tvättid kl 11.. jag måste bara säga att jag trivs myket med mitt liv just nu (och som oftast..hah) men för ett tag sen mådde jag rätt..ääh, det kändes iallfall negativt haha! vet inte hur jag mådde,men nu känner jag att jag kan övervinnaallt och jag...hahah! tänkte skriva att jag har en fin familj trots att vi bor i enful stad, precis då kommer wiktor in i köket, dansandes med donna i famnen ♡! Se! jag har ett rätt bra liv ;)
 
önskar badly att jag hade pluggat klart och kunde bo i jkpg igen, meeeen snartnsäger det schwiss och jag är redan 4 år fram i livet...vad är syftet egentligen? jag har ett underbart liv och sen bara är det inget kvar.. hha, yeye, men jag anta att precis just det är hela syftet. make ur life worth it, man får bara ett... ♥
 
jag tänker inte slösa tid och energi på onödiga saker som att må dåligt över skitsaker som utseende eller slösa på att vara nära människor man inte gillar. mitt liv. jag tänker leva. och jag tänker göra det bra. tänker även respeltera folket omkring mig, det är tyvärr något människor glömmer när dom "ska leva livet".. de börjar ex med att supa satan och kankse knarka lite också när man ändå är igång...fest, knulla och vara rent odrägliga.. vad fan är det för liv? haha ne förheövete folk, skärp er!
visst kan det vara gött att vara lite packad from timetotime men överdriv inte och håll er trevliga? vad är svårigheten i det liksom, makel0 love not war..
och påtal om love, såklart att sex är nice och man kan känna att det är livet ochdet köper jag verkligen, men de flesta brukar dock kombinera det här med ett odrägligt sätt att vara, wtf?! såååååonödigt! droppa attityden, ta med dig en partnef eller vän på massa intressanta sexkurser eller vad fan som helst.0..introducera nya prylarom ni nu vill det meeeeeeen tro fan inte att livetgår ut på att pippa och vara odrägligtfull i en kombination...det visar bara hur sjukt svaga ni är... patetiskt om jagska vara hård och hänsynslös... och sen det där med att folk i sånna här sammanhang intehar kondom ofta?! vet intehuuur många gånger jag sagt det här i min blogg men fucking skydda er. sjukdomar är inte nice, inget man borde eftersträva....
sen går det lite hand i hand med narkotika, om man gör det regelbundet, så kommerdet förmodligen att skada en. dra på sig problem i onödan?! wtf liksom.. vad är poängenmed att fåett livsomman bara slösar bort? rätt orättvist att bete sig så mot folk runt om en som älskar en...
hursomhelst.. säger inte att folk som super, knarkar och knullar är dåliga.. jag gör ju det själv(knarkar inte men har ju fått en jävla massa morfin m.m)..säger bara att behandla ert liv med respekt ..
 
lots of love
 
 
 

Skor, skor, wonderful skor!!!!!

Igår gick det inte så bra med att blogga igen .. men jag rensade bland mina 15 eller 20 hemsidor av skor! Så nu har jag bara två kvar. VILKA SKA JAG VÄLJA?!?!?! :| :(

Dessa (498kr)
 
 
Eller dessa (698kr)

En femminutare!

har typ fem min på mig att blogga. men nu sitter jag vid wiktors dator (min är fortfarande sönder och hos min bror för lagning) så detkommer gå snabbare och bli finare skrivet än på paden. dessutom kan man ladda upp bilder utan några som helst problem här, på paden kan det ibland krångla..

Jag har mått så jääävla bra idag, trots att dagen varit uruselt tråkig. Sådär.. riktigt tråkig ni vet. Har hjälpt min bror mycket med plugget, sen har jag såklart själv vart i skolan och sen har jag ätit.. haha!

Tänkte att jag kanske får låna hans dator lite till sen, så jag kan skriva om något kul
 
 
Exempelvis om project runway när miss dita von teese var med. Omg så snygg hon är! Jag kollade på programmet  då, var bara tvungen! haha.. hotstuff

aaaaaaaaaamagad! måste gå nu igen men jag behöver tips på skor också! ska ladda upp alla bilder här sen som jag funderar på att köpa. Omnomnom så fint med skooor< <3

RSS 2.0