Hemgjorda köttbullar!

hejsan! Jag är ledig idag. Så jäääävla skönt efter igår. HAha på riktigt. jag däckade. Jag skrattade hejdlöst åt allting igår och sen blev jag helt plötsligt sådär grinigt arg på saker och så vidare... Jag var helt enkelt inte i bra form igår efter skolan.. Wiktor hade gjort jättegod mat :) Mysigt! men jag åt knappt inget, satt på golvet i vardagsrummet (som vanligt när vi äter) och sen somnade jag med huvudet mot wiktors ben (han satt i soffan) under middagen..

Sen så bar wiktor in mig i sovrummet och då sov jag typ direkt.. kommer inte ens ihåg att jag klädde av mig.. men ja.. och då drömde jag om mat?! Så tydligen gick jag upp vid 11 (2h hade jag sovit då) på kvällen och sa att jag var hungrig?.. Herregud. Minns knappt det.. minns att jag fick peta på en matlåda för att känna att den var fryst?.. men öh.. hursomhelst.. jag tjurade över att jag inte fick mat och somnade om sen tydligen sa wiktor.. jag sa typ "NÄ SKITSAMMA!" och sen la jag mig i sängen och somnade...
 


vaknade 12 timmar senare. asgött. NICE!
Min mobil är btw död som sagt, men jag har en reserv. dock har jag inga nummer. så smsa namn till mig så lägger jag till er :)

förövrigt idag så ska jag plugga. plugga som fan! och sen göra hemmalagade köttbullar :D jag längtar! hoppas att dom blir jättebra!
Wiktor kom just hem från affären med löken så jag ska fortsätta med maten såfort han har finhackat löken :) Är mycket förväntansfull haha!
 
Nu ska jag iallafall skriva på mitt fysiologiska principer-arbete, hörs later

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0