Chinatown nu!

Nu drar vi iväg från lägenheten. Klockan är 12.21 och det är redan kväll i sverige! uppdaterar om typ 7 timmar ;D dagsutflykt så länge vi bara orkar idag! och vädret är underbart! 31 grader och lite vind så är supergött

Morgonfix!

Nu ska jag duscha och get dressed och.. öö.. aa borsta tänder o.s.v. så vi kan dra iväg sen. Nice nice! Skriver kanske ett till inlägg innan vi beger oss!
09.15 är klockan här nu.. Och för er är det mitt i dagen, typ middagstid ;D


Åhhhhhhhh saknar min familj!

Till Hans & Leena, del 2.


Till Hasse, 45dollar (ca 340kr)

Lol. INsåg precis.. varför skriver jag priserna? XD jag ska ju handla den åt dig haha! men fortsätter ändå.
Till Hasse, 45$ ungefär 340krTill Leena, 24 dollar, ungefär 180kronor. Det var denna (och nästa) som jag tror du verkligen gillar. Men jag vet ju inte så ni får bestämma er hemma :)Till Leena, text som ovan.Till Leena, 13,95$ - ungefär 105kronor. Den här tror jag du verkligen hade gillat om inte blommorna var på. Det är precis sån du kollade på på Kolmården fast lite mer mönster i sömmarna eller vad man ska säga. HAHA SKITSAMMA. här är den iaf.Den här är också väldigt fin, och till Dig Leena. Dock tror jag inte man SKA ha den på axeln men eftersom vi är så smala så går det nog på båda. Denna är svinfin men vet inte om det är din stil?
Kostar iallafall 14.95dollar, vilket är ungefär 112 kronor.


Det här är alla jag har hittat till leena sofar. Men idag ska vi till Chinatown och där finns bl.a. en jättestor billig affär med Resväskor, där borde de även ha andra väskor. Såååatteee... vi får se !
Dock måste ni inte bestämma er än såklart, har ju över en vecka kvar här men ni måste dock bestämma er innan sista dagen (vilket ni själva fattar.. men säger det ändå)..

HAVE AN AWESOME TIME AT HOME <3


men just det. Har ju mer till Hans. HAHA!


DEN HÄR! denna tror jag verkligen du kommer gilla. 50dollar, 375kronor. Nice.

Sen såg jag nu att jag har några smygfoton (som inte blev så bra) till Leena. Haha. Det är vanliga tygpåsar men visar ändå. Många bilder på samma sak dock.Alla dessa kostar mellan 2-5dollar vilket är ungefär 15-40kronor.
Inte så intressanta eftersom dessa går hitta varsomhelst i sverige säkert också. Men ändå, tänkte att det är lika bra att fota alla jag hittar !
Ska fortsätta med detta hela resan. DOCK. igår fotade jag inget eftersom vi var i en affär dit vi inte ska tillbaks. men tittade ändå efter väskor till er och det fanns ingen så det var ni skönt ;DFina folk!

mum  (lidijalövgren.se) om 30/7 2010 - 4e dagen i New York.:

Vad du shoppar!i den här takten kommer dina pengar va slut första veckan,vi får hoppas att pappa vinner lite
i morgon så vi kanske kan spä på i din kassa haahaa.
Du kan göra alla korten i det lilla formatet mycke lättare å kolla på.Nu har ja sätt videon på lägenheten
va nais, hur blev det med åskvädret? nu ska ja ut o jaga kantareller har inte regnat något i dag(än så länge)puss o kram hörs imorgon.

Svar: Hahah!Så tänkte jag med men jag har faktiskt 460$kvar och jag hade 590 från början! :D vilket gör att jag bara slösat 130$ - ungefär 975 kronor - på 4 dagar. Iofs är det mycket mer än vanligt men ändå lite mot vad jag trodde jag skulle slösat! haha..Tänkte slösa 37 dollar om dagen (blev jämnast så) och då hade jag vart uppe i 148$! :D


Ååh ja! Jag hoppas på pappa stenhårt! Men samtidigt inte FÖR mycket för då kommer han bli så besviken om han förlorar.
Hmm.. tror jag vet vad du menar med litet format. Tyvärr går inte det på alla bilder, det beror på hur jag håller kameran.. Ska försöka tänka på det idag när jag fotar!

Ja lägenheten är verkligen nice! Åskvädret blev inte av.. Det skulle vara den dagen vi bytte boplats men grejen var att det regnade endast när vi satt i taxin så det var ju superskönt hahaha!

Ååh LYCKA TILL MAMMA! :D Hoppas du hittar massor (och spara lite till mig hihih!) Pussar och kramar i 1000!
mum  (lidijalövgren.se) om Videos!:
Du får försöka visa videosnuttar på rätt håll,blir lite yr i pannan haha.

HAHAHA MAMMA!!!!!!:D jag skrattade högt när jag läste det här! okej okej jag ska försöka <3


mum  (lidijalövgren.se)
om Videos!:
Vad är det för bildrutor som syns i nederkant efter snuttarna? har du använt någon annans kamera? (pss de kanske inte ska visas) puss på dig.

hihih! Det är Youtube (hemsidan) som väljer ut "liknande" videos som du kanske skulle tycka om :) <3


mum  (lidijalövgren.se) om Videos!:
Nej det kan beropå att sidan Dag 3 i NY visar (404 Not found),vet inte varför.När jag skickade kommentar 27/7 trodde ja inte det funkade kuul att det det gör det,nu ska jag titta på dina videos puss.

Oj vad dumt! men tur att det fungerar nu iallafall! Pussar!

Sömntuta!

Igår gick vi iväg och åt vid typ 20.20.. Sen tog det sviiiiiiinlång tid att hitta ett place där vi kunde äta eftersom allt var fullt. allting var nästan barer och eftersom det var fredagkväll så var det inte så konstigt..

När vi väl hittade ett ställe så var jag svinhungrig och åt jättemycket. När vi kom hem (22.00 typ) var jag helt slut så jag la mig i sängen och SOMNADE! :o... Så nu är jag vaken.. Klockan är 8 här och 14 hos er.. Uuuff!

Hoppas jag klarar hela dagen idag !:D Får dricka kaffe eller red bull!

Idag ska vi förresten till China Town och titta runt. AWESOME

30/7 2010 - 4e dagen i New York.

Idag blev det bara 28 bilder! Anledningen är att vi spenderade nästan hela dagen i samma affär!
Idag hade vi planerat in Century 21 och Chinatown. Det blev bara century 21! Hihi!

Vi var vid finansdistriktet i Manhattan och det var precis vid Ground Zero (där twintowers stod innan) så det var lite ballt att se..

Det var verkligen en meeegabutik! Var som HM med massa massa olika kläder men sen hade dom även massa massa skor! Plus en våning med badsaker/finporslin/leksaker osv.. Såå det var som ett Hm + ett Ikea + skoaffär!
Det var helt sjukt stort.. och sååååå mycket grejer det fanns! herreguuuuuuuud!


Vi gick härifrån lägenheten klockan 12 och vid klockan 13 kom vi in i butiken. Tre och en halv timme senare, klockan halv fem, då kom vi ut. haha.... Vi hade shoppat sönder! Mest jag.. Och Tim, fast det var hans mamma som handlade åt honom för han ville inte men hon var envis hahah..

Sååååå... Vi kom hem typ halv 6 och då hade jag as ont i fötterna. Låg utslagen i sängen sen började jag fotografera allt jag handlade...
Idag shoppade jag för 332 $ totalt. Det är ungefär 2500kronor.
Vad får man i Sverige för 2500 kronor i kläder och skor??? Inte mycket.. Iallafall inte såhär mycket:

DOCK ska jag vara ärlig. Tim betalade en sak till mig för 50 dollar. Jag hade inte köpt den annars.
Sen var annika så himmla underbar och betalade 140 dollar också.. Bara för.. vet inte.. haha hon ville ge mig det för att hon vet att jag har så lite pengar...
Så det gör att jag betalade ungefär 140 dollar själv med.. Det är ungefär en tusenlapp i svenska kronor.
Jag betalade allt i affären och sen gav dem mig pengar. Här är allt jag handlade:

Vad fick jag idag för 2500 kronor?? (har skrivit efteråt vad jag tror det kostar i sverige när det är billigt)
* Fyra BHar (500)
* Sju trosor (ca 100)
* Sju par strumpor (100)
* En buister (300)
* Sju tröjor (600)
* Ett par converse (700)
* Tre byxor (700)
* Fyra hemliga tröjor (350)

Om jag gör en snabb överslagsräkning på det i sverige så borde det bli över tretusen kronor och då har jag räknat med billiga summor. T.ex. sju tröjor kostar inte 600 kronor i sverige.. men still! Om man går till billigt ställe så kanske...

Dock köpte Annika ett par till converse till mig som jag inte skrivit med eftersom jag inte betalade dom.
Har såklart bilder & priser på allt jag handlade! Här kommer dom:
(När jag har omvandlat dollar till kronor så har jag multiplicerat med 7,5. Antar en dollar är 7,5 kronor ungefär)

4 BHar - 18,245$ är ungefär 134 kronor. Man får inte ens EN BH för det på HM.


7 par trosor - 24,81$ är ungefär 174kronor(mer än vad jag räknade med. Men då är det inte Hello Kitty trosor som jag beräknade i Svenska kronor ;))


7 par strumpor - 12,06$ är ungefär 91kronor (Ungefär samma pris som i Sverige. Dock är det Calvin Klein strumpor så blir väl dyrare. Men det var det enda flerpacket jag hittade)
Buister 50$ - 375kronor (Känt märke blir dyrare än HM som jag tänkte mig när jag räknade Svenska kronor)


2 par Converse All Star - 72,94$ är ungefär 547 kronor. Det gör att ETT par kostade ungefär 275 kronor . Det är sjukt mycket billigare än i Sverige. Detta var förresten de enda två skorna i hela butiken i min storlek. Sån tur att dom var fina då! haha!


3 par byxor (varav två jeans) - 47,95$ är ungefär 360 kronor. Detta är också sjukt mycket billigare än i Sverige speciellt när det gäller jeans!


7 tröjor - 76,79$ är ungefär 576 kronor. Även detta är mycket billigare än i Sverige!Nu är klockan snart 20.00 här och vi ska ut och käka! MUMMA!

Ska fortsätta med mitt inlägg till Hasse & Leena sen, men först ska vi äta! Hejdå så länge!
woaah!

Just nu sitter jag och rensar bilder och sånt.. Ska skriva alldeles strax vad som hänt på dagen !:D

Nu är klockan 00.45 hos er och här är den 18.45 så jag har några timmar att berätta om ;)

Till Hans & Leena!

HEJ Sötnosar! höhöhöh. Det är liksom såhär att jag vet att ni inte är hemma än men ni får helt enkelt titta på detta när ni kommer hem :)
Har massa foton med olika tyg bags & ryggsäckar. UNDER varje bild står priset :)
De flesta kanske bara är skit än så länge eftersom det bara har gått tre dagar men har iaf tre stycken (2 t leea och 1 t hasse) som jag tror ni verkligen kommer gilla!

Btw. Jag ska ju betala Hasses bag såklart. MEN grejen är att Leenas som jag tror hon kommer gilla svinmycket.. Den är inte SÅ DYR så kanske kan köpa den med som present? NU säger Leena "OMG NEJ Säg till henne. vill inte ha" men Stfu söta lilla dU! :D jag kan rimma haha.. Nemen allvarligt. Du är så söt och snäll så 170 kr typ är väl inget. Jag har iofs redan räknat med en present till dig i min budget så haha.. PILUTTA DIG LEENA puss<3
Inget pris. Jag hittade inte prislappen men om du vill ha den så kommer vi tillbaks till affären nästa gång vi är vid times square.Dock antar jag att detta inte är din grej Leena ;)Samma text som förra bilden ;)


Samma text som första bilden ;)Till Heinz. 45 dollar (ca 320 kr)


Text som ovan!


NU SKA VI IVÄG UT TYVÄRR men har mer bilder!! har fortfarande inte visat dom jag tror ni vill ha hahah... PUSSHEJDÅ!

Videos!


Btw mamma, såg du min video där jag visade lägenheten??Vandring i norra manhattan där vi bodde på hotellet.

Ekorre i Central Park

Vandring på times square
Show på times square gatorna!
Underbara mamma!

Hahaha min mamma är så underbar! Hon har redan läst inläggen! vad kuuuuul! Ännu roligare är att hon förkortar också.. haha och inte lite heller :D


mum  (lidijalövgren.se) om 27/7 2010 - Dag 1:
Du har kul,det är det bästa.Jag förstår dina fk=förkortningar så
fortsätt skriv.Mycke mat 2 veck i den takten så blir det många kg hahaha.Hälsa alla där borta i NY
KRAM mum.


Svar: Aww! Tack mamma! och bra att du förstår mina fk ;) hahahahaha jo.. Det har vart mycket mat faktiskt! Men det behövs när man går så mycket..
Jag skaa! :D Hälsa hem kraaaaaaaamar!Jenny om 28/7 2010 - Dag 2 i New York - Min födelsedag!:
Millan! Hoppas ni har en härlig resa! Grattis på födelsedagen i efterskott! Sköt om dig! Kram

Svar: Taack! :D Kramar!


Godmorgon!

Klockan är 15.12 hos er men här är den bara 09.12.
Idag ska vi iväg till Century 21... haha det förra hette forever 21.. men Century 21 är en outlet med fett mycket kläder...
Och lika mycket skor.. haha! AWESOME cant wait!

Ska försöka visa er videos innan vi drar iväg med.. Tror det kan ta ett tag tills vi går eftersom alla ska duscha och Stefan har inte ens vaknat än ;)

29/7 2010 - Dag 3 i New York


....Insåg fort att jag inte har så många bilder från idag så jag hinner kanske ladda upp allt ändå! :DDagen började för mig klockan 06.03¨.. Då vaknade jag.. och tjurade sönder över att jag vaknade. Men sen tänkte jag "skitsamma kommer somna".. Nej. jag somnade inte . Rullade runt i sängen i en timme och fyrtio minuter och störde mig på allt .. Klockan 7.40 kommer Tim med bagels och då blir jag såklart direkt pigg!

Idag skulle vi byta ställe att bo på..
Klockan 12 skulle vi vara ute från hotellet och klockan 15 skulle vi vara i lägenheten. (tar ca 1h med taxi från hotellet till lägenheten)
Vi bestämde att tiden där emellan skulle vi gå runt lite i kvartererna vid hotellet.
Såhär så såg jag ut idag!


Vi vandrade runt från 12 till 13.30 och vid halv två så tog vi en taxi mot brooklyn där vi numera befinner oss.
Ungefär halv tre var vi framme vid lägenheten. Himmla superfint område verkade det vara!
Ingången närmst i bild är där vi bor.


Michelle som bodde där hade verkligen bra smak på tavlor och sånt.. sen var hon dessutom sjukt trevlig och charmig!

Medan hon höll på att fixa lite så planerade jag & annika upp dagsutflykter för några dagar frammåt så vi har lite koll..

Efter det (vid typ 16.00) så går vi runt i kvartererna här vid brooklyn och gick in i en skateaffär plus en second hand affär.. Nice! Vi åt på Vinnies Pizza (som tim har tjatat om massor.. men nu förstår jag honom! Pizzan var verkligen svingod haha!) och efter det handlade vi hem nödvändigheter som mat och toapapper :) .. klockan 19 var vi hemma och sen dess har jag suttit vid datorn typ..


Fina detaljer hon hade som jag gillade:GLASSBILEN VAR UTANFÖR! :D awesome!Vinnies pizza!


.. jaa! just det.. hehe.. precis innan jag började blogga för några timmar sen så togs denna bilden! :DHär är en video på lägenheten. RIKTIGT nice place måste jag säga :)


Nuuuuuuuuuuuu måste jag sova! haha.. ska ju orka med morgondagen också!

28/7 2010 - Dag 2 i New York - Min födelsedag!

Jag vaknade första gången klockan 06.00 (SKRIVER NU I NEW YORK TID ;)) och fattade inte hur fan jag kunde göra det. Tvingade mig att somna om och vaknade sen klockan åtta. Dagen innan hade Annika & Peter sagt att eftersom det är min födelsedag så får alla göra det jag ville. Jag ville se times square!

Tims mamma hade köpt bagels. Sånna där bröd du vet mamma? Som alla poliser äter i alla usafilmer? haha.. jaja..
Jag har alltid tänkt att "fan vad dom alltid ska hålla på med dom där jävla bagelsarna!"
Men.. DOM VAR INTE överskattade. Fyjävlar vad gott det var! Jag brukar inte ens äta på morgonen men jag smällde i mig en halv sån med massa pålägg. MUMS!

Såhär såg jag ut denna varma, underbara födelsedag!


Just det.. Hotellet låg i norra delen, preciiiis bredvid Central Park! Har kryssat i det på kartan:

(Btw. Min kamera har bara EN batteri-plupp kvar. Så kanske dör. Då får jag visa alla bilder i morgon. men skriver iallafall allting idag! :D)


Klockan halvtio till tolv så gick vi runt lite i Central Park, såg en suuuupersöt Ekorre och en fin, blåfjädrad fågel.
Det var riktigt nice att gå runt där trots den extrema värmen (34 grader även nu. Men varmare än i Sverige ändå p.g.a kvavt från alla avgaser..), vi hade handlat massa dricka med så det var riktigt skönt att gå runt där och titta.
Ursäkta för att det är så många ekorrebilder. Men dom är ju så ootroligt söta!


Klockan 12 kom vi tillbaks för att gå på toa och tvätta av oss svetten.. Men dock så blev vi nästan allihopa trötta så vi bestämde oss för att sova vilket passade perfekt för då kunde vi sen gå i alla butiker i Times Square utan att tröttna!
Klockan 15 vaknade vi och gick iväg.
Innan jag somnade så tänkte jag på pappas fina stundenttal till mig. Blev alldeles gråtfärdig och superglad.. Saknade nog min familj lite mer än vanligt..
Sen tänkte jag även på hur otroligt jävla tacksam jag är för att jag fick hänga med hit. Herregud. Det är helt sjukt egentligen. Så himmla skönt att få uppleva något så ballt och fint innan man ska genomgå något svårt...
Tack. kan inte tacka familjen Kammer/Karlsson tillräckligt.. vet inte ens hur jag ska uttrycka min tacksamhet till dom.. Funderar på det varje kväll innan jag somnar men kan inte hitta något tillräckligt bra vis att tacka på...
Får helt enkelt bara säga det.. och vara riktigt uppriktig.

Förresten, MAMMA: Fråga Klas om det är något annat han vill ha än dungeons & dragons. Jag vill veta! han får maila mig eller skriva på facebook eller här på bloggen.


Klockan 15 till 20 så var vi på times square. Först gick vi till Broadway biten där vi bor för att ta tunnelbanan till Times.
Vi kom fram ungefär 16.00 och gick upp ur tunnelbanan och hamnade i tyg-distriktet. Annika blev galet glad! men hon sa att idag ska vi inte in i tygaffärerna för det var min födelsedag :)

Tunnelbaneförbindelserna var förresten helt otroliga dom också! Enorma och.. waow!
Förresten. Sa ju att allt var precis som på tv.. att allting stämmer.. Ångrar mig. Ibland luktar det inte som man tänker sig på film i den här staden ;)

Det var fortfarande otroligt varmt men så fort man kom in i affärer var det riktigt bra AC.
Min solfjäder har jag använt flitigt varje dag här kan jag säga!
Times Square var riktigt superstort och superballt! Vi gick inte ens igenom halva men jävlar . Allting var typ super storlek också . .Alla reklamskyltar, alla.. ALLT . Shit alltså!haha..
Gick bl.a. in i en Hello Kitty affär, Quicksilver affär, Toys R us och Forever 21.


Den här bilden på den här gubben tillägnar jag min pappa! Så mamma, om pappa inte tittar redan så måste du hämta honom nu och visa honom! haha

Toys R us. SVINSTORT. tre våningar.. dom har placerat ett parisehjul I BUTIKEN!!


Forever 21 affären. Kändes som att komma in i en helt ny atmosfär! Luften var asbra, alllting var så himmla fint och classy! Ac & musik på högsta tempo. Naajs!
Trots att affären kändes svindyr så var det inte alls så :)
Haha! jag var jävligt glad tydligen :D Och ful :S usch vilken hemsk bild.'
(jag har förresten videos med. Men laddar inte upp dom nu. Det får bli ett eget inlägg med massor av olika videos :D!)

Klockan 18 blev vi hungriga och jag bestämde att det skulle vara kinamat idag så vi gick till Johns Shanghai!
Sviiiiiiiiingod mat, SVINBRA SERVIC och.. vet inte om det var dyrt eller billigt.. men förmodligen.. som att äta ute i sverige kanske`?? ingen aning faktiskt. Men jävlar vad nice!


Vi handlade på forever 21 och på ett gatustånd.. Totalt gick det på 65,9 dollar vilket är ungefär 461 kronor.
Dock köpte jag bara för 8,21 dollar vilket är ungefär 58 kronor.
Annika köpte en uuunderbar tavla till mig som minne och födelsedagspresent.. Sen fick jag lite saker på forever 21 också :)
Det jag köpte var en hemlig sak till mamma (som inte är på bild såklart..) och lite andra småsaker :)
Skriver upp dagens shopping som var till mig. Annika handlade lite till sig med som jag inte har koll på riktigt vad det var. Killarna var riktigt tålmodiga med oss. vi var i forever 21 butiken i säkert 1,5 timmar.
2 par strumpor, 2 par ringar, paraply, överraskning till mamma, 1 håraccesoar, 1 tavla.Jag har kvar 581,79 dollar vilket är ungefär 4073 kronor. Nice!
Detta ger mig en "budget" som gör att jag kan slösa ungefär 41 dollar per dag som är kvar! NICE I TELL YOU!

Efter maten så åkte vi hem och duschade sen somnade. uuuuuunderbar födelsedag!
Vi ska till Times Square en gång till minst  eftersom jag mycket gärna vill se allting när det är mörkt plus att vi inte ens gick igenom halva ;)Nu är klockan ungefär halvsex hos er.. det betyer att klockan är typ halv tolv här.. jag borde nog sova ;P


Dag TRE är ju denna dagen som är just nu..Men hinner inte skriva om det eftersom kameran håller på att dö.
dessutom har jag ett litet extrainlägg till min bror med väskor och ryggsäckar som han ska kolla på.. Men eftersom han är på emmabodafestivalen nu så behöver jag inte stressa med det :)


Hoppas allt här skönt där hemma i Sverige!

Oh My God

Mitt förra inlägg tog fan 1,5timmar att skriva. Seriöst. haha.. men bilderna är sega att ladda upp här så är nog därför! Nu ska jag börja skriva om dag två!

27/7 2010 - Dag 1


Nu sitter jag här med en Light & Fit yoghurt. SVINGOD! haha.. hade två att välja mellan så tog jag denna för att "ha kvar den goda till sen" (jag har fördommar om lightprodukter).. Men denna var ju extremt god!

Klockan är nu 02.35 hos er och här är den 20.35 :)


Första dagen är skriven i SVENSK tid. Alltså kl 09.00 = svensk tid. Alla andra dagar kommer bli skrivna i NY tid. vilket gör att 09.00 blir 15.00 i Sv :)


Mamma! Du måste skriva till mig om du inte förstår alla förkortningar, då börjar jag skriva lite mer ordentligt. NY = New York. Sv= Sverige ;) Iofs = iochförsig . Isf=Isåfall .  <3 = ett hjärta om du vrider huvudet till höger...och.. sen.. får du fråga pappa! hahaha :D Pussar och kramar!
Första dagen på vår resa var väldigt händelserik!
Klockan 09.00 ringde mitt alarm och det var vääääldigt segt att gå upp. Jag hade bara sovit 4,5 timmar.Jag började såklart göra mig iordning som vanligt och satte mig sen och bara tog det lugnt.
Det första Tim gjorde däremot var att gå direkt till en spelaffär och köpa ett spel.. haha.. iochförsig har han väntat på detta spelet i två år så förstår honom.
Klockan tjugo i elva så gick vi ut på gården i Malmö för att vänta på taxin men tur hade vi eftersom Taxin redan stod där :)
Vi packade in allting och jag var direkt redo att sova på bilresan över till Danmark- Kastrup .
Precis när jag höll på att somna så sa Peter "Milla titta!"
Och jag tittade. Det var superblått överallt. Jag utbrast "waow vafan.."
Vi åkte över öresundsbron. Riktigt coolt och riktigt, riktigt fint väder var det!Klockan 11.29 kom vi fram till flygplatsen i Danmark och ungefär 12.20 var vi klara med incheckningen och taxfree inköp!


Vi väntade i ytterligare ca en timme tills boardingen började. Klockan 13.50 går vi på planet och det lyfter klockan 14.20. När planet lyfte så skrattade jag som ett litet barn. Det kittlas så härligt och det är precis som Lisebergsbanan! Familjen Kammer/Karlsson var mycket snälla och lät mig sitta vid fönsterplatsen! tack! <3
Det hände inte så mycket på planet förutom mat hela tiden och sova / spela något. Men skriver om det iallafall! :)
Planet tog 8 timmar så från 14.20 till 22.20 åkte vi plan!


Ungefär klockan 15.05 så var det middag på planet och för en gångs skull så tyckte jag flyplansmaten var god! Den var faktiskt mer än god, den var väldigt god;)
Det var kyckling, ris och championsås! Mumma säger jag!
Dessutom var det gratis dricka hela resan! Hur bra är inte det?! Tydligen så har det vart så på plan väldigt länge. Det visste inte jag.. Men det var gött!

Klockan fem ungefär så fick vi god glass. Jag fick tre! Annika & Tim kunde inte äta p.g.a laktosintolerens så det var supergott! Dock åt jag bara två för jag var mätt ;)

Klockan 21.45 så fick vi pizza. Den var inte god tyckte inte jag, men Tim gillade den mycket!


Planet landande 16.25 NY tid, vilket blir 22.25 i Sverige.
Vi gick av planet och hamnade i en kö för att visa passet och hämta väskorna.
Passkön tog TVÅ JÄVLA TIMMAR. haha. Nu när jag tänker efter så var det helt jävla sjukt att jag orkade med det men jag var verkligen svinglad hela dagen! Jag var ju i New York vafan! :D

Men ja.. Inte nog med att vi väntade fett länge för att visa passen och få vårat fingeravtryck taget.. Nej..
Annika, Peter, Stefan & jag går igenom.. Sen kommer Tim och ska igenom. Då blir han fasttagen av vakterna.
What the....?!
Jo.. "What's wrong?"
"His fingerprints"
.. Det var det ENDA dom ville säga. Dumma poliser.
Så ja.. då fick vi vänta lite till.
Annika blev sjuktligt orolig och jävligt arg men sen så hade dom på något idiotiskt korkat och jävligt konstigt sätt förvirrat TIMS fingeravtryck med STEFANS. Vad i helvete liksom? Dom heter inte ens samma sak i efternamn.
Dåligt. Riktigt dåligt.

Hursomhelst..Klockan 19.00  (01.00 SV tid) kunde vi åka därifrån. 2,5 timmar efter att vi landat. Herregud.
Taxituren från JFK flygplats till hotellet var väldigt intressant.
Man såg mycket men det mest fascinerande var ändå så mycket tut jag hörde. Hörde säkert tio tut på den halvtimmesresan vi gjorde. Det är mer tut än vad jag hört i hela mitt liv i Sverige... ;)


Vi kom fram till Hotell Astro (som ligger i norra delarna av Manhattan.), checkade in, kollade rummen och gick sen ut lite i kvarteret.
Vi gick ut och åt på ett ställe som hette Kennedy Fried Chicken, svingott och svinbilligt! men bäst av allt: superservic!
När vi kom hem så tänkte jag "åh! Nu ska jag blogga så mamma kan få höra allt kul och spännande!"
Men nej. Haha. Internetet kostade 80kr för varje dag man använde det. INTE VÄRT då vi bara skulle stanna på hotellet i två dagar.
Sen somnade vi ;)

Staden är riktigt, riktigt jäkla cool! Det är verkligen underbart här trots den otroliga värmen (34 grader dag 1).
jag är så himmla hypad över allt här. Det är riktigt ballt alltihopa!
Det är en stad som iallafall jag ska tjata på Hasse & Klas att dom måste åka dit någon gång i sitt liv.
MAMMA förresten säg till Klas att jag saknar honom!

Allting är precis som på film.. Allting finns verkligen! Dom coola bilarna, skolbussarna, alla..places! Alla niggers som är coola osv! haha.. jaja.. Amazing!Det var hela dag 1!


Dag treee!

Vi är just nu inne på dag tre.. haha... Har int kuinnat skriva innan eftersom nätet var svindyrt på hotellet. nu är vi i lägenheten och här ska vi stanna resten av tiden. Klockan är 19.00 här.. typ ett hos er antar jag??

Mamma ska få läsa om alla äventyr jag har vart med om hittills..!
Men just nu lånar jag bara Steffs dator tills han är tillbaks från toan ;) Sååå.. Måste gå ganska snart. 
Kan ju säga att jag har ca 200 bilder att visa er. REDAN ;D

SC2

Tim har precis handlat star craft 2.. AWESOME :D så pepp på att se hur allt är.. Iofs sett Beta men inte samma sak! game on!

(heh.. ja.. Jag & min pojkvän är väl lite spelnördar.. höhö..)

Igårkväll

Pallade inte skriva igår kväll.. Hade as mycket att göra på dagen så blev det inte av att jag skrev på natten..

iaf.. Igår kom Stefan hit så det var ju kul!
Sen..öö.. aa.. vet inte..dagen gick på som alla andra dagar (fast lite mer planering och packning) och kl 2 i natt så bestämde vi tre oss för att gå ut till Game och se om dom sålde Star Craft 2 ..Alltså .. dom hade kanske nattöppett tänkte vi.. Men nej.. hah..Sen glodde vi på någon halvkass film .. Infestation ..Sen drog vi på ännu en kass film..Stan Helsing, då somnade jag.. klockan var då fem. Herregud.

alltså... G Ä S P !

Jag är ALLTID sån här! Går upp, vad jag tror, är "Bra Tid" så allt går att förbereda..
Nu sitter jag här, håller på att somna och har bara TVÅ saker kvar att göra på typ två timmar. Worthless!
haha alltid samma saaak! Men iofs kanske bättre att ha det såhär än att stressa?

Måste borsta tänderna/ Ta min medicin (ja, dom går hand  i hand eftersom jag MÅSTE borsta tänderna efter den medicinen...) och så ska jag borsta tänder /hår.. Dom går inte hand i hand men jag brukar alltid räkna dom som det....Vet inte riktigt varför haha...Okej.. så kanske tre saker. Som går på.. ja, like what?? 20 minuter..
Kom precis på att jag måste lära mgi skriva lite mer...Vuxet.. Mamma ska läsa min blogg nu när jag är i USA..


Förresten! HEJ MAMMA! Jag älskar dig! Hälsa pappa & Klas detsamma.
(hahah! Jag antar att Hasse har åkt. Annars får du hälsa han samma sak! :))


Nu ANAR ITNE HUR GLAD JAG ÄR! Trots att jag bara sovit 4,5 timmar.. haha.. !

Dödstrött!

HEj allihopa! :D
Nu är det TVÅ TIMMAR kvar tills taxin kommer och tar oss härifrån!!


Kl. 2-3 någon gång åker planet från kastrup och tar sen 8-9 timmar så vi är hemma SVENSK Tid kl. 23.. Men då är bara klockan fem i New York.. Så då blire att glo på stan! och äta middag!


åååååh AWESOME TIME HERE I COME

Just det!
Ikväll, för MIG, så mitt i natten för er, kommer jag även ladda upp bilder som jag tagit under dagen såklart!
Måste göra det till rutin att ladda batteriet varje gång jag sover där borta.. kommer fota som en crazy person!
Ungefär 20 timmar kvar!!

Imorgon kl. 11 på förmiddagen tar våran taxi oss härifrån ner till kastrup i Danmark! OMG AWESOME!!!!


Igår tänkte jag skriva ett nattinlägg men under tiden ajg var på toa så switchade tim Daotnr till Wiiet sååå.. Det blev inget ;) Men kan ju fylla in .. Jag6 Tim var uppe till 5 i morse och spelade bombermanland

Acctually väldigt kul!
Sen mumsade jag också.. sm vanligt varje kväll *suck*Ska titta igenom min packlista & träna nu BAJ!

FanFörMittLiv

Hahah omg älskarrrrr sidan!
Smakprov:

"Idag, dumpade min pojkvän mig för en tjej han träffade över World of Warcraft. FFML"

 

Idag, såg jag en tjej springandes fram till en kille, hoppa upp på han och dränka han med kyssar. Jag tänkte "Jag önskar att min flickvän gjorde likadant". Det var inte förrän jag såg hennes ansikte som jag insåg att man ska vara försiktig med vad man önskar sig. Min flickvän är otrogen. FFML

 

Idag, hängde tampongsnöret ut från min baddräkt. Min pojkvän trodde att det var en lös tråd och drog i den. Min pojkvän slet ut min blodiga tampong på badhuset. FFML
Vissa är riktigt hemska.. men många är väldigt roliga :D Värt att titta!
http://www.fanformittliv.com/

 


Jag, mamma & Klas löste det!

Fyyyyyyyyyyyyyyy vad skönt! Jag hade gjort rätt haahha!
Vad sköööönt det känns nu!

Har 30 högskolepoäng i höst, awesome!

AAAAAAAAAAAAAA kaos!!

haha..okej. jag ska nu SVARA på min anmälan till högskolan..
MEN jag vet inte vilka kurser jag ska välja.. Har fem olika.. vill ha fyra av dom..
1.vetenskaplig grundkurs HELFART
2.vetenskaplig grundkurs HALVFART
3.Engelska uppsatsskrivning kvartsfart.
4.Visuell bild. kvartsfart
5.Digital bild. kvartsfart


Jag ska ha 3,4 och fem helt säkert. MEN VILKEN av 1 eller 2 ska jag välja??
Vet att jag måste ta det lugnt för operationen så borde kanske ta 50% MEN HUR FAN blir det med studiebidraget då???Får jag något liksom?? Hmms.


fan. jag hatar sånt här. fattar ingenting av sånt här. LÅT MIG PLUGGA bara! inte skriva i massa papper och konstra.. Fan.. jag vill aldrig bli vuxen...

Oh boy..

Jag har så himmla tråkigt här i Malmö... fattar inte varför vi åkte från Jönköping så tidigt... BLÄ.
Tim är superbra och snäll men det hjälper liksom inte när vi aldrig hittar på något.. Eller vi gör ju det.. typ ser film och spelar spel osv.. men vi går typ Aaaaldrig ut...Känns det som..men när jag tänker efter så går vi ut iaf varannan dag. .

MEn åååh har så tråkigt!! Ska träna nu istället..Omnomnom!

Just nu sitter jag och mumsar på en kaka och Tim har somnat.. haha..får väl starta Office då I guess ;)

Pratar faktiskt med Olivia på facebookchatten.. Kul faktiskt :)
Honreser just nu runt i USA så det är sjukt interssant att prata om det :)


Har rensat kameran helt nu! AWESOME. Just det ! Jag ska träna idag med.. Gjorde det igår också.. På Tims..träningsgrej ;)... Får sjukt ont i magen av den träningsmaskinen.. usch! men då vet man iallafall att man tränar ;)


Så.. På min lista idag finns
1. Ladda saker
2. träna
3.duscha
MEN just nu känner jag bara för att lata mig! :) Tim sover ju ändå! hihih

Från topp till tå på Camilla

Nu har jag äntligen hittat kameran! Wie! :DSåhär ser jag ut idag! Enkelt!.. Klänningen är aaaaaaaaaaaaasskön! verkligen.. awesome.. hihi
Inte vanligtvis något jag brukar ha på mig men jag fick denna precis av Tims mamma för den hade blivit förliten.. Testade den och den satt SUPERBRA! den sitter som smäck och är asskön!Packar

Jupp.. jag packar IGEN. haha.. har använt mycket mer kläder här än vad jag räknar med så jag packar om och väntar på tvätten.. Sen laddar jag kameran (när jag hittar den.. xD) och Ipoden idag med.. måste göras vatusan..

Mohaha! Pillutta dig, Jönköping!

Jag befinner mig ju just nu i Malmö.. Här är det fint väder :) Blåser lite men fortfarande varmt.. Går i klänning.. MEN I Jööönköping, där alla vänner och familj är.. där regnar det! hahaha!:D awesome.. nee..haha skojar bara :) men surt för alla som har semester.. typ min underbara stackars mamma.. <3

Ska man verkligen behöva...? Suck!
Vet inte om ni ser vad det står.. Men shan svarade inte tillslut. Herregud vilken mes.
Står iaf "Alltså seriöst. URSÄKTA MIG men känner jag dig? Annars får du tamejfan ta och sluta skicka vänförfrågningar. FÖR OM jag känner dig så får du ursäkta mig och förklara hur vi känner varandra.. Har ignorerat förfrågan TRE GÅNGER nu.. Du borde fatta hinten snart ??? :)"Juste!!! :D Igår bakade vi.. Omnomnom! Tror jag ska ta en snart hihihih
fawk...letade efter kameran precis för att visa mina fina kakor.. eller.. mumsiga, inte direkt fina ;) .. men JAG HITTAR INTE KAMERAN, Får panik. Vi åker ju snart till USA!!!!

aaah.. Nu ska jag gå och letaefter den så får ni se kakbilder sen :) hihi.. Fan ocksåååå

Chokladkladdmuffins

Vi bakade trots allt. Nu ärd om i ugnen och vi ska se på the office. blev en bra kväll tillslut :)

Bilder fårni sen!

Så oerhört jävla pisstråkigt.

Dra åt helvete. Fan . Den är dagen suger. Tim är tråkig. jag är arg. KUL. Not. Fuuuuuuuuuuuuuuu!

KOmmentar!

Jenny om Saker jag inte klarar av.:
Millan! jag förstår lite men mindre än hälften=) Vad i hela fridens namn är alternativa människor??? Aldrig hört innan. Kram från gammeltanten

haha hej Jenny! Det är folk som har en annorlunda stil, t.ex. punkare förr i tiden och nu mera är det väl mest populärast att vara "pop" eller "Emo".. :) Men punkare, emos, popare, sleezare och sånt.. :) hahaha

Saker jag inte klarar av.

1. Lögner
2. Elaka människor
3. Rasism/nazism
4. Folk som försöker vara "alternativa" men bara är rentav konstiga och har något fel i huvudet.

DEN Sista punkten låter ju sjukt dömmande. Men klarar faktiskt INTE AV sånt folk.
Kan faktiskt bättre hantera riktiga idiotfjortisar.. För dom kan man säga till att hålla tyst för dom är dumma i huvudet. Dom förstår det. Men alternativa ungar som bara klär sig snyggt och beter sig wierd bara FÖR ATT DOM ÄR ALTERNATIVA. omg. jag klarar det inte.

Ta t.ex. min vän Boris. HAN ÄR inte som alla andra, han är alternativ MEN HAN BETER SIG NORMALT. herregud. Samma sak med hans flickvän Sabina. Man behöver inte vara en konstig människa.
T.ex. sleeeze brudar (mest detjag har sett iaf..) som klär sig fan värre (mer hokker ish) än vad totalfjortisarna gör. OCH uuuuh. NE FAn. Iofs behöver jag inte förklara/försvara punkt nummer fyra ändå. Det är vad jag tycker. That's it.

För alla andra tre punkter kan alla människor säkerligen hålla med om.
JA btw. 2an går även ihop med 4an. DET ÄR VÄRSTA. När dom som beter sig äckligt är elaka. fyjävlar.Dock tycker jag inte att det är något alls fel på den alternativa stilen, oavsett vilken av alla man väljer.. det är mycket fint.. jag bara menar att jag INTE gillar folk som är otroligt lösaktiga (som man mycket ser i den kretsen) eller som är otroligt överdrivna. Man kan ha en stil ochvara normal.GO SNÄLLA FOLK!

ELLEr.. alltså ! FAN kan aldrig beskriva det jag vill ha sagt. Nu låter det som alla alternativa ärelaka.h HAHA HERREGUD. Nej.

jag menar bara ...vissa är så jävla into att vara alternativa att dom inte blir alternativa utan bara äckliga mönniskor. Detta går även för fjortisar osv också, men JAG personligen har mest sett det hoss alternativa människor.


DOCK en sak. Hos "normalklädda" människor har jag mest hittat elaka folk.. så.. Det är ju ändå på min topp två lista. Äääsch. hoppas ni iaf förstår lite.

Bilddagboken.

Kollar just nu igenom min gamla bilddagbok.. Var medlem väldigt tidigt där så har bilder från redan 2005.. haha riktigt kul! Alla dagar är fyllda med massor av olika bilder.. ganska onödiga men askul att titta på nu i efterhand :D

Jag avslutade inte mitt medlemskap som nästan alla andra jag känner gjorde.. Jag uppritkigt gilalr bilddagboken. Man får chans att lägga upp hur mycket bilder som helst.. :)

Ikväll ska bli en mysig kväll!

Ja. Alldeles nyss bestämde jag mig för att jag och Tim ska ha en mysig kväll ikväll..

Först ska han dock få packa så det blir gjort någon gång *suck*.

Tänkte mig ....vet inte vad jag tänkte.. haha.. tänkte mumsa på något gott, mysa och kanske spela något roligt eller se någon rolig film.. Men vad har vi gjort senaste veckan?? Exakt det där. HAHA... Tusan.


Levande ljus och.. mys?.. Men då kommer jag bara somna.. ne tusan också. HAHA. Får väl fråga honom sen när han vaknar.. han somnade nämligen för någon timme sedan.


Bild från 2005. . Ser ju fan exakt likadan ut typ.. xD haha

Btw den jackan slängde jag nu i våras.. JÄVLAR vad länge jag hade haft den.. shit

Känslor!

Äsch. Jag har inte vart så öppen som jag brukar vara. skriver att saker är awesome, kasst o.s.v. utan att förklara hur jag verkligen känner.

I natt hade jag svårt att sova.. Främst förmodligen för att jag har konstrat upp mina sovtider.. Brukar oftast vara mycket noga med att sova i rätt tid och rätt antal timmar för mig.
Men när jag låg där i sängen, efter att ha skrivit den söta lappen till Tim, då mår jag dåligt. Riktigt dåligt.
Jag kände mig som en dålig flickvän först... Jag vet inte varför ens.. Det bara kom en sån känsla..
Så tänkte jag att jag borde sluta vara dum. Jag är väl inte dum? Nu när jag tänker efter så förstår jag ju att det säkert bara var någon dum hormonströmmning i kroppen.. Men ändå! Det kändes hemskt..

Därefter, när jag redan kände mig kass.. Ja, då börjar jag tänka på det värsta av allt. Hjärtoperationen. Herregud. Jag har sagt till mig själv i mitt huvud hela tiden att jag INTE ska tänka på det förrens jag kommit hem från USA! Därmed basta!

Men där låg jag.. Och tänkte på så mycket småsaker som kan gå fel. VARFÖR övertänker jag (och många tjejer;)) ALLTID ALLTING? ...Om det är något man ska oroa sig för så är det väl alla STORA saker som kan gå fel?
Jag kanske kan dö. Men det tänkte jag bara på i början. jag menar.. det är så orealistisk och så liten liten chans... men nu tänker jag t.ex. på att dom kan sätta droppet fel. VAFAN liksom?! haha ofta det händer? Läste på aftonbladet att det kan hända men det är säkert ännu mindre chans än alla stora saker. SÅ mycket dumma tankar man har!Sen ytterligare en sak jag tänkte på som gjorde mig mycket lycklig.. tänkte på hur det kommer kännas när jag & tim gifter oss.. eller får barn.. framför allt barn.. Hur lycklig jag kommer vara som mamma.. men sen övergick det med till orostankar.. SÅKLART. Jag oroar mig alltid för allting i förväg. vill ha kontroll över framtiden! haha.. sant men sad..
Så, ja.. sen var jag orolig över att jag inte kommer vara en bra mamma.. Tror ni jag kommer vara en bra mamma?:S


Cute & romantic

Igår var jag uppe halva natten igen och hade tråkigt och saknade när Tim sov.. Så jag skrev en liten söt lapp till honom som han fick vika upp och läsa imorse :)

 

 

Han har inte sagt något men har vart extra gullig idag :) Plus att lappen var uppvikt i morse när jag vaknade ;) hahacuuute!


Födelsedag

Snart fyller jag år.. har inte ens tänkt på det...Förra året var awesome.. Bästa everrrrr.

Iår komemr jag vara i USA..Det kommer nog också bli awesome!


Just nu sitter jag och dricker Fanta exotic. SÅJääävla god.
Har letat bloggdesign hela dagen.. Fattar verkligen inte sånt där.. Suck!
Någon som kan något om bloggdesign? Får gärna skriva!

Crrrrrrrrrap!

HAHA SERIÖST. Hur dum får jag vara?

Jag rensade ju hela mitt rum... Där låg lappen med pinkoden till Antagningen på studera.nu. Jag slängde lappen för jag trodde jag hade svarat. NEJ jag hade INTE svarat. Och det ska senast vara svarat den 30juli.


Jag åker bort den 27e. JAG ÄR INTE ENS HEMMA. men det är fan inte största problemet eftersom någon hemma kan göra det åt mig.

Största problemet är om dom inte hinner skicka det!! Jag menar på måndag, när dom ser mailet (och jagringer dom), då är det redan 26e.... Omg.


Big Fail.

Uppmuntrad!

Av Tims pussar :D Blev inte office ändå.. Läste lite bloggar och nyhetssidor, kollade facebook m.m. så nu är jag pigg och glad!

Funderar på att baka idag.. Låter väl nice ?:D


Kasst väder.

Blir nog inte stranden idag..tyvärr!
Men istället ska vi packav till USA..bläääääääääääää. Jag är trött.. vaknade nyss.. och inte super glad men vet inte varför!

Tror det blir lite roliga office avsnitt innan jag vaknar till :)

Inte förvånad

Vaknade 1,5h efterjag  somnade. haha...MEN en aaaaaaaaasbra sak. Jag behöver inte längre hålla koll på hur jag sover för när vi åker till USA så TJÄNAR man tid. Alltså. Vi får en aaaaaaaaslång sömn första dagen.. THAT IS NICE :D


Så nu struntar jag i detta. wiiie!
suck...

Jag ska snart sova.. TRÅKIGT. haha.. men lika bra det :)

Möllevångsfestivalen

För ungefär 1,5 timmar sedan så skrev jag ett inlägg om att jag skulle dra iiväg .. men nu får ni veta det istället.. något blev fel. Har bilder att visa!
Det ar iprincip en festival för alla människors rätt typ...Det var rött överallt för alla var förmodligen väsnter eller socialdemokrater...Var typ öland roots folk.. vego, bohemo folk.. osv .. soft var det iaf..
Ni får festivalbilder blandat med egopics


Turkbad?

HAHA vadfan är turkbad??
Det står på aq va kuls hemsida. haha seriöst.. Let me explain:
Hittades på wikipedia..

Turkbadet, som består av dam- och herravdelning, har torr- och våtbastur, varmrum, samt kallvattenbassäng.

Ah.. OKEJ. så det är bara turkar som får dela upp sig? haha askul.
Tror väl även somalier oftast vill det??
JAG Skulle fan vilja det omg. tänk att bara se massa snygga tjejkroppar ;)..

GHAHAHA Dom hade iallafall namngivit det snyggt ;)I failed.

Hah.. Somnade vid halv två.. till halv tre. I SUCK!

Idag är möllevångsfestivalen här i malmö! Vad fan är det? HAHA jag vet inte! men festivaler brukar vara kul så vi ska dit snart och kolla läget..

Tyvärr åkte vi inte till stranden idag p.g.a. vädret.. men förhoppningsvis imorgon! :D
Dock sa Tim till mig nu att vi kan åka till Aquakul (stavades visst Aq-va-kul, hahaha ROLIGT :D Ack vad kul helt enkelt!)
Ska kolla öppettider osånt nu så baii


Videooo

Finaaaaally kunde jag lägga upp klippet på youtube!
Här får ni en mysig och en "wtf" video ;D haha!

Det här andra videoklippet är uppochner.. men still man ser det konstiga :D


Boooring!

Office var awesome men nu bestämde jag mig för att göra något annat.. så nu har jag tråkigt ;) haha..
Tim är iväg och tränar.. Duktig pojk!
Behövs efter allt mumsigt vi käkade igår..


Good thing

Kom precis på en bra sak med att jag vaknar tidigt. Kan blogga mer! :D
Äsch.. Nu är ajg positiv igen och har inte ens startat office ;P.. haha..

jaja morgontrött människa blir lätt arg ;)

Nu ska jag ta min medicin och sen se på office.. Låter lite smartare ^^

Sömnproblem

Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyhelvete!
Mitt alarm ringde nyss.
Jag hatar det här.
Har inte kunnat sova mer än fyra timmar. Kunde itne somna. Sen rullade jag runt och runt och runt.. Svettades, var kall, låg obekvämt o.s,vo.s.v...

FYYYYYYYYYYYYYY!!! Nu ska jag se på the office för att hålla mig vaken och bli ltie gladare.blä'bläblä!

God "natt" inlägg

Aaaaah Poo! ska försöka sova nu snart.. MÅSTE säga att om ni har tid så titta på I love you Philip Morris. Denv ar bra! PLUS att det är en true story å det är sjukt jävla hilarious!


Ska kolla på ETT enda avsnitt av Office sen sova ;) hihih.. Wish me luck. Måste seriöst.

Fem dagar kvar!

Nästa tisdag åker jag till USA. Kommer bli så jävla awesome.

Räknade precis ut att om vi är där 16 dagar (14 dagar + två resedagar) och jag har totalt 590$ att göra åt aå får jag slösa ungefär 37$ varje dag. Det låter jävligt lite...Men det är ändå ungefär 285kr varje dag.. Damn. Aldrig slösat så mycket på en dag på "onödiga" saker..


Har uppdaterat min lista på saker/affärer jag vill göra/besöka... Miiiihi!

Platser/saker:
Times square
Central Park (+ Conservatory Garden)

Broadway
Waxmuseumet
Chinatown (+ buddisttemplet & köpa en spådom för 1$ ;))
Rockafellar Center
Fifth & Sixth avenue (alla affärer där.. xD)
American Museum of Natural History ( + Rose Center for Earth and Space)
Flower disctrict (Måååste visa mamma! :D)
Grand Central Terminal
Loppmarknad någon söndag på 77e gatan
New York Botanical Garden (måste också visa mamma! :D)
Bronx Zoo

Affärer:
Starbucks
Applestore/Machouse
Dunkin Donuts
KFC
Fruit&Sallad bar
Forever 21
Victoria's Secret
American eagle
Juicy Couture
Build-A-Bear workshop
Toys R Us
Zumiez
Bloomingdale's gallerian
Saks gallerian
Iki Iki Gift Shop
takashimaya
Henri Bendel
H&M
Daffys (eventuellt)
Century 21
Old Navy
Anna Sui
I love you Philip Morris

Tror Kirsty har snackat om denna filmen quite a while.. Så jag ska nog se till att se den idag :).. Kollade trailern nyss, tillochmed den fick mig att skratta!

Jim Carrey är fan..bäst ;DImorgon ska jag & Tim till "Ribban" vilket är typ.. stranden i malmö.. Havet förmodar jag ??.. Coolt. Hoppas det inte luktar tång bara.. eller Tong? Hur stavas det? haha jaja..
Så idag ska vi handla godsaker att ha med oss imorgon sen blir det förmodligen LoTR maraton :D

Tyvärr blir det väldigt mycket film/serie tittande här eftersom det inte finns annat att göra (lols.. malmö staden är myyyyycket större än jönköping.. men ändå!).. Finns liksom bara Timmieh.Guitar Hero

Igårkvälll spelade vi Guitarhero och sen kollade vi på The Office & Tim&Jerry :) Awesome kväll

Just det.. Min kjol funderar jag på att göra om till klänning... Som kjol är den både lite för stor och inte särskilt snygg iochmed det där längst upp.. Men det kanske fungerar som klänning? Vad tycks?Fitta...

Blir så frustreeeeeerad!!!!!!!!!!!
IDAG sa Tims mamma till mig att jag vänder dygnet åt fel håll. OMG. Tack. Lite sent. Kommer ta ytterligare tre veckor för mig.. störandeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Så. Kul. Ska från och emd nu SOVA kl 21 och VAKNA kl. 03.. Kommer bli svin svårt eftersom jag SOV kl 03 och VAKNADE kl 15 innan...OOOOOOOOOOOOOOOOOOH!!!!!!!

Någon som har tips på hur man vänder på dygnet lite enklare??.. Jag har svinsvårt för det..Sorries!

Har inte hunnit blogga idag än.. Vaknade vid tre och sen tittade vi på tv lite.. Därefter gick vi till stan och sen när vi kom hem så läste jag en bok om New Yorks top 10 i allt möjligt.. typ top 10 gay ställen, top 10 affärer, top 10 sevärdheter osv.. så fick mycket inspiration..

Nu ska jag googla vissa affärer och ställen för att få lite mer info och bestämam mig om jag vill gå dit eller inte..
Har redan fyllt på min lista på ställen/affärer jag vill besöka.. men finns massor mer som jag inte bestämt mig om ännu!

När vi var på stan så gick vi till Game men dom hade itne vad vi sökte så istället gick vi till SHOCK och hittade en söt accesoar till mig :)


Just det.. Jonathan som jag träffade igår, Tims kompis.. Han var sjukt grym på att rita.. Han har egna projekt till spel osv. men känenr ingen som kan programmera tyvärr.. men det kommer väl :)


Här har ni en bild han ritade igår på fem, tio minuter..


 
Igår fotade Tim mig precis när vi skulle sova..


Rolig nyhet

http://twobluecrabs.com/464


Seriöst. Ni måste läsa. haha det var det roligaste jag läst på mycket länge.

På tal om roliga nyheter så har jag även dålig nyhet. Vi har fått det bekräftat att det är Minou som blev påkörd. Fan.


Morgonbild
Tom&Jerry

Istället för Ben & Jerry. Så mycket bättre ;) hahaha nej men seriöst.. Just nu sitter jag & tim (elelr nej.. han röker..) och tittar på Tom & Jerry.. han hade tankat alla avsnitt. AWESOME :D

Sju dagar kvar

åååh.. Peppar asmycket till New York!

Det blev inget "morgon" inlägg idag för jag helt enkelt glömde...
Spelade Wii med Tim & gick till stan.. Idag vaknade jag faktiskt kl 14.. trots att jag somna 03.30, en halvtimme längre än vanligt ;)


Jag tog dock en charmigt morgonfoto på mig men kan inte lägga upp det nu för Tim sover i sängen där kamerasladden ligger ;) hahaha

Idag är det äntligen äkta värme ute igen.. Åh så skönt!


Jag saknar min familj svin mycket.. Och jag ska vara borta över 20 dar till.. Herregud
Men antar att saknaden försvinner lite när man är i USA & allt är nytt


myspys

När jag & Tim kom hem från burger king s¨satte vi på Southpark avsnitten med Mohammed.. de var riktigt roliga! Hade itne sett dem innan :)Sen kolalde vi.. eller nej.. haha Tim visade mig en scen ur världens mest...dåliga roliga film ever.. Mega Piraya eller något hette den.. HAHAHA seriöst.. en scen där en snubbe ska sparka bort stora pirayor.. höll på att dö av garv.. jaja..
sen kollade vi på Maneater .. den var helt ok som tidsfördriv men inget jag rekommenderar om man vill se en bra film..

Euhmm.. JA vi mös lite med och det ska vi väl fortsätta göra nu, fast med the office ;)Snacks

Jag & Tim drar iväg och handlar mumma grejer.. jag ska ha en marängschwiss på mac donalds och en cheese på burger king haha..

Sen blir det väl popcorn och the office fortsättning.. :D

Från topp till tå på Camillahaha.. Halternecklinnet åkte upp så jag knöt det runt halsen istället lite sött.
och nedtill har jag Hello Kitty strumpor jag fått av Tim&Annika, sen jeansshorts som jag klippt av från mina egna jeans

Duuschade precis med tim, Såhär ser jag ut just nu ;D


Funderar btw på att ha en ny kategori med "från topp till tå" istället för "dagens outfit" känns.. gammalt PLUS att jag alltid stavar fel och skriver putfit.. det är inte lika bra xd

tudeluuuu motherfucker!

Ikväll ska vi väl som vanligt glo på the office. haha fan vad det är awesome. Äälskar den serien. haha.. Skönt att äntligen ha tid att titta på sånt :).. ska be tim ladda ner serier till mig på hans laptop..
jag ska få låna  den när jag ligger inne p.g.a hjärtoperationen.. Så då kan jag kolla serier med..

men INTE något som är kul.. Får bli typ sex and the city eller något.. för jag vill inte skratta.. Kommer bara göra jävligt ont. Fan.. Dom ska öppna min bröstkorg hela jävla vägen. med en slipsåg (heter väl så?). Förfan vad äckligt. Usch.

En sak dock. Man kan aldrig sluta tänka "what if I die." ÄVEN om det för kirurgerna är en "normal operation" så är det ändå hjärtat. Jag har iallafall haft ett  superbra liv hitills. Kommer ju säkert gå bra.. men tanken finns aaaaaaaaaaaaaaaalltid där!.. blä.Har precis spelat Draw My Thing på omgpop-.. Skönt tidsfördriv :)Dumma bild.

Såg att bloggen ser lite störd ut vid inlägget om pappas födelsedag.. tror det är tårtbilden som är fett mycket större än vad den borde vara.. men men man kan iallafall läsa allt så det är nice. :Dååh.. Snart åker vi till USA!!!

Eftersom jag fyller år första dagen vi är där så får jag bestämma vad vi ska göra. GE MIG FÖRSLAG:D

The Story Bout Me & Timmieh

Lovade ju att jag skulle berätta den otroliga historian om hur jag och Tim blev tillsammans.. haha.. Det är OC drama gånger tusen och lite gulligull som skönheten & odjuret vissa gånger.. jaja.. Tänkte bara först visa vad jag gjorde i stan nyss..Köpte min underbara parfym & fick en provgrej på köpet
Väclade in 4525kr till USD, fick totalt 590 USD

Jag älskar att amerikanerna har tänkt. De har alla sedlar i samma storlek. Idioterna här har gjort t.ex. femtilappen mycket högre än alla andra. Störande. Ilandsproblem!Ooookej.
Först och främst så började det med att jag spelade Tibia väldigt mycket när jag var mindre.. Tror jag började spela det när jag var nio.. För er som inte vet så är det ett gratis online rpg spel . Rpg=roleplayinggame.

Jag spelade det även när jag var 16.. Sen hade jag inte längre tid p.g.a gymnasiet..
När jag och Tim "träffades" på spelet så var jag 13 första gången ..
Vi blev såklart bara spelvänner och fjantade runt på spelet..

Eller.. Jag fjantade.. Han var ju mer en gamer ;)
jaja.. Sen så gav jag min MSN till honom för en anledning.. Han var sjukt rolig.

Han var lite nerkärad i en tjej, kallar henne Amanda nu.. Säger inte riktiga namnet.. men iaf.. Han var kär i henne och de träffades men då hade hon pojkvän, tim blev förkrossad och ville mer eller mindre inte leva (jag tror fortf. det är en överreaktion.. men alla vet hur ledsen man kan bli).. Så jag hjälpte honom ut ur den situationen och vi blev mycket bra vänner..

Efter det, (och även innan kan blev kär btw) var han var så sjukt jävla äckligt mycket lik en uschig tonårspojke på den tiden (no shit? han var ju 15 xD)..
Han playade tjejer på nätet heeela tiden, men eftersom jag var en av hans vänner så fick jag alltid veta de roliga historierna.. Och de flesta gånger var det faktiskt riktigt kul.. Trots att jag alltid sa till han att man inte kan hålla på så..

Han var inte direkt pojkvänsmaterial.. Han knarkade (iofs sällan! MEN ÄNDÅ!), gick inte till skolan, rökte, playade folk, piercade sig (som om det vore något? haha men man tyckte det när man var liten!) osvosv..

Jag spelade & chattade ett år ihop med honom och en av mina dåvarande (och fortfarande) bästa vänner, Josefin, började också chatta med honom efter ett tag..
Hon visste att jag spelade tibia mycket och jag hade pratat om det en del.. Så hon ville med testa och då gjorde hon det. Även hon blev vän med Tim.

Hmm.. vad hände sen.. ööh.. Jo det var väl någon gång där när jag & Jossan var 14 som vi första gången träffade Tim..
Det var helt enkelt såhär.. Josefin var superduperkär i Tim och jag var väldigt bra vän med Tim..
Tim var inte alls kär i Josefin men eftersom jag visste hur kär Jossan var så mer eller mindre tvingade jag honom att ge det en chans. Så det gjorde han..
Han skulle på ett lan här uppe i jönköping (Omg. den här delen vet inte mina föräldrar om.. eller kanske mamma.. men.. haha.. ja! vi var unga och dumma!) och när han kom hit så bestämde jag & jossan oss för att vi åker och träffar honom..

Fyfan alltså. haha..
Jag hade ju beskrivit mig för honom och vi hade säkert camat flera gånger.. Men när man säger att man är 149,5 cm (kanske bara 145 på den tiden?? XD) så låter det ändå inte SÅ litet..Tyckte iallafall inte Tim..
Men eftersom han var närmare 195 cm så blev det en jävla längdskillnad...

Vi kom in på laserdoomlanet och letade efter Tim.. då ser jag en gammal klasskompis, Henrik, och ställer mig och babblar med honom.. Rätt som det är så känner jag att någon drar lite i min tröja och jossan kvider "där milla där" hahaha ååh så jävla kul! <3
Så jag tittar upp, och vips så ploppar tims huvud ut ur en vit tröja (som jag sen fick!:D) och det första jag ser är piercingen i ögonbrynet..

jag ... minns inte vad jag sa.. men tim skrattade ialalfall.. haha jag tror jag bara sa "öh hej" eller något..iallafall dom skulle precis gå och äta.. Så vi följde dom till ekhagens pizzeria och sen ville jag hem eftersom jag inte var hungrig.. Så vi åkte hem.. Efter typ..40 minuter. HAH!waaste kan ni ju tänka då?

Men vi åkte tillbaks.. Tror det var antignen dagen efter eller på kvällen.. Så stannade vi där hela natten..
Jag fick sitta i tims knä och spela på hans dator eftersom hans account var nere p.g.a. taskigt spelande..
Och btw. För mig är det normalt att sitta i vänners knä, dessutom blev jag kallad knähund när jag var liten så inget fel med det.. Men Tim fick för sig något helt annat än vad jag fick....

Så...Sen när det var dags att sova för mig  (jossan var pigg.. tillskillnad från mig) så hade jag ett ställe att sova på.. Betonggolv. Kuuuuul!
Så istället satte jag mig i tims knä igen och somnade. Han var så jävla stor på den tiden (tränade som en besatt) så jag kunde sova i hans knä utan problem p.g.a att vi var så olika stora..
Sen var det ju såklart någon dryg kille på lanet som tyckte det var ironiskt att jag la mig hos tim eftersom vi hade disskuterat på tibia (där killen som fotade och spelade) att jag aldrig skulle göra så.. haha. fail
Såå.. ialalfall.. Han hånglade lite med Josefin och jag & tim bara.. va.. typ.. haha seeen.. vad hände sen..

Juste.. Josefin och tim höll på fram och tillbaks heela jävla tiden. Jossan var inte direkt snäll mot tim men tim var ju inte heller snäll mot henne när han inte var ärlig med sina känslor..

iallafall.. dom försökte och försökte.. Medans jag blev attraherad av en snubbe som heter Jesper..
Hur träffade jag Jesper då??.. haha.. Jo.. Tims halvbror, Stefan, var bästa vän med Jesper. Så. Hahap.g.a tim hittade jag en kille jag gillade.. Surt för tim när han gillade mig ;)

Han bodde i Lund och jag bestämde mig för att träffa honom..
Pratade med mamma och pappa om allting och sa att jag gärna vill träffa honom.
Dom sa nej.
En dag kom pappa till mitt praostället och skulle käka lunch.. Då så sa han "kom vi äter", det gjorde vi också..men det är inte det som är grejen..
Han hade med sig en lapp från något med Coop.. Coop hotell eller något.. Det fanns ett i lund.
man kunde resa fyra stycken för billigt pris.
jag blev överlycklig.

Pappa hade llångt innan sagt att jag måste ta med mig någon kompis om jag ska träffa honom. Jag tog såklart med mig Jossan.. för då tänkte jag att hon & tim kunde träffas igen, eftersom Jesper & tim iprincip kände varandra..

Jag, mamma, pappa & Jossan åkte iallafall till Lund..
Jag blev såååå besviken. Jesper var inte ens lite som han verkade via msn.. så.. ghaha..det sög ju!
Jossan dissade tim hela dagen i lund så då var jag med honom istället.. Sen.. åkte vi hem efter en helg och då ville jag inte längre träffa Jesper..


Tim berättade för mig att han blev kär i mig på lanet.. Då blev jag helt jävla ställd. Jag ville ju inte ha den jävla killen till pojkvän?! Jag vet ju vad han gör och hur han beter sig...

Så jag ratade honom direkt. Han är ju dessutom min vän, vafan?..
Så...Jag & tim snackade aldrig mer om det.. Och efter ca ett halvår hade vi fortfarande vart superbra vänner och jag hade fått honom att förstå lite mer hur man borde bete sig..Han var fortfarande lika drygt rolig och jag fick bara fram hans lite mer snälla sida.. Sen föll jag.
Jag föll som en gråsten.

Men jag erkännde det inte. Inte till mig, inte till han, inte till någon.. haha.. jag vägrade. Jag klarade mig bäst själv, och jag menar varför skulle jag inte klara mig bättre själv? Jag var ju b äst!
Ja, för sånt självförtroende hade jag :) eller har.. men still! haha

Så..... en gång, på wildteens ( skolgrej.. haha! aweesome iaf), så kom jag på mig själv att jag babblade sööööönder om den killen.. jag kunde inte hålla käften seriöst.. hahah så då tänkte jag "fan måste säga detta till någon"..
Det gjorde jag inte. Jag väntade ytterligare på att säga till någon om hur jag kände..

jag ville inte känna så p.g.a jossan. sen ville jag inte känna så för jag inte ville vara kär...
Tillslut berättade jag det för mina bästa vänner emma & Henke..
emma sa "jag visste deeet haha SÅ GULLIGULL!" och henke sa .. minns inte.. men han sa iallafall att "du måste verkligen säga detta till honom".. så.. Jag åkte hem från juneporten (där jag confessade allt) och satte mig vid datorn (för ringa vågade jag inte!!)

jag loggade in på tibia och där var han, vid "vårat hus", haha jaa.. man kan köpa hus på spelet..
Iaf...
Så sa jag såklart inte att jag var kär i honom.. näää nää!
Jag sa
"Tim är du fortfarande kär i mig??"
"Jag vill inte prata om det" svarade han..
Jaha.. då var det slut.. haha end of conversaaation..
Så jag skrev hetsigt till henke på msn "HAN VILL INTE SÄGA OMGOMGOMGOMG vad ska jag göra?!"
Så svarade henke "säg att du inte kan ta det svaret, du måste veta"..
"okej"

Då frågade jag han igen..
"Tim.. Jag vill veta.. Jag måste veta du får inte säga sådär.. Du kan säga allt till mig"
"Ja"
"Vaddå ja?"
"ja, jag gillar dig"
hahahah DÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ omg. kan inte beskriva känslan.
jag skrev "OMGOMGOMGOMGOMG HENKE HAN SA JAA! HAN SA JAA!!"
Sen skrev jag  till tim (mycket diskret)
"okej. Jag gillar dig också"
HAHAHAHA Så jävla omg. <3

På höstlovet 06 kom han till mig första gången (officiellt.. hah! alla vet ju inte om lanet)
Och.. öö...ja.. Jag minns att jag inte firade halloween det året.. För jag var med Tim.
Kl 06.00 på morgonen den första november frågade han mig om vi var tillsammans.
Dum som jag är så sa jag "vet inte, vad tycker du?"
DIREKT efter blev jag "fan. nu kommer han playa mig. Jag skulle sagt att vi var tillsammans!"
Men han sa "ja, jag tycker det"
Då svarade jag att jag också tyckte det.. haha.. allting var så pirrigt den veckan..


Sen utvecklades vårat förhållande mer och mer.. Nu har vi vart tillsammans i tre år och 8 månader och 18 dagar.


Detta är från första gången vi träffades.

Såååå.. Det blev ett långt inlägg. Men handlar om en sak som fyller hela mitt hjärta. Så.. det borde vara oändligt lång text egentligen .. :)

HmmZ. . .

Verkar inte som Triangeln hade värst många parfymerior.. Men ska iallafall besöka H&M här och se om dom har vad jag vill ha.. Sen måste jag in en sväng på Lagerhaus.. MEN FÅR GÄRNA NTE spendera pengar där.. Haha ååå dom har så mycket awesome saker.. vill handla hela affären..

Sen får jag väl tralla runt där och kolla i det jag vill


Grattis Pappa!

Idag fyller min pappa år!
45 hela år om jag räknat rätt.. Shit.. 45?? haha känns alltid som puckot är 25..
Blääääääääääää haha jag vill inte flytta hemifrån.. Kommer sakna sönder mig efter honom och mamma..
Önskar iallafall en superduperbra dag till Pappi


Triangeln

jag vaknade vid två idag.. Blir sämre! Måste vara vaken längre för att svoa mer och ställa om mig.. haha.. jaja..

Snart kommer tims polare .. Dom ska träna ett tag så jag drar till shoppinggallerian triangeln istället..Visar er foton sen.. Jaja..
Ska även växla pengar idag.. Men går först till triangeln för att se om jag hittar parfym eller nagelstärkningsmedel.. för då kan jag ju inte växla allt jag har ;)

Måste även köpa kontantkort till mobilen..
FAN vad det är skönt att ha pengar över!:O Har inte haft det såhär på tre år..damn!

Hahahaha!

Ohmy..Jag äääälskar The Office!

Är precis på sesong fyra nu.. awesome som fan! haha.. Jag rekomenderar verkligen att ni börjar titta på det.. USA versionen, inte GB

Magen kurrar!

Jag är hungrig.. Annika gör mat just nu.. Mumsigt!
Jenny
om Söta lilla Mc! / Läskigt.:

Jag LOVAR LOVAR LOVAR dig att ditt liv kommer att värderas högt så långt det bara går. Sjukvården är idag mycket rädda för att inte göra det, det har jag många exempel på! Du kan lugnt och tryggt luta dig tillbaka och va inte rädd för att säga hur du vill ha det! Snälla lova mig det! Det är ditt liv! Kram


Svar: Åh..Vilken tur! Har faktiskt alltid fått för mig att dom inte var så himmla rädda för det.. :) Tack!
Jag lovar att jag ska tala om hur jag vill ha det! :) Förr var jag alltid sån men har blivit lite mer diskret med det, fast som sagt.. Det är mitt liv, dom jobbar för att fixa mig så då får jag säga hur jag vill bli fixad :) Kramar


R.I.P kisseminou... <3

Det är så att "vår" (Hasses..) kisse har sprungit bort, som jag skrev.. Men gerjen är den att hon inte är tillbaks än.. Och hon är inte en utekatt..
En av våra grannar berättade att det var en överkörd katt precis vid parken där vi bor.. Så det är inte stor chans att det är någon annan katt än våran.. Hon är ju inte van...

Jag har alltid vart lite försiktigt och halvt rädd för katter, för man vet fan aldrig när dom "inte vill gossa mer" och river sönder en..Men minou var inte sån.. Aldrig!
Hon var den gosigaste och finaste kissen jag någonsin sett.. Sen var hon lekfull med.. Men mest supergosig och mjuk.. Åh.. :( Jävla skit. 

 


 

 

 


 

 

 


 

God "morgon"

Går inte ladda upp videos på utube för mig just nu.. tror det är något med Tims skyddssystem på datorn.. crap.. har en jätte awesome film som jag vill visa.. haha..


jaja.. Ni får iallafall bilder!

Det var nice soldnedgång

Vi busade !

 

 

Tim fotade lite

 

Urrrrk! Det var fett många och fett stora spindlar där vi väntade på taxin..
När taxin kom åkte vi till Burger King. Yummie!

 


 

(L)
Fick en hel kasse kläder :) Älskar att ärva!


Gjorde en lång (och fin! :O) flätaHihi, jag och tim har en samling av Ice Age kinderäggsleksaker :) Its cute!


Oops!

Åkte 16.16 och kom hem nu.. hann aldrigskriva efter duschen för då fick jag kolla igenom massa kläder som jag fått.. haha.. jaja.. Eftersom Tim vill se på The Office nu igen så kommer jag inte skriva så mycket heller..

Hade iallafall mysigt hos hans kusin..Det var mat och musik sen efterrätt!

Glömde såklart kameran.. Blev så stressigt här ifrån.. haha.. typiskt! men vi var iallafall i Staffanstorp.. :)


Nu ska vi se på office och njuta av cocacola i glasflaska


Födelsedagsfirande

Hejsan.. jag vaknade nu.. hahaha! Men det fungerar ju iallafall med att försöka ändra dygnsrytmen till USA.. Ifgår gick jag och la mig vid typ 3..Ska hoppa in i duschen alldeles strax så ni får inte bilderna & videosarna från igår just nu.. Det är ju ändå sånt som är mest intressant ;)

Idag.om typ en timme, ska vi iväg till Tims kusin och fira henne.. Kuul och MUMSIGT MED TÅRTA!


Random bild från tims dator.. KUL dock att vi disskuterade pingviner i typ en timme igår haha :) Cute är domI malmö!

Kom hem för ungefär en och en halv timme sen.. men vikäkade och kollade sen på Spartacus... OM jag får för tim så skriver jag mer i natt annars så får ni bilder o.s.v. från resan imorgon.. Tim löjlade sig igen och körde photowar med mig haha.. söt han är...


Jag saknar min familj alla redan.. Blä!

Nu kommer tim, vi ska se på The Office (usa versionen), så jääävla awesome! Får se om jag somnar direkt eller får tillåtelse att skria ett till inlägg ;) Baay

Swebus

Såg precis att våran buss går  18.23 här ifrån så komme rinte kunna skriva mer förrens ikväll när vi är hemma...

ha en superdag

Skoskav

Är hemma nu, med skoskav.. Aj!!! Ska iallafall INTE gå i kinaskorna i USA med andra ord :)...

Ska fixa lite i mitt rum och ute i köket + att jag ska kontrollera packlistan..

Såhär såg det iallafall ut i "studion" haha :) Kul var det iallafall.. Och mysigt att träffa MC..


Söta lilla Mc! / Läskigt.

hahah åååh min vän Viktoria är så jävla söt.. Hon vet att jag är sjukt glömsk, så då hade hon SMSat mig "glöm ej radio kl 16" sen hade hon skrivit ett meddelande på FB:

"sååå, det är bra om du är här senast 16.00. det går en etta från esplanaden 15.22 som är här kvart i fyra.
PUSS! :*"
hon hade tillochmed kollat buss åt mig sötungen hihihih!Btw tänkte på en sak i morse när jag inte riktigt kunde somna om efter att Tim gick upp..
Då började jag tänka på det där med att värdera liv. Hur fan gör man det?
Såg på ett program en gång om folk som hade dött i flygolyckor, deras närmaste fick "betalt" utefter att svara på några frågor.. Helt sjukt. Sista frågorna var "Hur mycket är din man värd?" "bevisa att han är värd det" .. INSANE.

Så tänkte jag på min operation.. jag kommer få göra flera stycken p.g.a. att jag valde den biologiska klaffen.. Tänk när jag är gammal och folk på sjukhuset inte värderar mitt liv så mycket för "hennes tid är ändå snart inne" JAG MENAR FUCK NO. jag vill inte det. Aldrig..
Tänker att man har mer att leva för när man är gammal, eftersom då har man så mycket minnen och så mycket som man gjort, man har barnbarn förmodligen o.s.v... Men sen tänkte jag samtidigt...
Om jag var i en dilemma situation.. Rädda en sjuåring eller en åttisjuåring.. Då hade jag valt sjuåringen... bara för "hon har mycket mer i livet att göra" VILKET ÄR LAME. varför tänker man så!? blir galen.. Tänk om folk på sjukhuset tänker så med???

Kanske därför jag har fått två kirurger som ska operera mig?? En från barnavdelningen och en från vuxen..

Äsch. blä!

Upp och hoppa, lilla loppa!

Nu är jag vaken.. Hah,grattis till mig!

Läser just nu igenom debattfrågorna till radion som jag ska medverka i om två timmar.. aff.. haha!
Tur dock att det är tillåtet att svära, annars hade det inte blivit någon debatt.. Då hade jag bara suttit där "oj förlåt! nemen ojsan hoppsan lalala"..

Dock måååååste jag även se till att jag fått med mig allting till Malmö som jag ska ha i USA.. Ska jag göra alldeles strax
Ska slänga i mig lite käk till frulle nu och sen klä på mig och fixa allt.. ahah väldigt dumt dock, har luggit i sängen igårkväll med Tim och skrattat sönder så jag har jätte rosslig hals (Y) svinbra till radio.. ahhah,, Skriver sen!


Morgonmänniska

I vanliga fall är jag inte alls uppe såhär sent men jag försöker vända på dygnet (och har försökt superlänge -.-) eftersom vi ska till New York som har sex timmar i tidsskillnad..

Har precis tittat klart på de inspelade lost avsnitten vi hade.. Mamma tyckte iaf det var bra och jag fattade mest ingenting men tyckte ändå det var bra ;)

Åh.. jag vill åka till Japan.. Är så avundsjuk på min vän David som ska dit.. Hoppas iallafall att han tar en massa bilder och kanske köper något kul som han kan visa..

Pallade inte ta en svinbra bild så får bli den här ! haha.. Där satt jag för några timmar sen och gottade mig med Never stop, Fruktsoda & Salt/Vinäger-chips.. Mummmmmmmms!Hahaa kolla hur vita mina ben är, ser jävligt onaturligt ut om man tittar på dom hahah kul!

Imorgon ska jag försöka åka iväg till A6 och leta efter nagelstärkningsmedel.. Hittade inte det i stan konstigt nog.. eller jo, sånt där svindyrt för 85 kronor. Aldrig i helvete att jag köper det ;)


Skulle ju visa er min lista till New York!! Ni får gärna komma med förslag

                                                                 Shoppinglista:
 • Armani Summer Mania till Tim
 • Nagelstärkningsmedel (om jag ej hittar det imorgon)
 • Parfym till mig. Alyssa Ashley Vanilla
 • Hans: Badrock (om jag ej hittar något annat), ryggsäck, liten plånbok
 • Klas: Dungeon & Dragons bordsspel & M&M's
 • Mamma: Paraply (litet), plånbok eller tunn strandväska utan vassa handtag
 • Victoria Secret underkläder
 • Skolväska (?)
 • Sommarskor- sköna & lätta
 • Jeans
 • Mjukisbyxor
 • Shorts                                                                   Affärer & Platser jag vill besöka:
  1. Times Square
  2. Central Park
  3. Broadway
  4. Waxmuseumet
  5. Chinatown
  6. Starbucks
  7. Dunkin Donuts
  8. KFC
  9. Frukt&Salladsbar
  10. Apple Store
  11. Forever 21
  12. Victoria Secret
  13. American Eagle
  14. Juicy Couture
  15. Build-A-Bear workshopen

  Självklart kommer vi besöka mycket mycket mer än vad jag har på min önskelista.. Kommer bli så grymt coolt!
  Nu ska jag försöka nana lite.. KOM MED FÖRSLAG! :D


New York

Mysig kväll det blev.. Kollat igenom massa på internet efter roliga affärer i New York och platser jag vill besöka..

GE GÄRNA FÖRSLAG!:D

Sitter just nu med mamma i soffan och myser och tittar på Lost näst sista avsnittet.. Har ingen aning om något vad det handlar om hahaha men ändå, mamma gillar det ju!

Ska visa er listan sen som jag har skrivit upp på saker jag sk handla eller platser jag ska besöka.. ÅÅÅH vad det kommer bli kul och underbart! Speciellt när tim är med.. Oh my.. Så.. jäkla ofattbart underbart!


Imorgon 16.10 är jag med i Radio live (tror jag kanalen hette? 98,5 tror jag sändnings siffran är..) ska bli spännande.. NU börjar det efter reklamen! Måste gå byyye sålänge!Camilla II

Ååh... Satt och funderade över våran båt.. Den är så jävla fin! Perfekt grön färg och extremt stor..Älskar den jävla båten men fortfarande inte "färdigrenoverad", vi har inte råd...

10 meter lång minst.. åh.. Fan xD vill åka nu!


Fawk! måste gå, det är mat nu!!

Frikadeller i tomatsås med pasta

ska pappa försöka laga idag! haha.. hoppas det blir as mumsigt! Hållar på att hjälpa pappa av och an så skriver inte direkt intressant just nu... Nu är jag illamående.. vet inte varför ens.. fan.. men iallafall nu ska jag laga mat, käka oooch sen packa! Måste även beställa Swebusbiljetter, får väl göra det först!Random bild från datorn bjuder jag på också!

Winner!

Jag ägde alla i familjen på Gin Rummy. Yeeeiy!

Nu ska vi gå och handla maaaat så vi kan ixa lite käk... Sen ska jag packa återigen ;) Fortfarande inte klar!

Imorgon ska jag vara med i radiosändning, nice!


Fy för att packa!

Seriöst.. haha.. Ska ha med mig så liiite som möjligt, för att kunna handla så myyycket som möjligt i USA...
Har packat med totalt sex ombyten, och jag ska vara borta tills 11 augusti, från och med imon.. haha.. damn!

Gin rummy nu!

Swebus

Håller precis på att kolla buss till mig och Tim imorgon.. Jag vaknade just av att MC ringde mig och frågade ifall jag ville vara med på radio imorgon.. Det skulle handla om att dejta på nätet, träffa so pojkvän därifrån.. Väldigt passande eftersom jag tänkte berätta storyn om mig och tim i bloggen.. haha!Af.. skrev detta för två timmar sen.. ahahah! Satte mig och spelade med Tim.. sorries! Jag vann. Nu ska jag borsta tänderna

How cute!

Min älskade bästa söta mega ultra gulliga vovve Meg hoppade precis upp till mig här vid datorn.. SÅ SÖTT!

Nu ska jag fixa bilderna från dagen.. Poo, nu hoppade Meg ner.. Men hon la sig iallafall på golvet bredvid <3

Tänkte skriva ett inlägg om historian om mig och Tim.. men det är så långt så måste fan vänta tills imorgon minst! hahah.. ska verkligen sova nu efter bilderna.. :)

Oops, haha hittade en från igår när jag och tim busade.. Jag har skaffat skägg!
en liten bild på timmieh i bilen påväg till stan 
Det enda jag köpte i stan;)jag & meggie alldeles nyss ;)


Helgen

Pallade inte gå .. haha.. en gammal kompis från Tibia (spel sen jag var liten) skrev på MSN.. Nice nice..

Funderar på att bli marinbiolog.. men jag är så jävla rädd för vatten.. hur ska det gå?? Vill blir delfinskötare.. eller... kanske en hacker, vad tycker ni?? Snacka om skilda drömmar... jaja.. det var bara lite funderingar mitt i kvällen..

På fredag åker jag och Tim från Jönköping ner till Malmö, där han bor..
Eftersom det är torsdag imorgon måste jag verkligen packa till USA

Förhoppningsvis blir det shrek på 3Dbio i helgen.. vore mysigt!
Ska bli kul att träffa hans söta mamma med :)

BAAH! har, IGEN, glömt att betala räkningar. fan vad kasst.. haha!! måste göras iallafall..

Just nu ljuder Thåström ut ur mitt headset <3


Nattinlägg

Har packat ner allting i lådor från rummet nu iaf.. sköööönt! Men nu måste jag ju packa ner alla möbler.. det är lite värre hahah!


Käket vi åt idag var så jäääävla gott blev supermätt och nöjd. Spelade lite mer dominion idag med, haha.. jag vann som vanligt ;)


Just nu ligger Tim ensam i min säng och kanske är liiiite tjurig p.g.a. att jag är lat och inte ville gå till affären.. men det löser sig nog!
Jag är svintrött och ledsen över att Kissen är bortsprungen igen.. dumma katt!

Ska nog gå och mysa nu.. :) Ha det underbart!

Staden Jönköping

Jag slutade precis spela Dominion med Tim, jag vann såklart som vanligt ;) ..
För typ en timme sen så kom vi hem från stan.. jag hittade bara godis hihih.. Tim hittade någon classic spelkontroll till Wiiet..
Klockan tre drog vi till stan efter jag hade fixat lite i rummet.. så var bara borta typ två timmar..

Awesome grej är att vi ska grilla ikväll.. Kommer bli så jävla mumsigt! :D Jag är såååååå sjukt trött vill bara somna.. damn.. men måste packa mitt rum mer så.. det är vad jag ska göra nu!

Skriver sen!

Random bild från min dator (L)Halloooj!

Gick precis upp... suck.. hah.. ska fortfarande fixa i mitt rum eftersom jag bara kommit halvvägs.. Tänkte att jag hann sätta mig här och skriva ett snabbt inlägg medan jag tar mediciner och sånt...


Idag är det uuuuuuuuuuunderbart väder och jag har lovat Tim att vi ska till stan lite senare... åh mysigt!


Just nu sitter jag och äter frukost... 10 st never stop och ett glas fruktsoda.. Mohaha.. störd

Kan passa på att visa er bilder från igår.. :D


Packar i min första låda!


Sen kom Tim och busade med kameran haha!HAHAHA! anledningen till att jag håller över rumpan är för Tim jävla dumbomen försökte fota under där heeela tiden, så tillslut höll jag.. men då fotade han såhär istället.. ;( taskmört!Nooooo !!! No photoooos.. Står och håller i mina games med haha..


Sen fick han igen!Sen busade han och ritade på mig haha


Måste tyvärr skynda!

Jaaa.. Lovade Tim att skynda mig haha!

jaja.. Idag vaknade jag, INNAN TIM!!!!, av ljudet från The Office ute i tvrummet.. Fan vad awesome.. älskar den serien! hahaha..

jaja.. strax därefter kom Tim upp.. myysigt!
Vi spelade lite kort och dominion till typ kl två.. vaknade väl halv tolv som vanligt ;)

Sen drog vi till nordea.. Skulle lämna in pengarna, vilket jag gjorde.. skönt! Påväg till nordea började det små åska lite och dúggade..
Såå... när vi ska gå ut från banken.. vafan händer? Seriöst det regnade så mycket så det var helt otroligt.. tror aldrig jag sett så mycket regn...
Vad hade jag på mig då?.... Flipflops, kort svart klänning och, som tur var, min brors jacka (vilket han blev jävligt sur över sen ;)) Fyfan.. blev så blöt så det såg ut som jag badat.. haha.. och jag kan knappt gå i flipflops så då var det ju naturligt att absolut inte springa.. men tillslut åskade det så mycket och regnade så jävligt så tim tog min hand och sprang i regnet med mig efter jag tog av flipflopsen..

My hero<3

Vi kom iaf hem och spelade lite settlers, för en gångs skull var jag nära på att vinna det spelet! men tillslut vann Hasse..
Spelade in regnet, tyvärr försent.. regnade inte ens en tredje del  OH MY FYUCKING GOD. Pappa kom och knacka på fönstret bredvid och stod utanför, blev SÅ JÄVLA RÄDD . såg bara ett ansikte.. HAHHAHA JAG DÖÖÖR Fan vad läskigt.. nu mår jag illa bara för det;(

jaja... det regnade iaf bara en tredje del av från början, när jag väl spelade in.. den får ni se imorgon.. och ja.. mer om min dag..


Jag började packa flyttlådor tills jag flyttar hemifrån.. Sorgligt men kul.. Och Tim hjälpte mig så mycket kan kunde.. sen var han där och busade hela tiden med och hade fotowar. hiihihihi.. så .. supermysigt

Nu ska jag gå och mysa! bilder och video får ni imorgon..! :D

Ojdå!

Har haft saker att göra heeela dagen så har inte kunnat blogga ..

Ska berätta mer om vad jag gjort såfort jag har duschat. Tim kanske blir lite tjurig om jag inte sover men hoppas att det blir bra iaf..

Har vart en uuuuunderbar dag!

ändringar i bloggen.

ska försöka flytta alla "vardag"-kategori inlägg till allmänt, pallar inte göra tvärt om eftersom det är så många på allmänt.. så får allmänt vara min vardag haha! OM det blir konstigt och massa gamla inlägg visas först så är det därför!

åååh.. mitt hår är fan det bästa<3

Så långt var mitt hår typ 1 maj.. :)


Klippa mig?

Har 68 cm hår.. Det är mer än en tredjedel av min längd.. haha!  Men tänker såklart inte klippa det mycket..
Toppa det typ..

Andra funderingar....
Måste försöka hitta en annan utbildning jag vill gå. ha. Såg på VHS , tack vare Ahlen, att det var iår 21.07 intagningspoäng till den linjen jag ville gå.  Damn. ha.. 3 mer i snitt än vad jag hade. jävlar!
hahah.. jaja.. Kanske ska bli datorhacker, vad tycker ni om det??

Civilingenjör datorsäkerhet maybe?.. Kommentera gärna!

inte lyft röven.

Nopes. Sitter kvar. Tusan. Haha .. Kunde inte slita mig från en blogg.. Så jävla kul haha.. omg vad rolig humor..

http://twilightsuger.blogg.se/

Så mycket att göra!

har asmycket att göra nu. Ska packa både till USA/Malmö men även hela mitt rum eftersom dom ska "förstöra" hela källaren...

Min bror bor i källaren och eftersom dom ska dra upp hela golvet där eftersom det är läckage.. så då får han flytta in i ett av mina rum här uppe.. Så måste packa ner ett helt rum.. Tills senast fredag.. för då ska vi till malmö.. ochi nte nog med det, måste ju såklart till apoteket och banken med.. sen växla alla pengar på forex och betala räkningar... städa köket och mina rum!.... SEN MÅSTE Jag också, som jag nästan glömde, ha ett papper från försäkringskassan innan jag åker.. OCH söka upp en läkare..abo. mer än vad ja trodde haha! tror jag går härifrån nu och börjar städa eller packa!

Jag blir putt.... fanfanfan

blir smått tjurig/jävligt avundsjuk på alla facebook vänner som bara "åh jag kom in på det där och det där" FFFFFUUUUU!!!!! Jag vill med läsa vidare. NU. INTE OM ETT ÅR.


Sjukt . FAN JAG ÄR ARTON vem fan ska behöva fixa HJÄRTAT när man är ARTON?! fattar inte! blä! aaaah! Nu är jag tjuris... MEeeeen vet ni vad jag ska göra istället ?? TÄNKA PÅ USA RESAN WIIIIIE!

Always look on the bright side of life.. dodo do do do do dooo *singing*

10kronorsrör

Puuuuuuhhhu! Precis ätit, nudlar från chinamaten igår.. Har ätit tre (eller fyra??? ! FYRA!!!) gånger från den kinamaten.. är alltid så jävla mycket man får, och när man tänker på det, om man inte köper det dyraste så är det fan 70kr, precis som en pizza. värt! Men mitt var lite dyrare för jag tog nudlar istället för ris.. haha.. jaja..

Idag gick jag till banken men glömde gå till apoteket så jag ska gå imorgon istället... Men iaf.. när vi spelat klart Dominion (som jag vann!) så gick jag till banken med alla mina pengar.. Hade två ärenden...
Lämna in alla mina tior och få min bankkod (har glömt den! haha)
Tiorna fick jag inte lämna in, utan att betala en kostnad.. Jag fick istället med mig pappersrör hem så jag fick fylla och sen lämna in, för då slapp man kostnaden. Idioter, försöker få pengar för allt!!!
Koden fick jag hem på posten om några dagar.. Nice nice!

När jag kom hem så spelade mamma, pappa, jag och hasse Gin Rummy.. Jag förlorade bigtime.. haha.. Pappa vann!


Btw här är bilderna från igår! Kunde bara fota jättelite eftersom kameran hade lågt batteri!
Träffade på Johnny och Jesper! :DJag låg och myste med Tim <3!

Oh just det! Innan poolpartyt så satt vi och förkrökade... Då märkte jag att batteriet var lågt, så tänkte "oh laddar den" sen glömde jag den såklart... lols.

Här har vi iaf en bild jag tog innan jag laddade den. Tim köpte någon "cool öl" som tyvärr var äcklig


Kollade studera!

Oh. My. God. Fan! hahaha Kollade studera.nu precis och såg att jag kommit in på alla mina kurser (såklart, no surpirse) meeen hahah.. Det stod STRUKET på civilngenjör teknisk nanovetenskap. Anledning:Alternativet är struket p g a att du antagits till mer poäng än vad som tillåts, s k takvärdesstrykning. vilket innebär att jag hade redan valt så mycket poäng (på mina små kurser) så de inte ens brydde sig om att titta om jag kommit in på linjen.. Fan xDMen såg iaf att mitt snitt blev 18,7.. NICE!!!
Förra året på teknisk nanovetenskap så var det 18,47.. Så om man tittar pådet så hade jag kommit in.. Röv. Dumma operatiooooon!!!

Till Elena ;D

HEJ SNYGGING jag saknar dig faktiskt ganska mycket.. tänkte ju att jag skulle "hinna åka till GBG innan USA" men det lär jag ju inte göra. cp.
Kommer du hem något btw? eller.. inte hem längre ;( men ja..?
Jaja.. din kommentar:


Elena om About the poolparty!:
Ojjjj det låter både lyxigt och konstigt det med topless herreguuuuud. Hade någon hyrt stället och sen betalade man för inträde? Eller var det någon ni kände :S?

Mitt svar: Det var jävligt lyxigt.. men extremt konstigt hahah!...Neee alltså.. jag fattade det dagen efter när jag kollade på Facebook.. Det var ingen som hyrde placet, visste att dom bodde där.. men visste inte hur fan dom kunde ha råd.. Och sen fatade jag då att det var Holmgrens bilar ägaren som bodde där.. haha FAIL att jag inte fattade det!
Och jag kände ingen där förrutom Ahlens vän och dom jag såklart kom dit med.. Men Leena hade en kompis som kände en av tjejerna som bodde där... Och iofs så gick alla på Peset typ så Leena kände nog igen en del mäniskor..
Och juste, man betalade inte för inträde.. Inte ens för korvarna.. som pappan stekte, wtffff! hahah stört. jaja.. fattar fortfarande inte att folk kan bete sig så. VEM fan.. omg. haha!
Pussssssss till dig sötnos!

helveteeeeeee!

hahah har sovit huuuur länge som helst! Orkade inte skriva igår kväll men jag & tim drog iaf ner till stranden med Sabina och sen började det åska.. haha.. så vi åkte hem till Sabina och spelade agricola.. svin kul spel faktiskt!

Men men.. vädret igår var oooooerhört äckligt.. det spöregnade i asvarm luft.. jävligt .. usch!
Vi kom hem sen och duschade, därefter sov vi.. typ vid tolv.. ÄNDÅ sov jag så jävla länge idag.. va astrött! vaknade iofs typ...8 gånger i natt hhahah!Nu ska vi spela lite dominion innan jag drar iväg till Apoteket & Banken.


Skriver sen! ooh vilken bra dag det verkar bli!

Sofar this day

Det blev så att jagoch tim gick till tjollen för att köpa cigg, men sen ville tim ha glass och då skulle han köpa en jävla massa eftersom han aldrig annars äter glass. (laktosintolerant)

Sååå.. vi gick till Willys istället och köpte en påse GB & Sia glassar! mums! Sen blir det kinamat till middag för min älskling är så fin och bjuder <3.

Ska försöka ringa Sabina idag med och leka lite.. Sen får vi inte glömma stranden! awesome!


Bada bada baaaaadaaaaaa! Om inte Sabina vill så kanske jag & Tim får dra iväg till familjen S. (om det går bussar ut dit? haha! Det är så lååångt!)

Spank The Monkey!

Nu blir det kortspel med tim! wie! Hoppas min mage blir bättre.. har ont i den! men inte i halsen idag, wiie!Jenny
om wtf?:
Milla, Milla! Jag vet vad jag hade köpt: Kläder, väskor och några par skor kanske=) Visst, det är skitonödigt men ROLIGT! Unna dig något du verkligen vill ha! Jag tror det finns rätt många affärer där.
Kram

Svar: Jo, det du säger är helt sant! haha borde verkligen unna mig något kul!

Start på dagen

Vi kom hem vid två igår och jag vaknade för ungefär en timme sen.. Nu sitter jag och äter filmjölk med müsli. Omnomnom faktiskt!


Idag hoppas jag att tim vill åka till stranden med mig. Det var han som kom med förslaget, men sen blev han tveksam ;)

Kissen är supermysig idag! Hon var även supermysig igårkväll när vi kom hem.. Enda sen jag fotade henne såhär för en timme sen så vaknade hon och har mjauat enda sen dess! hahaha så jävla söööt blir galen på henne! 


About the poolparty!

Sjäääälvklart glömde jag kameran hahahah!
Men DAMN vilket place det var! Aldrig sett någon bo så jävla lyxigt (OCH JAG VAR INTE ENS INNE I HUSET!)

Snodde en bild från googlemaps. Här är originalet, sen har jag ändrat lite på den andra.Här är det inringat, ser kanske inte ut att vara mycket men jävlar!.. Den röda ringen är deras place, TROR jag, skulle inte förvåna mig om de ägde de andra husen också..?? jaja.. Huset är inringat och anledningen att jag inte gick in där var för de hade spärrat av med avspärrningstejp, ALLTSÅ vem köper sånt till sin fest?? Jaja.. Den röda pricken i mitten av gräset är bajamaja.. De hade även HYRT IN TVÅ BAJAMAJOR till festen.. WHO DOES THAT?! jävligt .. WOah!.. SEN.. glömde jag sätta en prick för DJ båset.. fan också.. men det är på udden ut i vattnet.. och vad tror ni DJn tjänade I TIMMEN?.. gissa innan ni läser längst ner på bloggen...och kommentera GÄRNA vad ni trodde!
De blå fyra prickarna är deras pool... Sen hade de en hamn och båt med.. egen såklart.. herregud.Doooock, det var en väldigt lösaktig fest... jag menar det var American Pie för 92or typ.. Faawk aldrig sett något liknande.. folk gick topless, OCH barnens farsa som bodde där, han var där. wtf.

jaja.. FESTEN i sig var absolut.. skitkass..bara äcklig.. men i mitt umgänge blev festen awesome. Hade kul hela kvällen, dansade, babblade, chillade.. aa,, u know..

Träffade EN kille jag kände igen utanför "vårt sällskap", det var Ahlens f.d. klasskompis.. minns inte vad han heter, såklart.. men lite mullig och sött ansikte, typ.. halvkrulligt brunt hår ner till nacken... ööh.. aa.. typ.. Han stod iaf. inne i DJbåset ett tag..


ne.. men festen var riktigt lös.. jag menar topless, folk som hade sex i ett tält, folk som försökte ha sex utanför tältet, folk rökte på.. OCH föräldrar var där.. haha SHIT jag fattar det fortfarande inte???

I början när jag fattade vilken "fuckfest" det var så tänkte jag bara "hade vart bättre att åka med Peter i båten", men sen blev det som tur var väldigt kul att vara med Hasse, Leena´+ sällskap, Tim och John + sällskap.EN SAK SOM ÄR TOPPEN!!!!!! Minou är hemma!
3000 kr i timmen. HUR Faaaaan!?

Ska btw försöka hitta folk som har tagit foton på festen.. för.. det ser kasst ut med googlemapsbilder :P


Planer i kras!

Oh.. Just det, jag gjorde aldrig allt viktiga som jag skulle.. suck !började dagen med att leta efter kissen sen kom Emma hit och vi gick och badade med hundarna. Så jävla myyysigt omg. haha.. det var iskallt i vattnet men det gjorde inget eftersom det var så extreeeeemt varmt idag.


Usch. Känner mig kass för jag aldrig gör det jag borde.. blä!


Poolparty ikväll!

Det blir fest ikväll! Kul! Tur att jag inte har så jäkla ont i halsen.

Haha! Ska berätta en sak.. Jag rakade armhålorna idag och eftersom jag inte vill att det ska klia så tog jag en "kräm/lotion/olja grej" som är mot kli, som jag hade köpt i en sexaffär.. Det var "for private parts" men även för armhålor, benen och t.ex. bröstet( på killar xD)

Och iaf.. jag hade testat den innan, superbra!
Testade den nu igen... Jag höll på att dö FY HELVETE vad det sved och gjorde ont hahahahah FAN alltså!
Hade nog skärt mig på något ställe för jäääääääääävlar vad det sved! hahah sen blev jag helt röd så funderade ett tag på att jag inte skulle gå till partyt.. haha!

Jaja.. En supersorglig sak... Våran katt har sprungit iväg.. fan alltså.. Åh blir så lack och ledsen!


Bilder på partyt kommer sen!

wtf?

Har inte lyft mig en centimeter.. haha.. satte mig och spelade Pictonary på omgpop.com.. aaaah så dålig jag är!!!


Btw, tips vad man kan köpa i New York?? Känns som jag har allt?:S.. aff!

Oh så skönt!

Har inte lika ont i halsen idag..!
Tror jag ska börja packa inför New York idag, och städa med.. och massa annat.. har en hel lista på grejer jag ska packa /göra.. fy fy fy!


Puuh.. gick precis in på studera.nu... Tänkte se hur långt mitt val har kommit.. Ja, jag har valt saker i år ändå, trots hjärtoperationen...
Har valt små distanskurser iallafall det första halvåret, för att jag ska få pengar från CSN. Efter vintern kanske jag flyttar till Tim och då kan jag ju inte söka kurser i Jönköping om jag bor i Malmö.
Därför har jag bara sökt ett halvår frammåt.

Dessutom sökte jag till Civilingenjör Teknisk Nanovetenskap i Lund eftersom jag verkligen ville gå den linjen, vill bara se om jag kommer inte eller inte..


Jaja, off I go, till tråksaker!

Hemmaaaaa

Kom precis hem från jordgubbsplocket!

Igår käkade vi jordgubbar så det är nice nu att det finns nya!Eftersom jag är sjuk och inte tänker gå ut pga det så ska min familj spela Gin Rummy med mig.. asnice


Sa ju även att jag skulle växla in alla mina 243st tior, det blev inte av idag för jag hade ont i halsen.. Men jag tog mig faktiskt till Apoteket och handlade astmamedicinen.. :)


 

Nästan alla tior ;D


Hasse delade upp dem i femhögar sen.

 


Egenplock av jordgubbar!

Nu ska jag, hasse, leena, mamma och tim iväg och plocka superbilliga jordgubbar, det bästa av allt är att man får äta hur mycket man vill utan att betala! Super haha!!Fortfarande ont i halsen.. usch!.. bilder kommer snart

en ny kommentar!

Becca (: om Äntligen bilder och videos!:
fiiin blogg:)!

Vad tkr du om hårförlängingar?

Svar: Hej! Din blogg var mysig!
Jadu.. jag har inget emot hårförlängningar men själv så diggar jag hellre äkta hår ;D

Nyvaken och stressad!

Vaknade nyss.. Shit haha! har så jäkla mycket att göra.. Ska till sjukhuset (för att se vad det är med mig egentligen), sen ska jag till apoteket och ta ut min astmamedicin...
Dessutom ska jag till banken och fixa min bankkod och lämna in alla mina 243st tior :)...

Nu drar jag, skriver sen!

men för fuck.

bläää. vaknade för 20 minuter sen av att jag, precis som igår, storlipa i sömnen.... Denna gången drömde jag om att jag blev arg på Hasse och Klas ... inte alls lika hemsk dröm som igår men den gjorde mig mycket mer ledsen...

Undrar om det är operationen som kryper sig på mig... ? Blev ju såhär orolig när jag var på sjukhuset sist.. äsch jag vet inte... vet bara att jag ska sova nu.. bläblä:

Och inte nog med ett hemskt uppvaknande.. ne.. jag har fått tillbaka "bollarna" i halsen som ingenting hjälpte mot sist.. fyfan. Godnatt igen.

bloggar ikväll

nu ska kirr hem så måste iväg ett tag! skriver sen

Handla & grilla!

Jag, Kirsty, Tim & Hasse ska snart iväg till coop eller willys och handla... sen blir det grillmat. YUMMIE!

Videos

Jag & Tim på bussen påväg till A6..

 

Kirsty på Bongo, blev två delar.. haha
 

Sen skulle även Tim hälsa tyckte jag.. men precis när kameran går av och Tim tittar konstigt åt vänster, då kommer en gammal kompis så det blev ingen hälsning haha!
& min hälsning, som inte heller blev av riktigt för då kom mumsiga vitlöksbröd <3

 

OCH ALLTID ska dom "stillbilderna" på videos vara fail. fan!


Äntligen bilder och videos!

Kommer lite bilder som jag inte kunnat lägga upp innan :)


A6 gallerian med TimJag köpte en leksak till Hasses kisse Minou och Tim köpte några protein-piller till hans träning, som tydligen skulle ge explosivitet, haha.. det var det enda killen i affären kunde om de pillerna typ!Jag & Tim <3Dagen med Eclipse bion

Jag åt jordgubbar till frukost, mumma!Hade köpt massa yummie grejer på coop!

Hasse var lite feminin i Kirrans brillor.. haha snyggingDagen på stranden + utgång

Thea kom och chillade med oss! :D


Hasse & Leena var glada!
När vi gick ut tog jag mina super duper mega ultra snygga killerheels. Fyfan vad ont det gjorde när jag nyktrade till haha! Men måste börja "gå in dom" så jag kan ha dom normalt!
När jag & Tim hade gått till saltkråkan för att möta Kirsty & Jossan så var det flera andra med, kuul!
På bild: Tess, Kirsty, Tim, Jossan, Tina, Becca & Antonio! Så fina så!Min älskling är bäst! Fick rida på hans axlar för fötterna gjorde så ont hahah!
Efter saltkråkan så gick vi till Bongo, dock bara jag, Tim & Kirsty.. Men vi träffade fina folk här med!


Trots att bilden är jätte suddig så vill jag ladda upp den, en äkta Kirsty bild.. haha<3


Vi träffade Robert Pattinson & Lina.. Höhö.. Nej.. :) Hansson & Lina var det ju!
Han sa att han hade fått... vad var det?? 19 eller något, kommentarer om att han såg ut som Edward Cullen i dom brillorna.. haha .. cute!

På något sätt så blir jag nästan alltid bättre på bilder som jag inte är med på än på dom jag posar på.. haha tragiskt!
Emma var där! :D.. Dock var även Ahlen & Ebba + pojkvän där.. men de glömde jag fota.. hah crap!


Mina favoriter! <3

And moi!

Kommer endel videos från kvällen med.. ;D

Inte en god morgon...

Fyyyy! Jag är jättetrött dock inte bakis, brukar inte bli det... Men trött som fan.. Anledningen till att jag inte sover just nu är för jag drömde mardröm två gånger i rad, båda gångerna var det att jag bråkade med Tim så mycket att jag började gråta i sömnen och sen vaknade.. Herregud!... mental!


Till saltkråkan!

Blir utgång vid Piren ikväll, svinmysigt! Kom hem från stranden vid fem och sen käkade jag & tim, somnade strax därefter haha! och nu dricker vi lite före vi ska dra.. Kirsty & Jossan ska med ut! Nice nice!


Får visa er bilder sen, kameran laddar just nu ;)

Stranden nästa!

Nu är det off till stranden, bilder och videos kommer sen! HA EN AWESOME DAG!

Hemma från bion!

ÅÅÅH vad den var bra! Awesome! :D

Jag gillade den verkligen supermycket haha! ååh.. Söt!
Men sötast är ändå Jasper & Alice omg omg omg cutiepies!

Jag längtar tills nästa film asmycket!


Nu ska jag snart lägga mig och mysa med Tim :)... Kirsty släppte vi av hos Jossan ikväll, hon ska vara där tills imorgon Buhu..


Ska nu se om bilderna fungerar.. annars blir jag poopi..men testar i ett nytt inlägg ifall nätet kraschar ;)

"Stå över ett kast" - missa skolan ett år

Jahopp. Kan inte fixa bilderna för hela min dator laggar sönder.. har aldrig hänt förrut men ska försöka snart igen..

Kan ju berätta lite om mina planer inför universitetet!
Jag ville sååååå badly plugga vidare, det är därför jag har kämpat som en oxe i tre år på gymnasiet... Jaja..
Iaf jag ville gå Civilingenjör teknisk nanovetenskap på Lunds universitet...

Det händer ju inte nu. Ska skippa plugget i ett år för operationen.
Finns inte så man kan söka till våren, annars hade jag gjort det.

Operationen sker någon gång i slutet av augusti, början av september... Sen ska man läka i tre månader.. Fyjävlar.
Så därför kan jag inte plugga såklart...

Sen stör det ihjäl mig. Jag blir så fawking arg för 1. jag kanske latar till mig, det vill jag inte för då pallar jag inte plugga något seriöst och 2. nästa år, då 92orna går ut, då vet dom allting med meritpoängen o.s.v.. vilket inte många i min årskurs visste..
Vilket betydde att jag hade större chans att komma in detta året än nästa år.
Crap.

Detta var det första jag tänkte på när jag fick beskedet. blev så jävla otroligt förbannad.. sen tänkte jag på hur mycket det kommer klia.. det var sånt jag brydde mig om.. Inte faran och allt det onda.. haha.. herregud...

Nu har jag ju tänkt igenom det mesta så är nervös för nästan allt men också välinformerad så jag vet om hur det mesta kommer vara.Skriver mer sen om hur det var på a6.. :) TAGGA ECLIPSE IKVÄLL omg<3

Hemkommen!

för... ungefär en timme sen!!! men eftersom det har cpat med bloggen så har jag inte kunnat skriva mitt inlägg.. Får skriva sen när bilderna går att få upp! ska starta om datorn och sånt där... Suck suck suck!

Med Tim till A6

NU drar jag iväg till A6 med min pojkvän.. Han ska köpa proteinpulver och jag ska handla mat! Bajbaj

Woahh!!

Neeeejdu! Det var alldeles för komplicerat att redigera hela bloggdesignen.. fasen också!


Är det någon som förstår hur man gör?? Jag kan inte CSS... Kan HTML helt ok men det hjälper mig inte direkt.. fasen också.. Någon som vet och vill hjälpa?

Kom nyss in

Var ute med sötis hundarna och kom nu in.. Har endel aktiviteter att skriva om som jag inte berättat om i bloggen...
Balen, Studenten, Kolmården och alla infolappar jag fick från sjukhuset,,, Dessutom ska jag självklart dra upp lite mer roliga youtube klipp.. Dock blir det senare. NU MÅSTE JAG VERKLIGEN Försöka fixa designen!

Hörs sen!

En rolig frukost tid!

Jag käkar sällan frulle, men idag när det fanns fattiga riddare kvar så tog jag två på tallriken.. Mår illa nu efter en hahah! dumma mig! Men det är ju gott!Sitter i morgonrock och letar utube klipp, åh, underbara sommarmorgnar!

Youtube! Finns vissa länkar jag garva sönder åt första gången jag såg men nu inte längre tycker är roliga.. men vi får se om ni gillar det!

Talking cat

Random roliga katter

alltså.. HAHA! tyvärr så är jag så trött och nyvaken att jag kommer fan inte ihåg alla utube klipp som fått mig att skratta så jag trillar av stolen,, tyvärr! men det kommer mer under dagen!

Klantarsel!

Jupp, that's me!
Igår var det supermysig kväll...

Vi spelade Risk (jag förlorade först! vafan haha!). Mamma vann, det var första gången hon spelade men hon fick hjälp av pappa, som såklart har spelat tre hundra gånger mer än alla andra...

Jo, det sista.. ABSOLUT SISTA, jag gör.... Vad?....Spiller dricka på hela jävla spelplanen.
Det var bara spelplanen kvar att ta in. Jävla idiot. haha!

Ytterligare så gjorde vi fattiga riddare igårkväll. YUMMIE!
& under tiden som jag stekte tillochfrån så lekte jag & Kirsty med den enorma fläkten vi har här inne.. haha!Hennes klänning står så fint!


& jag lekte med mitt superlånga hår! Jag har snart ner till rumpan, utan extentions! wiie..!Tänkte spread some joy idag med några roliga utube favoriter!
Blir nästa inlägg ;)

Mekanisk eller biologisk?

Jag har fått hem en folder/liten bok som heter "Din hjärtoperation".
Hela boken kan även hittas här http://www.skane.se/upload/Webbplatser/USIL/Dokument/Division2/VOKranskarl/heart.pdf

I boken finns massor med info, bl.a. om de olika klaffarna.
Såhär ser dom ut.Den översta är en biologisk klaff, gjord av djurvävnad.
Den understa är en mekanisk klaff, gjord av pyrolit.Så fort jag hade läst foldern så var jag bestämd. Jag skulle ha den mekaniska! Då slipper man operera sig igen eftersom den håller hela livet. Det enda man måste göra är att käka  Waran (blodförtunnande medicin).

Efter att jag & Kirsty (via msn) letade information om Waran så hittade jag att det ger en hel del problem. Dock hade jag en folder om Waran men hittade ännu mer information på internet.

Men jag ville fortfarande inte operera mig en gång till, det kändes hemskt.

Jag rådfrågade min doktor, Ulf, och han sa att jag borde verkligen ta den mekaniska eftersom den är medicinskt mycket bättre. Dock babblade han vidare, eftersom han är en mycket bra och väldigt mån om att ge rätt information, och sa att "om du vill ha barn så kanske detta inte är det bästa alternativet".


Jag visste redan att det kunde bli komplikationer av Waran om man blev gravid. Dock sa min läkare mer eller mindre att det är inte ens ett val att bli gravid, för man klarar inte av det. Detta chockade mig.

Pappa & Mamma som ville att jag skulle ha den biologiska blev lite lättade av att veta att jag inte var helt bestämd igen.
Jag ville ha barn, oavsett vad. (btw vem fan som är 18 år ska behöva tänka på om man någon gång i framtiden vill ha barn?! Det är inte rättvist!)
A
nledningen till att Mamma & Pappa inte ville att jag skulle ha den mekaniska var för att med Waran så måste man alltid vara försiktig. Man får inte resa utan att verkligen kolla upp så mängden stämmer, man får inte byta ut någon matvana, man får inte typ trilla utan att åka in till akuten och kolla för inreblödningar o.s.v.

Anyway. Jag bestämde mig tillslut för den biologiska..
Den biologiska klaffen ska klara sig i ungefär 10 år... så det kommer bli en operation till. Frågan är när jag får barn... jag vill ju ha det när jag är 28.. Då ska jag samtidigt opereras? äsch! orkar inte tänka på det nu... bläblä!


Nu är det time for Risk! BAJ! :D


Underbara Huskvarna!

Jag sitter här, alldeles mätt! Jag åt köttfärspaj istället, blir fattiga riddare ikväll.

Tittar ut ur köksfönstet på det underbara vädret. Jag älskar det här!

Snart ska jag, Kirsty, Tim & Hasse spela Risk. Haha, jag och Kirsty älskar Risk... Hasse däremot kommer nog bli pissed, han brukar bli det på alla spel sålänge han inte vinner ;)


Ska även försöka planera in någon fest under tiden som Kirsty är här men just nu peppar vi mest till Eclipse imorgon! Fyfan vad bra det ska bli! :D

I nästa inlägg tänker jag ta upp de olika klaffarna jag får välja mellan.

Ha det awesome!

Mysigt igårkväll!

Jag & Kirsty åkte till biografen och tog ut biljetterna tills Tisdag då vi ska på eclipse.
Precis när vi kom hem så hade pappa tänt grillen och vi käkade super yummie mat. Därefter blev det spank the monkey & UNO ute på kvällen. Mysigt!


Idag har vi tittat på två Harry Potter filmer och nu ska vi laga mat.. fattiga riddare blir det nog.. Kanske inte direkt mat men haha! Jaja, affären först! Baay!

VAD KUL!

Var med i en liten tävling, "veckans blogg" på bloggen jag precis skrev om. Hon skrev tillbaks!

Beatrice
om Dumt!:
Roligt att du vill vara med och tack för länkningen! :D Har tittat runt lite på din blogg men förstår inte riktigt vad du har för sjukdom men du har opererat hjärtat läste jag :( gud va hemskt :/ vill förklara lite kort? :/ Alltid skönt med någon som sitter i ungefär samma sits som än själv :)


Svar: Hejsan! vet inte riktigt vart jag ska svara, så jag svarar i bloggen och hoppas du ser :)
Jag har ett medfött hjärtfel.. eller flera stycken faktiskt.. Förr hade jag hål mellan kammrarna, men det är fixat nu. Sen har jag fel på aourtaklaffen (det är det som ska fixas nu i höst) sen är höger förmak och vänster kammare något fel på (om det inte var vänster förmak och höger kammare?? haha!) men de två är mini problem och pratas nästan aldrig om.

Sen är ytterligare ett stort problem min förträngning i kroppspulsådern (aortan) så.. ja.. det är väl vad jag har.. Plus astma på dessa jobbiga grejer.. Ne fy!
Som sagt är jag född med detta men läkarna trodde inte jag skulle överleva.. De opererade mig när jag var sex dagar gammal, första gången.
När jag var ungefär två månader så fick jag hjärtsvikt ( Nedan, i svart text, följer förklaring på vad det är. vet inte vilken sort jag fick... tror det var akut)
Sen opererade dem mig igen under den andra månaden i mitt liv..Då skedde två operationer under den månaden.Systolisk hjärtsvikt

Cirka hälften av alla hjärtsviktspatienter har systolisk hjärtsvikt. Det innebär att hjärtats vänsterkammare har nedsatt pumpförmåga, det vill säga en sänkt förmåga att dra ihop sig med följd att blodet inte kan pumpas vidare i kroppen tillräckligt effektivt. De vanligaste bakomliggande orsakerna är hjärtinfarkt och högt blodtryck (hypertoni).

Diastolisk hjärtsvikt

Vid så kallad isolerad diastolisk hjärtsvikt har hjärtat en störning i fyllnadsfasen. Det innebär att förmågan att pumpa ut blodet är normal, men att kammarväggen inte är tillräckligt elastisk vilket resulterar i en svårighet att fylla hjärtat med blod. De flesta med hjärtsvikt lider av systolisk och diastolisk hjärtsvikt samtidigt.

Kronisk hjärtsvikt

Kronisk hjärtsvikt utvecklas ofta successivt under en längre tid, vanligen hos äldre personer. Orsaken är oftast någon form av skada på hjärtat, till följd av högt blodtryck (hypertoni) och/eller hjärtinfarkt. Till en början ger kronisk hjärtsvikt inga eller milda symptom.

Akut hjärtsvikt

Akut hjärtsvikt är den snabba försämring hos hjärtat som till exempel kan inträffa vid akut hjärtinfarkt. Tillståndet förbättras vanligen då hjärtat har återhämtat sig från infarkten. En plötslig försämring av kronisk hjärtsvikt kan också resultera i akut hjärtsvikt. Den kan inträffa som följd av bristande medicinering, infektioner och flera andra orsaker. De allvarligaste formerna av akut hjärtsvikt är lungödem, det vill säga vätskeansamling i lungorna, och kardiogen chock som innebär mycket dålig pumpförmåga kombinerat med extremt lågt blodtryck och som är direkt livshotande.

Texten är hämtad ur Hjärt-Lungfondens temaskrift Hjärtsvikt, som gavs ut i mars 2009.

Sista operationen skedde när jag var 3,5 eller 4 år :)

En sak jag måste vara helt ärlig och säga är att jag har faktiskt inte hel koll på allting som doktorerna säger om mina fel.. Förstår inte alla komplicerade termer dom använder haha! Men min mor har definitivt koll och detta är vad jag vet om mitt fel ungefär..

Dock så kan jag säga en lite intressant sak som.. kan vara läskig också, men du har vart med om så mycket så tror inte du äcklar dig på blod/nålar o.s.v, sjukhusgrejer helt enkelt.
Kroppspulsådern skulle de fixa åt mig under en av operationerna.
Den var förträngd även då.. Men de helt enkelt klippte upp den och tog en annan ådra ( den stora ur min vänster arm) och försökte "lappa ihop" det som ett lapptäcke.. haha.. tyvärr fungerade ju inte detta eftersom ådran skulle läka och då krypte den igen.. tyvärr!

Om man ska se på den operationen som ska ske nu, då har jag myckte mycket mycket mer koll. Har fått hem massa information, det är bara läskigt! Men ja, en till läskig/intressant sak är att de ska eventuellt byta ut min klaff och då ska jag få en klaff som inte är mänsklig.. Det ska vara en mekanisk eller biologisk (kan ta upp info om dom i något inlägg framåt :)), Jag har iaf valt biologisk!

Jag håller verkligen med... Man känner sig lättad på något vis och känner sig inte lika ensam när man vet att någon annan också har det svårt.
Ursäkta att det blev längre än vad jag tänkte mig! haha, hoppas du har det underbart och inte har alldeles för ont... Sånt tar på krafet och psyket.. usch!

Dumt!

Insåg precis att man inte kan gå bakåt i bloggen med en knapp. varför inte?!

"older entries" brukar det väl stå? Måste man fixa sånt själv? bläbläblä!

En sak som stör ihjäl mig är min finne precis vid ärret. Ärrvävnad har ju ingen känsel men gud vad det är irriterande med något precis jämte .Dessutom kan jag inte sluta pilla! Jag undrar hur det blir efter operationen när det kliar som fan..
Kommer inte kunna låta det vara är jag rädd.. Fyyyyyyy vill inte !


Igårkväll!

Jupp. Hade ju endelö planer och viktiga saker att göra igår. Så blev det ju såklart inte. Jag städade och fixade kläderna och duschade. Men sen sov jag inte i tid. Jag gick ut i parken med Tim, Leena, Hasse & Mamma istället. Hundarna var också med. Asmysigt. Vi spelade kort och sen kom en stockholmare med en pudel som var så extremt jävla söt.
Har aldrig gillat pudlar förr men denna Dylan var så jävla speciell! Han hade puffig päls och en superskön personlighet. Busig liten valp <3


Heinz & Leena

Mamma, Ebba & Tim


Den busiga, fluffiga pudeln!


Idag är det lika fruktansvärt varmt som igår. Puuh! Men har inte ont i magen idag iallafall. Super!
Idag kan vi köra en till Dagens outfit då, så får vi se hur mycket som är mitt eget? haha!
Såhär ser jag ut idag:


Alltså.
 • Vitt ..typ..linne? Himmla hängigt både fram och bak. Mysig som tusan iaf! Ärvt av Tims mammas kompis barn. HAH!
 • Vita jeansshorts. Ärvt av Kirsty
 • Bikini överdel, köpt av Tim till mig förra året.
 • Även bikinitrosa, köpt av Tim till mig förra året.

  ja, ni ser! haha.. äger inga egna kläder typ. Men gud vad skönt det är att kunna få massa snygga grejer! T.ex. min skinnjacka som jag har älskar jag. Så jäkla snygg, också ärvd!


Helt otroligt, ändock typiskt Kirsty!

Jupp. Jag väckte Kirsty och vi begav oss inte till MCDonalds. Istället gick vi till pizzeria Biblos här i Huskvarna.

Vi bestämde oss ändå för att titta på New Moon också, trots att hon somnade när vi kolla Twilight... men, sagt och gjort.. vi började käka och glo på film....

Dock.. såklart.. somnade hon igen! NU Precis vaknar hon hahah.. kommer förmodligen somna om om 2 sekunder.. Jupp.. haha!

Här har ni iaf Kirstys outfit idag. Hon kände sig skabbig efter Peace & Love så fick bli en bild utan hennes huvud ;)

Btw så skulle jag köpa sånt halsband på Lindex när jag var på a6 med Jossan men hittade ju fan det aldrig!


Nu blir det att vänta på min bror och hans tjej så vi kan spela Risk sen :)

Och sen ut i det fina vädret. OH AWESOME!

Har fått några kommentarer, kul!

Simon om Läser just nu en design-guide:
Cool blogg :)

Svar: Tack så hemskt mycket! Själv så gillade jag din lite. Trots att jag absolut inte gillar WoW så är jag en stor jäkla spelnörd av det mesta andra blizzard gjort!

Linn om Läser just nu en design-guide:
Hoppas du får en bra dag (:

Svar: Tack detsamma! :)

nadia ak om Min mage gör så ont...:
ååh va jobbigt ju :(

Svar: Jo, verkligen faktiskt! Men idag är det bättre! Måste säga att du såg himmla bra ut! Kollade in din blogg lite fort

Emelie <3  om Min mage gör så ont...:
Hej sötnos <3
Ville bara kika förbi och önska dig en härlig lördag!
Kramis

Svar: Trevligt att du tyckte jag var söt! Tyvärr vet jag inte hur du ser ut eftersom jag inte kunde komma in på din sida..Det var lite tråkigt! Men tack så hemskt mycket och då önskar jag dig en härlig söndag ;)
Streckflickan om Min mage gör så ont...:

Hej, jag är ett streck och en flicka. Streckflickan. Kom och besök min blogg och se hur livet som ett streck ser ut.
Kram?

Svar: haha fyfan vilken awesome blogg du hade!


Jupp nu ska jag väcka Kirsty. AWESOME :DKIRSTY IS IN DA HOUSE!

Haha WIIIE! Pappa väckte mig kvart i åtta idag för Kirsty kom. FAWKING AWESOME!

Hon åkte direkt från peace and love till hit, i natt. ahaha.. Vi såg precis på twiligt...Eller ja.. vi skulle se, hon somnade tio minuter in i filmen. hahah så nu ligger hon här totalcrashad på soffan...

Iofs ska hon upp snart och vi ska till mcdonalds. AWESOMETIME IT IS!

Bloggar senare, förmodligen blir det lite mindre bloggning idag eftersom hon är här. aweiii

Planer.

Eftersom Pappa vill se klart eftersnacket på fotbollen så satte jag mig här igen.

Idag har jag massa att göra tills imon eftersom kirsty kommer.
 1. Ska rensa hela mitt datorrum så extrasängen får plats.
 2. Fixa alla kläder
 3. Betala räkningen
 4. Duscha
 5. Dammsuga


  Vad jag inte får glömma är att ta mobilen till sängen eftersom Kirsty kommer ringa as tidigt imorgon.
  Nu vet jag inte om jag bloggar mer idag, men jag hoppas det för jag vill verkligen det.

  Btw så visar jag inte den oldschool sailor outfitten idag eftersom jag bytte om fort p.g.a. 1. den var inte fin och 2. den var för varm!
  Just nu sitter jag i någon random klänning som Kirsty har sytt för flera år sen. Skönt tyg, lätt klänning, helt störda sömmar. Men whatever ! :D

Harry Potter.

Jupp. Nu blir det Harry Potter. Imorgon blir det förmodligen eclipse på bio eftersom kirsty kommer. ÅÅÅÅ CANT WAIT . jag älskar den tjejen så jävla mycket. Underbart! <3


Bilden är fårn 04 eller något?


AAAH blir galen!

HAR FORTFARANDE ASONT.

Spelade aldrig GuitarHero. Jag ville sova istället och göra så det här pisset gick över.
Men det ville inte Tim & Hasse att jag skulle göra. Så vi tänkte att vi ser klart på Harry Potter istället.

Nej. För då sa pappa att vi skulle åka till affären. Så det gjorde vi. Fick as ont i magen.
Fan.
Sen la jag mig och sov innan maten. Vaknade, åt, fick asont och la mig igen. Somnade. Sen ringde det två gånger.

Första gången var Amanda, då sov jag fortfarande.. Vaknade upp bara plötsligt och somnade om.. Sen typ direkt efter så ringer Kirsty.

En sak som är bäst i hela världen är att Kirsty kommer imon. Det är så jävla underbart superbra. Hoppas bara magonten har försvunnit då.

Kommer inte gå på Amandas fest idag tyvärr. Hatar sånt här. Hade sett fram emot det.. Har tillochmed alkohol i kylen och allt. Fan haha!
jaja, det är bara ta det som det är och försöka att inte bry sig.


Idag är det typ 30 grader varmt ute. Jag mår asdåligt så har vistat mig ute i solen typ..10 minuter max idag. Det suger ju....

Nu ska jag peppa upp mig inför imorgon istället och önska att allt det här onda försvinner!


ombyte!

Eftersom jag har så ont i magen så bytte jag om till något som inte smiter åt runt kroppen. det blev en klänning som hängde i garderoben som jag fått av mamma och aldrig använt.

Det är en väldigt oldschool sailor klänning typ. Inte supersnygg på såg jag idag men tänker ändå visa er sen!

Nu blir det guitarhero med Hasse & Tim. Hoppas dom inte skrattar åt mig hahaha!

Läser just nu en design-guide

Fick en liten kommentar som gjorde mig glad!

Nora Fazel
om Min mage gör så ont...:

JAG MED. Sen igår, det är så jävla hemskt!
Krya på dig, puss

Svar: Tack! Krya på dig du med! :)


Woho smilisarna fungerade!

awesome! nu ska jag bara försöka fixa till designen med.
btw. Läste en blogg om någon tjej som hade cancer. http://bissy.blogg.se/
Kände att "fan vad skönt att någon mer bloggar om sånna stora problem och inte bara lolar runt som Kissie"


Dock har jag ju fortfarande inte riktigt börjat blogga om min hjärtoperation ännu. Mest eftersom den inte är ännu på ett tag (i augusti någon gång inträffar den) och jag helst inte vill tänka på den innan dess.

Dock kan jag ju berätta för alla att jag har fått hem ett super stort och tjockt kuvert med massa info (och typ 20 sidor "risker som kan inträffa" fucking great.) o.s.v.

Igår på Bongo så frågade en snubbe mig vad "det där är" och så pekade han på mitt ärr.
Så sa jag att jag har opererat hjärtat fyra gånger innan och ska nu göra det igen, i höst.
Då sa han "jaha".. typ.. Det kändes.. Så jävla hemskt.

Han förstod förmodligen inte riktigt vad det innebär. Jag menar en operation har de flesta människor gått igenom. Men inte fan en hjärtoperation. HJÄRTAT vafan. Det är nästan som hjärnan. Jag blir rädd. blä!

Måste dock säga att om det var en hjärnoperation jag stod inför hade jag förmodligen vart ännu mer rädd.
Hjärnan är mycket mer komplicerad. Men still. Det andra viktigaste organet i hela kroppen. Eller..muskel är ju hjärtat.. men.. bläbläblä!

Min mage gör så ont...

Känns som jag ska spy eller något hela hela hela tiden. Fyyyyy!
Har inte ringt Kirsty än. Hon kommer hem idag från Peace & Love..Förmodligen så kommer hon ju inte hit iaf.

urk. Har så ont.


Hmm.. försökte få in smilisar i texten så ska försöka lite här.
:D :) :(

Fy .. vilken jobbig natt!

Ja.. jag kom ju hem runt ett igår.. Då ringde jag även Tim eftersom han var kvar..
Han sa att dom var på väg hem .

Men iaf.. vid två vaknar jag upp av enorma kramper i magen. Fyfan. Detta har bara hänt EN annan gång och det var när jag var i lund nu senast. Trodde det var för att jag var så himmla nervös. Men varför skulle det då hända inatt?

Ne fy fan vad ont det gjorde. Kunde inte somna förrens halv fem. Tim kom hem fyra.
Har fortfarande lite ont i magen. Det är helt sjukt.

Så nu är jag nyvaken och har inte alls sovit jättegott. Det suger.


Idag måste jag ringa Kirsty. Verkligen. Och pussa på Tim.
Betala en räkning vore ju ganska gött om det blev av med. Men .. haha.. Klantig som jag är så har jag glömt min bankkod. Kan alltså inte ta ut pengar eller betala räkningar.

Så idag blir det att gå till Nordea och fixa det.
AManda har även en superkul typ klassfest idag.. Jag vet inte om jag orkar?
Har så ont i magen får ju fan damp. Plus att det verkade inte riktigt som att jag fick ta med Tim, men det är ju iofs ganska lugnt...

Alltså vafan!
Får se hur jag mår senare idag. Ska försöka att inte äta något.
Jag vaknade för typ 20 minuter sen, då hade jag inte ont alls, sen satte jag mig och åt lite glass. Då fick jag ont. Skit.

Istället för att sitta här och skriva "usch fy aj" så tänkte jag meddela något roligt också.
Jag ska försöka fixa till bloggen med designen asap.

Hemma från krogen!

Jupp! Vi blev inte ute så länge. Ganska skönt eftersom jag inte drack alls mycket idag. Fick bara ont i huvudet och magen.. Himmla konstigt!

Anyway! Det var supermysigt med grillningen hos familjen S. Underbart verkligen! Trots att jag var mycket trött och hade ont i huvudet så var allting asbra där.

Vi stressade ner till Bongo Bar och höll på att inte hinna in i tid (efter kl. 9 är det 20årsgräns) men vi hann!
Det var världens bästa människor på baren. Men tyvärr blev det inte att vi alla umgicks. Det sög ju lite.
Men de fina asbra folken som var där var bl.a. Ahlen, Samone, Ebba, Emma, MC & Självklart dem jag åkte med.. Tim, hasse & leena. ooh.. underbara folk!

Tyvärr träffade jag inte Jossan idag men det blir säkert någon annan dag.

Sen tänkte jag & hasse att vi skulle dra iväg till stranden för våra småkompisar (under 18.. ^^) var där såklart.
Men sen pallade vi inte. Vi kom halvägs, till MCDonalds, sen stannade vi där och pallade inte gå vidare så nu åkte vi hem istället!
Kvällens höjdpunkt var dock fanimej när jag träffade Felix Söderberg. AV ALLA MÄNNISKOR. HÄR . I jönköping. Fyfan vad awesome!

Nu drar jag upp några random bilder från kvällen. Jag har massa underbara bilder på den underbara familjen S. men lägger inte upp det eftersom det inte är min familj, jag tycker sånt är lite för privat. Dock kommer det en massa andra bilder på min familj!

Mumma med grillspett!

Tim chillade hemma hos familjen S.
Jag chillade i deras hängmatta!

Fick lite god halloncider i jättesnygga glas!Leea & Hans var där såklart
Vädret var alldeles super!Folk hoppade studsmatta!Ebba & Emma (L)!
Ahlen (L)!Samone (L)!

& hennes tatuering


MC & Kajsa! (L), ja. Iaf till MC då hah!OCH HÖJDPUNKTEN! :D Fan vad awesome!NU Ska jag på toa och sen ska jag lägga mig i sängen och sova. NIGHTY

Kolmården del 1

Har ju inte berättat om kolmården ännu.

Iochförsig ska min familj dra iväg till familjen S. strax så nu måste jag skynda mig!


Laddar bara upp lite söta bilder på djuren sålänge. Senare får vi se om jag bloggar. Har ju en askass mobil så kan ju inte direkt mobilblogga hahah!

Jaja.. Här kommer fina djur/naturbilder! (aa.. haha Hasse & Leena är också djur!)

Nu måste jag springa iväg och leta efter mina nycklar osv.. BaayyY!

Angående mardrömmen!

Glömde ju berätta om min mardröm.
Fan ;(
haha.. ja drömmar är ju lite psyko..
Drömde om att det var elaka doktorer som fångade in barn och gjorde hjärtoperationer på dom...Det var massa blod överallt. bläbläblä.

Har ju blivit opererad som liten, 4 gånger.
Tänkte visa mina ärr.. det kan ju vara lite intressant.Detta är från halsen ner till mellan brösten. Fotot är jävligt kasst så ska försöka hitta äldre bilder ...

Dessutom ser man inte ens hela ärret, det går från nyckelbenen ner till naveln ungefär.

Den här bilden är från 06, men man ser betydligt enklare, tyvärr inte hela igen.
Sen har vi det andra operationsärret på ryggen. Inte säker på att det syns så mkt.
Ska bli intessant att se hur det ser ut när det är alldeles "nyöppnat" men.. fan vad det kommer göra ont ;(
Hoppas dom pumpar mig full med smärtstillande.


Tillbaks från vissmålen!

Japp!
Nu är jag & Hasse hemma. Leena släppte vi av hemma hos henne.

Självklart var vi dumma och inte tänkte oss för. Jag hängde med till hästar.. Jag får alltid allergi chockar.. Herregud. Men denna gången var det inte så farligt som första, då fick jag verkligen en chock.

Nu började jag bara nysa hejdlöst och ögonen rann lite men värst var ändå luftrören. haha.. som när jag idrottar!
De smalnar igen fruktansvärt mycket.. Men sen har jag ju astma också så jag är ganska van vid att de är halvt igentäppta..

Vädret är underbart och idag ska vi till syrret (systemet) och handla lite inför ikväll.
Eftersom vi ska till familjen S. och Peter bor där så kan denna ex-bartender förhoppningsvis göra sin supergoda melon&mjölk drink.. MUMMA! Sen ska jag även fråga om han kan göra Strawberry Draquiris, jag vill verkligen smaka sånna!

Men först idag ska vi till syrret då och handla allt som behövs..
Därefter blir det väl mest chill hemma för vid 5 eller 6 någon gång så drar vi iväg till Sabadijas och grillar!
Supermysigt.
Dessutom har jag tagit massa foton idag på hästarna till deras söta döttrar som jag älskar så mycket så det ska bli kul att se hur de reagerar!

Random bilder från vissmålen idag:


Sen, som jag skrev igår, så blir det ju bongo ikväll!
Sjukt nice hoppas jag!
Får inte glömma att ta med mig plånboken så jag har mitt legg med mig.


Haha.. ja, kan ju berätta en rolig grej..
Jag är ju 149,5 cm.. alltså superkort (räknas som dvärgväxt. omg. HAHAHHA tyst.) och trots det snart 19 år..
Varje gång jag ska handla cigg åt mamma och pappa, eller en energidricka till mig.. ja då jäävlar blir det problem.

Brukar alltid gå till Direkten och handla cigg nu eftersom jag känner snubben där.. Han vet ju vem jag är och hur gammal jag är.. Men på Willys.. Då gick det inte.. haha..

Jag stod där och skulle handla två lök och 4 paket cigg (två var åt mamma och pappa).. Det är ju inte lite misstänktsamt om man bara handlar två lökar och massa cigg?
haha.. jo.. Och sen.. Vad händer?
JAG NÅR INTE CIGGEN. hahahahahha! Kassatanten såg vääääldigt skeptisk ut.
Och inte nog med det, efter kassatanten tog ner ciggen åt mig så fick hon självklart mitt legg..
Då tittar hon ännu mer konstigt när jag faktiskt kunde legitimera mig.
Då frågar hon var jag heter och om jag kan säga mitt personnummer.
WHAT THE FUCK liksom. Som om man kan fejka ett Posten-ID anyway?
Hahah..
Så jag säger mitt personnummer och då uppmärksammar jag ännu en rolig grej medans jag står där och skäms.
Killarna bakom mig har slutat prata om sitt spel och bara glor typ som.."är det här ett skämt?"
haha.. Sjukt pinsamt.
Men efter ett tag ger hon tillbaka mig mitt ID och ger mig ciggen och så får jag betala.
Då säger jag "jag har hjärtproblem, det är därför jag är så liten"

Satan vad kärringen skämdes. Haha. tyckte synd om henne.


God ...morgon(?) hahaha!

Vi tittade inte klart på filmen igår. Alla andra orkade inte. Seriöst. Wtf. Man slutar inte kolla MITT I en film.

Hasse, Leena, Tim (& Meg), Jag, Jossan & Klas satt och tittade. Alla fick plats i det lilla tv rummet. Awesomecake.


Kommentarer:

Ahlen
om Nu är det paus!:
Sweet, Bongo!

Svar: Jajamensan! Kom med ! blir mycket bättre då!
Sen får ni en go bild på min latjo vovve. Hah åh vad jag älskar Meggie. Hahah, hon svettades jätte mycket igår stackarn!

Mer om dagen som komma ska.
Jag hinner fan inte hahahah! vaknade så sent och ska nu dra iväg till vissmålen (en fyra H gård) och titta på leena när hon rider och fixar med hästarna. bilder kommer sen!

Dock ska jagi nte heller glömma att berätta om min hemska mardröm jag hade sen.. fyyyy . det var inte kul!

Vi ses snart!

Nu är det paus!

Mitt i filmen så blev det paus! Tim skulle röka osv.. haha.. men tänkte bara berätta lite om morgondagens planer!

Imon blir det lite chill på dagen sen på kvällen ska vi till familjen S och grilla!
Därefter åker vi till Bongo Bar alla ungdomar!

Kommer bli nice! Nu ska jag gå och ladda min kamera.

Sovgott sen

Film ikväll igen!

Så supermysigt!
Ikväll blir det Harry Potter ettan.. Minns ingenting av dom filmerna så nu bestämde vi oss för att vi ska se allihopa innan vi ser den senaste.. haha!

Jaja ska väl bli kul hoppas jag.. Minns inte något av filmen så hoppas det blir bra!


Jossan är på skojhumör och alla verkar glada. Det ÄR SÅ NAJS!

hahaha ååh. Hejdå!

Här får ni en fräsig random bild

Efterrätt! Mumma som tusan!

Jag & Jossan handlade 2 liter jordgubbar på Coop.. haha awesome. Och jäääääklar vad de var mogna!
Dessutom köpte vi choklad att smälta. Shit vad gott!


Titta! Så sjuuukt mumsigt!Min jordgubbe med choklad <3
Jossan med en fin jordgubbe :D


Nu blir det snart film time! Ska iaf umgås med de söta folken som är här

Pusshej!

Mätt!

omnomnomnom!

Nu får ni bara bildspel av dagen. MC & Jossan är här nu så det är nice!Jag blev bjuden på lunch av MC. Käkade mumsig macka på Subway och asgod kaka efteråt .TACK sötnos!Jossan hittade jag på stan! AS NICE!!
Hon var med sin kusin (till vänster!)


Dock hittadei nte Jossan något på stan så vi åkte till A6 köpcentrum! Där gick vi in på vila och testade grejer.Testade spetslinne. Hade svart BH under .. jävligt fail såg det ut så det blev inget köp.. haha!Testade även en trehundrakroners klänning på BikBok. asball men visste redan innan jag testade att jag inte skulle köpt p.g.a. priset!Sen vips så träffade jag även Amanda! Hon kom från jobbet, ikea.Satt i MQs provrumshall och väntade på att Jossan skulle testa grejer!
Där kom Jossi!
Hennes kusin hade åkt hem!Sengick jag och jossan till coop och mötte upp min bror Hasse & min farsa.
Pappa! :D <3Grill time! :D Hasse, Pappa & JossanSmå söta underbara vovvar i hasses knä!Tim & Kissen Minou. Orkade inte vända denna bild tyvärr!MC's fina tröja. ahhaha flinar alltid åt den <3


Grillen är varm!

Jepp! Nu är grillen varm och jag väntar på att MC ska komma förbi hon också! RIKTIGT mysigt!
Till efterrätt blir det jordgubbar med grädde och smält choklad! Mumma!

Kan inte fixa några bilder till er just nu eftersom kameran är där ute vid grillen så den ska vara med under grillningen hihi.

Himmla underbar dag idag! Dessutom är min pojkvän mycket kärleksfull idag. Det gillar jag <3

Här får ni en söt bild på oss bara för det!


Våran första pussbild! Från oktober 06 hih!

jäklar vilken dag alltså!

Shiiiiiz.
Mc och jag lunchade. Men eftersom jag hoppade av vid fel station, vi hade inte bestämt exakt vart vi skulle träffas så jag hoppade av mitt i stan istället för juneporten.. Gick för att ladda på min mobil, så jag kunde ringa MC..
DÅ hahaha ironiskt nog träffade jag JOSSAN hahah ååh vad kul!

Iaf så babblade vi på som vaaanligt..
Men skyndade mig ändå för att träffa MC på Subway.

Sen gick MC tillbaks till jobbet och då åkte jag till jossan igen. Sen åkte vi till shoppingcentret A6 istället för stan och så sen träffade vi min bror och far på Coop

Ska berätta allt lite mer ingående sen.
Just nu ska vi fixa mat till grillen . AWESOME.

awww så mysigt!

Mös med tim. Awesome!

Tänkte berätta lite om min gymnasietid.
Jag gick på Erik Dahlbergsgymnasiet... En linje som heter JING (Jönköpings Internationella NäringslivsutbildninG
Eller Jönköpings Internationella Näringslivs Gymnasium som de sen ändrade det till.)

Linjen är mycket speciell, iallafall för tre år sen när jag fick välja till den.
Först och främst så ingick en dator gratis, för att man enklare skulle kunna utföra sina studier på sitt företag.

Varje elev fick åka till ett företag varje onsdag.
Två elever per företag och jag hamnade med Emma. Världens lyx!

Vårt företag blev Kulturförvaltningen i jönköpings kommun. Det var ju inte direkt ett företag men vi trivdes så jäkla mycket efter ett tag. Vi fick hjälpa till på olika arrangemang som t.ex. Dansfesten och Vätterfesten m.m.

Dock hade jag & Emma problem med att tycka om det från början för vi fick mest sätta upp plancher på hela stan. Det sög.

Jaja, back to JING.Man får inte bara en dator och chans till näringslivet iochmed företaget utan man får även en mentor som ska hjälpa oss med precis vad vi vill.

Mentorn
är oftast en väldigt högt uppsatt människa i jobblivet i Jönköping. En kompis till mig fick bl.a. Acko Ankarberg som är väldigt högt uppsatt politiker. Även med mentorerna så är det Två elever per mentor men herregud vilken tur jag hade.
Även min mentor delade jag med Emma. Detta var alldeles perfekt. Våran mentor heter Frida, hon är supergo och underbar. Vi försöker att hålla kontakt med henne fortfarande eftersom hon är så snäll och värdefull.

Jo just det. Eftersom man är på företaget hela onsdagarna så går man bara i skolan fyra dagar.
Det kan ju låta skönt. Men dock.
Vi läste inte 2500 poäng på jing, vi läste 3200 poäng. Så där är ännu en skillnad.

JING är helt enkelt för drivna personer som vill få kontakt med jobblivet och gärna vilja bli egen företagare.

Det finns två inriktningar på JING. Natur eller Samhäll. Jag gick natur.
Det innebär att det är som en vanlig naturlinje, men iblandat massa ekonomi och egen företagande-kurser.

Entrepenörskap i naturlinje ungefär.


Totalt så läste jag poäng 2800 poäng eftersom jag tog bort Franska steg fyra t.ex. och även Kinesiska... Fick 2,5 i merit så slutade totalt på 18,4 eller något sånt i snitt. Vilket inte är SUPER högt om man tittar på vad det blir utan meritpoängen. 15,9.
Jag fick tre G.. haha.. Guess vad?
Franska steg tre, såklart! annars hade jag ju inte valt bort steg fyra.. haha.. omg vad jag ogillade franska. Det var så jävla dunder svårt!
Sen.. sjääääälvklart Idrott.... Jag har ju hjärtproblem + astma.. vad förväntar man sig.. Men iofs var läraren ett riktigt jävla rövhål, jag borde fått VG för JUST på idrott och hälsa så står det i kritiererna "bedöms efter sina egna förutsättningar" så ffffuuuuu!

Sista jag fick G i var Fysik B..vilket jag inte tyckte jag förtjänade men still!Hur som helst. Jag älskade linjens upplägg och jag gillade lärarna och skolan väldigt mycket. Det var en super bra skola med bra lärare. Dock så ansåg jag att min klass var relativt supertråkig.. och endel bara hemskt jäkla elaka. Så jag trivdes inte jättebra.. tyvärr!


AAH! nu ringde MC.. Hon vill iväg och käka lunch. Som tur är så bjuder hon annars hade jag vart illa ute haha.. Drar nu för bussen går 13.22. Bayy!

Blöörgh!

Frågade tim om vi skulle hitta på något.. typ dra till stranden?
Det är molnigt nu .. Suck!

Emma & Mc svarar inte BuuhuuU!
Får väl ta och ringa Jossan med då och se vad hon hittar på!

Hon svarde inte heller.. haha.. jaja går och myser med tim! baii!

OH. MY. GOD.

Jag läste lite bakåt i min blogg. Älskade att blogga! hade många kommentarer och iaf 10-15 st som läste den dagligen... MIna favvisar som läste den. ANYWAY. Jag minns nu varför jag slutade blogga..

Hela familjekatastrofen. Jag pallade inte trycket. Men IM BACK! och familjen här äger alla andras familjer. SÅ thats it! ;D Im here to stay!

Gött at jag själv fick insikt i varför jagslutade skriva.. Enklare då att förstå att jag kommer fortsätta orka blogga .
Trodde jag "bara itne pallade blogga" men så vare ju inte!
till mig!


Nu ska jag börja promota min blogg igen.. Nu är den iaf rolig igen och inte så jäkla emo som den blev efter två, tre månader i början.


Åååh JAg vill leka med MC och Jossan. AAAH!

Fast helst Kirsty men den filuren är ju såklart inte här.. Hon bor ju för det första inte här, men sen är hon dessutom på Peace&Love.. ahhaha..

Men ÅÅÅ MC Emma och josssan.. ska nog ringa dem?
Stranden ? ;D Nice nice? Hoppas det!


Jossan. Ett år sen


HAha <3 En av mina favoritbilder på MC & Emma.. Den är från 06.. Så Emma är sig INTE lik.. Mc.. är... inte heller så lik.. haha.. men ååh söööta! vad jag älskar er flickor
FÖR att inte MC & Emma ska bli lacka nu så laddar jag även upp en relativt ny bild på dem. snyggisar!

MC


Emma

Sen.. bara för ni är så.. JÄVLA BRA så får ni lite fler bilder.. hihihih.. gamla bilder på oss från Jingijamborii lägret.
Ja, vi tre är scouter. HIIIHI! Men.. haha HUR aktiva är jag och Emma? xD .. inte direkt..Plus att vi inte är kristna egentligen.. Bara att den närmaste scoutkåren är kirsten och vi har polare där, så då får vi bli Grönskjortor!

Fast nu är iofs MC kristen.. det var hon inte på lägret.. hahaha.. men ja! Nu får ni se bilder <3


MC, Emma & Jag!Emma, Jag & MC.. hah vi sov.. Markus olovsson fotade har jag för mig.. haha failbild omg.


HAHA tuffa brudarna posar?! ;D Emma, MC & Jag.. CJUTIPAJS jag gillar er så mycket!


Sen blir det några till från jingi, det var så himmla kul!Jag, MC, Tove, Emma & Bella. Bakom är fabian.Skurt och MC.. eller? Tvärt om? haha! Snygging!


Tjockisar!Kareoketime xD.. Jag, MC, Emma, Bella & Antonia!HAHA JAG HATAR den här bilden. Jag ser ut som en bäbis. Verkligen. Typ 4 åring. OMG. Hahaha<3

Kan ju säga också att alla bilder är tre år gammla.. hahaKommentarer!

Ja, jag har ju sagt att jag alltid ska svara på kommentarer..:)
Jag fick en av Jenny, släkting från favoritfamiljen.

Jenny om Puuh! Mätt!| Resan till Lund:
Min lilla Milla! Livet är fasen inte rättvist ibland. Varför ska just du behöva det där hjärtfelet? Du är en sån kämpe och så himla go och glad jämt. Jag önskar jag kunde ta hand om dig på sjukhuset, då skulle du få allt du ville ha och jag skulle lyckas sticka dig på första försöket=). Puss

Aww :) Du är så fin och snäll! Tack! Puss


Hon är sjuksköterska.. tror också hon bara hade behövt sticka mig en gång!

Mums. Åt precis frukost.. brukar inte göra det men nu var jag hungrig.. åt gårdagens mat ;D

Så typiskt!

Jag glömde bort.. Tim ska ju självklart duscha också.. Gymmet är så nära så mycket skönare att gå hem och duscha..

Får väl helt enkelt ta och skriva lite.. vet inte.. ska jag presentera mig?? FInns ju gammal presentation som jag tror stämmer bra även 1 eller 2 år efter.. hah..

Oh!! IDAG är det ju ny månad omg.
Om 27 dar åker jag till USA.
Idag "firar" jag och tim 3 år och 8 månader. Nice!
Om 23 dar åker jag till Malmö, inför USA resan. Nice också!

Pouss! Bilden är.. Ungefär ett år gamal
Pappa kom med en prima idé idag!
Vi kanske ska åka till familjen Sabadija och grilla!
Det är min favorit familj av släkten.. Det är mina sysslingar + deras föräldrar :) Så söta och snälla!
Det var dem vi åkte med till Kolmården i tisdags.Det fungerade!

woooooooohooooo!
Hahaha videon fungerade! då kan jag ju lägga upp massa. KUL!

Tim gick till redNblue ..eller menar.. direkten..hahah.. för att handla cigg.. Usch!

Ska förhoppningsvis hitta på något ute idag.. Förmodligen blir det stranden. Hoppas det. Har inte vart där på hela sommaren för jag har varit sjuk ju..

Hade ingen bättre bild på stranden i jkpg.. haha.. här har ni Samone, min vän.. Tre år gammal bildVideo!

Nu ska vi se om det fungerar.. Tim kom precis hem så om det inte fungerar nu så.. då skiter jag i det

Account fixat!

Heh.. var nog lite dumdristigt tjurig igår över allt.. haha..Det var superlätt att fixa ...

http://www.youtube.com/watch?v=-uZOHWEU34M


Hoppas det blir rätt nu :S
Nu blir det en länk.. Ingen video här.. AAH !!
Får lära mig det sen

nyligen hemkommen!

Jepp!
Kom precis in med vovvarna, tog en snabbrunda eftersom dom redan har vart ute.
Spelade in en video för att visa hur jag gör med hundarna när man ska gå över gatan. Jag har dom inte kopplade nämligen.
Dock, vad tycker ni? Ska man alltid ha sina hundar koppplade, kan man inte lita på sina hundar 100%?

Själv vet jag faktiskt inte vad jag tycker där. Minns att jag tyckte så förr, men nu känner jag att jag litar på dom till hundra.. Fast samtidigt så kopplar jag dom inte mest bara för jag inte orkar koppla dom... Det är enklare att inte koppla för då drar de inte så mycket.

Ja, jag är jävligt lat. Haha..
Tänkte på det ute, om man var kändisbloggare som dom stora.. Hur fan orkar man byta kläder varje dag????...
Ne fy vad jag är lat! hahaha...

Finns så mycket nackdelar med att vara känd..
Kan t.ex. inte gå runt naken! Wtf:D
Man kan inte ha sex utomhus för det finns säkert flera stycken folk som smygfotar.
Man kan gärna inte gå i samma kläder två dar
Man kan gärna inte skippa duschen några dar
Man får inte göra något fel liksom. Ne fy!

I dont care. haha..Låt folk vara sig själva.
Jag gillar Kenza, hon verkar vara sig själv.
Lat, hungrig, rolig, och... ja.. Sig själv, bryr sig tamejfan inte om alla dolda "regler".
Fine, hon byter kläder varje dag men det tror jag beror på två saker.
1. hon älskar kläder och 2. hon älskar även att visa upp kläder.
Så.. ja. Hon verkar bra haha

Nu, innan jag tar itu med alla jobbiga saker som ska fixas innan tim kommer hem (då vi förhoppningsvis hittar på något), så ska jag fixa ett jäkla utube konto!


Under tiden får ni, och framförallt jag, njuta av en favoritbild på min bästa kompis. HAHAH. omg. Tror bilden är från typ.. 2003? Eller 2004?.. hahahah.. Hon är fan..aah alltså kan inte beskriva hur jävla kul det är med henne around men bild nummer två och tre får symbolisera hur jäkla mycket man skrattar.
Bilden är från november 06.
Btw, tänkt på ..Ofta vill man visa hur man ser ut i nutid.. men jag gillade mig själv mer för typ 3 år sen.. haha.. yeye men här har ni en laughterpic.. Ni får en till skrattbild, som jag förövrigt hatar... sen får ni en .. idiotbild på mig och kirsty med. För hon är bäst ;D
Jag skulle sittta "fint vid nallen och gosa" haha, WELL that went well.
Bild från 2003 eller 2004 typ


Vi... är så jävla mongo. Det här är iofs också gammalt. haha.. 2003/2004!
Nu ska jag fixa account!

Dagen!

Puuuh! Vaknade precis av att telefonen ringde. Inte bra ;( ville sova mer!
Men jag är utvilad.. somnade halv ett så har ju sovit tillräckligt egentligen.

Idag är det fint väder igen, vilket det inte var igår, så det är skönt!
Ska snart ut med vovvarna och gå lite runt dammen och mysa i solen. awesome!

Tim är och tränar...Nu kom kissen omg haha henne ska ni få en bild på bara för det. SÅ grymt söt som kattungeDetta är inte våran (familjens) kisse egentligen. Det är min brors :)
Han bor i karlskrona med denna sötingen men nu är dom här över sommaren, vilket är skönt för min bror är superbra att ha hemma, dels för han är snäll och rolig men också skönt med omväxling.


Idag har jag endel ärenden och sysslor jag borde göra, men det är så fint väder!
Får se vad jag och Tim berstämmer oss för sen, men under tiden han tränar ska jag iallafall ta tag i lite tråksaker.
Men först, ut med hundarnaLuckyshoot xD.. fotade när dom bråkade. De är inte så fula egentligen, här är en bättre bild!


RSS 2.0