Idag har jag ont

Hejsan.. Jag sitter här med min cocacola, har precis läst allting tills imorgon.. 1 kapitel i evolution och ett i miljövård... Känns bra att vara klar.. Ska väl sova snart, imorgon måste jag vara på sjukhuset 7.15 för att ta blodprov innan skolan (centralen har öppet 7.15 till 11.. Jag slutar 12, så då måste jag dit innan skolan börjar) och sen slutar jag 12, men förmodligen ska jag sitta kvar ett tag med Alex och gå igenom lite frågeställningar tills att vi ska hålla i ett seminarium..
 
.

(sterilduken jag ska berätta om sen)


Tänkte berätta lite angående operationen som jag gjorde igår..  Det började med att jag gick upp 5.45 för att väcka pappa och sen hoppa in i duschen och duscha med ett bakteriedödande svamp som jag fått skickad till mig..
Man blev såklart riktigt torr av att duscha med det där, riktigt steril-ren.. Haha.. Hursomhelst.. Jag, wiktor och pappa åkte till sjukhuset runt 6.30 och tiden för mig var utsatt kl 07.00
När....JAG GLÖMDE posta det här igår. och nu är kl 06.11 på morgonen, jag ska iväg till sjukhuset om bara några minuter för att ta blodprov. Fawk. Skriver sen, lovar.
Har förövrigt mer ont idag än igår och har sovit lite kasst, ibland vart för varm, ibland för kall, varje gång jag vände mig vaknadejag av att det gjorde ont, men jag tog inga panodil innan jag la mig igår så det kan vart därför. Idag laddade jag upp med  3 st direkt på morgonen, ha en fin dag allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0