Giftemål mellan A & A

Jag hade finkläder för första gången sen operationen! Men kunde fortfarande inte ha BH.. haha.. Nipplecovers är perfekta i sånna lägen.. hursomhelst så har jag ingen egen bild på hur jag såg ut men MC har det.. För hon var här och assisterade och hjälpte sönder mig.. :) Så gulligt!

Kunde inte ens få på mig klänningen själv haha så det blev en "Upp med armarna och sträck!"-grej som när man var liten... jaja! ;)

Visar inte alla bilder, dels för att det kanske är lite privat för A&A men också för..vet inte.. mest för den anledningen :)


Hela bröllopet var mycket fint och alla verkade glada.
Vigseln började i sanseryds kyrka (liten och söt kyrka faktiskt!) där vi tittade och lyssnade på prällen såklart men också så fanns det ju sånna..lovsånger? heter det så? Pslamer iallafall tror jag.. Två sånna var utvalda och även två solosånger som utfördes av min pappas kusin och hans fina flickvän :) Riktigt mysigt!
Det blev en hel del känslor när Molle & Annika (farsans & farbrors kusin + hans tjej) började sjunga.. dom är så jäkla duktiga.. sen att någon sjunger till just en själv..waow :) Tillochmed jag blev lite tårögd, kände att det brände till sådär ni vet..



Och WAAOW vad bruden var snygg! haha helvete vilken fin klänning, enkel och perfekt brudbukett och fin håruppsättning.. även sminket var ju bra men det brukar det väl alltid vara tror jag.. men jaja! det var iaf nice! :)
Då hade man ju något snyggt att titta på iaf så man slapp titta på min fule farbror ;) HAHA nej jag skojar bara! Skrev detta såklart bara för ifall min farbror eller hans ungar läser detta ;D Min farbror var faktiskt också riktigt handsome den här dagen :)     PÅ TAL om handsome.. haha.. min pappa... han köpte faktiskt en helt ny skjorta till detta tillfället och ni som känner honom vet ju 100% att han aldrig har skjortor annars.. haha! :) Han tänkte tillochmed köpa en slips! Men iofs mest för att retas med sin bror haha :)




Efter vigseln när dom sa "Ja" båda två (katastrof annars! herregud.. vad gör man som gäst i en sån situation undrar jag?) så åkte vi til hofslättshembyggdsgård (ja, det stavades hof....) och det var också supermysigt ställe! Åh ! :)
Där hade vi middag och fest hela natten .. Jag, mamma och pappa kom hem klockan 03.30  typ.















JAG började förresten fundera på en sak på bröllopet. När fan drar man gränsen på SÄRBO och flickvän/pojkvän? Måste man vara förlovad för att vara särbo? eller ?? det var det enda rimliga jag kunde tänka mig... någon som vet?

Kommentarer
Postat av: mc

MY GOD! :O ÄR DET LEENA?! :O

2010-10-05 @ 16:41:35
URL: http://insomniia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0