Ibland känns livet så orättvist..

Jag kollade just en skvallerblogg som skrev om att en av de manliga största bloggarna hade genomgått en svår hjärtoperation.. Jag klickade mig in där och såg liknande bilder som finns i min egna blogg. Det sved att tänka på hur många som måste gå igenom sån skit.. Men iochförsig tyckte jag inte att det var så hemskt, det gjorde inte ont, det vara bara att man var förjävla orolig och mådde mest mentalt dåligt..
Men hursomhelst.. Jag insåg att den mannen iallafall har kunnat leva livet, gjort allt det där som man själv inte kanske kunnat...... Det suger. Att inte jag får, men andra får.. Precis som när jag var liten och en kille i klassen som var asgrym på gymnastiken också hade gjort en hjärtoperation som liten... men ja... det finns ju olika grader I guess..
Samtidigt önskar jag ju inget hellre än att de som är sjuka ska få det så bra som möjligt.. Men endå, ibland får man en smäll på käften och inser att "HA! du har inte kunnat göra såhär med ditt liv för du är inte fysiskt kapabel"..

men sen får man ju se det på andra sätt också.. jag har ju som sagt vunnit annat.. men still! Man vill ju göra allt.
Alla delar.

Förövrigt så började jag tänka på David Attenborough (stavning på det där..?) nu.. Han är så jävla.. awesome. Ibland önskar jag att han var släkt med mig, så jag kunde få ta del av all hans awesomeness hahah... yeye.. back to studies I suppose. urgh. Vill inte. Meeen duktig mills is duktig.. Sen blir det fisk med..
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0