Hurting heart :|

BAH! ända sen jag kom hem har jag haft litet tryck över bröstet, med ltie krampaktig känsla.. jobbigt.. hursomhelst så sitter jag här nu och sparar ner massa filer som ska skickas till pappa för utskrift. svinsnällt av honom att fixa det..
jag ska snart börja skriva om mina anteckningar m.m. men först måste jag se till att bli varm. När jag kom hem hade wiktor alla fönster öppna och så sa han att det var för att döda bananflugorna. omg vad kallt det är.
 
och sen ska jag käka. fan vad hungrig jag är. HAHA kaozzz.. nej . fan altlså. blev inget bra inlägg känner jag.
Idag lyssnade jag på massa nostalgisk blink 182 - first date och tänkte på felix söderberg.. Inte för att jag på något sätt hade min första date med honom, haha! utan mer att han och jag satt ofta och diggade blink (innan han gick över till metal crap ) och.. sen dog han. han abra försvann. fan vad livet är orättvist och oförutsägbart..

"Nio månader tar livet att bli till, men blott en tiondels sekund så är det över"
Sjunger general knas..

så är det..
Och jävlar. vad galet.

Sen lyssnade jag på lite Goldfinger och tänkte tillbaks på tiden då jag hann åka bräda, nu har jag aldrig tid... det var kul.. Ollz och hasse var med.. haha.. nice


Från xkcd.com
Såhär känns livet tyvärr allt för ofta
 

Kommentarer
Postat av: willsibabe

http://www.youtube.com/watch?v=ZmKUwzx6WpA

http://www.louthparanormal.co.uk/E_L_James_-_01_-_Fifty_Shades_of_Grey.pdf

2012-11-05 @ 22:11:04
Postat av: Sabina

Alltså det här blir en rätt tråkig kommentar menmen om ni vill bli av med bananflugor kan ni hälla vinäger i ett glas och sen ha i en droppe diskmedel och låta det stå framme. De kommer hoppa ner där och dö. Skitbra.

2012-11-06 @ 23:10:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0