Måååndagen, herregud.

Alltså.. haha.. Usch.. Jag somnade vid 22 igår och sov verkligen asbra! vaknade 6.30 sen var allting priiima.
Men vid 8.30 började jag få liite ont i huvudet och det utvecklades.. Dammn vad ont jag hade efter några timmar och då gick jag ner till skolsköterskan och fick alvedon och sen efter ytterligare 20min gick jag tillbaka och la mig i vilorummet och sov i 40min. Hade så jävla ont!
När jag vaknade blev det inte bättre utan jag mådde bara illa i magen då också, men huvudet var bättre dock gjorde det fortfarande ont.. jag hade iaf matte och sen gick jag hem efter halva dagen..

Imon skulle jag åkt till Karlskrona men det blir inte av eftersom jag har biologilabb i tre timmar imon och jag får inte missa en sån för då måste jag göra det med någon annan klass...
Har fortfarande lite ont i huvudet.. helt stört.. om 40min ska pappa upp och då ska vi börja fixa iordning i mitt rum och sen hämta en kärra tills imon.. Och juste, när jag fixar mitt rum innebär det at jag har BILDER :D!!! till bloggen, hur bra som helst!

I helgen blir det nog också massa kul men förhoppningsvis kan jag övertala tim att inte gå till krogen för jag vill verkligen INTE. usch. Dock vill jag gärna på bio och spela massa familjespel osv.. Sen vill jag ju iofs till krogen just för alla kul folk ska dit, men man kan väl hitta på något hemma med dom också elleeer ? ;/


haha oooj!

Vad sent det blev uppdatering, men jag vaknade vid 11 ^^ och sen käkade jag lite och tog mina piller som vanligt.. direkt efter det åkte jag iväg med pappa och handlade jäst m.m.. Vi ska baka pizza idag ;D Awesome!!
MEn jag ska duscha och läsa och göra ltie annat idag med ;D Uppdaterar senare för nu ska vi baka!

Säger det ena och gör det andra

Ja.



Dubbelmoral, eller nej.. för någonmoral handlar det inte om.. handlar bara om att han säger den ena saken och gör den andra. Han sa sååååå jävla rakt ut igr att han inte tänker prioritera att slänga 2000 kr i månaden på bussresor för att träffa mig utan han ville resa och spara dom till resor med hans vänner. Det tyckte jag iofs var ganska okej. Även om jag ALDRIG hade gjort så så är det bra att han prioriterar vänner framför flickvän, synd att jag inte fick det i mig också. Men hursomhelst.. Han sa ju då igår att nej jag ska spara pengar osv osvosv. meen det första han säger idag var något om att han skulle köpa något (det var något litet, minns inte vad..) och seeen iaf skulle han köpa kabeltv idag(IOFS vet jag att han skulle haft det oavsett, han har sagt det i någon m¨ånad nu.. men ändå . ska man spara så ska ma nfan spara!) och EFTER DET så säger han att han ska köpa ett jävla spel för 38,99 euro.. Och inte nog med det, jag frågade han om han kommer åka tåg till mig (det är lite dyrare men går fortare) eller om han ska åka buss.. Så sa han att om det finns direkttåg så tänker han självklart ta det.
Han vill fan inte spara pengar! För vill man spara pengar så lever man SNÅLT som JAG. Men NEJ. Han vill abra inte åka buss, det är fan det det handlar om. Jävla rövsmör.


ursäkta min egen hjärnas disskusion här.. men ja.. Anyway testade min laptop nyss, sjääälvklart kunde inte internet fungera,, ska fixa det senare.. Så det innebär attjag inte kommer ladda upp bilder idag heller. Kanske om jag fixar den idag men jag har ingen lust med det faktiskt..

Btw så stör jag mig så jävla mycket på folk som säger att de inte har pengar när de har det. De "lever snålt" osv när de inte gör så egentligen. Fuck det.




kristallpipa

Nu sitter jag här med den där astma saken, suttit med den i 18 min nu så bara 2 min kvar.. smakar lite salti munnen men annars äre inge annat, blir lite torrt i munnen med men det är chil.. Det känns iaf bättre att andas in stooora andetag nu ;D kul grej men lite jobbigt att hålla på i 20min :P

Har iaf gjort alla mina läxor och chilalt ett tag nu.. NU ska jag väl fixa bilderna på laptopen :)  Klas & hasse & leena kommer iofs snart men jag behöver ju inte vara med dem iofs.

Hmmm.

Ja, alltså.. Det blir ju inte som man tänker sig måste jag säga.. Tänkte att "waow! Helger kan jag skriva hur mycket blogg som helst" men neeej för jag gör massa annat.. Nyss gjorde jag läxor & har en kvar men ja, sen vill jag fixa min laptop med alla bilder så jag kan ladda in här osv.. Sen .. jag vet inte.. men jag har ändå ignet kul att skriva om idag för jag är ingen kul människa idag. Hoppas att Emma har det kul på Liseberg iaf :)

Sämst kväll.

Seriöst. Igår? Vad i helvete?
Jag kan ju säga at Bongo sög balle eftersom jag Först och främst SLÖSADE pengar.hatar att slösa pengar. SPECIELLT när jag inte ens drack upp det jag köpte eftersom det var så jäla tråkigt så jag bara ivlle gå.
Sen ringde jag Tim när jag var påväg hem ,kl 21.30. Sa att "jag kommer hem ist orkar inte vara här " typ.. Såå vaaad händer 21.35? Erik kommer efter en timme. Hahaha.. Men det var redan sent eftersom jag hade gått ut och om jag går tillbaka in så kostar det 150 kr. Ej värt. Absolut inte.
Och jag åkte hem.
Iaf. Nääär jag kom hem (mest för jag hade sagt till tim) så ringde jag och allting blev bara fel. Jävla kukfitta. Ursäkta. men seriöööööööööööst
och sen vid 12 kom hemma mitt i natten till mig för Tim hade skickat henne elr ngt.. och sen.. vid tioöverett så började jag bli trött och jag ville dessutom att emma skulle orka gå upp idag ( hon skulle upp 6.20 och åka till lsieberg) så då fick hon gå hem och jag la mig och sov, efter sisådär ytterligare en timme av panik osv.

Hur somhelst så sööög det igår. Och idag ska jag alltså då orka göra massa läxor?! Daaaamn . Sen ska tim iofs iväg så skönt det slipper jag tänka på att han ens tänker på mig. Störande. Jag vill bara.. GAH!

Anywayyy förhoppningsvis blir det lite glada nyheter osv här senare. Men jag ska iaf plugga idag..  och ja, vi hörs

Eller nej förresten, ni får en glad nyhet nu redan . Titta & skratta.
http://www.youtube.com/watch?v=AMAGS4_7huQ



HATAR ATT SLÖSA PENGAR.

utgååång

nu blir det utgång på bongobar :) Men jag kommer iofs inte dricka tror jagi nte.. har inte pengar iaf, så om ingen bjuder så kommer jag inte dricka^^
Anyway vad ska ni göra ikväll? Imon blir det massa plugg och dusch och läsning ;)
Såg nyss "Män som hatar kvinnor" DUDE VAD DEN VAR BRA!

tufffflig helg

Ska plugga heeela helgen, eller haha, inte heela, men jag har delat upp det åp alla dagar.. ska göra biologi & lite projektarbete idag.. sen på lördag blir det svenska(se film sådet är chill), kemiläxa(lite uppgifter) och läsa en engelska romanbok som vi fick nyss..
Sen söndag blir det läsa Svenska realism-bok och så göra engelska summary på en text..

engelskalektion

jappjapp nu sitter jag på engelska lektion och gör inget typ.
vi snackar om journalister typ^^

var det ngn som så den där linken jag skrev igår?
Visst var den bra?!

Jag måste dock arbeta lite på engelska nnu :) så bbi3

blöö :(

JAg saknar Kirsty så himmla mycket...

Förresten, någon som vill gå på New Moon med mig när den går på bio ?;D Iofs ingen biofilm direkt, men jag vill se! Om Tim inte vill gå såklart, men det lär han ju inte vilja :P

Hmm.. Jag är trööött på att ha raaadio på morgonen.. Jag vill ju ha min Ipod. MEN !!! min laptop funkar nu igen sååå jag ska ladda Ipoden :) Och snart blir det bilder här med!

guttenmorgen, kanske?

haha, när jag vaknade idag kände jag bara "vaa neeej!!!!!!!!! inte redan!".. men det gick snabbt över :)
Och sen såg jag att Meg inte var inne hos mig, den dummisen!
Får förresten INTE glömma att ta med läxor hem.. Btw så kommer inte Tim hit idag. Jag blir så jäkla sur ibland.. Igår natt kl 2 så snackade han jättemkt med Emmaa & sa att han jättegärna ville hit osv osv, pluus att han jättegärna ville med till liseberg med henne& ta med mig eller ngt..  meeeen, sen?! 7 timmar efter typ så säger han "Kommer nog inte i helgen för jag är sjuk" . WHAT?!. Men skitsamma nu för 1. jag tänker sitta här istälelt, 2. jag tänker plugga, 3. jag är ändå rätt pissed på han (för en sån liten sak? - Ja, tyvärr.) så han kan likaväl stanna hemma.

Haha, verkar det som jag vaknat på fel sida?:P Jag kände det nu att det här var ju inget trevligt morgoninlägg! :o Jag får skärpa mig tills sen ;) FREDAAAAAAAG IDAG :D hur awesome är itne det?
Men jag mste tyvärr lyfta mitt arsel härifrån nu .. Sååå, see ya!

ROLIGASTE EVER !!!

http://www.youtube.com/watch?v=AYWN8-RQR-E


HAHAHAHAHAHHA!!!!!!!!!!! jag skulle rpecis sova, tänkte inte uppdatera för jagär så trött, MEN NI MÅSTE få detta tilldelat till er, HAHAHAHA:D! Jag har inte skrattat så mycket åt ett klipp på jääävligt länge xD
sista gången var väl lolcats och deet var ju ett tag sen ;)

För er med astma!

http://www.saltbutiken.se/
Fungerade direkt! Det slutade pipa i luftrören och allting blev sjukt enklare i andningsvägarna.


Precis hemkommen från promenaden och nu väntar jag på att mamma ska bli klar med sin cigg sen ska vi se film så jag hinner tyvärr inte skriva några kommentarer& tankar på förra inlägget jag skrev.

Intressant som in i helvete!

Ja, NU kommer fan ett smart inlägg, men det kommer tyvärr inte bestå av mig som skriver eftersom jag ska ut med mamma... vi ska promenera, men: titta på detta klippet och sen senare skriver jag nog :)

http://www.ted.com/talks/barry_schwartz_on_the_paradox_of_choice.html

Det handlar om att för många val blir bara fel.

The secret to happiness is: Low expectations. Asintressant

Ja, NU kommer fan ett smart inlägg, men det kommer tyvärr inte bestå av mig som skriver eftersom jag ska ut med mamma... vi ska promenera, men: titta på detta klippet och sen senare skriver jag nog :)

http://www.ted.com/talks/barry_schwartz_on_the_paradox_of_choice.html

Det handlar om att för många val blir bara fel.

The secret to happiness is: Low expectations

Men usch!

Jag mår illa :( Kanske var för att jag tog en treo utan att äta.. Förr när jag gjorde det (De senaste 2 gångerna) har jag spytt efteråt.. Men nu tog jag bara en halv för att inte spy och för att huvudvärken kaaanske skulle bort.. Men hoppas iaf att jag inte spyr -.-

Förresten, imon kommer Tiiiiiiiiiiim :D!!!!!!! & juste. Jag mpste srkiva en påminnelse till mig själv: Be MC om bild på mig och tim!

Ajjjj ;(

Alltså.. Aouch... Mitt huvud gör as ont, men bara på ett visst liitet ställer och bara när jag andas in stora andetag, lutar huvudet bakåt elr framåt.. eller om jag rör det för hastigt..
Poop, jag vill ju inte ha ont i huvudet!

Idag börjar dagen med kemi :) Sen historia, eng, UF & sist: Religion! :D Första religionslektionen på hela året, hoppas läraren är awesome!
Måste klä på mig osv , just nu sitter jag i en morgonrock ;( Sen är mitt hår helt... Hahahaha! :D ja, fluffigt typ, jag somnade med blött hår (A)

Anywayyyy hör av mig sen :D IDAG btw kanske jag fixar min laptop!

Nyduschad & fräääsch ;D

Huhuuu! jag har precis duschat och nu är klockan 10..Jag borde sova men pappa tvingar mig att se film med han såå då får det bli det :)
Oooch imon har jag massa att göra! Men det får ni väl höra om imorgon.. Jag borde läst svenskabok idag med.. Men så blir det inte heller.. Pufffff><

måste gååå :D Filmtajm

måååla, måååla, måålaaa :D

Nu börjar väggen ta sig, men jag skulle bara springa upp och dricka lite, tänkte även skriva att jag antagligen inte bloggar så mycket imon eftersom jag börjar 08.00 och slutar 16.25, såå.. ja ;P Det blir nog inte mycket men kanske hinner slänga upp något.. vill gärna att laptopen fungerar imon när jag bytt ut laddaren. :)
Tänker iallafall skriva OM laptopen funkar :D Byye sålänge

Bah! jag måste få rutin!

Nu gjorde jag fel igen! haha, jag kollade kommentarer EFTER jag hade skrivit ett inlägg..
iallafall här kommer några kommentarer.. BTWWW! kom på ett bättre sätt.. Kan ju göra en kategori med "kommentarer" som rubrik? Så skriver jag alla kommentarer i enskilda blogginlägg? vad tycker ni om det? Är inte det enklare & kanske bättre?.. Så får jag skriva rubriken på blogginlägget som "kommentarer:D!" osv kanske? Så folk kan hoppa över det om dom inte är intresserade, eller hitta det enklare om de är extra intresserade?
Vad tycker ni ?Skriva enskilda blogginlägg om kommentarerna & svaren på dem eller helt enkelt skriva det i samma inlägg som allt annat? :)
SKRIV vad som är bäst! seriöst, vill göra så bra och lättläslig blogg som möjligt, DÄRFÖR vill jag också hitta någon som kan förstora denna förbannade text åt mig, jag kan ju knappt läsa själv när jag går in på min blogg ibland.

& sen tänkte jag göra lite mer strukturerat, som jag gjorde förr.. Men det kanske blir för jobbigt för mig, får se hur lat jag är ;) Men här är iaf ett exempel på min "struktur" i bloggen

Kommentarer




Från:
Ahlen:
Jag hoppas att du har förstått hur man lägger till sidor man vill följa, det är smidigast i Firefox för övrigt.
Svar:
Haha, faktiskt så har jag inte förstått det ännu, dock skrev jag in din sida som "webnote" haha.. :) Orkar du visa någon dag?

Från:
Ahlen:
Jag tänker inte svara på frågorna av ren lathet, och du vet nog det mesta om mig redan dessutom. Däremot, med tanke på att du lägger så mycket pengar på att resa till Malmö, har du inte funderat på att istället köpa billiga tågavgångar. Med lite tur kan man hitta resor till Malmö för 100-150 kr om man bokar ett tag i förväg. Och angående byten, du är 18 år för det första, och det är busenkelt att klara av det. Det är i princip omöjligt att misslyckas =)
Svar: Pfft! Latis! Men jag förstår, för ja, jag vet ju faktiskt det mesta om dig :D... men ååååh ;( haha jag vet, det är något jag faktiskt funderat på väldigt mycket, och jag tror jag hade gjort det, om jag bara kunde handla biljetter på nätet.. Men nu är det så att jag har inte fixat ett sånt bankkort för 18åringar än..Så får göra det snart :)'



MEN NU FÅR JAG FÖRFAN DAMP!!!!!! JAG KAN INTE ENS FIXA SÅ TEXTEN OVANFÖR LINJERNA ("Kommentarer") LIGGER I MITTEN OCH INTE DEN TEXTEN UNDER. Jävla Crappppppp jag minns inte ens hur man gör OCH SÅ SOM JAG MINNS FUNGERAR INTE.. Okej. Sluta dampa, andas. GAAAHHHHHHHHHHHH!!!

Mc :D & snart måleri!

Woho! nu har jag väckt pappa, tar väl en halvtimem eller så tills han är pigg nog att måla :) Sen tar det väl till 8a tills vi är klara..Efter det blir det dusch och sen läsa lite svenska bok :)

Satt precis och kollade min facebook, förresten så våldgästade Mc mig nyss! TREVLIGT :D!
Hasse var ute med hundarna (och jäävligt för mycket förlänge för att vara hassexD) och sen när han kom in igen så var MC med :D WIiie!
jag skrev precis klart blogginlägget då och publicerade, sen satte jag mig med MC och snackade om olika saker, mest såhär allmänna saker som skolan idag osv från början men sen började vi prata ekonomi, min gick åt helvete kom vi underfund med haha, hennes går nog iallafall lite bättre :)
Efter det började vi prata om jobb och sånt, bidrag m.m. och då insåg jag att jag ska ta kontakt med kuratorn på skolan imon.. Jag måste kolla om hon kan hjälpa mig att få hjälp att söka jobb som jag klarar av (iochmed hjärtfelet) och sen kanske om jag kan få bidrag till busskortet trots allt tjat i alla jävla år..

Anyway snart ska jag måla och jag sitter fortfarande i mina målarkläder.. haha.. :) Men min toffs är s hiiiimmla fin idag! jag är supersöt trots alla fula kläder jag har idag och trots att jag känner mig ofräsch måste jag säga att jag är fortfarande ganska söt haha.. :)

Jag har saknat MC.. omg.. hon är så.. <3! :) känns skönt att vi kan umgås normalt igen.
Förresten! nu måste jag skriva en lista som jag ska ha med mig till skolan imon ^^ Skriver kaanske sen innan jag hoppar in i duschen ^^


Lily Allen - Fuck you. AWesooome, den är dedikerad till Bush :D haha!


btw ska också börja skriva "dagens ord" eller "dagens citat" eller "dagens händelse" eller "dagens skämt " eller "dagens låt" allra längst ner i bloggen som en liten signatur.

Dagens låt är iallafall Lily Allen - LDN
EELLER tillochmed den där jättegamla jag hörde på radion idag:
It's all bout the money, it's all bout the dumdumdumdidudum, and I don't think it's funny lalala osv.. :P
Eller nej.. LDN är bättre, tror bara jag blev lite förvånad över att jag hörde money låten.
MEN!!!! Veckans bästa är iallafall Natasha Bedingfield - Unwritten!
Jag lyssnar oftast inte på just den här musiken ofta, men nu har jag hört det lite väl ofta denna sista tiden så det är väldigt nice atm :)

Bitchigt! Hatar folk som inte tar en på ordet!

Börjar det bli tjatigt? Förlåt! Jag har inget att göra :O Sitter här och har inga läxor.. Har inte ens min egen dator så jag kan sitta vid MSN istället, haha!
Väntar på att klockan ska bli 7 för då ska jag väcka min pappa och därefter så ska vi ner och måla lite till i studenternas rum !

Förresten måste jag berätta en fin historia som också har lite lärdom i sig:
Det finns 2 olika sorters glykos (socker kan man säga), alfa-glykos och beta-glykos, det är bara en minimal skillnad på dem men denna skillnad gör en stor betydelse när de blir ihopkopplade med andra av samma sort.
Alfaglykosen blir spiralformad när den sätts tillsammans med andra alfaglykoser och det är ett socker som vi människor äter och kan bryta ner.
Däremot kan vi inte bryta ner beta-glykosen och den finns t.ex. i gräs och vissa andra växter..
Faktum är att INGA djur kan bryta ner beta-glykosen, så hur i helvete lever kossor och hästar på gräs & hö?
- Det är faktiskt så att de har en bakterie i sig som KAN bryta ner beta-glykosen..
men om kossor osv inte får i sig tillräckligt med mat så där ju självklart dessa bakterier..
Förr i tiden så förstod man att en kossa som slutar idissla är påväg att dö, man visste detta.
Anledningen till att de slutade idissla och tillslut dog var för att bakterierna i kossorna hade dött av antagligen energibrist, så då spelade det iiiiingen roll hur mycket gräs de åt, för de kunde inte bryta ner det och ta upp energin.
Men efter ett tag så förstod bönderna att, "ja, vi gör såhär! - Vi trycker ner något i halsen på kossorna som är friska och sen trycker tillbaks det i de som är sjuka" Och detta funkade naturligtvis eftersom bakterierna började växa i de sjuka kossorna igen :) Awesooome !

Sen.. ja.. Jag blir lite irriterad tyvärr.. När jag är så ärlig och (jävligt ofta iallafall) snäll men folk tror jag bara... låtsas typ? haha, vafan.. Om ni inte känner mig så BACK OFF. Jag ÄR ärlig, alltid! och jag ÄR snäll, oftast!
Om jag inte har visat på något vis att jag INTE bör tas på mina ord så har ingen någon anledning att inte tro på mig, right ? :)
Det kan ju iallafall inte skada att tro på mig tills jag bevisar motsatsen.


Bloggstatestik, min, awesoome ;D

woooooooooooah! haha, jag har gått från en läsare till 8 stycken på 3 dar, shit o.0

Fortsätt läsa ;D Im glad.
Faktiskt så är det en jävla skön känsla, nästan som att få en komplimang, när folk vill läsa om mina åsikter, min dag, min värld helt enkelt.. Nice (Y)!

Fast nu säger jag ju inte att 8 st är mycket, men tänk om det vore så att det kom till 8 st var tredje dag.. haha jävlar, fast så är det inte..
Jag ska räkna ut ..kommer inte på vad ordet heter... mellan-grejen.. hur många människor per dag osv..
Från 21a Aug->26e Aug (det var då det började höjas, den 21a var det 1 person) har jag haft totalt 21 unika folk som tittat. Det innebär 21/6 = 3,5 personer per dag.. haha.. ;D
Men ´hursomhelst.. nu måste jag väcka mamma, brb :D


Netvibes!

Ahlen tipsade mig om en jättesmart sida där man kan hålla koll på olika sidor och nu äntligen är jag medlem. Har inte riktigt fått grepp om det ännu men det kommer väl såsmåningom :) Nu ska jag bara komma ihåg at sätta den som startsida på min dator. (Ahlen, påminn mig? (A) HAhaha..,Snälla )

Nu ska jag kolla min statestik, återkommer senare :)

FRÅGESTUND :D!!!!!!!!!!!!!! FÖR ALLA OCH MIG

Haha nej, ni ska inte fråga något, som alla stora bloggare kan göra så de får in 5000 frågor på en sekund.. Nej nej.. Men självklart får ni gärna fråga något om ni vill, whoever det nu är som läser min blogg, och då kommer jag ju självklart svara..
Min frågestund är lite annorlunda eftersom jag bara har.. Hmm :S Inte kollat hur många läsare jag faktiskt har, haha, men inte många iallafall tror jaginte.. men ja, annorlunda så som i att.. Jag ställer frågor och ni svarar ?:D HAHA NEJ! men så vill jag iofs göra nu :O nu blev jag sugen! Vi gör på båda sätten.. Jag frågar och alla som orkar & vill (Snälla snälla, *puppyeyes*) svarar.. Men sen så får jag självklart svara på samma saker som jag frågar. OCH okej, bara för att NÅGON KANSKE ska svara så är det absolut inga perversa frågor (denna gången mohahahaha!)

Namn?:
Camilla Lövgren (Jag kräver inte mellannamn, för jag hatar mitt eget, fyfan haha:D)

Vad läser du?
(om du är gymnasieelev):
JINGNV3. Om det är någon alls som läser min blogg som inte känner mig så kanske ni vill veta vad det är, då får ni fråga :) Men jag lovar, det är jävligt intressant!

Vad jobbar du med?
(om du är arbetande,och om du är arbetslös så skriv arbetslös):
Inget, jag pluggar

Fritidsintressen:
Nu kan jag ju skriva på två sätt, jag har fritidsintressen som jag verkligen VILL göra men oftast inte har tid att göra; t.ex. åka skateboard, fika med vänner, fotografera.. Men sen har jag ju fritidssysslor så att säga, det är väl mest... plugga.. Jag pluggar ofta tyvärr, men är även med söta vänner, familj och pojkvän <3

Har du pojkvän/flickvän/sambo/partner?
(eller vad ni nu kallar det)
Ja, pojkvän. :) Vill ni veta mer så fråga.

Hur ser du ut?:
Kooooort (149.5cm),
smal förrutom liiiiite på magen (37kg)(och CHILL, få inte hjärtattack, jag väger så lite för jag har hjärtproblem), råttblond (ni vet den där fula färgen som många svenska tjejer har? usch haha, men jag har inte råd med att gå till frisör direkt så det får duga gott och väl :D),
bruna jätte fina ögon, långa ögonfransar trots att jag inte sminkar mig,
hmm... Inga naglar.. HATAR DET ;( hahaha.. men mitt eget fel, jag biter ju!
Sen.. hmm..Brösten är väl det man tänker på som syns på mig.. Lite kort tjej med.. ja, rätt stora tuttar för min längd och vikt helt enkelt.. :( Det är lite lame att vissa associerar (rättstavat?) mig med det...
Sen klädstil? (jag vill btw att ni också skriver in er stil här, elelr varför inte länka ett foto- till er jag inte känner ofc.)hmm.. klädstilen är väl blaaandad kan man säga, jag ärver de flesta kläder från vänner och sånt.. men jag har oftast jääävligt snygga kläder tycker jag själv.. Det går knappt att tycka något är fult på min awesome body ;D HAHA NEJ, förlåt.. ska inte hålla på, men seriöst.. Lite skate-aktigt, jeans älskar jag! Och även jätte mycket flickaktigt.. älskar t.ex. sånna jeansleggins som finns nu, kjoooolar omg <3 så snyggt.. haha.. sen.. ja.. det är som sagt blandat! ^^

Hur är sköter du din ekonomi & vad slösar du dina pengar på?:
Min ekonomi består bara av 1050kr / månad, alltså studiebidraget.. Jag har väldigt perfekt budget för det eftersom ja.. 500kr alltid går till resor till Tim varje månad, alltså en resa tur och retur.. Sen har vi 450 kr till busskort varje månad, jag måste ju ta mig till skolan.. sen har vi alltså 100kr kvar, vad går dem till? Jo- min mobil. Så jag har absolut inga pengar till att unna mig själv något men det gör inget, jag prioriterar att träffa Tim istället för att handla kläder osv.. I vinter får jag förresten gå med gympadojjor typ, haha! .. Men jaja, love is love :D

Vad ligger ditt sälvförtroende från 1->10 där 1 är lägst och 10 är högst?:
Hmm, runt 8a eller vissa dagar 9, men vissa dagar är den ju faktiskt runt 5 också :S.. haha.. men mellantinget blir väl 8, oftast 8 skulle jag tro.. :)
Favorit kaka/fika?:
just nu är det faktiskt morotskaka :D muuumsigt!

Favorit dryck?:
Cocacola, no doubt.

Favorit drink?:
Hmm, haha har bara druckit två drinkar i hela mitt liv, resten är ju typ cider eller alkoläsk osv.. men Pina Colada var den godaste av dem.
Hur ofta dricker du alkohol?:
Inte så hemskt ofta alls, nu det senaste när jag fyllde 18 har det blivit lite oftare, men inte mycket mängd för det.. men runt... hmm ? allra max en gång i månaden men ibland kan det gå flera månader innan någon fest som tilltalar mig är planerad eller ibland kan det bli flera dagar i rad, men det är mer sällan :)
Skulle du kunna tänka dig att bli vegetarian?, varför/varför inte?:
yes, i teorin för jag tycker synd om djurenoch jag såg en jävligt hemsk dokumentär en gång. Men i verkligheten; Nej. Jag är undernärd så det räcker och jag får inte göra så för min dietist, då skulle de väl skicka in mig på tvångsmatning eller något, hahaha ^^

Använder du T9 på mobilen?
(Så man skriver varje bokstav för sig själv):
Ja för helvete! jag hataaar det andra, det blir alltid fel ord och man raderar fel osv. USCHHH hatar! ;( Om jag lnar mobiler utan T9 så får någon annan skriva åt mig haha..
Favoritdjur?, Varför?:
Vet faktiskt inte, favorit husdjur är ju hundar, men jag älskar katter också.. Men hmm Ne, katter vinner nog, man slipper gå ut med dem.. Men sen är det också så att som t.ex. djur som man sköter om som jobb osv, då hade jag nog valt Lejon eller orangutanger ( DUDE vad felstavat. haha rätta mig gärna  )=  )
Vad gör dig riktigt irriterad?:
Den andra saken än T9, haha, nej men seriöst: riktigt irriterad kan jag bli på trångsynta folk, rasism och ibland kan jag bara bli sjukt irriterad på retsamma folk, men det är väl när jag har humörsvängningar haha, för annars är retlighet och dryghet en charmig och positiv sak.. Men ja.. sen finns det andra småsaker som gör mig jätteirriterad men kommer inte på något nu..
Vad gör dig sjukt arg?:
Lögner, otrogna människor, folk som utnyttjar andra, folk som är allmänt elaka och orättvisa helt enkelt. fyfan vad jag blir sur! blir sur bara av att tänka på det.. Fine att man inte kan vara helt rättvis, men det är det som gör mig minst arg av de nämnda sakerna.
Vad gör dig jäkligt glad?:
Min pojkvän! haha, och roooliga folk.. Kirsty gör mig fan aaaalltid jäkligt glad, emma & andra kan få mig at garva röven av mig också.. Sen, ROLIGA KLIPP! Hahaha skicka gärna om ni har något.. Och ja, sen är det skillnad på glad och lycklig, så jag skriver bara om glada saker.. Sen blir jag glad av att se söta djur osv med haha..
Går du på medicin, isåfall vad? (ppiller räknas också! xD):
Jappjapp! Jag går på cerazette (minipiller), Impugan (vätskedrivande- så man kissar extra mycket), ventolin(pulver som rensar luftrören), Seritide (pulver som rensar luftrören fast den är långtidsverkande så den måste man hålla på med några år tills det hjälper)
Har du något handikapp?(Något problem med organ osv räknas också här och även dysleksi osv.)
Hjärtproblem, astma och liiite allergi för hästar(tror det, eller hö eller något som finns i ett stall iallafall)
Gillar du att fotografera?, om JA, är du duktig?:
jag älskar det! Och nej jag är inte duktig.. haha.. men allting är så fint. .Allra helst skulle jag vilja ha en videokamera och filma allting.. för DET är nice. :)
Favorit idrott?:
Ingen aning, tror... Skateboard ?:D och sen gillar jag .. haha, jadu.. jag vet inte.. jag själv gillar mest simmning eller skateboard, är btw livrädd för vatten hahaha.. men sant är det iallafall.. och att titta på är nog favoriten ishockey
Hur ofta tränar/idrottar du?:
Ingen gång. har inte idrott längre i skolan och ännu har jag inte börjat simma hos sjukgymnasten men snaaart så ska jag börja simma igen och då blir det en gång i veckan.
Gillar du att spela datorspel/andra konsoler? Isåfall, vilken konsol är din favorit och varför?:
Jaaa! Jag älskar spel! haha, favoritkonsol är väl Supernintendo får jag väl säga, sen gillar jag iofs Nintendo Wii jättemycket också men Supernintendo är bättre :D Alla gamla asbra supermario och bomberman.. åååh<3
Men spel är verkligen sjukt kul sjukt ofta :D


Berätta gääääärna något mer om er :D
Det blir liksom lite segt att alltid skriva, ibland vill man läsa!
Och som sagt så vill ni veta mer ingående på vissa frågor så FRÅGA :D

Mååålad ;D

Haha, jag är målad xD och inte sminkad.. jag är kladdig  lite på händerna osv.. eller det har ju torkat nu iofs.. Målad lite vägg nyss och plockat undan i studenternas del av lägenheten,.. sen.. ah? vad mer.. jag har ätit macka med makrill, yummie! Och förresten, jag gick inte ner och målade när jag skrev att jag skulle det.. haha, jag och pappa satt och gjorde quizfrågor mot varandra :)


Yummie korv!

jag & far var på seven-eleven nyligen och jag åt kokt korv med bröd, ketchup och räksallad. SÅ JÄVLA GOTT :D shell-korven  var bäst förr men nu nä'r 7-11 har köpt upp det så tänkte jag "fan om dom byter korven fan fan fan" men så var det inte :D det var den gamla goda korven och gamla goda räksalladen :D Muuuums!
Nu ska jag & pappa ner i källaren och arbeta lite på studentrummen :) Måla lite och sånt.. awesooome(kanske.. Vi får se )

Baaah tråååkigt. Nu måste jag gåå ^^

Ååh ;( Hjälp mig! bloggdesiiign!

Snääälla, är det någon som fattar hur man ändrar bloggdesignen? (Eller är det så jobbigt att man måste sitta och skriva i kod?)

Ahlen ,vet du hur man gör ? :) berätta gärna isåfall...

Bööh.. Idag? Funderar på om jag ska göra lite matte, läsa lite svenskabok och definitivt så måste jag ju ringa mina kontakter lite här och var..

Ska förresten ladda upp en bild på bilddagboken nu där jag letar efter ngn som kan fixa bloggdesign.. Iofs vet jag inte vad jag vill ha.. :S
Jag vill ha en bild på mig (ofc..) och kanske på mina söta vovsingar, och familjen? & mig+tim.. absolut en söt bild på mig & tim på board-saken...
Jag vill också ha bilder på thåström.. iaf ngn.. jag vill att när man kommer till min blogg ska det presentera Camilla Lövgren likosm.. Så..
Skateboard, familj , jag , jag , jag, tim, lite...mattegrejer? Men passar inte in så fuckdet.. sen vovsingarna.. och så vill jag ha ngn snygg färg som passar med allt detta.. fungerar på att ha silverfärgat det mesta & så svartvita bilder? Tror ni det blir snyggt?

Hemma från företaget!

yepp, en timme senare är jag hemma! haha, jag åkte till företaget och vid 08.00 kom jag dit (kanske 3 i 8.. whatever) och sen 08.20 fick jag & emma gå :) awesoooome

JAg kan ju förresten berätta för er att min laddare INTE fungerade, trots att jag fick nästan en ny.. Jag måste byta ut en sladd tror jag, så jag kan itne blogga från skolan och laptopen fungerar inte än och det kommer inte bli uppladdning av bilder tills den fungerar..surtttt.. ><

Uppe med tuppen, dkulle man nästan kunna säga.

ooooh.. nu sitter jag här ock gör mig redo till företaget. sitter och bortar tändernba och skroiver med en hand, lite jobbigt!
vet inte riktigt vad som skahända idag på företaget men det får vi ju se.. :)
Jag började inte läsa svenskaboken igår.. och inte heller körboken.. slutade med att jag tittade på en film på tv.. :P Dåligt dåligt..
Idag blir en ganska chill dag, man gör ju inte SÅ mycket skolarbete på företaget, vilket är skönt, och förhoppningsvis får vi gå lite tidigare eftersom det är första dagen, och VERKLIGEN så hoppas jag att vi slipper sätta upp massa flyers.. Det är ju svinkallt idag :S Igår vare ju så fint!
Sen iallafall ska jag bara ringa runt till lite folk som hjälper mig i vardagen( haha.. låter som personlig assistent men nej, t.ex. en sjukgymnast och en mentor på företaget ska jag ringa)
Efter jag har kommit hem får jag duscha och läsa lite svenska..

Bussen går om trettio minuter så jag har ganska god tid på mig och kan gott och väl sitta här lite, har bara en "morgon-syssla" kvar att göra, vilket är att gå ut med hundarna.. ^^

Förresten ska jag till syomöte (studievägledare om ni inte hört ordet syo) på måndag och förhoppningsvis kan hon vägleda mig lite och berätta vad som verkar bra för mig...

Btw, vad ska ni göra för projektarbete ?:S (Typ Ahlen..)
Jag & Emma ska fixa konsert/workshop/dansuppvisningar m.m. med hjälp av företaget då..:)


Kommentarer:

Ahlen:
Allt det där om positroner och antimateria och Fluor-19 och så vidare var precis det jag fick lära mig under min praktik förra hösten. Antagligen var din lärare på exakt samma avdelning som jag. Magnetröntgen kommer vi jobba massor med i kemin nu i trean, eller NMR som vi kallar det.
Svar:
Whaaat? Fan vad intressant och det sa du inte ett knyst om ;( haha.. Han lär ju vart på samma avdelning, det var i källaren typ sa han.. Ouh ? varför i kemin? Har det mycket koppling?
Ahlen:
RSS är, ja, exakt vad det är vet jag inte. Hur som helst, det funkar så att man använder en så kallad RSS-läsare (t.ex. den jag länkade till), och i läsaren lägger man till olika saker man vill följa (bloggar, nyheter, internetbaserade serier osv, det mesta som uppdateras funkar). När det sker en uppdatering syns det i läsaren, så slipper man kolla hela tiden. Utmärkt att ha som startsida.

Det vet jag inte riktigt. Kemi lutar det åt nu, men det kan ändras. Och ja, det är nog satans svårt att komma in, men man lyckas inte om man inte försöker.
Svar:
Ahaaa o.0... Då borde jag verkligen skaffa det.. men det är som en hemsida elr? Inget man måste ladda ner och installera? För isåfall kan jag inte fixa det nu eftersom jag är på pappas dator.. Men skicka gärna sidan igen.. :(
------ Ouh.. Men Kemi låter som en bra sak för dig^^ Eller, haha, det mesta låter som en bra grej för dig för du är ju sjukt duktig på allt, men sen räknas det inte bara hur duktig du är, gör det som är roligast (och jag antar det är kemi för dig). Precis! Man lyckas inte om man inte försöker, försök och se hur det går om du vill :) Annars får du bo i Lund :D

Jo, tidsbrist vare ju.

GAAah ;( Jag koimmer typ inte ha tid att blogga och när jag väl har tid lär jag vara helt slutkörd.
Mitt schema ser ut såhär:

Måndag: start 08.00 . Slut 15.00. SEN .. Jag är hemma ca 15.30 & har hunnit äta, då tänkte jag.. yessss. Men nej, för pappa & jag har bestämt att vi ska övningsköra 3ggr/veckan.. Vilket blir de tidigaste dagarna helst för mig..Och måndag gäller.. Om jag kör ca 1,5timmar.. Kl 15.30 är jag hemma..17.00 är jag klar med körningen.. Seeeen är "dagen" slut..

Tisdag: start 08.00. Slut 17.00. Där kommer jag hem ungefär 17.30 som idag.. Blöörggh. ni ser ju ? Sen kanske jag ska plugga lite också.. och blöblöblöö!

Onsdag: Start 08.00. Slut mellan 15.00 till 17.00.. Beror lite på företaget.. Men nu har vi ju projektarbetet att göra så det lär bli rätt sent, säg runt 16.00 iaf.. Då kommer jag hem 16.30 och sen övningskör jag till 18.00...(N).

Torsdag: Start 08.00. Slut 16.25. Jag är hemma 17.00 ungefär, och bör ju plugga eller så, Tisdagar& torsdagar är väl de dagarna jag lär blogga mest.. och kanske helgerna, beror på om jag är med Tim eller ej.

Fredag: Start 08.00. Slut 14.45.. Hemma runt 15.15 och då övningskör vi runt 15.30.. Klar vid 17.00.. BA NI SER JU BARA?! Sen räkna med lite mer tid på alla övningskörningsdagar... för pappa är ju inte den snabbaste i världen..

Lördag & söndag.. antingen CHILLLLLLLL eller PLUGGGG eller TIM. Kommer ju knappt ha tid! MEN !!!! en asbra sak :D
JAg har min laptop nu igen och då kan jag ju blogga i skolan :D AWeeeesooome

NU måste jag gå och göra lite matte osv.. :) Seee yaaa

Precis kommit hem och slääängt i mig mat!

Baah! Vi slutade 17.00 idag, och ja, vi började 08.00.. Anyway, våran sista timme började kl 14.00 och slutade 17.00.. Sjukt jobbigt. Men vi fick 2 små raster iaf, snällt^^
IDag var det fösta svenska B lektionen denna terminen (hade det i våras) och det var helt ok och nice.. vi har bildat en grupp i klassen som ska redovisa .. filmkunskap... minns inte vad det hette ;(..
Men iaf filmkunskapsredovisningen är om någon vecka ( vi började idag xD) och jag, amanda, madde & sandip är tillsammans, vi ska redovisa för filmen Titanic och den ska vi se tillsammans på lördag eller ngt, surt för min pojke som kommer då haha, han hatar drama osv ;(
sen var det biologi b! Första gången någonsin och den lektionen höll på i 2timmar och 50 minuter.. PUUH! men vi ska börja 14.25 istället för 14.00..och det var faktiskt sjukt nice, det var intressant men jäkligt segt såklart..
Tror det blir roligare nästa vecka då vi ska labba..
Anyway.. jag har maaassa att göra idag! Jag ska maila runt till folk och så ska jag göra lite matte och sen får jag inte glömma att kolla lite på nätet om titanic finns på bluray ^^
Kommer säkert skriva senare ikväll.. OCH Förresten det ska jag! för jag ska berätta för er om min tidsbrist, så det kanske inte blir att blogga så mycket trots allt.. :'( Jävligt surt.. Men jag menar, vad är det för mening när man slutar kvart i fem till fem 3 dar i veckan? xD
jaja, jag ska förklara sen :) för det är ju inte SÅ hemskt att blogga på kvällar liksom, men det är lite andra problem under dagen och inte bara skolan ;)

;) promenaad

har precis vart ute med vovvarna och då passade jag påatt kolla bussplatsen för 13bussen, den går 07.23.. så nu har jag inte såå lång tid på mig att sitta här.. men tänkte berätta att idag går jag till kvart i fem. Inte kul.. Jag kommer hem skitsent..
Ma, fysik FeB, Svenska och biologi.. står på schemat idaag.. ska vi se hur det fungerar.. men nu måste jag pipa iväg ! hejdååå

"Vart tog musen vägen ? - Den pep iväg!"

streeeessigt!

sitter nu här, gick upp en kvart tidigare idag för att hinna med att gå med hundarna, nu är jag stressad iallafall bara för jag sitter och äter! ;(.. sen vet jag inte när den dumma 13bussen går s nu tar jag 1an kl. 07.32.

måste gåå<3

Kvällsuppdatering, antagligen sista för dagen ;)

aww :) Har precis mailat min mentor Frida, hon är så himmla go och trevlig och jag önskar verkligen att hon och jag skulle kunna, ja, arbeta eller något tillsammans.. Träffas även efter jag har gått ut skolan.. vore as nice.. 
Men ja just det, jag mailade henne angående vinterjobb & sommarjobb samt eventuellt helgjobb varannan helg.. Hon har ju sjukt mycket kontakter så jag tror kanske hon kan hjälpa mig, om inte så får jag ju tyvärr skicka ut CV och annat till Caféer .. men man tjänar ju så dåliga pengar! Jag får försöka få ett bra jobb och sköta mig bra på vintern så kanske de vill ha tillbaks mig på sommaren :)
 Hoooooppas hoppashoppas!
ooh.. måste ju skriva ett CV med .. jag har INGA jobberfarenheter.. (N).. bara jäkla prao.. men får ju iofs skriva företaget varje onsdag som jobbmerit? väl?:S 
 
Uppdatering:
Nu ska jag sätta mig och snacksa på popcorn med aromatkrydda på :D YUMMIE!
(shit, tjock ajg är hahaha.. åt precis en macka med extra mycket smör och lösstekt ägg på som var stekt i extra mycket smör xD .. duude.. jag kommer bli tjockiiis)'
ska även se om det finns ngt program att se på tills klockan blir runt 10 :)


Puuuh!

Jag har insett en sak idag.. :| En jävligt jobbig sak..
jag behöver pengar.. MASSOR av pengar...
Under hösten måste jag köpa skor! Jag har inga höst/vinterskor.. det suger! jag har inte råd. Poop. Får väl gå i mina jympadojjor xD.. alltså allvarligt.. jag har ingen aning om hur jag ska fixa dettta.. Någon som har gamla höst/vinter skor att ge mig ? :((
Högskoleprovet!! jag måste anmäla mig och betala osv, i SEPTEMBER. har inte råd med det heller. Får skita i att åka till Tim den månaden..SÅ LAMT. Det enda jag kan dra in på.. jag menar.. 1050 kr / månaden... 450 (elr lite mer om man handlar PÅ bussen) för busskort, sen 500kr fram och tillbaks till Tim (EN gång i månaden.. suger dase!!) och sen har jag 100 kr kvar, som går till mobilen.. jävligt lamt. Usch usch uschhhh!!!
men inte nog med det, nej jag måste ju dessutom betala studentmössan under hösten/vintern, innan vinterlovet då jag tänkte jobba.
Under vintern får jag ju (förhoppningsvis) pengar och då går det åt till t.ex. Bal-biljetten! och Studenten (alkohol m.m. t.ex. studentkläder..) och resten sparar jag till Högskolan eller USA-resan i nästa augusti.. Och på sommaren tänker jag med jobba så jag harp engar till USA & högskolan..

Förresten har jag funderat på att ta ett sabbatsår efter studenten om jag inte kommit på vad jag ivll bli, det är helt nice för då får jag ihop pengar och sen efter ett år kan jag & tim flytta ihop för då har han läst sitt, då vill jag till Lund och plugga, ekonomiskt eller lag&rätt saker.. Eller jäääättegärna något som har både fysik och biologi (människan- biologi B-ish saker) i sig men vilket jobb har det? TIPS!!
Och vad tycker ni om sabbatsår? Är det dåligt? eller bra?
OM jag kommer påvad jag vill läsa for real så kommer jag iofs inte ta sabbatsår...

oopsiii, sorry ;P

Jaa, jag sa ju att jag skulle svara på kommentarerna! haha.. Attans.. Men här kommer det:

Sam:
Skriv recept ;D Jag är intresserad av allt ^^, mja, man ska ju helst undvika svordommar i det skrivna språket ^^, mend et är ju upp till dig, det är ju din blogg, skriv vad du vill ;D
Svar:
Haha, bra! För recept är mumma. ;D Funderar på en morotskaka och en Pasta Carbonara, yuuummie!
Aah! Ja, jag har nästan lärt mig det i Svenskan, Gudrun säger det hela tiden ^^ Så borde väl kanske inte, men mjo, det är ju min ^^ haha..

Ahlen:
Skit i Facebook. Ha den möjligtvis som din hemsida på Facebook, och kanske som personligt meddelande på MSN. De som vill läsa läser, de som inte vill läsa blir inte gladare av att du spammar länkar hela tiden. Och ifall du vill komma ihåg att läsa andras bloggar kan jag rekommendera RSS (läs om det på wikipedia, och registrera dig sen på
netvibes.com)
Svar: Aah, det är faktiskt sant.. Jag skulle också tjura till om folk spammade mig med deras blogg ;P
Jag läste om det där, men jag förstod faktiskt inte så hemskt mycket.. Det var så jäkla många förkortningar.. Do you mind explaining? :)

Ahlen:
Ja, antagligen, fast jag är numera även sugen på att plugga i Cambridge, det verkade så mysigt där.
Svar:
Jag satsar på Lund, för jag ska ju bo där antagligen, haha.. Men rent allmänt om det nu inte vore så att jag vill ha dig i Lund så hade jag nog sagt Cambridge, det verkar sjukt nice och grymt.. Men är det inte jättesvårt att komma in där?:S Och vad ska du läsa isåfall förresten?

Första riktiga skoldagen i år 3 ;D En intressant och lite läskig dag, med mycket fysik! ;D

Jaaaaa ;D Nu är jag äntligen hemma och klockan är 17.30.. :)
Iofs slutade jag inte så tidigt idag ^^
Dagen började kl 08.00 (FÖRRESTEN!! jag trodde jag skulle missa bussen i morse? haha, ge er fan på att jag såg den köra förbi utanför dörren, men jag spraaang och hann med den, sen insåg jag att det var fel buss haha.. det var den bussen som gick tidigare, den var jättesen.. jäkligt dåligt för då fick jag byta buss iallafall.. -.-)
och första lektionen var Historia A, min första HiA lektion ever ^^ Läraren verkade awsome och lektionen var intressant och helt chill..
Sen gick vi vidare med värre ämnen, Fysik B och Ma D efter varandra.. Fysiken var dock sjukt intressant, min lärare (som förresten är sjukt bra ^^) berättade att han läste en tio poängskurs under sommaren (inte klar än dock) och han var då på Lunds universitetsjukhus (där jag opererades ;)) och arbetade samt lärde sig endel..
För oss berättade han om en PET-scanner(kan man säga scanner?..:S) & magnetröntgen (MR-maskin)
Han berättade om att elektroner i en väteatom hade ett litetliiitet magnetiskt fält runt sig och så skrev han att Elektron = β+ (man skriver det tydligen så, om man inte skriver e- men i detta fallet gör man inte så)
sen frågade han om vi visste vad en Positron är,.. aldrig hört talas om det, men det var tydligen elektronens antimateria.. alltså β-.
β +   plus   β -   = Energi. Om materia träffar sin antimateria så försvinner det, det blir energi.. Tänk dig att du (säg att du heter Lisa..) Lisa, träffar Anti-Lisa .. Då försvinner ni och bildar endast energi, jävligt strange att massa kan försvinna va?;)
(Det hade också någonting med Einsteins lag (E=m*c^2 )att göra, men det minns jag inte vad det var)
Sen iallafall sa han att de i Lund kunde skapa då Positroner (och jag tänkte "?Vafan? ör han dum i huvudet? Det är väl ingen som lyckats bilda antimateria vafan?"
och så var det ju inte heller.. De hade bildat ett ämne (Flour 19.) 19F som är radioaktivt, dess halveringstid var på 109 minuter, vilket är väldigt snabbt och iofs bra för då skadar det inte kroppen så länge om man sprutar in det, och inte nog med det utan 19F utsöndrade faktiskt Positroner under tiden den förstördes.. 
När de insåg detta så satte de detta ämnet (Flour 19) i glukos (socker), varför gjorde man så? kan man ju undra.. 
Jo, det var tydligen så (det vet de som läser medicin) att hjärta, hjärna och tumörer kräver extra socker..
Om man skjuter in 19F och glukoset (tillsammans, sammansatt) in i kroppen så vet man att positronerna utsöndras..
I en PET-maskin kan man "se" när positonerna skjuts iväg/utsöndras ur kroppen.. De skjuts ju iväg just för att de träffar Elektroner.. En Positon + en elektron = energi = det man ser som "skjuts iväg" ur kroppen..
När man sätter 19F i glukos och skjuter in det i kroppen, vart går då sockret helst?- Till hjärna, hjärta eller tumörer.. man vet ju redan var hjärta och hjärna sitter.. Men om man då ser detta på ettt udda ställe, när man ser energistrålarna utsöndra från en mitt som INTE är hjätra eller hjärna, då har man sig nästintill helt säkert en tumör därifrån det utsöndras. 
Jävligt coolt isn't it? ;D
Min mening började ju förresten med att väte har liiitet liiitet magnetfält runt sig? Det hjälper oss med magnetröntgen tydligen.. ;D Sjukt coolt.. Vi människor är ju inte magnetiska eller hur? Det är ju inga föremål som fastnar på oss, typ nycklar osv? .. Så hur fasen fungerar då en MAGNETröntgen på människor ?:S
Vi består av 60% (lite mer kanske?) vatten.. ;D -> Vilket består av TVÅ väteatomer och en syre.. H2O.. väte har magnetiskt fält ? Do the maths!
och om man sätter ett enromt magnetfält runt om oss (3 tesla(enheten för att mäta magnetiskt fält)-> jämför med jordens magnetfält som ligger på 30 MICROtesla) så blir ju vattenmolekylerna i oss väldigt stadiga, de rätas ju mot ett håll, eller två håll faktiskt, antingen rakt fram eller rakt bak, i denna MR-maskinen.. När man gör en magnetröntgen-bild så åker vattenmolekylerna lite åt ena hållet och sen tillbaka till sin strikta plats, man räknar sen med värdena mellan hur lång tid det tog för molekylerna att flyttas den lilla biten, uträknignarna lärde vi oss såklart inte, men nu har ni iaf en idé om hur det fungerar ;D AWSOOOOME. så jöva.. Gaadh jag älskar detta :D

 

Ma D var.. Askul ;D haha.. jag förstod faktiskt, tror det sjunkit in i huvudet under sommaren i mitt undermedvetna, men sen när vi väl fick jobba själva efter genomgången så var det mest skratt och flumms men jag hann iallafall lära mig hur man räknade ut  Cos 2x = 0.684 samt Sin 3x = -0,72 osv.
:)

Därefter blev det lunch.. vi fick välja mellan Kebabgryta eller raggmunk (stod det på matsedeln, men sen var det potatisbullar xD).. Och när vår klass kom dit fanns det inga raggmunkar/potatisbullar till mig ;(( jag ville inte ha kebabgryta, men sen i den andra kön såg jag en halvmosad potatisbulle så jag tog den^^ och lingonsylt.. sen maaaassa majs och morötter, det levde jag på denna dag.. OCh INTE ENS MJÖLK FANNS :|... jag fick vatten.. haha. men det döög ;D
Jag, ELena, Emma & AManda satt as usual vid samma bord och cpade sönder.. Idioter vad jag älskar er<3

Efter lunchen blev det Företagsekonomi B :).. Vi gick inte igenom något men hon berättade lite för oss vad vi ska göra nu för tiden, det var tydligen klart med bokföring så vi skulle lära oss bokslut eller vad det hette.. ^^
(Då förresten började jag få ont i huvudet, efter lunchen någon gång.. och 13.30 eller ngt så gick jag till skolläkaren och bad om en alvedon, fick en panodil och då väntade jag på att ´huvudvärken skulle släppa)
Timman gick och vi började med UngFöretagsamhet (För er som inte vet vad det är äre faktiskt värt att checka upp, elr skriva en kommentar om att jag ska berätta... för det är as nice ;D Awesoooome) där jag, Emma ,Elena, Amanda & Johnny satt och planerade..
Gick finfint, men mitt huvud gjorde fooortfarande ont.. Till slut fick jag sånt hjärn-anfall som jag berättat om förrut (tror jag? iaf till de flesta smo jag vet läser min blogg xD) men denna gången skrattade jag inte åt det, jag var livrädd.. för doktorn hade ju inte hittat något fel, det borde ju inte hända! ;(
Men sen var det ännu värre eftersom hela klassen såg mig när jag betedde mig som ett freak.. ;( ..
Jag iallafall förstod att det var påväg när jag inte hörde så bra längre, kändes som jag var under vattnet, man hörde dåligt och kände mig dåsig, då skriker/svamlar (jag har ingen aning) jag "emma emma emma hjälp det ähnder . anfall emma emam hjälp" och hon bara tittar på mig och "vaaah? hahaha vaa? allvarligt?"
Och sen reser jag mig upp och sträkcer mig efter hennes hand och hon hjälper mig ut ur klassrummet och jag håller om henne och blundar och hyperventilerar, hör fortfarande ingenting, jag har för mig att jag sa saker till henne men jag minns inte vad jg sa, och jag minns att hon knappt kunde hålla sig för skratt för det är lite komiskt.. haha.. men sen började jag halvt gråta för jag blev så rädd och sen .. efter en liten stund var det över och inget snurrade, jag hörde perfekt, kunde prata perfekt.. men huvudvärken var kvar-.-

Anyway.. Sista lektionen var Ung företagsamhet.. och vi satt och disskuterade och delade ut befattningar och sen bestämde vi att vi måste åka och handla allt material som vi ska använda.. och då gjorde vi det, vi stack till IKEA på A6 och sen kom jag hem runt halv 4 när vi slutade 2 egentligen..

Väl hemma så åt jag (blodpudding & falukorv med lingonsylt) sen gick jag ut med vovvarna lite grann och efter det stack jag, pappa & hasse iväg till Kontorcity, vi skulle handla en laptop till Hasse och den var asbra och asbillig, vi fick den över 1000kr billigare ;D.. haha.. iaf..sen åkte vi förbi Pset och hämtade upp Leena och sen åkte vi hemmåt.. Så har min dag varit hitills ;)
Eran? :)

(ursäkta att det blev ett långt inlägg, kanske lite tråkigt? vad tycker ni! säääg ;D)

Ops! GlömdexD

.. Tänkte också skriva att jag inte har tid att svar på 2kommetnarer atm, Gör det sen :D TACK Iallafall Halen & Sam

nyvaken, nästan ;D

uuuh! vad jobigt det var att gå upp! När klockan ringde 06.45 tänkte jag bara "vafan? Mitt i natten? Vem ringer?" (Jag har samma ringsignlar som väcksignlar, fungerar ganska ok eftersom man blir ltie glad att ngn kanske ringer en, sen inser man att det inte är så xD haha..
Meeen iallafall, nu ska jag iväg till skolan och vi ska börja p en ny kurs, första timmen tillochmed ;D Historia A, får se hur det blir :D Hoppas läraren är goodie.

Sen äre bara matte D , fysik B, UF och Företagsekonomi B kvar på dagen.. "bara" men tidigaste dagen iaf ;D slutar runt 14.00 tror jag.. Nu måste jag gååå, min 13-buss går om ca 5 min ^^

moneymoneymoneeey!

Precis hemkommen från café Claras :) treeeeevligt att prata med jossi...=D

jag har kommit på att jag behöver PEENGAR till vinterskor högskoleprov studentkläder högskolan o usa omg.

gonatt nu!
skola imon

fiiiika:D

Nu ska jag iväg och fika med jossan! hemma vid 10 och då äre sovtime

Just hemkommen :)

Japp japp! Nu kom vi hem efter 3 timmar hos Leena.. Det var trevligt och jag smakade massa ostar, eller massa? Nu ska jag inte överdriva haha, jag gillar inte ost igentligen men smakade på 3 -fyra stycken och det var helt ok, en var extremt god tillochmed :)
Sen satt man mest och tjötade, det var trevligt faktiskt.. jag gillart!

Nu ska jag väl se om det finns något underbart på tv annars så sätter jag mig här igen skulle jag tro.. Kanske slår en pling till Tim eller Jossan ;D

Ha det fint! :D

Funderingar..

Shit vad jag har skrivit idag. OCH jag funderar, kan det möjligtvid bero på at jag inte har MSN på denna dator? Sitterj u på pappas laptop. Jag tror fan det kan vara en faktor! Som jag aaaldrig tänkt på.. Jag säger ju att jagi nte har tid att bloga för jag pluggar , men.. jag sitter på msn varje dag trots pliuggning.. så.. det är nog därför.. Då borde jag köra Msn-fria timmar vid datorn... kanske 2 timar om dagen totalt, men olika tider.. ? verkar det som en bra idé ?..

Funderade också på om folk är intresserad av recept osv som man gör på dagarna ? Jag är ju det själv men följer någon det om man skriver det? :P Kan iaf ge er ett tips.. Handla skorpor med kademumma i, smöra på myyycket smör och lägg ost på. HUR JÄVLA GOTT SOM HELST ! :D

OCH NU såg jag en sak, fungerar svordommar i en blogg?:S Jag vill inte vara helt korrekt osv, det är lame.. men folk kanske stör sig ? isåfall förlåt, men det känns mer äkta at skriva som jag tänker.. och som jag säger ;)

Markandsföring?

aff! haha, jag komer på massa att skriva idag så blir lite knepigt med inläggen, skrev ett för 2 minutre sen.. ;(
Men! det jag tänkte komma till: Hur fasen marknadsför man sin blogg? jag menar inte som att man ska bli känd på blogen, menar mer.. . hur får jag mina vänner att läsa ? jag menar.. jag vill gärna läsa Ahlens blogg dagligen, men jag gör inte det, för jag glömmer osv.. osv.. :S Ska man varje dag uppdatera på typ facebook & länka sin blogg eller vad ? Det verkr så patetiskt ;(

Hur gör man?! HJÄLP ;D

Hur jag & familjen har det och vad som händer i mitt liv nu för tiden

Japp, precis som rubriken säger ;D Jag tänkte berätta lite om hur jag och min familj har det samt vad alla håller på med i min tillvaro.

Jag: Jaadu, jag pluggar, fortfarande samma linje : JING NV. Specialutformad linje med extra mycket poäng, man går bara 4 dagar i skolan och den femte dagen (varje onsdag) är vi på ett företag som varje elev fått utdelat till sig.
Kärleken går fortfarande som på räls =) Jag & Tim håller ihop som berg&berggrund (hah, dåligt. men låter väl bra xD) och allting blomstrar här ^^ Vi funderar på hur vi ska göra nu nästa sommar när jag går ut och han fortfarande läser (komvux-grej tror jag) men jag tror att jag antingen jobbar ett år eller helt enkelt flyttar till ett studentboende ett år tills vi tillsammans köper en lägenhet :)
Jag vet fortfarande inte vad jag vill bli eller vad jag vill läsa efter gymnasiet.. Det är lite jobbigt faktiskt..
På fritiden (nu har det ju vart soommarlov.. så blir ltie wierd att skriva om det..) brukar jag nu för tiden chilla eller träffa fina vänner, samt att jag antagligen brukar plugga, lika väl att skriva det nu för skolan börjar ju  och då lär det bli en hel del plugg ^^ SPeciellt fysib B, kemiB och matte D & E .. Shiet ;(
Min familj verkar verkligen må bättre nu.. :) känns awsome.

Mamma: Hon jobbar fortfarande på Husqvarna fabriken :) Men hon är befodrad och flyttad och befodrad igen, haha awsooome! ;D eller hon har iaf fått löneökning två gånger och en gång vet jag at hon blivit befodrad. (Nu när jag snackar så mycket befodran blev jag sugen på att spela Sims ^^) hur som helst, det går bra för henne på jobbet och jag är stolt för henne.. Hennes fritid går mest åt att fixa här hemma eller vara på sin lilla kolonilott :) Den är riktigt fin, massor med blommor och fina grejer.. :) 
Kärlek? haha.. hmm ja, hon har ju pappa :D

Pappa: Min pappa är arbetslööös, det är lite..illa, eller ganska mycket ^^ Men vi klarar oss, sålänge vi är glada mot varandra... (Som Kirsty sa "Din familj är som ett mentalt spa" haha så sött ;D MEN ibland kan vi självklart också dampa sönder på varadnra, fast jäävligt sällan, mest jag & hasse faktistk ;D) vi får ju in lite extra pengar på inneboendena vi har här,.. Snart är det föresten bara jag , mamma & pappa kvar :| känns illa utan mina bröder.. usch.. Eller ja, vi har ju hundarna med.. men ändå... Hans fritid går åt att... glo på tv ? HAHA NE nu är jag dum! Han fixar faktistk också mer i hemmet nu efterosm han får bli hemmafrun när han är arbetslös :) .. och annars åker han runt och träffar folk osv... han gör det han vill helt enkelt ;D
Pappas & mammas framtid ser väl ganska ensam ut.. ;( De har ju inga barn hemma snart mer och vad tusan gör man då?! Hur kul kan det vara? Efter att ha bott med barnen i över 18 år.. blörghh.. Men dom börjar väl plocka svamp tillsammans el ngt :D .. De kommer iallafall bo kvar i samma lägenhet & fortsätta hyra ut, så ser väl lite av deras framtid ut^^
Klas: Han läser nu någon ingenjörslinje i Jönköping :) Inspark nu m.m. (han är två år ''efter'', han är alltså 21 i år.) och jag blev så stolt och superglad över att han kom in, han klarade alltså ma C ! :D Han bor ju inte hemma längre utan han bor ju på dalvik, i ett rum, han & 2 vänner delar på en vindsvåning vilket verkar fungera bra, han har ju blivit mer social och utåtriktad :).. Sen vet jag inte mycket mer om honom för han svarar ju aldrig när jag ringer ;( haha.  Framtiden för han ser väl ut att han läser den linjen (tror den är 5år ?) och sen jobbar eller liknande, om han inte skaffar tjej  & familj under tiden också.. ;D
Hasse: Hasse ska flytta till Blekinge för er som missat det.. ^^ Han ska läsa civilingenjör inriktning spelutveckling & programvara eller något sådant.. Låter sjukt intressant.. Han har precis fått tag på en lägenhet i karlskrona vilket är awsome, och billig är den! 3500 ca varje månad för 42kvm :D Sen på hans fritid.. jag vet inte ? han kommer väl flänga runt i Karlskrona och lära känna folk :) Sen sitta lite vid datorn och prata med Leena (hans flickvän, för er som missat det..xD) & ja, då fick ni svar på kärleken : den går bra :)..Hans framtid vet jag inte hur den ser ut, han har inte planerat så mycket.. hans linje är också 5år.. ^^

Ååh blörghh nu bara inser jag hur mycket jag gillar min familj.. <3

Meg:.. HAHA?! Jag skriver väl likaväl om henne också.. Hennes jobb: inget.. Hennes fritid: sova, äta, gosa, busa, sova,sova,sova, och gå ut lite med såklart, så urinera & bajsa går in där med... Hennes framtid: kommer väl bli... ungefär likadant som förr, alltså hennes fritid ;) Hon har ingen liten vovve hon är tänd på, för det får hon ju inte för oss förståss! MEN hon har en ny sak, HON ÄLSKAR MIG :D haha.. Hon sover hos mig nu när hasse flyttar .. det är awsooooome!
Ebba:,.. ja, våran andra hund ^^ Hon har inget jobb, ingen skolan, vanlig hund-fritid FAST hennes framtid kommer se lite annorlunda ut än Megs.. Hon ska få valpar!:D Vi har inte låtit henne pippa med Pepsi än, men det kommer såfort hon får blödningar, ja "mens", och då blir det en söt liten frän jackrussle-hund som heter Pepsi  som jag & pappa redan tittat ut ;)

Tim: tim itm tim! min älskade tim! han har inge jobb, han pluggar ju.. & han läser vanliga gymnasiekurser.. hmm.. fritid? Spelar elelr är med mig xD.. framtid? Mig, mig migmig! och JOBB!!.. sen kärlek för han är väl perfa ;D
Vänner:.. vet inte.. tänker inte skriva ngt om dem eftersom de kanske inte samtycker .. :) Men jag är iaf glad att jag har alla söta vänner, och att ni mår bra.. det är viktigt <3



DUUUDUE Jag verkligen gillar mig själv igen... aff.. Life is awsome<3

Varför min blogg kanske blir awsome ;D

Jag tänkte skriva lite här om varför min blogg skulle vara intressant, jag har flera synpunkter på det, har ni mer tips så kommentera ;D

1. Jag funderar på att skriva små, korta, men väldigt intressanta inlägg ( okej, min vardag kanske inte är så intressant, men ska försöka skriva om alla de kul, fascinerande saker som händer en vanlig vardag för mig, eller om något väldigt intressant faktiskt HAR hänt ;D)

2. Jag är ärlig! Allting jag skriver kommer vara pure truth och alla kommentarer och frågor som skrivs kommer svaras alldeles ärligt, dock finns det VISSA saker som jag helt ärligt kommer säga att "det vill jag inte dela med mig av", t.ex. vissa delar av sexlivet och sånt.. Men oftast svarar jag nog absolut :)

3. Ibland blir det lite omväxling! Omväxling förnyar ;D Jag kanske skriver vissa superintressanta, långa, inlägg någon gång då och då, som intresserar mig, som man kan skriva själv vad man tycker om osv.osv.. Det är sjukt nice, tycker jag själv :D

4. Jag svarar på kommentarerna folk skriver. Vissa undantag finns ju, om några frågor känns onödiga (som frågats 1000 gånger innan t.ex.) så kanske jag inte svarar på just den. Samt att om flera frågar samma sak så svarar jag ju bara en gång^^ oooch ifall denna bloggen (helt otroligt dock) skulle bli stor och jag får 200kommentarer om dagen, så självklart svarar jag nog inte på alla. Beror på hur mycket fritid jag har ;) Men som sagt, så ofta jag kan :D

Hur tycker ni man gör intressanta inlägg ? Skriv!

Men detta är ju bara speckulationer, jag kanske inte alls ens har tid med bloggen, som förra året, då jag pluggade HELA tiden.. JAg får se hur tredje året blir.. :)
Dock ska jag försöka så gott jag kan ^^
 


OM jag nu verkligen ska börja blogga for real så krävs endel ändringar:


1.
Mer uppdateringar, jag måste uppdatera oftare!
2. När jag uppdaterar så måste jag ju självklart ladda in bilder!
Även om jag kanske uppdaterar ofta nu dessa två veckor framöver så kanske det tar ca 2->3 veckor innan bilderna också kommer, eftersom min dator är urkopplad samt nerpackad och jag får inte installera kameraprogrammet på min fars laptop där jag sitter nu :) Men (!) sen är det ju en BLOGG, man ska ju LÄSA :) inte kolla bilder ;) men jag själv är ett fan av bilder på andras vardag så jag ska självklart dela med mig av det såfort jag kan
3. Ny design på sidan! Jag vet fortfarande inte hur man gör men jag ska fixa till det, vill inte ha för orginellt, jag gillar svart men jag vill inte ha det för det har alla, jag är inte fan av rosa så hemskt mycket men det verkar alla bloggläsare vara, fast jag tänker ju inte ta det för er skull, haha.. tänker mig typ silver? Det är ju annorlunda & snyggt. Man kan ju ha silvrig sida och rosa i, det är jäkla snyggt! Eller så något rött.. Jag vet inte ännu ;/ Men boarden är viktigast och den ska vara supersnygg!


Oh! Jag & mamma skruvade precis ihop min garderob, nu ser mitt Sovrum komplett ut iaf :) Nu är det bara dator/studie/chill-rummet kvar att fixa :) Vilket lär ta några veckor, iallafall tills Hasse har flyttat till blekinge.








Innan middagen: ringa lotta, maila mentro

Hemmaaa-aah-aahaaa ;D

Wooooooho! Nuär jag hemma från landet-grejen, det var tydligen Järstorps gård :) Det var mysigt och s, lite kallt! Dumma vädret ändrade sig... Sen åt vi våffla där också, jag hittade en ascool jättegamal mattebok (mest geometri och vinklar) från tidigast 1950, det var fräsigt men jag förstod inte så mycket av vad det stod innuti ;)
"Winkel äro f/lids "eller ngtsånt stod det;P
Anyway det var en fin upplevelse och ikväll blir det mysigt hemma hos Leena! :)
Familjen ska iväg och käka middag (typ, massa lyxostar iallafall och ltie sallad xD, kanske blir lit mer) hos Leenas familj ^^
Och just det, en till "smart" (iaf intressant & rolig) sak man skulle kunna ta upp i bloggen som jag också skulle vilja är astronimi! och rymdraketer osv! :) awsome! och stjärnbilder och allting tufft, supernovor m.m.

Förresten!

Nu är mitt sj'ölvförtroende påtopp osv , detta ska inte bli ngn jäkla deppblogg. Nu är jag pepp! Därför jag börjar skriva igen :)

BAaack home!

Nu har vi vart på K-rauta och handlat asmycket, fick bära långa otympliga saker, dock var det lätta plastsaker som tur var ;D
Snart åker pappa & jag iväg igen och hämtar Hasse (&kanske Leena med :)), mamma ska inte med, hon ville inte samt att hon ska tvätta, söta lilla mamma :) Men jag ska fota det fina så mor också kan se, om det nu är något fint ^^
Hoppas det blir mysig dag iallafall, och det lär det blir.
Jag är fortfarnde helt pepp på det underbara vädret! :D

Imorgon är det skola igen, det känns lite lame, blev så sur över schemat så jag kunde slått någon eller börjat gråta själv.. Det var så bra för en vecka sen men så byter dom självklart. Svinigt ;(

Nu tjoffsar jag iväg :D Heddåå

Sön 23 Aug 2009

Halloj Halloj!
Jag är nu vaken, eller, jag vaknade för en timme sen men nu är jag klar fixad!
AWww det är en jättesöt sak jag måste berätta: Meg har börjat sova hos mig! På heltid! haha :) Hon sover i min (MIN!!!!!) säng nu :) och hon är så mysig och snäll, fast idag var hon liiite jobbig, hon väckte mig men det gjorde inget för när jag såg hur söt och mysig hon var så bara kände jag en lättnad över att vakna :) Sen var det ju så jädra fint väder med :)


IDag är jag klädd i kjol och linne, simpelt och awsome när det är lagom varmt.. :)
Hmm.. Kan ju berätta hur dagen sett ut hitills och hur den kommer se ut framåt dagen.. Hittills har jag klätt på mig kläder, druckit te (svartvinbärs smak! :D Muuums. Med socker & mjölk! annars går det inte usch usch usch), parfym,erat & deoderantat mig (säger man så? - deoderantat? xD), jag har lagt ner 3 st tior i min tiokronors-samling, nu har jag 179 st tior ;D snart uppe i 2000kr, känns bra!
Sen..vad gjorde jag mer..? Smsade Tim, men han sover nog för han svarade inte... Jag har fortfarnade inte borstat mina tänder men det kommer ^^Dock är mitt fina fina hår urborstat ;D
Mer idag.. Hmm.. Nu ska jag snart iväg med pappa & handla på k-rauta (stavar jag rätt här?, jag orkar inte kolla upp atm)
och sen vid 12.00 så ska jag, min bror Hasse, pappa, farmor och farfar iväg till något gammalt landställe där min pappas gammelmormor bodde förr, de hade tydligen sparat den delen av gamla jönköping/landet (vet faktiskt inte riktigt vart vi ska.. haha) så vi ska dit :) Kanske blir lite fina foton på gamla grejer!

Ååh just det! Igår!
:) Jag var ju iväg igår på stan!.. Vid sex någon gång på kvällen började jag göra mig iordning efter allt arbete på dagen, vid fem i 7 åkte jag bussen mot juneporten!:D
Jag kom fram kvart över 7 och då började det roliga ^^
(fast en kvart var ganska tråkig, då fick jag sitta själv med min radio på mobilen, min Ipod är inte laddad och datorn är ur funktion..).. Först tog vi ut våra biobiljetter och där träffade vi på Malins syster (vilket jag inte visste, så jag tänkte "shit vad rycktet går") sen  vandrade vi till Bongo och satt där typ en och en halv timme.. Inte mycke dricka :) En cider fick räcka, och den var gratis för mig wiie. Och iaf sen började det jag längtat efter hela kvällen! BIiiiion :D Den var jättebra, men jag hade nog lite väl höga förväntningar så den kudne varit bättre, vi såg Inglorious basterds.. :)
Brad Pitt gjorde ju som vanligt den bästa rollen.. Men aff nu måste jag skynda vad jobbigt!!! Får berätta sen kanske :)


Ursäkta att det inte blivit någon "smart blogg" grej av det hela, jag orkar itne blogga ofta och när jag gör det har jag ofta inga smarta tankar i huvudet, sen är det också så att jag börjar själv tröttna på folk som alltid ska skriva om vad de tycker om olika saker, det ända jag verkligen kan läsa med intresse nu för tiden som folk klagar/hyllar/ har åsikter om är
1. Otrohet
2. Pedofiler
3.Lögner

Jag skulle kunna skriva enormt mycket om det right here right now, men jag måste borsta tänderna.. Jag ska iväg med Pappa till K-rauta & fixa ventilation till alla inneboende.
Btw så fick vi inte hem Autsralienaren, det blev en indier istället :D



Kommentarer:


Ahlen: I Lunds tätort bor det 8000 färre än i Jönköping, något man kan tänka på innan man klagar på storleken. Dessutom lär det vara betydligt färre i ens egen ålder i Jönköping, alltså bör rykten spridas snabbare här om man nu är orolig för det.
Svar: Väldigt smart sagt ;D Tack för infon, för det där visste jag faktiskt inte. Btw ska du fortf. plugga där? :)




Dagens :
Feel the rain on your skin, noone else can feel it for you , only you can let it in, no one else, no one else can speak the words on your lips!

Nata..vafan heter hon? Ni får kolla det själva nu är jag stressad! Låten heter iaf Unwritten


Hih ;D DUktig Camilla!

Hihihi ;D NU sitter jg här med toffs i håret, slarvigt uppsatt, mjukisbyxor och jätte stor t-shirt från pappa, jag har målat väggar :D Så kläderna är inte så rena längre.. haha.. Men får bli mina målarkläder :)

Jag har även bärt saker och tejpat golv och spacklat väggar m.m. idag och nu ska jag skala potatis :)
Till middag idag blir det schnitzel-kött men tyvärr inte panerade schnitzlar för det orkar/hinner vi inte med idag, det blir bara stekt/grillat schnitzel-kött med ungstekt skivad potatis :) Yummie! Och sås såklart, blir väl bearneis eller ngt..

Sen senare ska jag duscha och sticka till bongo en sväng och efter det blire Bio ;D

OHMYYYYYGOD!

Förhelvete vad längesen jag uppdaterade ;( Skämnms som fan, borde ta bort den bar för jag är så kasssss på att uppdatera.. Tänkte faktiskt innan sommarlovet "WAOW nu ska jag uppdatera 5ggr om dagen och skriva massa och lägge in bilder m.m." men jag glömde!? Mitt minne vet ni. Shit :( OCH dessutom vadihevlete... jag har ju inte ens tänkt på att jag har en blogg..
Jag har hft så jädra mkt tankar i huvudet i sommar.. Förresten har jag en liten förklaring till varför det inte har blivit uppdaterat, min laptop pajade ju. Crap ;(
Sitter just nu på papps "laptop" som väger säkert 5kg+ och är fett otymplig.
Jag tar fna studenten snart. Började skolan idag, trean.. 280 dagar till studenten. Slippa skiten och leva mitt liv. AWSOOOOME ELELR VADF?! :D Fast vet fortf inte vad jg vill bli. Men det finner man nog. Borde prata med Pez om hur fan han klarade sig. . Jag vill också till Australien.. Och jag vill iofs plugga. JUst nu lutar det åt Lund, som alltid förr men jag inte vill dit ändå, verkar så litet och rycktet sprids fort osv.. sen verkar det så.. studentigt, jag kommer bli alkoholist om jag flyttar dit ;( ha

Förresten vadfan hände med folk som ksulle vara nykterister? Där inkluderar jag mig också. . :S Jag.. USCH JAG VIll bara ha pengar! Jag hade levt awsome då,

OOOOOH! Föresten förresten förresten :D:D:D! jag har en HELT NY sak att säga som knappt ngn vet, (halva vet ni, att vi har dåligt med pengar i min familj) MEN vi har en KUL grej pågång, ett projekt kan man säga, som vi tillochmed får pengar på trots det är kul... ;D vi ska ha studenter inneboende hos oss, 3st faktikst ;D nu bor det 2 st här men en till kommer imorgon ;D

oooh! Jag är glad över livet, sjukt sur över schemat.. Men ett år. Jag klarar det .!

RSS 2.0