ytterst jobbig huvudvärk

Halloj! Igår var jag och wiktor ute och storhandlade, was nice! haha jag ääääääääälskar den nya affären vi handlar i, det finns så mycket mycket mer än i skäggetorp centrum..
Förövrigt har det här inte vart en bra början på dagen, jag har sån jävla huvudvärk och det försvinner inte.. ska försöka diska och fixa lite här hemma nu och hoppas på att det blir bättre, annars har jag ju alltid min fina hund att gosa med tills vi somnar så jag mår bättre ^^
 
Jag saknar min lilla kusin rätt mycket idag och tyvärr så har hon skadat sig stackarn ! ;(

Förövrigt så är boken En man som heter Ove inte rescenserad (stavning?) här ännu men det är en feel good bok som handlar om en gubbe som heter ove, man kan tänka sig att han bara är en tjurig gubbe men jag skulle mer säga att han är principfast och har ett stort hjärta trots det :) Man gråter och skrattar till boken omvartannat och den är så himmla underbar

Spännande nyheter!

Min farsa mailade mig en artikel som jag tyckte var väldigt intressant =D! Känns bra, imorgon ska jag leta upp något i apoteket som innehåller detta..
Jag ska nu ner till tvättstugan och så får vi se om jag hinner skriva sen, hoppas alla har en bra dag :)
 
 

Nollemiddag och sjukhus

tjoho! kom just hem från nollemiddagen :) var trevligt men lite kallt..imorgon har jag ledigt från att vara fadder eftersom jag ska till sjukhuset kl 8 och sen har jag även tvättid imorgon..förhoppningsvis hinner jag uppdatera lite här och lite på middagshjälpen också, men allra först ska jag se till att betala fakturor som kommit in de senaste dagarna..

Idag var det egentligen meatless monday för oss men eftersom inte jag eller wiktor var hemma och med varandra så lagade vi inte mat över huvud taget idag, men till vårt försvar åt vi vegetariskt igår (pannkakor) när fina Leona var över :D

Jag är sååååå trött nu, usch.. Ni får en bild ur arkivet :)

 

Politikprat

Alltså, jag gillar det här (Y) Det var kul. Speciellt bajskorvexemplet. Tyvärr är det från 2009 men jag tycker aldrig man ska glömma.
 
 
Och det sista.. Rösta inte om dom, för dom har inte lösningen.De skapar bara mer hat och det finns redan för mycket av.
Det är fan helt rätt. Alldeles för mycket enkla lösningar och bara lösningar (enkla) på en procent av alla saker som ett ledande politiskt parti måste ha hand om.

Fräsiga bilder

Tja, tänkte bara tipsa om en hemsida/artikel som jag tycker har riktigt balla bilder på en väldigt liten del av hongkong som har stor densitet på sin population
 
Jag ska packa ur så mycket jag kan ur lägenheten och källaren idag som ska slängas på sortergården (Y) så idag blir det mycket

Har äntligen investerat tid i att göra pulled pork!

Enda sen i sommras när jag var med wiktor och hans mor på Väla köpcentrum nere vid helsingborg så har jag vart sugen på detta. Wiktor smakade nämligen en "pulled pork burger" och det var så jäkla saftigt och sött fast smakfullt och.. gott! Så sjukt gott. och jag älskar ju mört kött som det blir av t.ex. stek eller långkok..
Igår vid 18 var vi klara med maten, vi började i förrgår kl 21 ;D
Man ska marinera den i 12h och sen låta den gå i ugnen i 8h.. Men det blev gott! dock lite starkare här, inte riktigt samma smak men fortfarande riktigt gott.
Tänkte lägga upp det receptet på middagshjälpen sen men just nu ska jag börja diska och fixa med försäkring till bilen och dessutom ringa adlibris och fråga vart mina böcker är^^

Känns som en fin bra dag idag, jag är så nöjd med vädret och mitt liv. Min finaste finaste pojk tar bra hand om mig och min underbara vovve är glad. Vårt hem fungerar verkligen och det känns fedt bra, och fedt läskigt för då kommer något inkrashande snart säkerligen.
 
 
 

Im leaving todaaaay!

HEJ ALlihopa! FYFAN vad jag är glad :D inte över att sommaren är över och jag idag åker hem till linköping. Utan jag är glad över att jag klarade min uppkörning idag. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ SÅ JÄVLA BRA DET KÄNNS !!!!!!!!!!!!!!!

Förövrigt gick jag upp 08 idag och ska nu fortsätta att packa, men jag måste återigen tacka för alla grattis jag fått. Fyfan vad det känns bra att skiten ÄNTlIGEn är över. Så mycket strul det har varit . Fyfan.
I över 3 år har jag hållt på fram och tillbaks.
Men "hoppsan du ska opereras" och sen "hoppsan finns knappt några tider på sommaren "sen "hoppsan vi har inga pengar kvar till att köra med och sen "hoppsan ditt lämplighetsintyg har gått ut så du måste vänta tills nästa sommar" OCH SEN dessutom faila två uppkörningar. FYFAN vad jag känner mig lättad nu. Ingen ångest no more!!!!!!!!!!!

Vet ni vad som är lite ironic? Jag scrollade igenom hela min blogg under dagarna nyligen och letade efter bilder på mat, men jag såg några gånger att jag skrivit saker som ett jävla fjortisbarn och tänkte "så ska jag aldrig skriva igen" MEN se texten ovan? HAHA! och jag insåg nog att de där förra inläggen också bara var glädje inlägg, eller hat-texter haha!


Såååååååååååatteeh, nu ska jag packa, ställa in allt i bagageutrymmet och sen kör jag min egna bil till linkan. fyfan vad jag är bra idag!
 
Så får jag äntligen pussa på min fina påg också <3
 
 
 

Wish me luck

Hjsan, om några timmar har jag min tredje uppkörning. Jag hoppas att jag lyckas.
 

Synd!

 
Nu när jag bläddrat ett halvår bakåt i min blogg så inser jag hur mycket jag skrivit här, hur mycket jag faktiskt har sparat. Och jag inser att det är ruttet att jag inte skriver så mycket på sommaren, eftersom jag så sällan sitter vid datorn då. Så det ska bli skärpning. Jag har fortfarande en lapp hemma i linköping där det står "blogg-moments sommaren 2012" .. Alltså, det är saker jag gjorde år 2012 på sommaren som jag inte har bloggat om än, som jag ville göra.. Och likadant nu i sommar så har jag t.ex. inte skrivit om den HELT UNDERBARA boken En man som heter Ove. Däremot har det inte hänt så mycket denna sommaren förutom att hunden blev sjuk, jag har försökt ta körkort, min kusin tog studenten, jag och w hängde i helsingborg ett tag, nån gång har vi vart hos Sabadijas och jag har gjort mitt teoriprov...

Men jag ska fanimej blogga mer nu igen :) Dessutom slutar ju sommarlovet snart såatteeeh..

Idag t.ex kan jag ju skriva om! Jag ska köra bil vid 12 idag.. Är på en ny körskola denna veckan och HELVETE vad duktig min körskolelärare är. Han har på riktigt lärt mig så jävla mycket bara på en halv vecka och han är lugn, metodisk och väldigt väldigt kunnig!
Jag tänker dessutom göra lite gratisreklam för den här platsen, även om jag kanske inte får mitt körtkort imorgon på uppkörningen (har bara vart hos den här trafikskolan sen i torsdags, alltså 4 dagar innan uppkörning..) eftersom de här är sjukt trevliga och han som jag kör med är iallafall extremt kunnig och pedagogisk.
 
 
De ligger på liljeholmen i Jönköping och jag är iallafall riktigt nöjd :)
700kr /lektion (1h) kostar det och jag har lärt mig sjukt mycket på bara 4 st

 
 

Nya tag

Tja, idag har jag haft migrän mer än halva dagen, det har sugit stenhårt, men det är lite bättre nu.. eller okej, mycket bättre ^^ men liiite ont sitter fortfarande kvar..
Idag fick jag tag i en ny uppkörning på måndag kl 13, jag ber till mig själv att jag ska FAN I MEJ KLARA den här jävla pisskiten.
 
Ikväll ska jag iväg till underbara sarah och oliwer, dessutom är sarahs bror david där också (Y)
middag,film blir det..
 
Här har ni en arkivbild från julas, detta skulle blivit vårt julkort men det var alldeles för mycket att plugga så jag hann aldrig skapa några julkort.. Sen tycker jag egentligen att det är rätt cheesy med julkort men tänkte "äh vafan, har man tid så har man" men sen hade jag ju inte tid..
 

Förövrigt

så är min hund helt återställd och jag är trots allt väldigt glad över detta faktum men tyvärr har dumma känslor ett konstig sätt att ta över allt annat som man känner...
men tack goda fina hund som kämpat<3

En alldeles underbar bok.

Jag mår inte alls bra idag, failade min andra uppkörning.
Så jag ska gå ut ikväll och försöka hänga lite med ett gäng polare.
Men tänkte igår skriva om en fantastisk bok jag precis läst ut men eftersom jag inte är alls på humör idag så visar jag bara vilken bok det är och så kommer min förklaring på varför den är så bra, en dag när jag mår bra själv.
 
 

Meh, p.g.a. Meg

Hej. det regnar svinmycket här men jag sitter och svettas som fan.. Jag brukar aldrig svettas så vet inte riktigt vad det är som är fel.. Orolig antar jag..
Hade en körlektion idag som gick bra, och innan det körde jag med pappa i 1,5h så jag har ju ansträngt mig och blivit svettig innan idag men sen har jag ju sovit och chillat så jag fattar inte riktigt...

Hursomhelst.. Igårkväll runt 20 så började vår fina hund Meg bli dålig, det var min bror Klas som märkte att något var lite fel eftersom hon pep lite när hon sov sen när han sa till henne att de skulle gå ut var hon inte pepp eller pigg, hon kom tillslut ut på gräsmattan och försökte bajsa men det gick inte så bra alls ;( Hon gnydde och sen kom det lite diarré-aktig avföring.. De gick in igen och hon la sig för att vila, då googlade vi som fan och jag kände på hennes nos som var snustorr, det var sjukt oroväckande också samt att ingen brukar aldrig få röra vid hennes ansikte men då brydde hon inte ens lite vilket gjorde oss oroliga. Hon var väldigt hängig och skakig.. Men sen ställde hon sig upp och började låta jättekonstigt samtidigt som det såg ut som hon hulkade med buk och rygg musklerna så det verkade göra ont att antingen kräkas eller bajsa, ljudet var inget vi nånsin hade hört förut och hon var väldigt slö och opepp så vi ringde djursjukhusets jour och var inne med henne runt 21.15 men kom in i sjukhuset först vid 22.10, då hade jag redan åkt hem hit igen eftersom både pappa och klas var med på sjukhuset..
 
 

Vid 00.23 typ så ringde pappa och sa att jag borde komma ner ifall det var hennes sista stund, de antog att hon hade inflammation i livmodern och en operation för det kommer förmodligen inte fungera med Megs allmäntillstånd och hennes ålder, så oddsen var inte stora att det skulle lyckas och det skulle kosta ca 25 tusen kronor för en sån operation.
Dock så var de ju inte säkra på att detta var felet så de testade att chockbehandla henne med bredspektra antibiotika och olika sånna, så om det vore någon flora i magen som var fel så kan detta få henne att bli bättre hoppades de på.

Detta gjorde mig hysteriskt ledsen, jag störtlipade här hemma innan vi kom iväg i bilen för jag trodde att det var kört..
 
 
 
 

Ungefär 00.40 kom jag till sjukhuset igen och de hade precis gett henne antibiotikan och medan vi var där under två timmar blev hon bara bättre och bättre men hon var fortfarande fumlig och vimmelkantig och lite slö, men hon reagerade på sitt namn, hon gosade och hon pratade med oss (speciellt när hon ville kissa och visste att hon egentligen inte får kissa inomhus så hon pep allt högre och snabbare ju svårare det var att hålla sig och sen kissade hon några gånger på bordet och så mådde hon bra igen)

Under tiden vi var där fick jag ju höra hur illa det hade vart med henne från 22->00 och det var ju verkligen sjukt nära. Hon reagerade inte på någonting typ.. pappa och klas kunde lyfta henne och lägga henne på rygg, det har vi aldrig kunnat i hela hennes liv.. Hon bara brydde sig inte, hon var helt borta. Hon kunde inte gå rakt och hon kunde knappt stå

 
 
Men när vi lämnade henne var hon okej, hon var lite slö, fumlig och vimmelkantig men mycket bättre än när vi åkte in. Om något skulle hända under natten skulle de ringa oss samt att idag vid 13-15 skulle de ringa och berätta hur de tänkte vidare .. Så när de ringde så berättade de att hon mår lite bättre än igår men borde få lite mer antibiotika och de borde se till att hon äter m.m. så hon ska stanna där över denna dagen med, tyvärr hade de så mycket att göra att vi inte fick åka in och hälsa på henne vilket gör mig oroad och illamående men samtidigt förstår jag ju dem, men det suger att vara familj då..
 
 

Sol, vind & vatten

Hej! jag är så jävla nöjd med vädret. Älskar värmen<3. Igår var årets varmaste dag och idag ska också bli fint.
Tänkte bara kika in och förklara varför jag är off haha! Har fortfarande inte blivit brun dock....

RSS 2.0