aaaaaaj.fittdag

:,(! jag har migrän. orkar inget. släpper aldrig. usch. 

nya intressanta kurser

min buss till skolan går snart.. har suttit här i 20minrakt uppochner på stolen istället för att duscha... fastnade hos min thåström. så jävla underbart bra.bibel t.ex...tröttnar fan aldriiig. 
4minkvar, heh.. vi harnyakurseridag som jag hoppas att de ska vara jävligtnice.. fysiologi och zoomorfologi..åh!jagär fan pepp idag.... mitt självförtroendeär på topp och jag kä  er att jag kangöra allt. önskar att jag kundeskriva mrr, och ha alla mina gamla bildrr som fortfarande är på min trasiga fd dator, men brorsan försöker fixa.. hoppas ni alla har en bra dag

påväg hem snart

sitter i soffan och glor på masterchef .. mat alltså ♡! haha..har haft det braaaaa i helgen.. jag var ute igår och träffade fina mc, sen mina jääävligt gamla vänner och några som jag minns från kungsängen . omigosh nu börjar det igen brb!

Nom nom nom!

sitter och äter godis hos mamma. Så jävla tjockt haha! Åt precis god mat men direkt efter blev det godisskålen, trots att jag precis sa att jag var svinmätt haha!

Har fooortfarande inga bilder, min bror som fixar min dator är lite väl jävla seg, får väl börja jaga honom så han blir klar ;)
 
 
gick just igenom de få få bilderna jag har på mammas dator. Typ hälften av alla bilder är på mat .great haha. Nu ska jag ut med vovvarna :) bey!

pluggklar och hemma i jkpg igen

satte tentan med all säkerhet, dock har jag nu iiiiigenting att göra i helgen... aja...ska hjälpa klas med matte iallafall :D
 
ska hänga med boris, uppdaterar sen : 

fiiiiisk♡

hellooo! jag har pluggat halva dagen, resten har jag städat och lagat mat.. blev förhörd av min fina sambo också och jag kunde det mesta, känns bra . på torsdag är tentan, ska plugga mer nu i två timmar sen imonska jag till skolan tänkte jag.. och btw så måste jag ta blodprov också... det hade jag glömt redan haha! 
har fortfarande inte fått dtabilt pk värde med waranet sen i sommras, så typiskt xD
hurso helst...fick göra fisk till middag idag :D wiktor gillar inte fisk men han sa att jag var så jävla duktig så när jag föreslog fisk sa han direkt ja. dessutom erkände han efter maten att han gillart ;)
 
jag har fortfarande inte fått min dator, den kommer typ 6december..såatteeeeh, ska nog börja lära mig blogga vettigt på notepaden istället... den övre delen av det här  logginlägget ser jobbigt och svårläst ut med typ en vägg av text, får försöka ta mig mer tid till att blogga, och göra det ordentligt på paden....
i helgen åker jag till jkpg för att plugga med brorsan och sådär.. dock så ska jag,efter tentan, på torsdag ut med några klasspolare och bowla, svinkul! bara hoppas att jag inte har världens träni gsvärk efteråt som jag brukar ;)
 
 
jag låg just på golvet och busade med min finafina vovve..sen skulle w och hon ut på promenad, så då satte jag mig här för att blogga men nu blir det läxor

for fuck sake!!!!

jag blir ledsen när jag glömmer att blogga! :| har tänkt flera gånger att "åh , detta borde jag blogga om" men jag tar mig inte längre tiden till att blogga :/ dååååligt! en sak btw som jag inte sagt är att jag har fått en 5a på förra tentan, bäst camilla is on the move! sen har jag dessutom börjat intressera mig mycket för naturvård... menet ska jag skriva ett helt eget inlägg om sen...
 
HURSOMHELST :D jag har en ny tenta på torsdag så jag måste verkligen plugga i helgen .. förra helgen var jag i jkpg.. fick äääääntligen träffa min fina familj.. det hände inte jättemycket men det gjorde mig inget, ville bara hem och hälsa på alla.. på lördagen var det typ fest, thats all ^^ nästa helg åker jag nog ner igen eftersom min fina vän boris fyller år runt den helgen.. 
 
 
och btw..mindator är fortfarande paj, sitter just nu på surfplattan.. ska svara på kommentarer och uppdatera mer när den är tillbaka :) har btw fått lite av ett hedersuppdrag! blivit ombedd att samtala och hjälpa/förbereda en människa på en hjärtoperation (liknande den jag gjorde för två år sen) och det är verkligen givande och uppskattat. känns skönt :
 
hjälpa hjärtfel

på bussen hem

sitter på swebus, svintrött..hemma 18.15, funderar på att sova men kanske drar ett avsnitt av himym innan...måste plugga sönder hemma..på måndag får vi btw resulrat från förra tentan! niiiice!

söndagsmiddag hos farmor!

hej! jag ska snart iväg med min äldsta bror och pappa till farmor..muuuuuums! hon ska nämligen laga mat :) hoppas att det blir jättegott, cant wait! hungrig är jag också haha... var precis förbi min lilla mamma och fikade och babblade, hoppas att hon kommer till linköping nästa helg =D  har liiiite ångest över att jag inte har pluggat ngt i helgen..men ehm..ska dra till farmor nu dock beey!
 

sõndrig dator

hojj!! =D sitter judt nu hos pappa och pillar med hans tredje och nyaste pad grej..kommer ibte ens på vad det heter..en notepad? en surfplatta? möjligt... anyway hahh, det går snabbt att skriva, känns skönt eftersom jsg sla kolla om denna kan passa mig i skolan..min nuvarande tjocka "laptop"(väger typ8kg)  har dött.. fungerar inte.finito. jag är livrädd att alla mina bilder ska försvinna...men ja, det jag skulle säga är att jag åkte till jkpg för att få datorn fixad av boris. så nu är jag här och testar pappas nya platta haha..ska fortsätta latja med den här men tyvärr blir det nog inte myxket bloggning utan endator :(

Jag har saknat det här!

Åh! att blogga alltså. Gillart! Idag har jag haft migrän, som tur var så kom det efter skolan (Y)! Dock skulle jag hämta ut mitt pass idag.. vilket var lite oturligt. men det gick okej. Gjorde ont som fan när bussen körde som en idiot men yeye haha sånt får man ta.. Somande direkt när jag kom hem (typ 17) och vaknade 18.40.. inte direkt trött just nu med andra ord.. men måste sova i rätt bra tid, tänker plugga sönder imon, vilket jag tänkte göra idag, men hela dagen pajade ju..Blir så lack när mina planer inte går i lås. Herregud..

lagade middag när jag gick upp (kött och pommes), jag lyckades göra SVINGOTT kött! helt imponerad av mig själv.. Följde pappas tips (som jag brukar, men det går liksom inte ändå) och jag lyckades äntligen hah! Fast sen har ju jag rätt höga krav på kött, såatteeeh..

X-factorkväll

HojJ! sitter FORTFARANDE och tittar på xfactor ^^ hade ju missat 7 avsnitt eller något.. spännande!
Mår lite bättre.. hinner inte skriva, nu börjar det igen heeh

Guess what?

Jag har inget att göra. så det blir mer bloggning. Fint. hah.. Sitter och kollar igenom tv4play, alla xfactor avsnitten.. onödig tidsslöseri. men jag är fortfarande inte pepp på något alls.. tror inte ens jag tänker laga mat idag ärligt talat, får väl leva på mackor idag.. Anyway, jag borde be om ursäkt för mitt hatande inlägg, det var lite väl .. hatande. men så är jag ibland, bara så ni vet.. och thats that.. jag behöver ju däremot inte sprida den hatande känslan vidare, så sorry för det. men ah.. millys blogg blir millys tankar och känslor, ( tyvärr ibland )
 
här får ni en fin bild
 
 

ne. fuck me

tröttnar på mitt beteende.nu tänker jag hata på mig själv istället.

Helg. Sugminjävlapung

haha seriöst. Fucking fittdag. jag hatar allt. framförallt när min planering skiter sig pga någon annans handlingar. hade aldrig vart sur om jag inte vaknade mitt i min eftermiddagssömn, och vanligtvis hade jag inte ens vart arg över det, bara jag inte redan hade ställt in min hjärna att "jag ska sova tills jag vaknar, sen har jag tid att plugga, skönt. det är helg"
Men nu?! FUCK DET seriöst. Jag väcks och lackar ur, då lackar wiktor och hela grejen var HELT JÄVLA onödig.. att bli väckt blev helt plötsligt worth shit eftersom wiktor inte ens vill göra något, nu när jag ändå var vaken (och sur). DÄREFTER så pallar jag inte med skiten med att ligga och försöka somna om, då går jag upp och inser att NO FUCKING WAY att jag tänker plugga idag. Hela min jävla planering är ruinerad, FÖR VAD?! Ingenting. Fucking värdelöst. Nu tänker jag sitta vid min dator hela jävla dagen tills jag tröttnar på det och somnar . Jävla fittdag.

Och ja., varsågoda, läs min all so very happiely blogg.. Nej. Jag är inte alltid glad. Fuck you om du tänkte klaga, annars är jag nöjd.
 
nej. det är jag inte alls. jag hatar. och jag tänker fortsätta hata tills wiktor iallafall ber om ursäkt över att han väcker mig och sen inte vill något med skiten. som en jävla barnunge eller en irriterande katt i sängen typ.. wtf liksom. visst att man väcker någon, nån kan bli sur, shit happens. MEN ATT FÖRSTÖRA HELA MIN DAG och sen ÄNDÅ inte ha någon plan med skiten är FAN INTE OK.
 
 
och ja. jag är hatande atm. Men ENDA anledningen till att jag gick upp var för wiktors skull. det är inte direkt som att jag hatar honom på något sätt, jag hatar att han gjorde så, att han väcker mig och sen inte vill göra något.. allvarligt .. wtf.

Jag gick upp bara för att jag tyckte synd om honom som ändock vart uppe ensam i 1h40 min (då jag sov) men ändå köpte jag inte grejen eftersom jag klart och tydligt sa "låt mig sova tills jag vaknar, sen kan jag plugga och sen kan vi se på serier, blir jättebra plan" men det gick ju tydligen inte...
Så fine att jag är jävligt hating i min text, men det är inte MOT wiktor. jag älskar wiktor. men seriöst ..hela grejen känns bara så jävla.... onödig? JAg hatar onödiga saker..
 
 
men som sagt....
 
 
så nu ska jag sluta hata. men jag tänker ändå inte leka glad . tänker bara inte vara arg. neutral is my thing bitches...om jag inte hittar massa fina klipp på fina roliga hundar dvs. då kan jag bli glad. så. bey. leta utube
 
 

Love it!

Jag älskar dagar som igår. Och jag älskar inspirerande saker som jag såg idag.
Igår satt jag hela kvällen (och illa nog sent på kvällen) och snackade med hasse och kirsty på skype :) älskar att prata med mina loved ones..

Och det som inspirerade mig idag var en nyhet .. Någon hade lagt upp en post på reddit om en kvinna som såg ut som en man (pga hårväxt) .. hon svarade så jävla inspirerande. Finemang!
 
 
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15535203.ab
 
you go Balpreet Kaur!
Drar ur texten som hon skrev här, verkar smidigast :) hennes svar kommer från den här länken http://www.reddit.com/r/funny/comments/109cnf/im_not_sure_what_to_conclude_from_this/


 
Hey, guys. This is Balpreet Kaur, the girl from the picture. I actually didn't know about this until one of my friends told on facebook. If the OP wanted a picture, they could have just asked and I could have smiled :) However, I'm not embarrased or even humiliated by the attention [negative and positve] that this picture is getting because, it's who I am. Yes, I'm a baptized Sikh woman with facial hair. Yes, I realize that my gender is often confused and I look different than most women. However, baptized Sikhs believe in the sacredness of this body - it is a gift that has been given to us by the Divine Being [which is genderless, actually] and, must keep it intact as a submission to the divine will. Just as a child doesn't reject the gift of his/her parents, Sikhs do not reject the body that has been given to us. By crying 'mine, mine' and changing this body-tool, we are essentially living in ego and creating a seperateness between ourselves and the divinity within us. By transcending societal views of beauty, I believe that I can focus more on my actions. My attitude and thoughts and actions have more value in them than my body because I recognize that this body is just going to become ash in the end, so why fuss about it? When I die, no one is going to remember what I looked like, heck, my kids will forget my voice, and slowly, all physical memory will fade away. However, my impact and legacy will remain: and, by not focusing on the physical beauty, I have time to cultivate those inner virtues and hopefully, focus my life on creating change and progress for this world in any way I can. So, to me, my face isn't important but the smile and the happiness that lie behind the face are. :-) So, if anyone sees me at OSU, please come up and say hello. I appreciate all of the comments here, both positive and less positive because I've gotten a better understanding of myself and others from this. Also, the yoga pants are quite comfortable and the Better Together tshirt is actually from Interfaith Youth Core, an organization that focuses on storytelling and engagement between different faiths. :) I hope this explains everything a bit more, and I apologize for causing such confusion and uttering anything that hurt anyone.
 
 
hur awesome? :D
 

RSS 2.0