Pluggimills!

Tjoho! Jag sitter i arbetsrummet och ska precis börja plugga, en timme typ sen blir det skola.. Efter skolan ska det bli plugg igen xD och lite käk hoppas jag, är rätt hungrig redan så får väl ta och käka något innan skolan med..
Jag känner att den här uppgiften kommer gå bra (även om jag kommit VÄLDIGT liten bit än..), det känns skönt att arbeta tills lovet kommer, för då känns det att om jag arbetar röven av mig nu så kommer det vara ännu bättre att få ledigt sen.. ^^ men ah, eller så kan man ju slappa hela vägen men det är inte riktigt min stil..
Min lilla vovve ligger i mitt knä och gosar.. Ibland känner jag mig som en dålig matte för henne.. Jag menar vi går ju våra rundor varje dag men det är allt. Och hon är så livsglad.. Varje gång vi är ute blir hon alldeles busig och glad och ..typ.. framåt/uppåt/utåtriktad typ.. Verkligen alert.. Och när vi går upp på morgonen är hon alltid glad och gosig så hela sängen blir hårig när hon gosar runt.. och det känns.. som att jag inte tar tillräckligt hand om henne ibland.. eller okej, vi tar hand om henne sådär till minimigränsen, det är klart. Men det känns som en så underbar hund förtjänar så mycket mer än vad jag och wiktor ger henne..
Vi borde t.ex. kolla hennes tänder men vi har inte pengar.. men ja.. sånt kommer när det går liksom.. Men vet inte. Känns som hon förtjänar bättre även om hon ALLTID visar hur mycket hon älskar oss, men ibland undrar jag om det beror på att hon inte vet bättre...?
aja.. lite tankar sådär på morgonen...
 
Dags att börja plugga tycker jag ^^
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0