Zämzth.

Ja. Så jävla dålig känner jag mig. Som att jag är en jävla idiot som inte ens kan skriva normalt. Så dålig.
Jag har inte pluggat jättemycket idag. Jag har lagat bra mat som tog rätt mycket tid. jag har skrivit klart mitt arbete i fysiologiska principer så det är ju bra.. sen har jag gått och handlat en hel drös med godsaker för att muntra upp mig så jag pluggade.. det hjälpte, skrev klart allt med arbetet som jag sa.. men nu sitter jag här och är ledsen över att jag inte gjort ännu mer. Borde ha gjort mer. Jag tänker inte äta mer godis nu.. jag förtjänar inte det just nu..
Sen eftersom min mobil är sönder kan jag inte komma längre heller. Missade massa när jag låg inne på sjukhuset + var förkyld (fortfarande förkyld föresten. jävla skitxD).. jag fick anteckningar av en snäll tjej i min klass meeeen jag fotograferade de bara snabbt med mobilen för att sen renskriva här hemma när jag kom till just den föreläsningen. Nu är jag där. och nu har jag inga notes. Dom är borta. mobilen är sönder.
vadfan gör jag nu då? jävla fittsaker.
Hursomhelst. ska sova nu snart.. ursäkta förresten att jag skriver som jag gör. min farmor säger att det är tröttsamt att läsa min blogg för att jag skriver fula ord.. men hon är precis lika bra på att säga fula ord som jag.. haha.. men det blir värre i text säger hon.. och det kan jag väl förstå..

men ..det går så snabbt. man skriver det man känner. skriver det man tänker. Fjoff igenom hjärnan ut i tangenterna.. det är så det fungerar (ja, förutom morsan kanske som inte riktigt kan hantera att skriva snabbt på ett tangentbord)..
jag har förresten handlat julklappar till wiktor :D och imorgon efter skolan (slutar 15, bussen till jönköping går 16.40) ska vi handla till mig :D blir BHar. för jag tvättade ju sönder alla ..alla förutom en.  VET NI HUR SVÅRT det är att bara ha en _BRA_ bh?!! får ju damp. även om jag såklart använder de andra så är det problematiskt med hur det känns.
Så jävla obehagligt. urgh...

 
 
 
Nu blir det sängen, sleep tight peeps.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0