The adventure is out there!

Tja.. Jag känner att jag måste börja göra mer saker. Typ ha kul ibland .. Inte med andra ord festa en dag varje helg men ex. åka iväg till gbg och träffa elena, åka till sthlm och se min fina kusin, träffa mina bröder i karlskrona, träffa sarah och mc i jönköping (utöver min familj som jag alltid kommer åka till oavsett hur gammal jag blir haha!)
och enkla saker.. Åka med på någon rolig kurs eller en helg-utflykt någon stans..Jag gillar kolmården jävligt mycket också.. Och liseberg.. Sånna enkla saker.. bara bowla eller vadfan som helst..

Kollade just igenom mina bilder på facebook, och tänkte "vilken person tror man att jag är om man bara scrollar igenom alla bilder jag är taggad på? Blir jag en såndär tråkig jävel som bara har fyllebilder? Blir jag en mysig och mjuk människa som bara har bilder på mig i naturen? Blir jag en egobrud med bara egobilder? Blir jag en som är jävligt aktiv och gör saker 24/7 och har bilder på mig på olika platser hela tiden? Blir jag en människa som har få tighta vänner och syns alltid med dem eller blir jag en ytlig-relations-människa?"
Sånt där.. Och det syns rätt snabbt, eller alltså. Man får en uppfattning. Såklart att inte uppfattningen behöver vara korrekt, men ändå!



Så när jag scrollade igenom bilderna så kände jag att.. Waow, dom bilderna jag själv minns mest är dom jag har gjort något kul ihop med med andra människor, exempelvis något så enkelt som skolans exkursioner och utflykter, askalas! Eller scoutlägret.. eller någon riktigt bra halloweenfest.. Tyvärr minns jag inte Oslo så väl, men det var riktigt fantastiskt där kände jag iallafall.. Förmodligen minns jag inte alla oslo-bilder så väl eftersom jag var alldeles för full för ofta..och även dagen när jag jobbade extra på Jakt-mässan med några av gymnasieklassen.. Också rätt nice..


Förövrigt så blev jag en Ego-brud/sjukling-brud med få vänner och mycket skolaktivteter och några fester som verkar trevliga på bilderna.. haha ! bara så ni vet vad jag fick ut av min analys..
Nu ska jag fortsätta plugga här.. Har förövrigt vart sjuuukt duktig i helgen. Gjort allting till miljövården och nu snart är jag klar med evolutionen (båda ska vara klart tills torsdag, såatteeh! ASBRA!:D )
Tiden tills torsdag kan jag istället spendera på att renskriva föreläsningar och läsa kapitel som jag missat förr..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0