Söndag!

Tjoooho! Nu tänker jag först berätta om min mordiska dröm ifrån igår..
Jag drömde om att jag seriöst misshandlade Olivia i min klass.. Jag var helt förbannad i drömmen och vaknade bara för jag blev så varm av ilska (jag fryser alltid annars när jag sover) och haha helt jävla insane.. Jag borde nog söka hjälp xD

Nu ska jag svara på alla kommentarer
Från Lovisa:
Jag älskar dig gumman glöm inte det :)
Svar:
Aww tack<3 nej aldrig
Från Ahlen:
Kemi är kul! =) Säg till om du behöver hjälp med det nån gång, inte för att skryta, men det är något som jag är rätt hyfsad på :P och
Woah, English, really exotic =)
Svar:
Haha nja.. Ja tack jag lär säga till ^^ Hahaha ofta du är väl ganska bra på nästan alla ämnen^^
& Tack haha verkligen exotisk

Från Amanda:
MEENE .. Camilla du ÄGER sönder!..
du ÄR ärlig och det är dig grej. du är inte för ärlig, elakt asså, precis som du säger och du är ju inte dum heller och berättar fel eller tror att alla jämt talar sanning tll dig.
men du skulle bara vååga ändra på dig för att "passa in" eller bli någon du inte är. du är helt.. jaa, jag vet inte, finner inga ord lixom.
men du är verkligen som en .. typ inspiration kanske ja kan säga..
asså du "representerar" något som faktist är ASBRA, dvs ärlighet och snällhet. i Överflöd dessutom!.
du inspirerar folk genom att bara finnas.
gissa varför du vet så mkt om folk? varför tror du att många kan prata med dig så lätt? och varför har du annars så många som tkr om dig? (btw, om någon INTE tkr om du dig eller så, så känner de dig inte eller så är de avundsjuka ^^, det skulle jag vart om jag inte kände diig ;D).
tvivla ALDRIG. och även om du inte gör det (vilket jag inte tror att du gör, btw) så var bara den du är och inse hur mkt du betyder för olika människor.
Hur mycket du kan få folk att vilja bättra sig. det är sjukt coolt, men jag har lixom ändrats (positivt ;D) bara genom att vara med dig, blivit mer den jag vill vara, och det känns GREAT!. tack för att du finns!!!!!!!!!!!!!!<3
och
doock menar jag inte att din pappa har fel, för han känner nog dig liiiiite mer och bättre än mig. men bara fortsätt tycka om dig själv för den underbara människa du är! (;
Svar:
Haha aww tack Amanda! .. Ja.. Jag vet att det kanske är så.. Men blä man tvivlar ibland.. Anyways thnx för att du keep me happy & honest ;D
och aww haha jo antagligen känner han mig väl mer men han är så.. gaH! ibland.. men aah.. jag ska^^ <3

Från Sanibo:
Nighty night!
Svar:
Thx

Från Lisa:
Vi väntar med spänning. . .
Svar:
Jo det hoppas jag. ^o)


Jo nu ska jag berätta om min lördag =D
Jag och Nathalie blev väckta vid halv 9 på morgonen och då skulle vi till torget med hennes mamma, Sanna.
Eftersom Sanna & Roger bodde på hotell så körde pappa oss dit först och släppte av oss. . Pappa & Roger skulle köpa kräftor någonstans så de åkte iväg och jag, Natta och Sanna började gå mot torget..
Vi träffade Sannas vän från förr (visade sig vara en ex pojkvän haha) och han var SÅ GAY! jag trodde jag skulle dö när hon berättade att han varken var frisör eller designer eller gay men iallafall ha nvar trevlig =)...
Sanna,Roger&Natta är btw från sthlm så därför hade int sanna träffat honom på länge..
Jag var iaf INTE pepp på torget.... Jag trodde torget var som loppis men när vi kom dit så visade sig att jag hade helt fel haha.. Känner mig lite dum xD
Men vi kom dit och hittade massa kul och fina saker.. Jag köpte två blombuketter till mamma för hon var så snäll i fredags.. Sen så köpte jag det mamma bad mig om också..
Och jag hittade en suuuuuupersöt tunika som var gul :D Jag hade ju såklart inte pengar men Sanna var snäll och köpte den åt mig i födelsedags present :D 129kr wie..
NU vet jag iallafall att jag kan hitta nice men billiga kläder där.. Fanns massa BHar också som jag bara MÅSTE HA.. :)
Vi vandrade runt där ett tag och sen fick mitt högerben damp och fick växtverk så jag ville gå tillbaka.. Och det gjorde vi efter många om och men :D..
På väg tillbaka köpte vi med oss räkmackor till alla förrutom hasse för han fick en köttbullemacka :D
Vi kom fram till hotellet igen och då följde jag med Sanna upp för att hämta Nalle (deras SUPER stora ryska schäfer hund) och lite andra saker.. =)
Sen åkte vi hem hit och åt m.m... Någon timme efter så kom Roger & pappa tillbaka.. Resten av dagen gick åt att koka kräftor... Mums =)... Vid 8 på kvällen så hade vi beställt bord på "trottoaren" och där käkade vi.. Jag tog entrecote med bearneis sås och pommes.. MUUUUUMS SOMFAN :D .. Mamma & Sanna (typiskt systrar!) gabbade ihop sig mot mig om att jag skulle få galna kosjukan bara för mitt kött var rosa.. Men det var så god damn gott :D Deras äckliga var ju inte alls så saftigt.. MUMS MED MIN MAT :D
Anyways så satt vi där till typ halv 12.. (:O) och så åkte vi hem och då kom mina andra kusiner från Askersund.. Jag gick och la mig när jag kom hem ungefär.. fast sen gick jag upp och åt en kräfta och sen la mig.. ^^ haha..
men anyways.. Idag gick vi upp vid 09.00 och började fixa oss till dopet i norrahammar som började 11.
SJÄLVKLART fick jag stressa för mitt jävla nagellack cpade hela tiden så jag fick göra om det -.-' Men vi kom i tid! Woho:D OCh det slutade med att jag ändå fick vänta på pappa^^ hah..
Iallafall.. Dopet var med gudstjänst, det sög.. Men Jonah döptes och det var fint =)
Vi gick sen till församlingshuset eller vad det heter och åt .. Jätte mumsig smörgåstårta =D Och efteråt fick man välja på många olika tårtor .. Yeah.. Jätte musigt iallafall... Jag lekte lite kurragömma med barnen de var så söta =).. Stackars Thea blev ledsen men det var bara att trösta lite^^
Tog massor av foton men kan ju heller inte ladda in de för hittar inte drivrutin cp saken -.-'
Det var iallafall trevligt dop..
Nu har vi suttit hemma och spelat Rappa Kalja Extrem men de slutade innan vivar klara .. dåååligt! Snart ska vi iallafall iväg till Dal Baffo och äta. Så Hejdå<3

Lördag.

Oh fyfan. Kom hem nyss.. Familjen och kusinens familj var på "trottoaren" och åt^^.. Mums!
Jag är så grymt jävla trött så kommer skriva om allt det här imorgon och även svara på kommentarerna imorgon samt berätta om min mordiska sjuka dröm..
Nu ska jag bara sova! Godnatt!

Heey! ;D

WOOOOOOh! I got alot of things to say: first of all.. This will be in english because I've notice I have some non-swedish dudes reading this from a game I played before, Tibia..

This is the only blog submission that I'll write in english.. All other will be in swedish cuz I don't wanna ruin for my swe readers ^^..

Anyways.. First thing, the comments.
From Cogstroke:
Do you still play tibia? U are very nice :D
To Cogstroke: Heey! :D Its been a while^^ .. Well I dont play anymore.. ;/ I dont have time cuz of school..do you?.. aw thanks.. =)

Aand then.. Ive talked to Pierre today.. Its a friend from when I was like 11 or so.. And haha he's 22 now I think.. I was really surprised when he wrote to me on MSN.. I had nature sciense when he did so couldn't talk to much tho.. Anyways was nice hearing from him ;D haha..

Soon my cousin Nathalie from Stockholm will arrive and Im so tired and hungry and really kinda not funny today so I hope it'll be over before she comes ;D

Make peace, not war :) <3




Pierre.


Torsdag. Diskussion(?)

Idag svarar jag inte på kommentarerna eftersom det inte var några frågor så då nöjer jag mig med att bara läsa :)

Jag är trött.
Imorgon har jag idrott men världens hemskaste lärare.. Wippiiie! -.-

Jag ska snart göra lite kemi.. Jag förstår inte så mycket av det tyvärr.. Idag sålde jag för den delen mina digitala trummor till Emma :) wie<3.. Och idag insåg jag att jag är naiv och för ärlig .. -.- Det har alltid varit "min grej" liksom.. Något jag är stolt över men antagligen är de inte så bra som jag tänker mig..
Jag menar jag VET att folk ljuger , så naiv är jag inte.. men varför måste de ljuga för mig liksom? det är så jag menar.. Jag förstår väl ffs att nästan ingen i hela världen är så ärlig som mig men det betyder väl inte att bara för de andra väljer att ljuga så behöver de väl inte göra det mot mig?.. :S
Pappa pratade med mig idag om att jag är för ärlig osv.. Vet inte hur ajg ska ta det..
Jag vet vad han menar men innerst inne så tror jag att han menar mycke mer än vad han säger. Att han typ skämms över mig eller något för jag inte skämms över att vara ärlig, och då menar jag Jätte ärlig..
Och för den delen.. Jag är inte ELAKT ärlig.. Skulle jag se en med ful tröja och den frågade "vad tycker du " så skulle jag sagt "den är inte så fin men du har bättre tröjor hemma så oroa dig inte" typ..
och jag har inte heller brutalt ärlig för den delen..
Om jag skulle typ veta att min kusin eller ngt hade as dåligt hemma och mamma eller pappa undrade om det t.ex. så skulle jag ju inte säga typ "ah hennes farsa slår henne, föräldrarna bråkar alltid och farsan säljer hennes morsa som hora" LIKSOM NEJ?!
Jag skulle sagt att "det är dåligt men inget jag bör prata om kanske.. Men det är verkligen jätte jätte dåligt hemma hos dem."
DOCK om hon hade bett mig om att inte säga något så hade jag ju förfan ALDRIG sagt något.. Då hade jag sagt "jag får inte säga och jag tänker inte säga" då får de fan nöja sig..
Varför i helvete ska man ljuga? Skämms man eller något.. ? Jag fattar verkligen inte.. Men antar jag är för naiv eller något igen.. För jag vet att jag är naiv.. Tror aldrig någon ljuger osvosv även om jag VET att folk gör det.. Och jag märker ju direkt när någon gör det men vene.. Pappa kanske har rätt..

Anyways så <3 till Hasse för han är så (Y)

Nu ska jag göra design.. Inte kemi ^^ Designen är tills måndag och kemi tills tisdag .. :P

Keep it real. (Y)!

Onsdag.

Från Fröken Vindsurfing
haha den smarta bloggen, gillar namnet asso
Svar:
Haha tack :) Har dock inte hunnit skriva så mycket smart ännu..



Jag tycker om min pappa.. Även om han är dum ibland och speciellt när det gäller Tim .. Men jag tycker om honom det gör jag.. Han ställer upp och även om han förstör för familjen iochmed att vara som ett jävla barn (han sprider pengar som en idiot..) så försöker han ju verkligen fixa det..

Har inte tid att skriva så mycket just nu för jag ska snart iväg till Jossan på Ekhagen ^^
Men jag hinner nog skriva om min dag, idag så vaknade jag vid 9 och fixade som vanligt mig.. Amanda kom förbi vid halv 12 och vi skulle plugga Samhällskunskap och Fysik.. :) Vi började med SK och då loggade Emma in på MSN och sa att hon bakade och gottegris som jag är så åkte jag och amanda upp dit och åt kakor och så pluggade vi klart SK.. När vi kom hem igen så skulle vi göra våran fysiklabb.. Vi hann inte ens hälften tills hon skulle hem ^^ haha.. Så nu är hon påväg hem och jag sitter och funderar på vad för någon mat vi ska ha idag..
Jag ska dock iväg till Jossan nu snart så slutar skriva^^ Hejdå <3

Svar igen.

JAg har kommit underfund med att jag ska skriva ut kommentarerna och svaren så ni lättare förstår :)
Från Ahlen: Men å andra sidan skriver jag inte heller för att få många läsare, utan för att det är kul. Läsarna är bonus. Men jag hade inte klagat över att bli som Blondinbella och tjäna hinkvis med stålar för att skriva korta, inte allt för intressanta texter, dagligen om mitt liv. Fast jag har inte någon rik pappa som kan hjälpa mig på traven heller, så det lär inte hända...
Svar: Ja, klart man gör :D Det är såklart sjukt jävla kul med läsare :D men mycket skriver man ju för det är kul.. Hahahaha nej absolut inte ^^ Jag skulle lätt skrivit vad som helst för att tjäna pengar på sånna simpla saker.. Haha pecis.. men du har iallafll en GANSKA rik pappa :D

Ursäkta^^

hahah.. Oj.. Jag kollade lite fel.. Hasse sa det där om Unika page hits.. Jag har bara 98st sånna^^ men har ett genomsnitt på 10,8 pers varje dag :D AWSOME!!! Tack för alla snälla läsar :)

Jag sitter just nu och gamear med min bror hasse.. Vi spelar Heroes of might and magic 3 :D kul kul!
Ska snart fixa kamera saken för Boris var snäll och hittade åt mig :)
Det är även så att jag har vart på A6 idag.. Jag,Hasse,Mamma & Ollon :D Wiie.. Ollon was fun ^^.. och så letade vi efter dop present till lilla Jonah som har dop på Lördag :D ..

Tänkte svara på kommentarerna som vanligt. :)
Till Ahlen: haha jo 2-3 kanske inte är så kul men jag var ju inte exakt så bra som jag trodde heller ;) Men as nöjd med 10.8 liksom ^^ hihi
Till Mc:  BLÄ?! varför får du inte pengar förräns i september?:S.. Hur fan kommer du till skolan ?
Oliwer: 1. luls.. men jag vet att du får busskort ^^ Merima får tillochmed och hon bor ju insvängen längst ner på öxnehaga^^ 2.  Haha aww sött :) Ja det blev bra tillslut och inte pussybag ^^ haha <hug> och jaa hahah A6 var kul trots att DU BLEV ÄGD :D Me and my superskills med inslagningspapper :D.. Bara syndjag är liten och kort ;(

Palla..

nyss tänkte jag skriva peppade asker här. men nu är allt bara bajs.. Hela våran familj är fan fucked up just nu :S ... pussybag-.- men iaf...... tänkte skriva om ngt ^o) kommer inte ihåg bara för det..

Typ.. jag är hemma från lunchen nu.. det var kul.. JUSTE NU VET JAG! Jag tänkte skriva till allamina trogna läsare att min blogg ibörjan hade 49läsare andra dagen och det var imba.. sen gick det ner men nu är vi uppe på 44 st igen. TACKAR :)

Totalt antal läsare på 9 dygn (om man räknar idag redan som ett helt dygn) är 299
Genomsnittet per dag är 33st. Woho ;D

Några ord innan jag måste sticka^^

Vara utan pengar suger... Jag får pengar om 2 dar och jag behöver VERKLIGEN det.. Har knappt råd att åka buss till skolan då är det fan illa.. =/

Jag ska nu ner till pappa och trycka tröjor.. Så måste gå^^

En kväll . . Som alla andra?

Nej absolut inte.. Just detta ögonblick kommer ALDRIG igen.. Så inget kan vara exakt likadant..

Hursomhelst så tänkte jag bara skriva om min dag idag och de 2 närmaste dagarna samt svara på mina söta kommentarer.. Samt skriva lite om mina bröder och helgen eventuellt..

(BTW fråga till mina läsare: är det bra att jag i varje inlägg börjar med att informera er om vad jagska skriva om så ni snabbt kan bestämma om det är vär att läsa eller inte? &dessutom gör typ "register" så man lätt hittar om man bara vill läsa vissa delar?- svara gärna!)

Kommentarerna:

Taaaaaack till söta Jossan :*

Och till Diana, ja fy helvete... Jag har sett den videon innan och jag säger bara FYFAN för folk som plågar djur.. SÅ jävla sick och jag hoppas fan de plågas ihjäl nästan.. Fyfan.. Diana, vem det nu är, laddade upp en video på sin blogg om hur de plågar små typ..tvätbjörnar tror jag det är..Usch... Emot sånt ;/


Dagen:


Hmm.. Min dag har för den delen varit bra.. Jag steg upp halv 7 och gjorde mina vanliga morgon sysslor och fixade mig.. Sen bar det av till skolan.. Där hade vi Design som var faktiskt kul (jag håller på att arbeta med det nu också mellan att jag skriver ^^) vi skulle designa en toarullehållare (kan man komma på något tråkigare ? haha) men på något vänster blev det kul. Vi håller just nu på att analysera situationen, vad man behöver för att göra den perfekta toarullehållaren och vad som finns på marknaden redan som inte går att sälja..

Sen hade vi Ma C och det gick som vanligt bra speciellt när amanda är bredvid mig<3 tack för det din galna människa .. HAHA PÅ TAL OM AMANDA JÄVLA MIFFO <3 HAHAH ÅÅH.. Hon var SÅ ELAK idag..
Jag har fobi för tuggumi.. Och hahhaha så var jag på toa sen när jag kom ut så sa hon "Milla öppna dörren" så jag öppnade den igen för jag trodde det var typ så man kunde se in och hon hade stått där och glott typ
hahahaha men när jag tog tag i handtaget såbara kände jag ngåot ääääääääääääckligt OCHMITT HUVUD BARA: TUGGUMIIIIIIIIIIII!!!!!! 
Jag fick PANIK!! FYFAN .. OCh Amanda är ALDRIG elak likosm.. JAg belv helt chockad!
HAhaha men sen visar det sig att hon inte hade satt tuggumi där utan hon bara jävlades hahahhahah det var tydligen sånt där klet som man sätter på tidningar om man vill ha en extra lapp med typ "PRENUMERERA NU BLABLA BILLIGT BLABLA" ALLTSÅ FYFaaan det var jäävligt kul och seriöst så kul att se amanda skratta RIKTIGT jätte mycket hahah ååh <3

Iallafall.. Efter matten som gick bra, ända till slutet då läraren skrev fort som fan för att hinna, så hade vi lunch kl 10.50 (AS TIDIGT WTF?!) precis då matsalen öppnar och ALLA människor i hela skolan var där typ.. Helt jävla overcrowded..Jag stod upp och åt halva lunchen haha.. Vattenmelon in my ♥...Men efter lunchen så hade vi Fysik Labb.. och det var faktiskt skit kul även om jag och amanda sumpade det (hur fan gjorde vi det? :P Vi gör ju aldrig det) och resultatet blev bra tillslut ändå..

efter deeeeeeeeet så hade vi Kemi labb.. som också var.. lagom kul.. inte så kul faktiskt men var väl kul att man inte behövde sitta still och lyssna iaf.. Så det gick bra bra..
Efter kemin hade vi Fysik igen.. Fast vanlig fysik.. Då gick vi igenom lite.. btw jag tycker om fysik som fan <3 så jävla intressant man lär sig så mkt wierd saker som bara make sence helt plötsligt..
Efter fysiken hade vi design igen.. Fast det hade vi inte för han lät oss slippa det idag bara vi jobbade hemma.. Därför jag gjorde det nyss.. Nu ska jag dock se på ett south park avsnitt så kommer göra ett litet break i skrivandet.. Men det märker ju inte ni ändå eftersom jag inte har postat det än haha :P

Nu insåg jag att jag redan hade sett det avsnittet så får väl titta på ett annat senare men nu kan jag ju iaf skriva klart medan jag endå håller på :)

Btw känns nog som en mardröm för de flesta folk.. Att först ha design och sen matte, fysik, kemi, fysik och design igen.. Gå till klockan 17.00 och ha lunch vid 11.. det är liiite tufft men wtf ;D jag tyckte om denna dagen iaf.. Jag är helt pepp på livet nu igen vet inte varför men tror det är för min pappa har varit såå glad idag :) <3


Tisdag & Onsdag:

Imorgon, tisdag, är jag ledig och jag ska upp först och fixa mig osv sen ska jag trycka en tröja till lilla Sandip :) Efteråt så vid 11.30 ska jag iväg till piren och luncha med min söta, sexiga, älskade vän Emma (<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3!!!!) och min mentor (skolan ni vet om ni har läst;)) Frida och sen efter det så ska jag iväg hem igen och vid halv fyra ungefär så ska jag och min mammi iväg och handla en dop present till Jonah.. :) Han är så söt..

På onsdag så blir det 1h skola typ, info skit.. Sen så ska jag och Amanda plugga massa.. ^^
Blir nog kul :D

My bros yaao! xD:

Tänkte bara säga en sak.. Klas är ganska duktig :D Väldigt duktig.. Även om han har 4 IG så har han bara 3 kvar snart och dessutom har han MVG i vissa osv.. Jaaaag har underrestimate-at(fel?) honom.. :)
Sen tänkte jag på Hasse.. Jag tänkte på det idag att .. Lol? Jag älskar honom liksom vill alltid vara close även om vi blir äldre men jag har tänkt på en sak.. Jag hoppas verkligen att jag inte är den där lilla skit ungen som egentlgien är jätte jobbig.. Jag menar jag är ändå en lillsyrra.. Även om jag inte uppfattar mig själv som jobbig så tänkte jag efter och jag hänger ofta med han när han ska iväg någonstans.. Hoppas jag inte stör ;/ Vill inte det.. Men ibland frågar ju tllochmed han.. Så då borde jag ju inte vara jobbiga syrran.. väl? ;/ Blargh.. anyways .. Vet han tycker om mig maaaaaaassa så tror kanske att även om jag är jobbiga_syrran_91 så kanske han kan ta det?..


Helgen:

I helgen ska jag då på Dop på lördagen.. :)
Mina kusiner från mammas sida kommer på fredagen.. Min tjejkusin på den sidan, Nathalie, ska sova hos mig wohoo :D och de andra med men inte i samma rum iaf.. Kommer vara SÅ JÄVLA KUL med släkten.. jag älskar släkten aff <3 och speciellt denna delen som ska ha dopet.. Sen maaaaaaassa god mat och skit .. Och söta små ungar som springer runt och underhållning och ååh<3 Jag längtar!



My final words:  LE :D Det smittar!

Lite kul spel :)

Jag tänkte bara rekommendera två PC spel för er, Spore och Little big planet.. Verkar som mysiga och kul spel .. :D Ni kan kolla upp mer på Youtube för just nu hinner jag tyvärr inte skriva så mycket mer.. Ha det fint!

En underbar helg!

Ja... Fakitskt.. Fredagen tillbringades mestadels i skolan trots att jag fick sluta tidigare p.g.a. inställd lektion :D woho! Jadu.. Jag bestämde mig för att åka hem vid 15.00 då jag slutade och så bestämde jag med Hasse att han skulle hämta Tim på stationen sen vid 18.00 så blev det perfekt och snäll som min bror är så ställde han upp <3
När Tim kom vid 6 så typ.. minns jag inte riktigt vad vi gjorde men har för mig vi tittade på tv eller spelade multiplayer spel med hasse... Nej juste vi spelade lite Guitar hero.. Som jag för den delen suger på ;/ Jag är jätte dålig på det haha men det är faktiskt väldigt kul! Sen låg vi hela natten och myste och bara tog hand om varandra och...ja.. myste <3

Lördag

På lördagen så började såklart dagen med att jag tog ut våra små söta vovvsingar och sen började jag och Tim att spela Heroes of might and magic 5..
Då kom pappa upp och sa "Tjohoooo! Idag ska vi städa.. Det är världens största städ dag nummer ett!" .. Och så blev jag nöjd för tillochmed pappa var pepp på att städa.. Men guess what? Han städade inte ett skit...
Han sa att vid 12 så börjar vi städa typ.. Tim och jag satt och spelade tills typ halv tolv då jag var väldigt kall och fortfarande trött så vi gick och la oss i en halvtimme (trodde vi...) Jag trodde inte att jag skulle somna men det gjorde jag och vid halv 2 vaknade vi igen och då hade ingen i huset börjat städa än...
Så jag började och till min extremt stora förvåning så hjälpte Tim till .. jag menar okej om han hjälper till att plocka bort sina saker men han dammsög hela mitt rum medans jag höll på att plocka med hyllan .. <3 Tack sötaste..
Då bara kände jag att "fyfan vad skönt att flytta tillsammans med honom.. trodde inte riktigt han skulle palla sånt här".. Nu låter det som jag har dåliga tankar om min pojkvän men det har jag verkligen inte det är bara det att jag knappt pallar städa så jag blev ytterst förvånad ^^
Det blev fint i mitt rum :D

Efteråt så gick Tim in till Hasse och tittade eller spelade guitarr hero medans jag satte mig och tittade på Tv i vardagsrummet.. Jag letade faktiskt efter något kul på Cartoon Network (ja.. Jag är en fan av CN men bara de gamla program som fanns när jag var liten) men tyvärr så var det bara tråkiga saker där så jag tittade på Project Runway.. Det var iallafall lagom bra :)

Sen började äntligen mina bröder städa.. Det är våran (barnens) uppgift att städa hela övervåningen vilket inkluderar våra rum samt vardagsrum och kök... (dessutom trappan bara för att bli plågad mer ^^ haha ne men det är ganska fair fakitskt..) och när de väl var klara så städade jag köket och vardagsrummet medans Klas tog hallen och Hasse tog trappan..  Hmm.. Nu när jag tänker efter gjorde klas knappt något.. Han tog en liiiiiten bit hall som är helt useless typ.. Men iallafall...
Och för att återgå till pappa, som är på hela nedervåningen, och som föreslog att vi skulle städa.. Han har inte städat ännu och det är så skitigt där nere så han drar med sig masaa damm upp så det var gaanska worthless att vi städade..
Sen lagade även jag, hasse och Klas middag.. :) det blev as gott! Grillad kyckling med friterade pommes och béarneis sås.. :D Yummie!

Ännu en imponerande sak jag har avklarat denna helgen är att jag har "möblerat om" i axolottlernas (bild nedan om ni inte vet vad det är) akvarium tillsammans med Hasse och mamma...


Såhär ser de konstiga djuren ut och vi har två stycken en hane och en hona som ser ut ungefär som de två till höger :) En svart och en vit typ haha ..
Det var iallafall ett jävla arbete att städa ur ett akvarium och bygga om lite.. Vi började med att ta ut lite av vattnet för att enklare få tag i Mud & Kip (honan, hanen) för de är JÄTTE hala!
Vi hade dem i en hink med vatten under tiden även om de kan leva på land..Iallafall.. Tanken var att vi skulle möblera om för att de skulle kunna gå upp på land jätte enkelt själva och vi tänkte bygga upp med sand till dem..
Eftersom vi inte hade någon sand til de små söta sakerna (ja faktiskt.. de är söta hahaha) så åkte vi en snabb tripp till stranden och plockade en hink sand och en plastpåse sand^^ Sanden kokade vi sedan för att få bort alla bakterier och det gick superbra :D
Vi tvättade även av deras "möbler" för att de var ganska äckliga.. Och sedan plaserade vi allting jätte fint med en upphöjning i akvariumet.. Jag tänker fotografera detta och lägga in såfort Boris har hjälpt mig att hitta mjukvaran till kameran.. :)

Att fixa allt detta tog ett ganska bra tag och jossan hann ringa mig under tiden så hon och jag bestämde att hon skulle komma hit, wohoo! :D Det blev jätte bra.. Hon kom och vi blev klara med akvariumet i ungefär samma sväng.. Vid halv elva så började vi titta på en film som hette Pans Labyrint..Inget jag kan rekomendera tyvärr.. och ungefär vid halv ett var filmen slut och då skjutsade hasse och jag hem Jossan .. Vi kom hem igen och då skulle vi se på Manhunt.. Jag var lite trött men den var väldigt kul hahah dessutom var det på norska så man tyckte det lät ännu roligare.. ;P

Sen gick jag äntligen till en efterlängtad säng och somnade gott ^^

Söndag

Idag steg jag upp självmant vid halv tio o.0 klockan var ställd på tio.. Men det blev en bra dag ändå . . Tyvärr åkte dock Tim hem idag...
Jag och Tim gick upp och sedan när jag hade vart ute med Ebba & Meg så började Tim och jag att titta lite på south park :D Kul kul! Förresten för er som tycker om South Park så har jag ett tips: sök bara South Park på google och så kommer det där en link till en superbra sida med alla episoder  :D
Efteråt så lagade jag lite "middag" till Tim för att han inte skulle bli hungrig på hans hemresa.. det blev köttbullar och mackaroner xD

Efteråt så bestämde vi oss för att spela Wii med Hasse så det gjorde vi.. Det var också kul fast jag var inte så duktig på det spelet heller (men bara så ni vet så ÄGER jag på Boom Blox! :D ).. Jag och tim började plocka ihop alla hans saker och så bestämde vi oss för att Hasse får även skjutsa oss förbi McDonalds för att han ville käka lite till ^^
Sen blev det ett alldeles tråkigt Hejdå ;( Saknar honom redan och det är så jävla kasst...

När jag kom hem så tittade jag och Hasse på en as grym film den heter The Usual Suspects och det är en typ..lite maffia/polis film som är lätt värd att se för de har så grymt fräna tankar och twistar i filmen .. Sånt tycker jag om! :)

Nu så sitter jag här och borde läsa min Fysik läxa .. Men eftersom ingen i våran klass vet sidorna så är det ju ganska surt.. Jag borde också duscha.. Men nu är det så att om ca 10 min så ska jag hänga med pappa till någonstans och kolla lite på en husvagn som han ska stripa upp lite snyggt med våra übermaskiner som jag förresten också ska berätta om i ett inlägg någon gång..

Jag är ledig på tisdag och onsdag WOHOO! ;D occh förhoppningsvis blir det tid för att träffa min mentor då .. :)

Nu ska jag studsa iväg och försöka leta upp sidorna i fysiken för jag vet åtminstone vad det är vi ska läsa OM..

Have a good night everyone ! :)

today is a good day.

Idag fick vi nytt schema som jag är väldigt glad över. Idag kommer även Tim som jag är väldigt, väldigt glad över.. Jag har inte tröttnat på att blogga har bara blivit lite seg med det eftersom det är skola..
Hursom helst så har vi redan fått läxa i Fysik, Samhäll och Eng ;D woh......  blä

Jag ska fakiskt studsa iväg nu och göra fysiken som vilket tur är bara att läsa denna gången :) Hejdå <3

....

Jag är så himmla ledsenoch väldigt trött på det så tänker tyvärr inte skriva om allt just nu.. usch fan.. Sovit 5h inatt, alltid något trodde jag skulle sova mindre

Ååh <3 Isn't it wonderfull?

MED KÄRLEK! :D ALLA BÖR ÄLSKA KÄRLEK :D sluta deppa! var glada! OCH SPECIELLT ni som har partner sålänge han/hon är trogen och snäll ..

Jag måste bara säga en sak, Tim är världens bästa pojkvän.. ! <3 han gör allt för mig och jag försöker göra så gott jag kan för honom.. btw i ett förhållande får man inte glömma att GE OCHTA.. inte bara ta ta ta.. brabrabra :) nu vet alla ifall ni inte visste... Men.. Tim.. fyhelvet vad han är underbar<3


OJ JÄVLAR HAHAHA Jaadu.. David (ahlen) kollar min blogg och det är jag superglad över! så kommenterade han och sa att det finns vissa som slår samones boobs.. tyvärr.. det finns typ zzz-kupa.. HAHA OCH JAG HITTADE DE! men de slår inte samones för detta är aaaalldeles för stort.. men som sagt, alla har unik smak och vissa gillar nog det..

Måste bara visa er och om ni tycker det är stötande så får ni verkligen säga till för då tar jag bort det (om det går.. men det ör det nog ska ni se :))


Detta var första bilden jag hittade men tänker ladda upp fler.. JAgtycker fkaitskt det är fascinerande.. men dock lite.. Aj?.. med ryggen osv.. och själv måste jag sägaatt jag itne vill ha så stora bröst.. Mina är helt perfekta..

iallafall här är bild 2.


Det är helt.. sjukt o.0 dock tänker jag inte ladda upp mer nu för vissa kanske blir väldigt stötta och det vill jag inte.. men säg till om jag ska ta bort dem..

Sluta tjata!

Jo jag har tänkt på detta ett tag.. Varför går jag inte upp mer i vikt? ..Jag är smal, det vet jag, och jag föddes med hjärtfel osv och därför är jag liten samt att mamma är kort.. Jag förstår VARFÖR jag är kort.. men jag förstår inte varför jag har så grymt svårt att gå upp i vikt? T.ex. idag, så mycket osm jag åt ... borde ju iaf gå upp någo hekto tills imon men vi får se..

dock har jag ingen våg hemma ;( detär lite tråkigt... Iallafall..
Jag tycker verkligen synd om tjejer och killar som mår dåligt över hur de ser ut.. Men helt allvarligt man bör inte bry sig ifall man har ett fint innre och det låter som en klyscha (felstavat?) men jag tycker verkligen så!

Dock tror jag också att om man letar efter någon att bli "mer än vän med", så att säga, så tror jag även att man måste ha en fysisk attraktion till den personen .. Men altså.. jag har sett folk som verkligen ser ut som de har downsyndrom eller liknande fast de är helt normala egentligen och folk är tillsammans med de.. och nu menar jag inte att det är dåligt med downsyndrom men rent generellt tycker folk att det fult och jag måste bara säga att alla har unik smak på utseenden och så är det..

Så man bör inte vara orolig sålänge man ser fin ut invändigt ^^ Och iallafall.. Jag mår verkligen inte dåligt för mitt utseende det minsta och inte heller för min insida förräns det är försent, då jag redan blivit arg och ångrat det.. det är synd.. Men hursomhelst så vill jag gå upp lite i vikt bara för att jag ska må bra rent fysiskt.. att min kropp kan utvecklas normalt och jag kan bli med barn när jag är äldre osv osv

Det jag ville komma fram till är att det är fakitskt inte så jävla lätt att gå upp i vikt heller.. Jag försööker verkligen.. Och visst går det på rätt väg men itneså mycket som jag hade hoppats på iofs.. Jag räknade förresten precis ut att så mycket som jag gått upp i vikt i år (1kg) är faktiskt nästan 2,8% av min vikt.. och då är det ju faktiskt ganska mycket ändå! :O Nu blev jag glader^^

Men alla som försöker gå ner i vikt (eller upp) - Ett tips - SÖK UPP EN DIETIST! Det är as bra! Hon gav mig näringsdrycker och ändrade om mina matvanor till ännu mer fett och sånt.. Super! Och de kan likaväl göra åt andra hållet. . Men FORTSÄTT INTE OM NI INTE MÅR BRA AV DET!.. För då är det såå inte värt det ..=) Därför tänker jag inte gå upp till 45 kg som de vill att jag gör för jag kommer antagligen se fet ut och det vill inte jag.. Jag tänker gå upp tills jagkänner mig friskare och om det nu ändå är 45 så blir det ju 45.. Men jag tänker stanna när jag vill och fortsätta om jag vill.. Bara jag mår bra i kropp och själ :)




(btw mina boobs in my <3)


JUSTE nu kom jag på en till sak för det... OM ni ska gå ner i vikt så tänk även på att boobsen försvinner och det är jätte tråkigt fiall man nu tycker om boobs... Anyways måste jag säga att INGET slår Samones boobs haha :P även om jag tycker om mina supermkt så är Samones roligare på något vis haha


Svar till Ebbas kommentar: JA SOM FAN :D Pictonary nästa gång vi ses! .. Jag älskar det spelet :)

Oj oj oj!

Vad mätt jag är!
Jag är nyss hem kommen från China Palace (en kina resturang) och jag åt där med AK (pappas polare) och pappa.. Jag blev sjukt mätt! Jag åt som en jävla häst.. Två tallrikar mat (nästan helt fulla) samt en brödskiva och cocacola.. Sen efterätt så åt jag 3 glasskulor och 2 persikohalvor och 2 friterade bananbitar.. Jag trodde jag skulle sprängas nästan men Uuum-mmh! vad gott det var! Så nu sitter jag här med uppknäppta byxor haha :) AK var förresten snäll och bjöd så slapp vi göra åt pengar som vi knappt inte har..

Jag kanske ska berätta om min första skoldag i JINGNV2? TVÅÅÅAN :D oh yeah!..
Jo minsann ska jag säga er, det var bättre än jag trodde igår men ändå inte så kul..
Det roligaste på hela dagen var lätt Emma och Nadira.. hahah <3 jävla störda ungar.. Jo .. jag kom dit och hade med mig min as stora ryggsäck för jag tänkte stänga in den i skåpet.. Men sen insåg jag att jag hade glömt hänglåset.. \o/ great!

Så iallafall gick jag till C aulan och alla samladesdär så såg jag elena först så sitter alla snälla bredvid henne men jag fick inte plats så satte mig en rad framför.. Så stod jag där och babblade massaa med Emma.. haha och så säger hon sin lill dirty secret! hahah <3 Dummer inte göra så!
Sen sa Håkan (rektorn) att vi skulle lyssna och som sagt gjorde vi det.. Ungefär det första han sa var att de hade gjort ändringar på vårat jvla schema... Skönt :D Men iofs vet vi ju inte hur ändringarna ser ut.. Men det kan väl knappast bli värre?..
Hursomhelst så gick alla JINGNV2 till ett annat klassrum och JINGSP2 till ngt annat.. så hade vi upprop och tråkig lapp information osvosv.. Sen hade vi rast med.. Då gick jag till Ollons klass och det var kul.. sen skulle vi dela ut skåpen.. Och våran klass fick självklart ännu mer skit, det räcker liksom inte med schemat, vi fick skåp i L huset.. LÄNGST in i L huset dessutom.. (för er som inte vet så är L huset typ längst bort i skolan.. Iofs ganska nära där vi brukar vara men det var inte kul ändå.. Speciellt inte för alla Energi/teknik folk är där med sina byggkläder och snus i käften osv.. -.-)

Anyhow.. Sen var det "lunch" (om en timme -.-) så jag gick hem och struntade i att äta..

INTRESSANT FAKTA  :D
Nu är jag iallafall hemma och mätt som en gnu samt trött som en ...tröttis.. ^^ Jag vet förresen varför det är så att man blir trött efter man har ätit .. För när man är mätt så vet ju hjärnan om det och "mätt-centrat" sitter precis bredvid "sömn-centret" i hjärnan.. så därför blir man trött när man är mätt ^^ Nu vet ni det tills nästa gång.. Så nu ska jag sova, även om jag vet att det bara är en "inbillning..", för jag är trött ^^

Allt känns så... Blä..

Jag hade tänkt skriva något "smart" och genomtänkt nu men jag är alldeles för trött .. Kommer väl mer imorgon men jag tror faktiskt att jag ska gå och duscha nu sen ska jag sova.. ^^ Sov så gott allihop!

I am back on track! Wohooo! :D

haha nedå men iallafall idag har jag som sagt vart med Ollon och jag följde med han till skolan och det var väl.... kul..haha

Vi fick först vara med på uppropet men sen illfall så hängde vi med in i deras klassrum och efter en stund fick jag och Amanda presentera oss.. Hahha det gick as dåligt.. Och vi fick även ansvar för att "visa skolan" och det gick ju.. JÄTTE BRA när vi är kortast på skolan (Y) hahahahahaha aaaalltså.. vi syntes ingenting och tydligen pratade vi itne tillräckligt högt men efter en stund så hörde dem .. Wohooo!

Jag sitter btw fortfarande och tittr på Heroes.. Jag älskar det! :)


Jag saknar min jävla pojkvän ... Vene varför vi inte pratat på 3 dar men det suger somfan.. Och imon börjar skolan och då kommer jag aaaldrig ha tid... Förresten har jag VÄRLDENS CP SCHEMA! Går ca 8 till 6 två dar i veckan...



SÅ kul är vårat schema... anyways .. Blir nog bra after all.. OCH FÖRRESTEN: INTE lediga på onsdagr vi har företags tid då... ungefär som prao... den är ofta typ 8-15... man får bestämma med sin handledare lite sådär...

Nu skaa jag fortsätta titta på Heroes.. sista avsnittet på denna sesongen.. :)

Skola imorgon!

Tio stycken fingrar, smeker mig till trans,
och jag som inte trodde, sånna fingrar faaaanns<3
Thåström - Som Eld.


Jag sov lite längre idag för jag var uppe lite sent igår och tittade ju som sagt på Heroes sesong 2 igen för att komma igång inför sesong 3.
Iallafall, vi börjar skolan imorgon och jag är fakitskt ganska superpepp hur konsitgt det nu låter när jag tror vi ska gå i 9h miiiiiiiiinst 2 dagar i veckan...
Men anyways blir nog bra.. Sen ska Ollon börja på min skola ;D AWSOME DUUUUDE..

haha och nu precis bestämde vi att jag ska hänga med han eftersom han är nervös hahha <3

Men eftersom bussen går om 20 min så måste jag avsluta här^^ HEjdååå och skriver senare..

TJOHO!

Hej allihopa! Nu ska jag börja skiva om min daag...
Den har varit uuunderbar!
Jag tänkte att svara på allas kommentarer jag fått och eftersom det bara är lollo som frågat något såå: haha neeej jag når inte pedalerna på bilen om jag inte drar fram sätet till max.. det är typ det ända jag har försökt än med bilen, inte äns startat den haha ^^
Ja, min dag som sagt, jag steg upp och så men sen åkte jag till A6 med Sandiiiip :D det var faktiskt as kul att bara va med honom även om vi stod och gjorde slavarbete typ hahaha ;)
Sen iallafall efter att vi stått där i lite mer än en timme så hämtade Hasse oss :D Han tog oss till postkontoret så tog han ut sitt körkort (som btw såg ut som ace ventura.. haha hans frilla var så bra ;D<3) Såå kom jag och sandip och jag hem hit (första gången han var här^^) och preciiis då kom Amanda förbi :D
Vi skulle leka lite idag och göra egna tröjtryck hihi ^^ men vi hann inte göra tröjtryck dock... Vi spelade Rappa Kalja Extrem och sen skulle Nadira och Emma för att fira mig :D Wiiiiie! jag fick godispraliner som var aaas goda och jag brukar i vanliga fall hata sånna... Men anyways.. så fick jag ett jätte gulligt kort haha och 2 kondomer som jag inte behöver och deeeeeeeessssutom en Candy Whip :D hahahaha aaah<3 jag älskar dig emma!
Vi spelade också rappa kalja extrem med dem men då hade tyvärr Sandip åkt ;/.. Nu sitter jag och tittar igenom Heroes serien iallafall sesong 2 med Amanda och hon ska sova här sen ^^ wiie... men jag har det iallafall väldigt mysigt nu och snart kommer hasse med choklad till mig för han har bil och är snäll mot mig :D Åh.. Underbar dag måste jag säga! Nu tänker jag sluta skriva för idag, men alla där ute, VAR GLADA för ert liv, alla chanser ni får :) Hejdå^^

Fortsättning av presentation.

Helluuu!
Jag börjar tycka illa om denna blogg.se för de har så jäkla lite funktioner .. Jag kan inte ändra textsnitt eller någonting ;(
Dessutom kan jag inte heller använd mina skills (MVG SKILLS!) från internet A heller där man gör en egen hemsida..

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Anyhooow...
Nu tänkte jag fortsätta presentationen om mig och allmänt såhär...Hmm...

Jag har hjärtprobleeeeem.. Jag föddes med det och jag tror att mycket hur jag är idag beror på det,jag har t.ex. aldrig orkat lika mycket som andra barn och dessutom så åt jag jätte dåligt när jag var liten p.g.a. mitt hjärta, det orkade helt enkelt inte med att äta.. Sen är jag så sjukt glad att jag lever äns så det är inte sant ♥

Jag har en massa fel men det främsta är nog klaffarna... (Det är dem som "öppnar" så blodet kommer ut och "stängs" så blodet inte kommer in fel i hjärtat... Mina klaffar är då lite knäppa.. Så de öppnas såklart men stängs när de inte ska det och då trycks mycket av det "nya och fräscha" blodet tillbaka och då får jag t.ex. hjärtklappningar..
Så fort jag anstränger mig lite (kan vara gå upp för trappan t.ex.) så börjar såklart hjärtat att slå hårdare ju mer man anstränger sig, ooooch detta medför att jag får hjärtklappningar oftare om jag anstränger mig.(Därför är inte Idrott mitt favoritämnde direkt haha;))

Dock betyder inte det att jag inte tränar.. (fast jag räknar det inte som träning typ.. haha) jag simmar en gång i veckan, sålänge det inte är lov, med en sjukgymnast.. Henne har jag fått bara för personlig tränare eftersom jag "MÅSTE GÅ UPP I VIKT!" som alla tjatar om.. Och ja, jag vet att jag måste men det är inte så jävla lätt alltid!
Så nu äter jag vanlig mat osv OCH dessutom dricker näringsdrycker .. Ungefär som drycker man ska gå upp i vikt av.. Och eftersom jag äter så mycket så måste jag börja träna.. Det har jag nu gjort i typ ett år.. och vet ni vad jag åstadkommit på ETT ÅR?!.. Ett kilo.. ETT jävla litet kilo.. WOHO! liksom..^^
Jag älskar mat så det är ju ett plus.. Men det hjälper ju inte ändå ;( jag äter alltid något typ.. T.ex. nu sitter jag och drickre en sån där näringsdryck och jag har vart uppe en timme.. En sak som är lite synd med mig är att jag aldrig äter frukost.. Därför är mina näringsdrycker sååå bra.. för dem kan man bara sitta och dricka och de är jätte goda! Man sitter där med sitt lilla "festis-paket" typ och dricker ur sugröret sen helt poff så är den slut.. (Då får man dock oont i magen för det är så mycket näring på en gång) och det är ju jätte bra för då har jag ju fått i mig något till frukost :D

Men sen är inte hjärtfelet det ända som stoppar min kondition osv, utan nej nej jag har astma också mitt upp på allt.. ^^ Men den stör mig bara om det är kvavt i luften eller att jag är sjuk.. Så piper mina luftrör sådär.. konstigt och ibland läskigt som man typ inte kan andas ;(..
Förresten så hatar jag att vara sjuk!.. Jag blir så mesig och orkar ingenting ;( blä
 
Dock måste jag bara säga att jag är så sjukt glad att jag är ett litet "hjärte-barn" föööör jag mår bra av det! Jag menar, om jag hade mått dåligt av det så hade jag fått fixa det med operation osv.. (dock har jag opererats 4 gånger totalt men jag minns inget för jag var liten..:P) För det viktigaste i heeeela livet är att man mår bra.. Och daaamn right jag mår bra:D


Jag är 17år nu och ska precis börja övningköra... Jag är livrädd helt seriöst.. Någon som har testat köra som kan uppmuntra mig ? ;/
Jag har iallafall haft EU körkort men det är ju liksom bara gasa och bromsa iprincip... Förresten så had
e jag en as ball fyrhjuling istället för vespa/cross eftersom jag är så kort så jag nådde inte ner... Hahah ganska kul ^^


Jag tog precis kort på mammas blommor hon plockade igår (hon bad mig ta kort igår men jag hittade inte kameran så står den i mitt rum -.-') .. Mamma har en egen koloni där hon odlar massa fina saker så tog hon hem lite igår och nu ser det fint ut^^
Ogillar iochförsig när hon låter blommorna stå så länge så det ser fult och ruttet ut ;/



 Snart ska jag till A6 (ett stort köpcenter i Jönköping) med Sandip och jag har ca 0kr...
Jag har baaara busspengar och det är skit jobbigt...Pengar är en stor del av mitt liv.. Jag förstår inte hur jag ska klara mig utan pengar..
Dock är jag inte sån som får pengar hela tiden och allt vad jag vill.. Jag får 1050kr i månaden och det ska räcka liksom..
Grejen är att det gör det oftast men jag slösade extra mycket nyss när jag var hos Tim i Malmö för jag trodde mamma och pappa hade dem pengarna som de är skyldiga mig men det hade de tyvärr inte så nu får jag .. vara snål helt enkelt^^


Jag satt och fixade mina naglar igår efter att jag hade städat i mitt rum (ja, jag är så duktig.. Ibland ;/) och anledningen till att jag sköter om mina naglar så mycket (mest av allt förrutom håret..) är för att jag är egentligen besatt av att bita på dem..
                                Men när de är så långa och fina så vill jag inte och jag gör det inte utan att tänka på det om det är nagellack på för då ser jag när de är påväg upp i munnen typ så jag stannar och "neeeej!" .. Men det är iallafall asbra och så har jag sånt medel för naglarna som stärker dem.. DET ÄGER<3 jag har aldrig haft så hårda naglar och det är skitbra för såfort de går sönder så biter jag på dem och det vill jag inte... Och dessutom är det lacket så jävla billigt..Så hårda naglar för billigt pris rules ^^

För er som kanske hittat mig helt random så vill jag bara säga att jag har även en bilddagbok.
http://cassy.bilddagboken.se
 
Enjoy! :)


Goooodmorgon ! =)

Nuu är jag nyvaken igen :D och tänkte  fortsätta på min presentation. Ni får förresten ursäka att just presentations-inlägget blir så långt men det är ju faktiskt det viktigaste inlägget någonsin.

Förresten tack för alla kommentarer, synd jag bara inte kan svara på dem ;/

Men jag måste först ut med mina små söta vovvar^^ Så jag skriver senare.

Byyye<3

Presentation.

Detta kommer nog bli lite väl långdraget men det är även det viktigaste inlägget i hela min blogg någonsin (iallafall för er som eventuellt läser och inte känner mig).
Jag hade tänkt att presentera mig (väldigt ingående) och min familj (lite ytligt)..


Jag vet inte riktigt var jag ska börja, jag kan ju börja med att jag är en vääääldigt ärlig person och på många sätt djup...
Jag tänker mycket på saker och ting... Sen är jag mycket hjälpsam även mot strangers sålänge de inte skrämmer mig..(A).. Så om ni behöver hjälp med något så kan ni ju chansa på att jag vet om ni vill..Angående sex så kan jag nog allt känns det som, så många gånger jag har vart på ungdomsmottagningen och läst massa FRIDA -sex och kärlek-spalter... Men jag är (tror jag) en väldigt bra vän och en sån man kan lita på..

Jag är verkligen super lycklig tjej, både i familjeförhållandet och partnerförhållandet..
Min familj är det bästa jag har haft i ungefär hela mitt liv..Dock verkar allting lite screwed up right now men det kirrar sig ska jag se^^
Jag verkligen, verkligen älskar min familj djupt och innerligt.. Pappa finns alltid där och trösta mig samt att bara vara dryg och pinsam..och kanske lite sur som alla pappor..
Mamma är där och lär mig mycket om livet och så är hon så himmla snäll, nästan översnäll, hela tiden<3
sen har jag min äldsta bror, Klas (20år), han är speciell men jag tycker om honom väldigt mycket och det känns som han iallafall tycker om mig lite tillbaks..
Min andra storebror, Hasse(18år), står mig väldigt nära, antagligen för att vi är så tätt födda, men han är.. så GODDAMN JÄVLA DRYG ...På ett jätte bra sätt såklart.. men han är snäll och bryr sig och förstår och går att prata med.. han är så underbar<3
Lite övrigt om min familj är ju t.ex. att min pappa kör en egen firma som heter Dekalfabriken. Där vi framförallt trycker egna tryck på tröjor men även säljer skyltar/dekaler och graverade glas m.m. Sen en sak jag tycker är ganska tufft är att vi även kan göra stripes på bilar osv.. Vi har massa roliga maskiner men det kommer det ett inlägg om senare någon gång.. :)
Sen har jag två små hundar (nej inte små chiuaua..) som heter Ebba och Meg.
Meg är 8 år och mamma till Ebba.
Ebba är 4 år i vinter och en ganska galen hund medans Meg är mer lugn (och hennes päls är btw helt underbart mjuk.)
Meg är 50% jackrussle ras och 50% Japansk spets
Ebba är 75% Jackrussle ras och 25% Japansk spets..





JUSTE en sak jag bara kom på nu: OBSOBSOBS: Om ni har frågor om Camsex osv så ska jag bara meddela att jag ICKE ställer upp på sånt och ger heller inte ut min msn till random personer..




Tillbaka till varför jag är lycklig.
Min pojkvän, Tim, han är the love of my life, jag tror verkligen det (även om han bor 30mil härifrån ..Malmö)och jag är inte direkt den där naiva tjejen som bara förälskar sig och "jag älskar dig nu förlovar vi oss blablabla" på en vecka..
Han gör allting för mig och han verkligen älskar mig.
Vi blev tillsammans den 1/11 2006 och har varit tillsammans i 1 år och 9 månader lite drygt och det är.. oroligt länge när man tänker på det.. Shit.. Men det är fortfarande så himmla underbart<3

Jag önskar dock att mina föräldrar kunde sluta vara så himmla... onödiga när det gäller Tim.. De vet att han älskar mig och jag älskar honom så varför skulle de ogilla honom? Jag förstår inte varför de beter sig som de gör ibland..
Dessutom var det inte så från början, då var de jätte glada över honom.. men varför? jag menar det var ju i början om något som han bara kunde dissa mig ifall han ville men efter nästan två år bör de väl kunna acceptera honom PÅ RIKTIGT och inte bara låtsas..
Det gör mig faktikst uppriktigt ledsen speciellt när jag förklarar det för dem och dem inte förstår.. :(

Jag är också väldigt lycklig för jag har mina vänner.. Även om det är få så är det de bästa<3 Tyvärr är jag en liten "rangordnare" när det gäller mina vänner, men det är nog antagligen bara för jag är så ärlig..
Emma, EMMAAAAA<3! jag blir helt galen av att tänka på henne.. Hon är så..snäll.. och.. ja.. hon verkligen verkligen tar hand om mig om jag behöver det.. Vi beter oss typ som vi vore syskon.. Hon kan komma till mig mitt i natten om jag eller hon mår dåligt.. Dessutom är jag faktskt "fostersyster" till henne eller vad man ska kalla det.. Iallafall 2helger i månaden.. =)  (emma omdu vill att jag tar bort den meningen så säg till sötnos). Vi bara .. Klickade.. jag menar som en dålig amerikansk kärleksfilm fast som vänner.. Hon rockar ;D
Kirsty: Världens superbästaste vän.. Hon bor dock tyvärr i Halmstad.. Hon och jag "klickade" också direkt.. Dock var vi lite mindre när vi träffades så då är det ganska lätt att det klickar.. :P Jag skrattar nog aldrig så mycket som jag gör med henne^^
Sen även måste jag presentera mina andra vänner som jag verkligen verkligen tycker om men ..Ja, ibland kan vi ha problem helt enkelt..
Mc(Viktoria): Jag tycker om henne, jätte mycket fakitskt, så länge hon är sig själv.. Då är hon söt och förstående och glad och .. ja.. pratsam och söt <3
Jossan:  Jag tycker verkligen om min lilla jossgoss men vi träffas inte så ofta nu för tiden men både hon och jag vet att vi ligger varann väldigt nära i hjärtat ändå<3 Jag har haft så kul med dig de åren vi kännt varandra^^
Amanda: Du är helt underbar och rolig men det ända problemet vi har är att vi inte träffas så ofta för du bor i mullsjö^^ men du är sååå kul och ÄRLIG<3 det är super!
 
Jag måste även nämna Sandip,Koffe, Johnny, Elena, Boris, Nadira, Ebba, Ting, Oliwer, Ahlen, Henke.
Klart ni är mina vänner och jag tycker om er så tro inte jag har glöm er.. Men jag tog mest dem jag är med nu för tiden men jag tycker om er också^^

En sak jag också tror ligger till grund för varför jag är lycklig är såklart mitt självförtroende..
Jag tror knappt någon kan ha så bra själförtroende som jag har, det är nog därför jag är så ärlig mot alla för jag klarar av det.
Jag är snygg och snäll och smart, vad mer behöver man liksom..? ;D
Och ursäkta det lät som jag är superbitch men det är jag verkligen inte.. Jag är bara.. glad för att jag är jag och det tycker jag alla där ute bör vara:D Be proud!



Jag är även en djup person som funderar mycket och har en extrem sympati för andra folk och bryr mig om att man ska må bra. Jag menar hur kul är livet om man mår dåligt? Var glada ;D
Mina funderingar och åsiker kommer ni kunna läsa om antagligen nästan varenda dag så mycket som jag tänker.
Ni lär även kunna läsa ofta om när jag är irriterad för det måste jag erkänna: min sämsta sida är att jag blir så hemskt lätt irriterad.. Dessutom är jag väldigt svartsjuk av mig men det börjar "gå över" och jag tar det mer moget..
Men en sak jag måste säga om mina åsikter: VAR ÄRLIG HELA TIDEN. Det är det viktigaste i hela livet tycker jag.. Men hursomhelst..
Mina djupa tankar kommer komma senare i inlägg ska ni se.


Musik

Jag är även väldigt formad av den musik jag lyssnar på och jag tror jag är mycket formad av Thåströms texter (de flesta som inte är direkt PUNK utan mer de andra budskapen)
Thåström är fortfarande min favorit och hans texter är helt underbara <3
Även om jag hittar mycket bra musik så är thåström fortfarande min favorit för ALLA hans låtar går att lyssna på.
Jag tycker även om lite skatemusik t.ex. blink182 och sånt.. Men även lite R'n'B för det är skönt att bara digga till typ.. Dock har jag nästan aldrig tyckt om techno låtar ;/


Spel

Jag tycker om att spela spel väldigt mycket faktiskt. Både tvspel, pcspel, bordsspel osv.
Det första spelet jag verkligen fastnade för var ett online spel som heter Tibia. Mina bröder visade mig detta och jag har spelat det till och från i ungefär 6 år eller så..
Sen tröttnade mina bröder så de började spela Ragnarök och det tyckte jag sååå mycket om bara för de gulliga figurerna men vi spelade bara en beta version för annars kostade det så vi slutade väldigt tidigt med att spela det.
Jag har även spelat WoW men det tyckte jag fakitskt inte så mycket om, var inget socialt spel alls..
Jag älskar nintendo Wii det är verkligen skit kul att spela de allra flesta spelen där.
I våran familj är vi ganska.."nördiga" .. Vi har liksom allting som gäller tv och spel..:P
Supernintendo är så himmla kul att spela också men antagligen mycket p.g.a. att det är nostalgi för mig.
Men bordspel är nog det bästa av allt helt ärligt.. Jag älskar att sitta och umgås samtidigt som man spelar något bordspel.. Sen äger jag på de flesta kort spelen och älskar att spela kort och äns bara hålla på med kort.. "trolla", blanda, patiens osv..


Skolan

 Jag går anda året i gymnasiet och jag går på en specialutformad linje som heter JING (Jönköpings Internationella Näringslivs Utbildning)
(http://www.jing.nu/)
Finns JINGNV och JINGSP (med antigen natur eller samhälls inriktning) Jag själv går JINGNV
JING har väldigt mycket speciellt och det första (och mest jobbiga) är väl kanske att vi på JING läser ca 500 poäng mer än "vanliga" program och detta medför såklart att vi har större behörighet vilket är bra.
Dessutom får vi ett s.k "Fadderföretag" som vi ska vara på en gång i veckan i 3 år (onsdagar) där vi kommer närmare arbetslivet och får uppgifter från skolan ibland att göra där.
Vi har även 2 och 2  en egen mentor som ska hjälpa oss ut i kontakt nätet.. Detta är en stor chans och om man inte tar vara på mentorn så är man ganska körd ifall man inte redan känner folk i den buisness man vill arbeta med..
På JINGNV läser man upp till MA-E och Fysik B samt kemi och Naturkunskap A så det är som naturlinje MEN vi har som sagt mycket med "eget företagande" på JING så vi har företagsekonomi, aktiekunskap och massa sådant man bör veta om man ska in i företags marknaden.
På JINGSP läser man mer samhäll/historia och bara till Ma-B.
EN SAK som är as nice med våran linje är att man får en egen laptop och vi arbetar mest genom laptops och skriver arbetet m.m. så det är verkligen ett stooort plus!


Blandat

Nu borde jag egentligen sova klockan är 22.12 (jag är fakitskt otroligt noga med tider) men jag vill skriva klart detta dock..
Jag är uppfostrad väldigt bra tycker jag, jag är ärlig mot mina föräldrar som jag aldrig sett någon tonåring vara förr.. Jag är dock inte pryd som en liten brat flicka.. jag är liksom galen men uppfostrad.. inte galen så jag tar droger osv men galen så jag kan ha KUL liksom..
Jag tar även skolan väldigt seriöst och det är nog för min uppfostran med men nu verkar mina föräldrar lite mer chill med detta eftersom jag är 17 år likosm..

Jag får det att låta som att jag är väldigt geekig nu eftersom jag spela spel och går i skolan mycket men tänkte bara säga att jag är faktiskt feminin också.. hahah.. Jag tycker väldigt mycket om kläder .. Dock sminkar jag mig inte.. Men kläder<3 omg vad jag älskar kläder och se fin ut i kläder..

Skateboard tycker jag om och det är för mina bröder har uppfostrat mig lite antar jag...
jag bara insåg en sak nu: jag skriver mycket "antar, tror, nog" osv... :S och så insåg jag även att mina bröder har format mig som person väldigt mycket.. :) det är mysigt...

Jag är väldigt generös person när det gäller folk jag gillar och överlag väldigt vänlig.. jag börjar förrestne bli väldigt trött så detta blir inte så bra.. nu tänker jag bara skriva upp lite saker som jag ska fortsätta skriva om imorgon...

övningkör och moppe
hjärtfel
träning
mat
blommor(?)
pengarnas del av mitt liv
"skönhet"(naglar)
Morgondagen - sandip.

billdagboken

Välkommen!

Hejsan! Första gången jag skriver i den här.
Just nu är jag lite trött så kommer bara bli mest om min dag.
Jag måste bara påpeka en sak: jag är inte så mycket för rosa men tyckte denna mallen på bloggen var gullig så jag valde den^^
Hmm, lemme see, jag har då vart "vaken" sedan 08.00 då jag gick upp för att gå ut med vovarna och sen var jag uppe till halv 10 då jag somnade i 30min sen så gick jag upp och hade så förbannat tråkigt så jag satt och blev tröttare och tröttare sen vid ca 13.50 så fick jag även ont i huvudet så då gick jag och la mig.. jag hann sova i 30 min tills mamma rignde och då ble jag super pigg..
så jag gick upp och så bestämde jag och min bror att vi får leta efter lite tryck till tröjor (kolla själva på www.dekalfabriken.se  SIDAN ÄR FORTFARANDE INTE HELT KLAR^^)  som vi ville trycka.
Sen pang poff så skulle vi åka och handla så då får Klas, min bror, köra dit så handlar vi och träffar min kusin sen nu är jag hemma och sitter här igen
.



Förstår mig inte på hur jag gör länkar här ännu (funkar inte som jag lärt mig i skolan) så sofar får ni nöja er med att kopiera länken^^

RSS 2.0