"My Best Day Ever!"

miiiiwh! Jag gillar lilla francies i tele2 reklamerna.. Han är förjävla söt.. Men utöver att han är söt så passade rubriken rätt jäkla bra eftersom jag hade en riktigt jäkla bra dag igår.
Först började det med att jag sov svinbra, vaknade rätt tidigt (10), jag och w hann umgås, jag pluggade riktigt bra och skrev klart halva tentan, vi åt sviiiiiiiiiingod mat, sorterade tvätt och hann tillochmed spela litet tag innan vi somnade runt 12.. Jag hoppas att denna dagen blir lika bra, jag ska satsa på det iallafall :D

I fredags tog jag mitt blodprov och det hade nu 2.4 i INR/PK värde.. Så nu ska jag ta ett igen på onsdag så får vi se..eftersom jag fortfarande äter penicillin så kan det gå lite upp och ner.. På måndag ska jag till läkaren och lägga om såret igen, hoppas att det blir bra..
Vet inte om jag berättade för er om onsdags? Jag skulle iväg till en polares spelning (som by the way var riktigt grym! jag blev imponerad :)) och innan det så skulle jag och wiktor käka, så då duschade jag och tänkte göra mig iallafall måttligt okej (dusch och byta kläder xD) .. Sen när jag hade duschat så såg det ut som det hade hamnat vatten i plåstret jag har över såret.. Så jag tänkte "okej.. öppnar i nederkant och låter vattnet rinna ut"
När jag öppnade så rann det inte, så jag tryckte lite hårt mot det.. Dåååååååå.. och jag svär, jag flippade ut.
DÅ KOMMER en stor jävla geleklump ut, genomskinlig med blod i. HERREGUD?!
Jag fick panik, trodde det kom ut från mig först.. Ringde upp hjärtmottagningen och under tiden jag stod i kö så kände jag på gelen, då blev mina fingrar klistriga.. Så då lugnade jag ner mig lite och tänkte "okej.. det kan vara limmet från plåstret som klumpat ihop sig och sådär.. Det ska nog gå bra..
De rekommenderade mig inte att åka in och byta det samma dag eftersom det inte var brådskande.. Så jag tänkte att jag väntar tills nu på måndag..
 


Jag googlade "genomsklinlig gele blod" och fick upp denna bilden. Ungefär såhär var det fast inte riktigt så rött..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0