Hemma från sjukhuset och hela vägen till hemhemmet

Hej! :D jag är hemhemma! Vilket på östskötska (stavning? ) betyder att jag är hemma hos mina föräldrar ^^
Hursomhelst, i tisdags blev jag inlagd på akuten, strax förflyttad till HIA (Hjärtintensivavdelningen) på linköpings universitetssjukhus. Där blev jag kvar i tre dar .. heh. På fredagen kom jag ut runt 14..
Alltså seriöst. FYFAN Vad tråkigt man kan ha.. hahaha!
Nu är jag hos mamma och ska snart duscha och plugga, ikväll blir det 30årsfest på råslätt med en av mina finaste vänner Boris.

Vet ni vad han gjorde för mig när jag var inne på sjukhuset?
I torsdags runt kl 22 kom han och sabina till mig på sjukhuset. Wtf?! först och främst bor dom i jönköping.. haha. och sen... hur hittade dom dit? så jävla gulliga.

jag hade precis läst klart min bok och hade ooootroligt tråkigt, slog på tvn och tittade på ettan, dom pratade om någon försäkringskassa som inte gav en liten hjärtsjuk pojke (som dog) sina försäkringspengar.. och så namngav dom min gamla hjärtläkare när jag precis slog på tvn.
jag fastnade direkt såklart, blev riktigt orolig när jag hörde läkarens namn för jag trodde det var uppdrag granskning eller något.. och fick lite ångest om han hade gjort något dumt, eftersom jag gillade honom mycket.. Men det visade sig att han bara hade hjälpt till att kämpa mot försäkringskassan! underbart :D

Hur som helst. Där sitter jagoch lyssnar intensivt på tvn.. och så knackar boris på dörren till mitt rum.. jag tänker "ah, boris.."
"va..vänta .BORIS?!?!?!" HAHAHAHA jag blev så chockad så jag studsade upp ur stolen och hela min EKG dosa drog i golvet och en elektrod flög bort.. haha!

Sen när jag väl fick känna honom fysiskt och inte bara såg honom, när jag kramade honom så började jag störtlipa.. haha vafan?! Jag blev så glad, och chockad av vad dom hade gjort, och så slapp jag vara ensam. Helt galet. Men jag var bara glad såklart.. men jag antar att alla känslor bara exploderade.. Hursomhelst nu ska jag mysa med mamma, fest ikväll, skriver imorgon!

 
Ni får en fin bild på min fina bror sålänge. Jag saknar honom. Han är awesome

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0