Tjingalonkastånkan, knackamackadam!

Sååååååååååååååååååå jävla sömnig . Men jag väntar på sambon. Han ska ta en svängom med vovven.. Imorgon börjar jag 13! :D Woho! Så innan det ska jag duscha och handla mediciner (märkte nu ikväll att min kvällsmedicin var slut.. dåligt av mig.. :|)
Idag har vart en såndär halvduktig dag.. Hade skola 8-10 sen satt jag kvar i skolan till 14 för att skriva labbrapport med min grupp (Y) vi blev klara också, så det var skönt! Sen hade jag fått tillbaks min gamla rapport från 1an (ja, jag gjorde klart den först nu, eftersom min labbpartner hoppade av och jag lackade på att kämpa själv.. så när hon kom tillbaks nu så gjorde vi den :D) och den blev godkänd! Woho, 1.5HP till mig!

Efter det så tog jag bussen hem med min finaste, eftersom han också slutade runt 14.. Väl hemma, runt 15, så renskrev jag en föreläsning (alltså.. anteckningarna på molekylärgenetiken är verkligen fucking upp och ner.. man börjar med ett ämne på första raden sen efter 5 rader är föreläsaren inne på något heeeelt annat och sen återgår han osv osv.. Hoppar som in i helvete haha! men gullig är han :) Snäll och duktig ) och det tog då lite tid.. runt 17.30 var jag klar och då gjorde jag sås till middagen som w gjorde resten av..
Det blev råraka, entrecote och bearneissås :D yum yum! och till efterrätt blev det chokladpudding med vispad sötad grädde!

Efter middagen tittade vi lite på tv och sen gosade vi .. Allra sista jag gjode innan jag satte mig här var att se criminal minds.. (Y) så.. nu då ? Wiktor har inte rört sig från datorn än... han ska ju ut med Donna ;<!
jag tror bestämt att jag får peta på honom lite. Teehee! haha.. men ja, det ska jag faktiskt göra.. och kanske borsta tänderna med ;) vore nog bättre användning av min tid! Ha det fint!
 
Här har ni ett kakmonster sålänge, den är fin!

Kommentarer
Postat av: marina

sv. Aha. Usch, tråkigt. :( Har du problem med ditt hjärta då? Ursäkta att jag frågar så mycket. Du får säga till om det inte är något du vill prata om.

2013-04-12 @ 10:46:40
URL: http://marinapalme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0