Filmkväll på österängen :D

hej! ;D jag har glömt blogga igen.. satt i några timmar och käkade på jensens.. jag jossan och wiktor tog en trerätters och sen åkte vi typ direkt hit till österängen för att vara hos jossan.hon har en kompis lägenhet över helgen :D


FAIL!!!!

AMG. jag kunde inte skriva innan igår . MEN att jag sen vaknar klockan fucking ett idagockså, gör ju inte saken bättre.. CRAP!!! Min mobil hade dött, så inget alarm gick igång. Jag har missat jossans flera miljoner samtal och jag vet inte alls vad som händer under dagen.. jag måste skynda mig och städa och allt skit SÅ TYVÄRR kan jag inte ens skriva just nu till er =( fan vad jag är kass..

Ni får iaf en snygging att titta på som sorries >.<



och tjejerna får en annan snyggggggg dude. fan vad han är awesome..!


snart hemma :)

halloj! Jag är snart hemma från Sarah, då ska jag skriva Massa här, om tex. Dagen, morgondagen, att vara snäll, om en awesome låt och svar på kommentarer och lite om vad som händer I helgen..


Tre kundservice..

omgggg vad mycket reklam tre har innan man väl kommer fram i luren! haha.. galet.. men massa sånna Pr0tip ;) HAHA.. aja..

Ska iväg nu oc möta upp Sarah på willys.. MEeen jag skriver snart igen :D  ska skynda mig, för det har blivit lite wierd uppdateringar här eftersom jag bara hinner hem i några minuter och sen ska iväg igen.. Socialen gick iaf jättebra, berätar mer om det sen :)


Awesomeväder <3

åh. Kom precis hem typ.. Ska åka strax igen för jag har möte... Men tänkte bara skriva lite fort .. Jag råkade faila med min pin-kod... Jag glömde den nya, så nu letade jag som en idiot efter kortet som den står på... Och såklart hittar jag inte den. Så nu måste jag iväg till mötet utan en telefon. Det är riktigt annoying. Känns konstigt, naket, osäkert typ..




Men jag får försöka ignorera det och isåfall koncentrera mig på det ypperliga vädret :D

français

Höhö, sitter på bussen till tränimgen och lyssnar på fransk musik. Den där crazy horses låten.. De flesta har nog hört den.. Jag saknar kirsty jättejätte mycket >.< det är sjukt jobbigt.. Oh just ja, det verkar bli lite chillgrillning på valborg, vill någon med så är det bara ringa :D

What a lovely day!  Inga moln nånstans :) <3 åh.. Jag känner mig så glad, mysig, snäll och hjälpsam idag. Jag ár peppad över att se vad den här dagen ger till mig :) 


Som vanligt kan ni inte få en bild för jag mobilbloggar..

Sovdags?

Uh.. eh. haha. blev längre tid hos boris än förväntat, sen satt vi hemma här med i nästan två timmar..men nuuu så kan jag blogga i lugn och ro :).. jag är dock sviiintrött, och imon ska jag träna tidigt såå jag ska nog sova strax, sar på kommentarerna kommer lite senare idag :)

har iaf haft en asbra kväll.. kom dit och handlade först med boris.. Efteråt så stekte vi lite hamburgare snabbt så sabina hann äta innan hon skulle iväg till söthästarna och rida :) Käkade hamburgare (MED FRISCOBRÖD <3 omg..) och sen spelade vi lite super bomberman 3 när Sabina var iväg.. så babblade vi även och lolade runt på internet.. Sen skulle vi se en film när sabina kom hem men tyvärr hann vi inte det så vi spelade istället lite Fluxx och pratade :).. hade glömt hur jävla bra spel fluxx är ..

Hoppas ni sover gott iallafall :)


OOH!! hittade en bild på mina fina sommarskor. JAG ÄLSKAR DOM <3 dom är så jävla söta!.. Brings out the cute in me, istället för det lite mer balla som de nya skorna (käng-klackarna) meeeen SÅKLART kan jag inte använda de här SVINDYRA jävla skorna.. Fick dem av pappas kompis.. dom kostar 1700kr....och så är de för stora.. försökt fixa med hälinlägg, men gick inte med de kassa jag köpte så nu har jag köpt nya :)


Duscha....

Urgh.. ska snart duscha.. hataaaaa>.< .. Har precis tvättat mer av bilen.. alla rutor, invändigt och utvändigt.. (Y).. blev fint! Dock var fågelblajjan lite äcklig I must say..... Nu ska jag ner och duscha och sen åker jag iväg till boris :) Får se när jag skriver igen, men ni ska iaf få fler inlägg idag ;D



Carcleaning!

Ingen carwash men carcleaning :D
dammsög precis ut bilen och innan det tittade jag på lite himym. det är så himmla jävla bra!! :D anyway jag är skittrött och känner mig skabbig så ska duscha strax.. och senare idag kommer ett "svar på kommentar" inlägg :)

Kanske även ska tvätta fönsterrutorna på bilen, så lite carwash blir det kanske ändå, hahaha.. Jag och vatten = nono =(
och så funderarjag på om jag hinner åka lite bräda innan boris också? .. vi får se :)

Morningmeeting!

Huhu.. kom precis hem från mitt möte som var vid 8.30.. Var på arbetsmarknadsavdelningen... Gick jättebra ..



Sjuksystern ringde mig precis angående sjukskrivning..Nu ska jag sjukskrivas, det är bestämt.Det är lika bra när medicinerna är så ostabila tydligen.... i juni ska jag  tillbaks till läkaren för att se ifall den här medicinkombinationen fungerar och isåfall blir min sjukskrivning inte så lång :) . Imorgon ska jag iväg och träna på morgonen, sen efter det så ska jag till socialen och berätta att jag inte vill gå där mer eftesom dom inte kan hjälpa mig på något sätt.. De kan inte förändra min situation och då vill jag inte gå där och dra pengar från dom...
Efter soc så är det så att mamma kommer hit ölver dagen igen för att dela upp alla våra familjefoton.. sen ska sarah också komma hit .. nice nice..


Idag, vid fem typ, så ska jag åka iväg till oris.. innan det så vet jag inte vad jag hittar på, förmodligen rensar bilder och tittar på serier^^ kanske övningskör lite med ?:D

Goodnight, sleep thight.

Nu har jag skrivit två inlägg redan som inte syns än på bloggen .störande. förmodligen kommer inte det här heller synas på ett tag.. Kl är 00.10 nu ..så får se när det postas..men aah.. tänkte bara skriva godnat^^ och imon ska jag iväg till boris eller att han kommer hit.. fast på förmiddagen/morgonen har jag ett möte inbokat.. OH en sa! :D På torsdag ommer Sarah hit :D har inte träffat henne på ett tag så det kan bli rätt great tror jag :D

Thåström - Över sundet <3

Det där med ärren..

Ah.. jag tänkte att eftersom jag skrev om mitt ärr på framsidan innan så kan jag ju lika väl visa det på ryggen som jag fick från första och andra hjärtoperatinoen.. Tror inte at jag visat det i bloggen förrut o.0 .. Men här ser man iaf att det är ganska svårt att se att det faktiskt är ett ärr där.. Jag är dessutom typ albino, så ärren är lika vita som jag alltid är hahaha..




Att använda sina resurser..

Jossan pratade med mig i förrgår om att jag borde lära mig att fixa håret osv, bara sådär vardagligt snyggt.. och jag är inte alls intresserad av det eller har orken att försöka lära mig.. det faller inte i min intresse-linje helt enkelt... Och då tänkte jag återigen på att "fan vad fuskigt att jag har fått allting så perfekt när jag inte ens använder mig av det..."
jag har shyssta läppar, shyssta boobs, shysst rumpa, shyssta lår, shysst mage, jätte lättformat hår som håller sig format, fina ögon och fransar, bra ögonbryn .. det enda som drar ner mitt yttre är väl min längd.. Men också för "majoriteten" mina ärr också.. men dom stör inte mig.. men ah.. Att jag har fått allt sånt och inte gör något med det, att jag inte visar det extra..Att jag inte använder mina resurser.. det stör jossan jävligt mycket. EGENTLIGEN stör det mig också lite eftersom jag skulle ju kunna vara en PANGBRUD 24/7 om jag hade orkat bry mig om det, om jag hade vart intresserad av det.. Men jag är inte det. Jag trvs så pass bra med mig själv som jag är nu så varför skulle jag engagera mig mer liksom..? aff... Men SJÄLVKLART har jag saker som jag inte vill gå ut i också. Jag går inte ut i trasor ändå... men ah..
Idag t.ex hade jag en slöfock dag.. då såg jag ut såhär..


Jag menar.. Militärgröna mjukis shorts ihop med ett mörkbrunt linne med fet urringning(heter det U-ringning eller urringning?....) i ryggen och ingen bh, inga strumpor? Nej tack. Inte matchande nånstans.. tyvärr ser man inte färgerna så bra här..

DET är för mig något som jag inte går ut i... mens andra inte går ut i sånna kläder jag har till vardags....men jag trivs så. och om jag piffar till mig så är det för två olika anledningar.. 1. jag vill känna mig extra snygg och 2. jag vill ha uppmärksamhet av folk helt enkelt. Det är inget man ska gå och gömma i garderoben liksom.. för vafan annars klär man upp sig för?
Jag kan iofs känna mig extra snygg bara av att duscha eller dra på mig mina vanliga kläder osv.. för vissa dagar har man dom där "extra peppade dagarna" då allt är bättre än vanligt... men då man ha de dagarna då allt är sämre än vanligt så kanske jag känner för att göra mig lite mer snygg.. men det är jääävligt sällan.. jag trvis så jävla bra med hur jag ser ut.. och jag VET hur snygg jag är, om inte andra ser det så sorries deras loss typ...

Det finns både negativa och positiva aspekter med detta...De få positiva är att om man nu skulle träffa en snubbe så vet han vad han får ;) Jag blir liksom inte "fulare" när jag väl ingår i ett förhållande.. för jag är redan så soft i hur jag är.. hahaha..meeeen sen har vi det där med negativa aspekter om att jag inte pallar engagera mig i mitt yttre..
Negativt är ju t.ex. att jag inte är så jävla feminin och kvinnlig. Jag tycker helt ärligt att kvinnlighet är riktigt sexigt och sjävlklart ska en tjej vara kvinnlig imo.. Meeen jag menar ..jag är kvinnlig på andra sätt..wtf liksom..
Men öh. ytterligare negativa saker är att 2. HUR FAN ska jag då hitta "duden" om jag inte bryr mig? och 3. När jag väl börjar se dåsig ut framåt åren, då kanske jag borde ha lärt mig iallafall hur man lägger en jävlafoundation? HAHA...

Näh usch..vad tycker ni?... jag menar... det är ju inte direkt världens grej egentligen? eller? Kanske. Utseende är ju fruktansvärt viktigt.. hmmm... aah. svårt att komma fram till något vettigt här...

Puuuuh!

Shit. haha. KOm hem frö en halvtimme sen, och jag är fortfarande helt sjukt trött.. Åkt bräda hur långt som helst... aldrig pallat åka så länge förr.. men ah.. ska strax iväg till MC och hämta en väska osv :D meeeen tänkte iaf visa hur långt jag åkte.. (H)

Blev ca 5km dit och 5km hem.. galet nu när jag tänker på det o.0
Den GRÖNA linjen är där jag åkte :)




Slöfock...

Seriöst. Känner mig som en riktig fet och lat unge idag.... luggit i sängen nästan hela dagen förrutom när jag gick och handlade och lagade mat... Jag rensar bilder och kollar på serier m.m. meeeen pga det förra inlägget jag skrev så började jag fundera på mitt ärr.. och nu ser det faktiskt väldigt fint ut..

De två första bilderna är innan operationen..8 månader sen (innan operationen) såg mitt är ut såhär..
Ärret är från min 3e och 4e operation... Den första och andra gick de in i ryggen..








Och nu ser mitt ärr nästan lika fint ut.. fortfarande svagt svagt rött på vissa ställen, men längst ner är det nästan exakt som förrut, förrutom att det numera är två "prickar" till, från slangarna där sårvätska mm. åkte ur..
Nu ser det lite cp ut dock eftersom tejpen har smutsat ner hela ärret.. men ah, ser ganska bra ut ändå I must say :) Bara se till att skydda det nu för solen så blir det nog perfekt inom några månader :D





Aqua - Around the world gick igång nu.. haha fan vad underbar låt <3

Tiden tickar..

För mer än ett år sen fick jag reda på att jag skulle operera mig.. då började jag få sömnproblem typ.. mådde riktigt psykiskt illa.. var ganska livrädd, men ibland var jag helt okej med allt i tillvaron, det var bara nöja sig och tycka om läget, det gick ju ändå inte ändra...
Jag kämpade med skolan så gott jag pallade.. sen för 10 månader sen tog jag studenten och hade en av de bästa dagarna i livet..Tänkte bara på operationen kanske tre gånger den dagen...



För 9 månader sen var jag i USA och mer kär än vad jag nånsin trodde att jag kunde bli.. Det känns precis som igår när jag gick runt och handlade sönder?.. vädret var så jävla perfekt..



och Herregud..Det är snart 8 månader sen jag genomgick en svår hjärtoperation.. Rehab tiden är så lång så det känns ändå som om det inte var alls länge sen. Men sen får man ju tänka att man mer eller mindre bara låg still i tre månader efter det.... så när sjukgympan och rehaben väl började var det bara för fem månader sen... men shit vilken tid ändå...



Det var 4 månader sen jag träffade Wiktor irl första gången och jag var i Oslo och träffade Kirsty och kollade hennes place där hon bor..



För lite mer än 2 månader sen jag och tim gjorde slut.. Jag förstår verkligen inte, nu när jag tänker tillbaks, hur min kärlek för honom slutade brinna...? Jag älskade verkligen honom. Verkligen älskade... men när jag börjar tänka såhär så går jag alltit tillbaks till de sista tre månaderna och inser att det inte ar så konstigt att det tog slut.. Så illa jag mådde om allting han gjorde.. och det var väl det som fick mig att sluta älska antar jag...


och.. då tänker jag bara.. Fan vad saker förändras på ett år.. Från paniken och rädslan, till ett skönt sommarlov till en hemsk operatione och återhämntning, till att återigen bli bra.. sen?? det får mig at undra hur mitt liv ser ut om ytterligare ett år....?

Jag pluggar i linköping förmodligen? wtf liksom? vad gör jag på daanra? vad är det för "stora " saker som sker i mitt liv?... spännande att se vad tiden bär med sig till mig :)

Coins

Huh. Nu började jag tänka på Pop N Twinbee och Sonic bara för jag skrev Coins.. haha.. Satt precis och räknade igenom sparbössan som jag har.. 883 kr.. gött med en liten buffert ^^.. anyway .. jag har sjukt ont i min rygg på ett väldigt specifikt ställe.. förmodligen för karusellerna igår^^ tror det var den där HangHai..


Middag för mor :)

Heeey! jag har mest chillat med jossan nu ett tag, gick även iväg till affären för att handla mat :) Nu ska hon åka hem och jag ska börja laga mat till familjen :) Mamma kommer över idag på middag, woho! och hasse åker tyvärr hem idag, vilket suger.. men ja.. jag skriver senare för nu måste jag börja med maten :D


Random bild från igår, som håkan tog..


Seven Pounds

Aff. Jag och jossan kollade inte på film hela natten. Det blev 10 minuter typ, sen ville jag sova. Fyfan vad jag var trött .. haha.. men istället tittade vi på Seven pounds idag på morgonen( okej, jag gjorde. Jossan somnade om i sängen).. Det är en så fin film! >.< Jag bölar varenda gång jag ser den haha.. Handlar om att vara god typ..

Vill inte förstöra hela storyn för folk som inte sett den, för då är den inte lika bra när man väl ser den..
Den påverkar mig så mycket.. Älskar filmer och böcker som ger mig en reaktion, antingen bra eller dålig.. Så jag reagerar.. och denna filmen ger mig en reaktion. Jag börjar lipa varenda gång hahah.. Den är så fin och samtidigt så sorglig och bara..aff.. <3

Den är dock väldigt lång (2h) och för vissa kanske den bara är "yet another fairytale" typ.. men.. neh. den är så genomtänkt tycker jag.. fin och hemsk på samma gång...

Dock sätter den sig nog närmare mig än de flesta för jag relaterar hela tiden till mig själv i filmen, vilket alla kanske inte kan.. jag relaterar mig både till huvudpersonen och en biroll.. Jag vill nästan vara som huvudpersonen. Så... waow.. Uppskatta snälla människor och sådär..

Ne usch ska inte tjata om filmen, vill som sagt inte förstöra storyn för folk som inte sett den, men om ni inte sett den så är det fan about time! :D




Pååskhelgen ;D

OOOH :D så jävla mycket som vart kul! I fredags kom Wiktor hit, meeeen innan han kom hit så lekte jag och pappa påskhare typ :) Gav bort lite påskägg till små barn i släkten :D

Först åkte vi (ganska tidigt.. typ vid ett) till min kusin som bara är ca 2 år.. hon fick två små påskägg :) 
sen åkte vi vidare till mina sysslingar som jag älskar så jävla mycket :D Så underbart! där stannade vi i flera timmar och bara busade busade busade..! :D Tre små barn och en vuxen camilla. Haha.. har inte busat och sprungit så mycket på aslänge.. Vi har studsat på studsmatta och spelat fotboll, lekt i sandlådan, spelat badminton, kört prick, gungat, och åkt på små cyklar osvosv.. haha..


Bästa fina släktingar <3




På fredagen var jag inbjuden till två fester men vi tog och chillade hemma istället med trueblood :D
Lördagen spenderade jag med att laga masssssa påskmat ihop med pappa :D Farmor skulle komma över på middag, och vi gjorde fan middag för en vecka typ.. herregud.. Två feta jansons frestelse, massa prinskorv, massa köttbullar, typ 20 ägghalvor, 2 fett stora omeletter, bröd och sånt där samt krustader..

Lördagen var mysig och gick fort förbi.. Jag och Wiktor gick och handlade godis osv med samt spelade lite kort på kvällen ihop med leena och hasse :) Nice! Efter det så gick vi iväg till Wiktors kompis här i Huskvarna.. Satt där till typ halv fyra (Y)! fett trevligt I must say... Vi glodde på en film (repo men, som inte var speciellt bra), spelade Buzz och kortspel :)
Igår minns jag inte riktigt vad vi gjorde.. var väl mest trueblood och middag hos farmor :) Min kusins familj var där också, ihop med min familj och wiktor.. men senare på kvällen så kom jossan förbi och vi drog iväg till min morsa.. Först handlade vi dock.. vi köpte blommor, kladdkaka, jordgubbar, vispgrädde och cola :) Blev mysig kväll!




Idag blev det LISEBERG :D:D:D:D!!!!!!!!!  så jävla värt. Jag ääääälskar karuseller och sen älskar jag umgänget jag var med också.. eller ah, dom jag kände såklart.. vilket var Hasse, leena, wiktor :)
Wiktor skulle även träffa sina vänner där och de var verkligen trevliga och lätta att umgås med..så umgänget var great, vädret var great, karusellerna var great, spelhallen var great.. ALLTING var fucking perfekt idag. seriöst. jag fan älskar tivolin <3



Påvägen till GBG så chillade vi i bilen.. Gissade låtar, balanserade på grejer och bara lame-ade oss..  (Y)!
Jag var peppad! :D fast det inte syns på bilden. Men ah, vi balanserade ju :D så awesomebild anyway..

HAHAHAHAHAHAHA  NU HÄNDE världens mest fucking random sak HAHAHAHAHAHHA <3
MIn bror kom precis in hit och sa "what the fuck? det ringde någon snubbe till mig nyss och skrek om att han var livrädd.... så jävla random.. jag fattade ingenting .. så sa han att han satt fast ien hiss .. HAHAHAHA"
VAFAN?! :P hahahahaha random is random.. Nu pratar pappa med snubben.. hahah fan vad sjukt. Återkommer med upptadering om det där :D

AAH iaf! vid typ tio över tolv så kom vi fram till liseberg :D Det var peppat!









Wiktor, sen Leena och Hasse :D

Har egentligen videos på massa olika som vi åkte, men dom får jag ju som sagt återkomma med, eftersom jag inte lärt mig mobilen än >.<
Anyway.. jag var lite tveksam till att träffa Wiktors vänner (eller ah, iaf Håkan..) eftersom jag verkligen inte förväntade mig att dom skulle vara vänliga at all. Men det var de... Håkan var inte alls farlig som jag hade föreställt mig.. bara... en dude helt enkelt.. lagom dryg, lagom trevlig.. Nice.. Sen hade håkan med sig två vänner.. En tjej som hette Tei som var riktigt trevlig och sen Oskar som verkade mest normal av hela bunten.. också snäll.. så ah.. det var nice.. Trodde seriöst verkligen inte att håkan kunde bete sig, men what up? Jag hade fel^^
Ah. Jag blev glatt överraskad I must say..



Nu blir det en fet jävla bildbomb för det finns inte så mycket mer att skriva om förrutom att det var en riktigt nice dag och människorna var bra :D tio av tio i betyg, seriöst. Testade två nya karuseller som jag inte testat förrut.. Uppswinget och spinrock (Y)..




En ganska kass bild.. Inzoomad.. Leena, Håkan, Tei, Jag, Wiktor & Oskar (oscar? o.0)


PÅSKPYNT :D



Random bild


Första gången jag gick in i spegelsalen :) Så jag hade fett kul. hahah.. kommer huuuur mycket bilder som helst nu :D

En jävla random bild med mycket fötter.. haha




Att vara lång är ganska nice <3 ! :D




Håkan(Y).. snyggt.. verkligen




Random wierd bild (Y). Oskar, Wiktor, Tei & Moi




Dväääärg <3!




Små huvuden <3 hahaha..





Fötter <3!!! Wiktor och Tei :D







:D:D:D!




JAG ÄR LÅÅÅÅNG :D:D:D!




TJockiswiktor <3 haha.. Fan denna bilden är awesome :D fan vad bra den blev.. DAT ASS <3




Hängpattar <3 hahaha FAN VAD ROLIG den spegeln var! :D




Panna <3




Oscar & Håkan ;D









Sen köpte Wiktor en klubba till mig ;D Faaast bara eftersom han var skyldig mig det för något vad-ish vi bestämde..









Sjukt bra dag har det vart idag iallafall.. Och nu ska det awesome-iga inte avslutas på länge..
Sitter och chillar med jossan :D vi ska dygna med filmer nu..På listan står det Seven pound, Easy A, Misery, The bounty hunteroch Tron legacy

Så dumt det kan bli..

Eh. Har ju inte lärt mig att fixa med mobilen riktigt än, så vet inte hur man överför videos.. Ska försöka göra det, så ni får se lite videos hasse spelade in idag med min mobil :)

Home sweet home!

Vi var hemma för typ en och en halv timme sen, men jag har fixat med packning, babblat med jossan, käkat kebabtallrik och promenerat med vovarna innan jag väl satte mig vid datorn :) Jag ska skriva om hela påskhelgen nu till er :)


Lisebergsbunny :)

LISEBERG here we come!

Hej peeps! Jag har inte bloggat så mycket under påskhelgenför vi har gjort så mycket, men jag antar att no också haft en Massa saker att göra..  Just nu sitterjag I Bolen påväg till göteborg... Fucking awesooooome!!! Karuseller ftw! Jag är sååå peppad! Surt att jag inte kan fixa bilder till bloggen från mobilen.. Aff. Anyway, ni får läsa maassa när jag kommer hem ikväll :D och då lovar jag bilder med :D

hos farmor

Hello!jag bloggar från mobilen just nu.. Vi har precis käkat klart här, imorse vaknade jag kl. 10, vilket innebär ca 6,5h sömn.. Jag är aptrött! Snart sticker vi här ifrån och då ska jag ringa upp lilla jossan.. Förhoppningsvis lägger vi oss bara I gräset Ute I solen och chillar ihop med wiktor som också är här.. Måste fan sova tidigt idag om vi ska till liseberg imon, så det inte blir att sova vid halv fyra som igår.. Vi var hos wiktors vän här i huskvarna, men det kan jag skriva om sen när jag kan fixa med bilder också.. Lovar att skriva sen <3 bay

Helloouse!

Heh. Kom precis hem från film/spel kväll hos en av Wiktors vänner som bor precis bredvid här typ... Jag är stentrött så jag tror att jag skriver mer imon istället.. har iallafall en del att berätta om angående mitt påskfirande.. Imon blir det dessutom släktmiddag hos farmor.. Väldigt liten släktmiddag ;) men ah.. blir nog najs. OCH FUCKOING BÄST AV ALLT: liseberg på måndag :D:D:D:D:D:!!!

Gårdagen

Åh :) Hejsan!
Igår var det torsdag, vilket gjorde att dagen såklart började med sjukgymnastik för min del..
Efter det så blev det en hel del How I met your mother och sen kom hasse hem från leena och då började vi babbla.. vilket tog ett tag.. sen kom pappa och sa att han skulle åka och handla och sen helt plötsligt blev min dag planerad åt mig, älskar när det är så, så slipper jag tänka på "vad kan man göra...? men åh. jag ivll göra något..vad?" osv osv..

Planen var iallafall att åka till City Gross, sen åka vidare till systembolaget och sen till tre-butiken..Efter det skulle jag och hasse låna bilen för att åka ut och klappa djur i leenas stall :)
Och efter det, vidare till boris..

Så det var nästan vad vi gjorde. Vi skippade systembolaget och tre butiken, eftersom min mobil fungerade tillslut och hasse kunde fixa systembolaget själv..

Citygross gick fort och bra (förrutom att vi flummade till det lite för mycket, jag och hasse), sen släppte vi av pappa här hemma och hasse körde oss vidare till Leena för att plocka upp henne ..
Först åkte vi till bä-isarna! :D Alla stora bä hade fått små bä! :D söta lamm var det iallafall!


mamma-Bä (som åt ur min hand! :D)


en liiiiten bä :D:D!


Tyvärr kunde man inte klappa dom.. det här var det närmaste någon av oss kom, och det var hasse..
lammen var ganska försiktiga och rädda^^



Denna lilla-bä var typ den coolaste.. Frillan, ögonen, chill-attityden<3 haha så söööt!


ChillarN^(som sen insåg att jag var så nära, och kutade iväg.. haha..)


And Skutt goes the bambi? ^^.. jag gillar den här bilden, den är ball ;D


Efter bäisarna så åkte vi vidare till Leenas hästar.. Eller, där hon brukar ha sina hästar.. Nu stod det bara två shetlandponies där..
Och jag som älskar djur har lite svårt att stay away även om jag är allergisk mot hästar.. Så iallafall.. Dessa shetlandponies är hos Leenas mamma "på prov" för att se ifall hon sen vill köpa dom.. :) Denna fuxxen som är på bilden vet jag inte vad den hette(eller hette den fux? kanske bara fick för mig att det var en ras? HAHA!!) ANyway!
Jag fick rida ;D hur ballt som helst.. Shetland hästar klarar tydligen 45kg så det var ju lugnt för mig.. Här visar leenas mamma hur jag ska styra och stanna och sådär.. Har även en video men den gick inte bifoga från mobilen (alla bilder är tagna med mobilen) sååå det sket ju sig..
Sjukt ballt var det iallafall.. Att dom förstår så mycket o.0 lyder sjukt bra, och den här var inte ens "inriden" eller vad man säger..


Leena ser sjuuuukt suspicious ut.. xD




Anyway rida var skitkul, förstår att leena gillar det :) Men ah, det är inget för mig.. för vad hände sen?


Jag fick världens utslag =( .. och det kliade heeela jävla kvällen..



Det här var bara början av allergiattacken, det ser ganska hyfsat ut ändå.. sen blev hela ögonen röda och ansiktet likaså, huden bubblade sig och tårarna rann som fan.. meeeen jag fick inte svårt att andas denna gången :) Förra gånge var mycket mycket mycket värre hah..


Anyway. Efter ponnysarna så åkte vi till Boris :D Vi skulle spela bordsspel men det blev inte av, vi hann inte för parkeringsbiljetten gick ut.. vi lagade iallafall vego-tacos och käkade det.. Sen åkte leena och hasse hem men jag stannade för att titta på the expendables och babbla osv osv.. Runt kl 22 tänkte vi att "okej vi har filmkväll idag!" meeeen det blev inte så, för jag blev astrött.. Vid 22 skjutsade boris hem mig för att ta ut hundarna och sen åkte vi tillbaks till honom.. jag var pigg och aspepp på att se en film jag inte sett på sjukt länge (leone) och se klart the expendables, meeen sen under the expendables så höll jag på att somna.. skittrött blev jag, så det blev ingen leone utan jag blev hemskjutsad runt 00 och sen somnade jag ^^



Angående det där med vikten..
jag sa ju att jag vägde 36.6 i går morse när jag vägde mig, då sa jag också att jag skulle väga mig på kvällen och se vilken skillnad det är från morgon till kväll.. Igårkväll vägde jag mig två gånger (en gång snabbt för att visa boris, men med kläder och jacka på osvosv.. då vägde jag 39.5) men sen på natten när jag kom hem från boris för andra gången och jag skulle sova, då vägde jag mig och då vägde jag 37.6. jag går alltså upp ca 1kg/dag, som sen minskar 1kg under natten (för jag vägde mig i morse igen, då vägde jag 36.7...

Sjukt att man "använder" så mycket energi i sömnen .. coolt! ;D
Åh :) Hejsan!
Igår var det torsdag, vilket gjorde att dagen såklart började med sjukgymnastik för min del..
Efter det så blev det en hel del How I met your mother och sen kom hasse hem från leena och då började vi babbla.. vilket tog ett tag.. sen kom pappa och sa att han skulle åka och handla och sen helt plötsligt blev min dag planerad åt mig, älskar när det är så, så slipper jag tänka på "vad kan man göra...? men åh. jag ivll göra något..vad?" osv osv..

Planen var iallafall att åka till City Gross, sen åka vidare till systembolaget och sen till tre-butiken..Efter det skulle jag och hasse låna bilen för att åka ut och klappa djur i leenas stall :)
Och efter det, vidare till boris..

Så det var nästan vad vi gjorde. Vi skippade systembolaget och tre butiken, eftersom min mobil fungerade tillslut och hasse kunde fixa systembolaget själv..

Citygross gick fort och bra (förrutom att vi flummade till det lite för mycket, jag och hasse), sen släppte vi av pappa


jag sa ju att jag vägde 36.6 i går morse när jag vägde mig, då sa jag också att jag skulle väga mig på kvällen och se vilken skillnad det är från morgon till kväll.. Igårkväll vägde jag mig två gånger (en gång snabbt för att visa boris, men med kläder och jacka på osvosv.. då vägde jag 39.5) men sen på natten när jag kom hem från boris för andra gången och jag skulle sova, då vägde jag mig och då vägde jag 37.6. jag går alltså upp ca 1kg/dag, som sen minskar 1kg under natten (för jag vägde mig i morse igen, då vägde jag 36.7...

Åh vilken underbar morgon :D

Hejhopp allihopa! Jag vaknade just.. Jag ska städa undan lite idag men sen ska jag också åka iväg till mina små söta underbara sysslingar :D mysigt! Jag drömde massor med drömmar idag igen, men minns knappt inget av det förrutom att jag kände mig glad i allt och varje dröm utspelade sig i varma väderförhållanden..

Vi ska ge dem lite påskgodis och sådär.. btw en sak jag glömde berätta igår..(eller oj..berättade ju inget för jag var trött.. haha.. ) men ni får en liten sneakpeak på vad jag gjorde.. Jag var hos boris.. och så var även hasse och leena där med mig.. Vi gjorde vegotacos igår (btw svingott! :o) och då rev jag ost, för att jag inte fick skiva gurkan för Boris eftersom jag äter waran. Men nej, då lyckades jag såklart ändå bloda ner genom att riva knigen på rivjärnet. jag kände det inte ens men helt plötsligt var mitt finger rött.... (Y).. skrapade bara upp liiite liite på hudytan..galet!

Nu ska jag och min bästa pappa iväg strax så jag tror jag skriver senare :)



Jag tror jag kommer have a blast hos mina sysslingar.. Dom älskar nämligen att leka, precis som jag ^.^
Och så har dom en asstor studsmatta.. haha. Ohmy! nu blev jag ännu mer peppad än förrut..

Dödstrött

Hey., jag ska sova nu.. heh. okm precis hem från  boris. har massa att berätta och massa filmer och videos men det får fna bli imon för snart trillar jag av stolen av trötthet.. natti

Shetland ponies!

Miwh :D ska strax iväg med hasse och Leena för att klappa små ponnys hahah.. och andra söta djur som bl.a. Leenas get Smulan och sådär..men ah.. Kom nyss hem från City Gross med pappa och hasse.. handlat all påskmat (Y)!

Utöver det så har jag väl mest käkat och hängt med hasse och försökt fixa med min mobil.. haha .. nu har jag äntligen fattat liiite mer. men jag måste verkligen ändra ringsignal samt höja signalen.. lät ju fan ingenting ...



Oh Happy Day!
Öhm.. ja.. nu vet jag inte riktigt vad som händer.. kommer väl mobilblogga sen när vi är iväg iallafall, så ni får en söt bild på ponisarna :).. eller ah, det får ni ju inte förrens jag är hemma ändå eftersom pop-upblockern blockerar så man inte kan ladda upp bilder via mobilen....

Ska även städa undan lite ikväll också.. typ tusen papper utspridda i sängen, skrivbordet och nattduksbordet.. samt lite annan skit.. Vi hörs :)

Dumma waran>.<

Alltsååååååååå. Idag har jag blödit ur näsan hela morgonen men nu såg jag också att jag blöder downstairs.. Fyfan vad jobbigt det ska vara -.- fattar inte ens varför det kan skifta så mycket på en jävla dag.... åååh. Förstörde mycket av mitt toppenhumör -.-



Sjuka drömmar..

Jag hann inte berätta för er om min dröm innan jag stack iväg till träningen.. Jag tänkte mobilblogga men mobilen hade dött... (Y)! anyway... Jag drömde om att det var min sista dag i livet. Jag visste det, och alla andra visste det.
Jag satt i en rullstol och jag kände mig aslycklig, trots att jag skulle dö så ung.. Vad gjorde jag då med min sista dag i livet?
Jag satt. Alla mina fina kära människor var runt mig.. Och jag satt och pratade.. Och alla andra lyssnade.. deras ögon var helt fyllda med intresse, vissa av tårar och andra bara tindrade och fokuserade på vad jag pratade om..

Jag minns inte vad jag pratade om, men jag minns att jag kände mig helt okej med att dö, bara jag hade de nära runt omkring mig..

sen när jag vaknade så kom ju såklart logiken till sans och sa: "nej du din jävel! hade du vetat att du skulle dö idag så hade du fan fått göra ALLT för att bli en cyborg och leva längre, idiot!"



Så jävla konstigt.. Men ah.. nu ska jag lägga mig i gräset här ute och läsa körkortteori.. fyfan vad underbart väder det är <3 dock måste jag ladda mobilen lite först..
Träningen gick superbra och jag är faktiskt inte totalt astrött efteråt idag.. Brukar var sömnig, inte utmattad. men idag sov jag tydligen bra...

Drömde bara fina drömmar.. efter det konstiga drömmen så drömde jag att jag var på klassresa(med klassen och massa andra som jag drömde om..), solen sken asmycket, vi var dock i jönköping konstigt nog.. och åkte häst och vagn :) sen drömde jag också om att någon borrade en stor borr in i min mage kom jag på nu.. så alla drömmar var nog inte alls fina :S...

äsch. Jag är glad idag. Idag känns det som jag skulle kunna göra vad som helst. Jag är så snygg, smart och snäll. On top of the world är jag fan idag.. Och för att använda denna energi till något bra så ska jag läsa nu :) Hoppas ni har en underbar dag också, skriver senare :)





Vikt och kropp

jag låg i flera timmar och studerade mitt utseende igår när jag inte kunde somna (har en stor jävla spegel precis vid sängen, så jag slapp stå upp, vilket gjorde att jag pallade analysera så länge :))

och jag insåg att....Jag behöver varken träna eller minska mina enorma mängder mat.. Träna tyckte jag ju iofs var ganska kul när man väl satte igång med det, men mina boobs minskade ju och därför slutade jag för några dagar sen... Förrutom sjukgympa såklart.. och anyway. då tänkte jag "okej, jag lär mig iaf att äta bättre så blir det nog bra" men...... okej det ska jag fortfarande hålla, att äta BÄTTRE. men tnkte mig även mindre..för jag äter heeeeela tiden.

Jag insåg igår att jag ser sjukt jävla bra ut, så varför skulle jag äta mindre? Jag ska dock äta bättre.. haha..
Och jag insåg att jag är nyttig som jag är nu med liiite liiiite hull om magen..tänk när jag ska få barn wtf??? måste ju ha något att ta från... iofs är det ju långt i framtiden men det made sence igår iallafall..

När är man snyggast under dagen? jag skulle sagt morgonen. Då är man ganska tom i magen och sådär.. Igår vägde jag mig och jag vägde 37.7 kg.. (bara en minskning med 3hg sen jag började träna) Med kläder på btw..
och sen vägde jag mig idag, precis nyss på morgonen, utan kläder och vägde 36.6..
Detta var vad jag tänkte gå ner till genom att äta bättre, men nu slipper jag ju det o.0 fast jag ska kolla vad jag väger ikväll eftersom då har man ätit hela dagen, då kanske inte kroppen är exakt som jag vill ha den,


Nu tycker jag INTE att ni ska hänga upp er på de extremt låga kilogram siffrorna. För det är inte siffrorna som spelar roll, det är hur kroppen ser ut... Jag har under det senaste året haft en liten mage, som jg inte var nöjd med.. Det var när jag vägde 38kg och redan 38 låter ju sjukt lite och overkligt, men som sagt, skit i siffrorna..






Så, vad jag kom fram till var iaf att inte göra ett skit med min kropp... xD
Nu måste jag rusa till sjukgympan

Natti folket :)

Tror jag ska sova i tid idag igen.. senast 11.. men är redan sjukt trött.. så ah.. vi får se när jag lägger mig men detta är iallafall mitt sista inlägg för idag.. Imorgon är det torsdag vilket innebär sjukgymnastik.. sen har jag ingen aning om vad som händer.. hoppas dagen går fort dock.. Tror jag lär läsa en hel del körkortsteori också.. på tal om det så ska jag nog faktiskt gå och göra det nu :)

Nu vet jag iallafall vad som händer för mig över påsk.. blir påskmiddag på lördag sen ska hasse ha över vänner och grilla men då åker jag iväg nånstans med wiktor, vet inte riktigt vart än. tänkte stranden först men 1. drägggggg (dessutom motormässa. worst weekend ever i jkpg) och 2. svinkallt.. så ah.. får se..

Sov gott sen!


Spänd!

Uh.. Im so tense.. Suttit och övningskört idag igen i 45min ..körde på väg!! :D även om det var en ganska deserted väg! :P Lärde mig blinka, stanna, titta mycket (ha fokus och vara uppmärksam), växla, göra u-svängar osv osv :D kände att jag rockade ganska hårt, även om det blev fler kärringstopp än igår, men det var för att jag var så spänd för att vara ute på en väg.. Mötte iofs bara fyra, fem bilar.. men ändå!

Vid halv sex körde vi Hasse till sin tjej och mamma hem till sig. Efter det åkte jag och pappa till farmor som var vänlig som vanligt och vi fick lite käk där sen tittade jag på VHS filmer från när vi barn var jättesmå.. ASCUTE!
Hittade bara "elin-bandet" dock (på min kusin..) men på det bandet var det julafton 1997 och då var ju såklart jag också med.. iiiwh så söt jag var! :D
oooch iallafall, efter det så åkte jag och pappa iväg till Elmia och körde :) coolio!



jurassic park brallerna <3.. hoppas inte mamma slängde dom..

Uppskatta de små sakerna...

Åh. Jag och pappa satt precis och disskuterade och pratade om att bli gamal, att leva tills man blir gamal och sådär.. inte slösa livet m.m. och mitt i det så ringde min söta, underbara farmor och bröt vårt samtal.. Men hon ville iallafall prata med pappa och då ställde jag mig i fönstret och tittade ut mot parken.. Jag fick en liten happyrush utav att titta ut mot dammen och se att de rensade ur den, att snart fungerar själva fontänen..
Jag log lite mot mig själv, och plötsligt såg jag mig själv utifrån i mina tankar, när jag var en gamal söt gumma.. Och då bara tänkte jag att.. Fyfan vad jag verkligen vill bli den där söta snälla positiva tanten. Jag hoppas med hela mitt hjärta att jag inte blir en bitter kärring..
Jag vill vara positiv, jag vill tycka om livet och jag vill småle åt saker som kanske inte är så betydelsefulla, men på något sätt ändå påverkar vissa människor positivt.

Tror ni att jag kommer bli en bitter tant? Jag har ändå lite av det där i mig på något sätt tror jag.. men jag hoppas verkligen inte det.. åh. Nu la pappa och farmor på luren, ska gå iväg igen :)



körkortsteori

of fucking course... jag skrev det förra inlägget för 2 timmar sen, då jag bestämde mig för att läsa körkortsteori istället för att slöa framför himym...
Så nu har jag gjort det i två timmar.. hah.

Höhööö

fjantigt kul..

anyway... om 1.5h kommer hasse hit så jag tänkte faktiskt fortsätta läsa bara :) sen får vi se vad som händer ikväll, mamma kanske kommer förbi också...

öhm.. ja.. that's about it.. jag måste dock berätta en sak..jag har börjat fatta liiite mer av min mobil, men den känns fortfarande helt.......oanvändbar =(.. jag behöver seriös hjälp.. haha..

Forgot..

HAHA ops sorries, glömde bloggen... ALLVARLIGT Talat.. hahah finns inget bättre än himym <3 okej kaaaanske amerikanska the office .. men ah.. HAHA usch! har slösat hela förmiddagen på att titta på how i met your mother :) så awesome. seriöst. hahah.. men utöver det har jag inte så mycket att säga.. runt 4 kommer hasse hem :D underbart!


mobilblogg

Halloj! Jag sitter just nu på bussen påväg mot um.. Titta bad praktiskt! Hann inte skriva hemma innan jag skulle gå iväg.. Höll på att fixa f-kassa papper. Läkarn och jag håller på att experimentera med mina mediciner, just nu tycker jag att det känns mindre jobbigt och yrt än innan men läkarn tycker ändå att jag inte ska jobba riktigt än eftersom biverkningar kan komma, kroppen måste vänja sig och sen vet man aldrig om jag måste börja igen med medicinen igen son jag slutade med... Jag vill inte gå hos soc, för Dom kan inte göra något Av min situation, så jag söker sjukersättning hos f-kassan ist.. Btw, sjukt vad man måste koncentrera sig för att skriva rätt på mobilen. Är redan I Stan så måste gå, ha det fint!

Puke

Alltså AJ?!.. var precis ute med hundarna och nu har jag en FET jävla bula på halsen typ... som ett asstort myggbett, kliar sönder.. ajjjjje =(
Usch vad obehagligt ! =(
nu ska jag iallafall sova (What? Now? ofta? har inte sovit såhär tidigt på flera månader) eftersom jag är astrött.. och imon vid 8.30 är det UM sen kommer hasse hit och sen ska mamma hit med osv osv...

just ja.. spydde nästan nyss när jag borstade tänderna.. fattar inte att jag tycker det är så jävla hemskt..men usch fyyyyfan vad illa det är >.<

IIIIIIIHK!!! hoppas jag somnar fort för det här bettet is killing me !>.< fyfan. Känns som det är värsta vulkanen på min hals. varför är det alltid så ? känner man på något med fingertopparna så bara tänker man "OH HELVETE det är typ ett berg!!" .. speciellt med finnar.. jag kan tänka mig att en finne jag hittar är aaas stor, sen syns den inte ens ?! sjukt. men ah,,, ska iallafall lägga mig och mysa med min hund nu som ligger i sängen bredvid här :)



Sov gott peepz

Dumma ärr och tejp =(

Aff... jag klistrade på tejp på ärret igår och jag trodde inte det skulle sitta så extremt bra som det gör. Sitter stenhårt...jag vågar inte dra bort det >.< aj aj aj aj! Man kan ju tänka sig att det är positivt, så man slipper använda ny tejp hela tiden.. meeeeen, tejpen blir smutsig på ett annat sätt än huden så den syns bara mer ju längre man har den... men jag tror den får sitta nu för jag får bara ont när jag försöker dra bort den >.<


Har ni några tips på hur man gör att sånt släpper lättare?


Övningskörning :)

Huhu.. kom hem för typ 20minuter sen.. jag var iväg och övningskörde med pappa :D Gick jättebra.. bara åkt två gånger innan och det var för typ ett år sen.. men jag var jätteduktig tydligen.. (Y)! Lärde mig lite om kopplingen och växla från iaf 1an till 2an.. och starta osv såklart.. bromsa.. ah... u know the drill!


Blodpudding och fläsk?

Huppsiduppsi! det har hänt en del sen jag skrev sist.. dels var visningen.. vet inte hur det gick eller nånting.. vi får se.. jag var ute och åkte bräda när visningen var.. skönt :) sen solade jag lite också... när visningen var klar så åkte jag hem och tittade på några avsnitt av HIMYM :D.. har precis slängt i mig middag.. En halvmåne-skiva av blodpudding och en fläskbit.. ska försöka att inte äta för mycket idag och framöver.. jag äter fan hela tiden annars...ska börja testa det där med vattenglaset. är man törstig eller hungrig så har jag alltid ett vattenglas nära mig så man har något iallafall, då slutar man vara så sugen.. :) anyway.. jag ska nog ta lite kaffe nu och titta vidare på HIMYM.. håller på att somna och det får jag verkligen inte göra ! :|




Comments

Om 1,5h är det visning här.. Så detta är mitt sista inlägg innan jag går härifrån och gör klart exakt allt i hemmet samt sticker ut och åker bräda så mäklaren kan ha placet för sig själv..



Boris om Jag vill ha en boysnight =(:
FF hos mig i helgen. Ska jag höra med folk om lan? ;)
Kanske dags för jag har inte lanat på skitlänge. :S

Svar: HAHAH tönt <3 det är väl alltid FF hos dig ?;) eh.. jo.. men vad ska vi spela isåfall? ni (folk du är med) spelar väl bara minecraft?

Boris  om Fint i huset <3:
Samma inredningsdilemma som jag. Det är svårt att balansera det. :/

Svar: Eller hur. Fan vad störigt det är..Funderar på att (när jag har villa. om jag skaffar det.. iaf flera extra rum) göra en "mysdel" i huset typ..


Boris  om Tränar jag fel?:
Blir en konstig fråga men visst, kan kolla om du vill. Btw, ska du testa samma BH igen så se till att testa med likadana poser för att vara säker. :P

Svar: Äsch ;P säg att du frågar åt en vän hahah.. och tack! och ja det ska jag :)


Jennie om Äcklas inte, snälla ni..Jag behöver bara hjälp:
Oh...my...god! Min första tanke var "Är hon seriös?" Hahaaha... blääää xD

Svar: HAHAHAHAHAHA <3 asbra!!.. Jag har fått så mycket reaktioner... Kommentarer här och sen på facebook och vissa skrev på msn att dom mådde illa av det.. hahahahaha underbart.. sjukt kul.. dock inte min idé ;)


Boris om Äcklas inte, snälla ni..Jag behöver bara hjälp:
Så jävla bra! xD

Svar: Du har bra idéer ibland ;).. fast det är ganska äckligt.. att tänka mig på det sättet =( usch...

Boris om Vattnig dag...:
Jag brukar inte bry mig om smycken så. Men jävlar vad schyssta örhängen. :D

Svar: :D TACK! bara synd att dom gjorde så det började blöda i öronen.... waranjävel


Hippie om Eternal sunshine of the spotless mind:
Haha vilken överraskning att hitta en bit av min recencion på din blogg. Såg bara rubriken och tänkte "oh, min favoritfilm!" Känner mig faktiskt lite smickrad;)<3

Svar: åh :D ja! tänkte att du skulle bli glad! :D


Boris om Påskfirande?:
Jag är på att grilla! :D
Blir nog lite kyligt men vi kan hämta massa ved i Vrigstad. :) Ska ändå ner dit och leta påskägg hade jag tänkt, ska bara övertyga morsan om att jag inte är för gammal för det ännu. ;)

Svar: Jag med (H).. och vafan det finns kläder? jag fryser alltid men inte fan klagar jag för det.. grilla är kul :D.. men.........boris.. Du är fan 29 snart................. HAHAH jag får inte ens påskägg och jag är fortfarande tonåring!!! >.<
unfair

Boris om High and low:
Aww. :( Du ska ju ha det bra! Då menar jag inte dildo-bra utan bra-bra. :(

Svar: HAha.. aw.. gulligt. och tack..


Boris  om Pillar med mobilen:
För det första, du är fin i hoodie. :D Men kameran var ju riktigt bra ju. :) Lyckades ju med den mörka månbilden som hade totalfailat på massa andra kameror. Det var en grym måne btw. :)

Svar: Tack :D jag tyckte också det faktiskt.. och jaaaaaa :O jag trodde inte det faktiskt... cool :D


Boris om Game on innan det blir turn off på hela milla..:
Hade inte noterat att ögat till vänster är mycket närmare munnen än det på högersidan om du aldrig sagt något. ;)
Btw, du har fina kinder!

Svar:Hahahaha .. jag twitchar ju helt cp på bilden.. jag ska nog inte påpeka flaws, speciellt inte om DU undgår dom, då är dom typ osynliga mr. analytisk.. och nej det har jag inte.. alls. ever . nånsin. och du som är så bra på att beskriva just vad det är du gillar med saker, beskriv det om mina kinder så kaaaaanske tror dig pyttelite.. men tveksamt.. allltså neh.. >.<


Boris om Pingstbruden?:
Du har alldeles för finurligt leende på sista bilden för att vara någon pingsttjej. Och med tanke på att du har det typ jämt så tror jag inte det är någon som tror det om dig. ;)
Men ja, jävligt tjockis av dig att posa med gaffel. xD

Svar: Hmm... kanske det:P men pingsttjejer kan nog också le finurligt xD.. hahah aww <3 true.. men jag går inte och ler alltid.. tänk om jag skulle gå sådär på stan i jkpg. Alla hade ju tänkt att jag var pingstvän...?
Och STFU!! hahah jag vet =( Fan...


Boris  om Ett missat dygn! :):
Jävligt schyssta skor. :D
Ta med dem ikväll. :)

Svar: TACK :D


Hippie om Nu har jag sökt... Äntligen.:
Socionom ska tydligen vara jätteintressant och användbart;)
Hoppas det går fint (y)

Svar: Ja det har jag med hört :D men sjukt svårt att komma in på.. tack så hemskt mycket :D


Boris om Maybe its maybelline, maybe its photoshop?:
Du ska ju inte använda krita. :(

Svar:...boris............................. Så jävla dåligt skämt =(...


Boris om Till Boris.:
Du vet väl inte när jag har raster. ;)
Fast nu är det rast på riktigt om 2 minuter så jag hinner inte skriva. Ringer om två minuter. ;)

Svar: haha ne, men du har inte raster alltid iallafall, det vet jag ;)... men oh my god.. hahaha


Bodies..

Har kollat runt på nätet länge nu efter en riktigt fin kvinnokropp... Varför? Jag vet inte.. minns inte hur jag kom in på det.. Tror jag googlade "nudism" eller något.. sen tänkte.. nej... fan.. JUST JA! jag såg en bild på en blogg där det var två tjejer utan tröja helt normala people, inte porrbilder.. och då började jag googla fram lite "frihetsbilder" typ nudistbilder osv.. men sen kom jag in på att kolla in kvinnokroppar. Hitta en riktigt fin. Jag hamnade på något forum på Emocore's hemsida..  SHIT VAD mycket olika former det finns på människor.. herregud alltså...

och först när jag började så tänkte jag "fan det här kommer sänka mitt självförtroende för dagen..."
men det gjorde det inte.. det stärkte det istället.. Dock var många kroppar med kläder, vilket jag inte ville se.. jag ville hitta nakenbilder helt enkelt.. för att titta och undra och få svar...Insåg dock att folk har så myyycket olika smak ..och ah.. även om det fanns måååånga kroppar där som var bättre än min, så var det också många som verkligen inte var det, sen tror jag att det handlar om vanesak.. jag har sett min kropp hela mitt liv varje dag typ... Jag har vant mig, vänjer man sig är det enklare att se det fina tror jag.. jag har kollat igenom hela mig..Eller hur tror ni det är?...

man kanske bara föds med sjävlförtroende eller inte?.. ingen aning.. men jag tror det beror såklart på uppväxt men även vana... Fast.. tittar man sig i spegeln hela dagarna kanske man bara ser alla fel också?..aff.. jag har ingen aning.. men kroppar är iallafall fina :) Just idag blev det kvinnokroppar mest för att kunna jämföra mig själv och sen förstå hur folk tänker o.s.v...  Happ.. spännande iallafall :D

Det var den här bilden som startade alltihopa


Jag vill ha en boysnight =(

Vad är det för fel på mig? HAHA här sitter jag och längtar efter ett lan?! när solen skiner så jävla fint från fönstret och jag dessutom är tjej..
Vill bara...Umgås..
btw en sak som gör mig lite orolig.. Mina ådror idag är extra blå/gröna?  kanske fryser eller något.. hoppas det är så..
Om tre timmar är det visning och jag har bara ytterst lite kvar att fixa med lägenheten så jag tar tid här och chillar :)

men aff... jag vill bara hänga, softa, inte bry mig om saker, inte lyssna på folk som alltid gnäller, dra i mig några x-ray/redbull och spela tills jag somnar typ... fyfan vad det där lät manligt :S usch.. hahah.. fast byta ut Xray mot öl? XDD Nu menar jag inte att tjejer är tråkiga att umgås med, inte alls. Det är bara tyvärr lite väl ytligt lite väl ofta, och dessutom väldigt gnälligt väldigt ofta.. haha.. men oftast älskar jag att lyssna och hjälpa folk som klagar på något, meeen inte right now. Nu vill jag bara dra igång hög musik i hörlurarna och sitta och nöta spel..men det kan jag såklart inte för jag har saker att fixa

neehepp... ska försöka se till att jag faktiskt gör något nu med folk under påsk.. En del av min umgängeskrets ska grilla precis utanför där jag bor, men där vill jag inte vara med p.g.a vissa omständigheter, sen vet jag att vissa åker bort.. men också så är det ju så att vissa kommer tillbaks till jönköping under påsken :) mysigt!



Igår så spelade jag ju HoN btw.. haha. JAG tyckte faktiskt att jag var ganska bra. Nu kommer wiktor bara mobba sönder mig för jag gjorde detta uttalande. Men jag var faktiskt inte ASKASS som alla andra gånger.. fick ganska bra APM(action per minute) även om jag var sämst i teamen på det så var jag bättre än förrut, jag fick lite mer CK(creepskill) än vad jag brukade ooooch jag assistade att döda en! :D

Dock drömde jag inatt om att jag ägde myyyycket mer.. haha fan vad imba jag var i min dröm.. <3

Vet ni vad? Waow. Jag ska ut att skejta. Nu, bara sådär :D. åh! ses sen :D

Fint i huset <3

Åh. Nästan allt i lägenheten ser flawless ut.. jag gillar det så himmla mycket när det är rent men samtidigt känns det inte lika hemma.. har lite issues med mina tankar på min inredning när jag flyttar hemifrån. Älskar den stilrena känslan och stilen för det ser ju bara spot on perfect ut, meeeen..... det är inte så ..mysigt? inte så..hemtrevligt?.. utan mer "här bor Barney stinson" typ...och jag är ju inte en robot (än...) så ... kanske inte? Äsch! skitsamma det blir som det blir :) KOmmer nog bli fint i vilket fall som helst...

Sjukt praktiskt att maila över bilder från sin awesomemobil till datorn.. Mer praktiskt vore det ju iofs om jag fattade hur man gjorde med usbsladden osv.. men jag ska ta en sak i sänder ;)


Snyggmilla right about now




Sjukt att mitt hår redan är så slitet när jag klippte det "nyss"................ blir lite störd =(

Konstigt smink..

Jag skulle kolla om man la mer fokus på mina läppar ifall de bara hade lite glans .. och helt ärligt så tyckte jag inte att man fokuserade mer på det för att det glänste lite.. de såg inte heller större ut som många sagt till mig att mina läppar gör om jag kletar på läppglans..



På den första bilden har jag inte läppglans men läpparna ser ändå större ut på den bilden. Då tänkte jag att det berodde på att jag var närmare ansiktet när jag tog bilden, så läpparna helt enkelt ser större ut.. MEEEEN.. Jag gjorde likadant från sidan, och då ser läpparna större ut med läppglans, trots att den första bilden, utan läppglans, är närmare tagen...
Så.. Helt enkelt fick jag inte ett resultat at all. bara slumpmässig fakta, som gäller just för dessa bilder och vinklar I guess? .. så jävla dumt. hoppades på att lära mig något om vad som såg bra ut på mig själv, men icke...



Det enda jag kan tänka mig är att den bilden med läppglans är taget mer framifrån än den utan. MEEEN tittar man på halva nederläppen endast (om man tittar på precis det som visas på första bilden, fast på andra) så ser den fortfarande större ut... aff


Ursäkta bilderna btw.. haha.. inte direkt piggast i världen plus att solen lös rakt i ögonen ;) vaknade halv åtta idag självmant btw!..  sjukt.. men jag tror det berodde på att min hund gick runt i sängen...

Tränar jag fel?

ALLTSÅ. En sak jag var HELT bestämd över när jag i min hjärna bestämde mig för att träna, det var att jag FAN INTE ska tappa fett på boobsen.. trodde jag tränade "rätt" för jag använder inte mina bröstmuskler när jag tränar. MEEEN Dum i huvudet som jag är så är det såklart fettförbränning som sker, alltså minskar boobsen också. Jag har tänkt på det i en vecka, att dom inte ser lika extremt bra ut längre.. men nu inser jag först varför...

Eller? Jag behöver seriös hjälp. Funderar isåfall på att inte träna och istället äta lite mindre eller lite nyttigare...?.. Men sånt SUGER JU RÖV. träningen var iallafall kul. men inte äta det jag vill?? AFF I tell you..... Boris, du som kan sånt här.. eller det kan du ju inte men han där snubben på nätet som du visste om.. Fråga gärna mig åt honom, om man kan träna på något vis utan att förbränna bort boobsen...


Har bestämt mig för att testa den här BHn när den är ren.. sitter den inte lika perfekt längre så blir jag riktigt lack. Min favoritdel på mig själv är eventuellt uppfuckad....


Lars Winnerbäck

Åh. Somrig musik är fan winnerbäck. Oh så bra <3 hans låtar är ganska lama oftast, och oftast så tänker man inte riktigt på vad man lyssnar på när han åker förbi i spellistan.. men när det är sommar så.. då passar hans musik bara in i allting.. hahaha..



Jag var precis ute med hundarna och såg några små bevingade djur i vattnet.. kanske någon myggsort eller sådär.. dom åkte runt, runt, runt, runt, runt i par de flesta.. Tänkte mig det som två människor som höll i händerna på varandra och snurrade runt tills man nästan tappar taget .. Som en liten mysig kittlande stund och helt plötsligt fick jag för mig att det där lilla lilla livet också hade en rolig stund.. Då blev jag glad och det där made my morning, konstigt nog..

Urgullig :')

HAHAH men snällaaaaaaaa titta på den här söta lilla jävla ungen <3 Tänk om barn var så lätthanterliga ?;D
Anyway.. jag är vaken, jag ska städa. Så skriver om ett tag... enjoya videon sålänge samt att jossan inte förstod mitt skämt igår om toalettbilden..


Popup blocker

Eh .. jag kan itne ladda upp bilder via mobilen för den har en popupblockare... får väl fixa det men just nu ska jag sova.. Imon kommer min bror hit, nice!

Bilder till förra inlägget.. :)



(bakelser också...)




kakor vs kattungar

Heeeejsan! Jagsitter och skriver från min Mobil!
eftersom att jag skills bevisa wiktor att det inte tar en half dag att skriva ett inlägg via mobilen. Jagska nu ta ställning till bad jag gillar mest Avkakor och kattungar... Tänkte att det skills vara as svårt men insåg just att kakor är hårda...annars säver man bakelse va? Då väljer jag kattungar.. De är så himmla jä la sötA!! OMG hhahaha btw!detta är as praktiskt!! Jag är I toAAummet nu och borsar tÄndern men det var sjukf svàrt att skriva nu så jag slutar med Tt säga god natt  ! Kattingar Vann imo, vada tyxkeer ni?


Äcklas inte, snälla ni..Jag behöver bara hjälp

Alltså. Innan när vi höll på att krocka så drog bältet i magen riktigt jävla hårt.. och sen gick jag på toa.. och det såg lite katastrofigt ut.. typ lite rött.. och jag undrar om det kan bero på waranet?... :S

Tog en bild för att visa.. jag blev själv väldigt orolig, men jag har ju inte haft ont.....



Vad tror ni?? :S kan det vara farligt?.. jag menar jag har aldrig sett sånt här förrut........... aff.. kanske borde åka in imon och kolla så jag inte har innre blödningar?































































































































Hur fick detta er att må? HAHAHAHA .. Såklart var detta inte sant. HAHA. jag och boris tömde ju som sagt hans kylskåp och rensade ut gamla saker.. massa soya, tacosås osv.. så för att inte vasken skulle lukta o.s.v så spolade vi ner det, gick superbra men såg ju sjukt illa ut... Hoppas jag iallafall råkade lura någon... (A)

Spelkväll :) + cplastbil..

Kom precis hem från Boris.. Han hämtade mig efter jobbet med bilen.. när vi åkte på E4an till honom så var det en lastbil som körde helt jävla miffo.. Först långt ut åt vänster som om han skulle köra om något, sen svängde han tillbaks till höger.. sen vänster igen.. efter det så körde han ganska bra några meter men sen körde han in till höger i kanten så det yrde runt massa jord och gräs -.- ooooch så var det stopp på E4an bara en liten längre bit fram, där reagerade an så jävla sent så han höll på att åka rakt in i en jävla bilkö men istället ställde han sig på bromsen och det började lukta bränt gummi och det bara rök ifrån fordonet -.- då girade han starkt höger för att vägen delades där så man kunde åka in mot stan istället för att fortsätta på E4an.. Så jävla dum i huvudet seriöst.
Och efter det så trängde han sig före bilarna in i kön .......... -.-

AAAANyway efter den lilla incidenten som gjorde att vi nästan krockade så åkte vi till Maxi för att köpa päronsplitt till Sabina :D och när vi kom hem rensade jag och boris hans kylskåp och därefter åt vi lite fort och sen spelade vi Smallworld med Manfred och Torbjörn också :D

Supernice kväll iaf :D. tack alla finisar (luls.. det ordet passar inte in på den gruppen människor.. men ni är fina iallafall :D) som gjorde min kväll till en bra kväll


Simple Plan

Okej. Kalla mig halvemo eller vadfan ni vill men fan vad bra låtar simple plan har <3 haha dom är så lättlyssnade och jättesvängiga.... En sak jag inte fattar. När jag har ringar så klär dom perfekt i någon timme sen är det precis som fingret har krympt och ringarna snurrar runt på fingret typ... WTF?!?!?!
Var väl förmodligen fortfarande varm från duschen eller något..

Ni får en bild på dem bara för det.. alltså. shit vad jag är trött.. usch. Tror jag ska fixa kaffe nu för mamma kommer snart över :)




Vattnig dag...

Vet inte vad som hänt... haha.. Jag har faktiskt badat/duschat i 1.5h totalt idag.. badat en gång och duschat två.. Var ju tvungen att "bada" när jag tränade.. sen duscha efter det.. men blev ju ingen hel dusch eftersom jag bara sköljde av mig och tog oparfymerad bakteriedödande tvål som fanns där.. så jag slapp lukta klor..  Sen duschade jag nu precis för att jag inte duschat på ett tag samt att längst ner i topparna luktade det klor fortfarande... Trots att bassängen på sjukhuset har vääääldigt lite klor tillskillnad från badhus o.s.v.. De får inte ha så mycket p.g.a hälsoskäl .. vissa kan vara allergiska osv...

Anyway ni får en dagens outfit idag med som jag precis slängde på mig :)


Måste verkligen tvätta min spegel......


Solbrillor (från någon liten butik i New York ca 80kr)
Ska även hitta mitt Waranhalsband och ha på mig sen..(sjukhuset, gratis. För de som behandlas med waran dvs ;))
söta små ankörhängen i silver (Albrekts guld ca 150kr har jag för mig)
Svart (supermjuk!!) t-shirt från century 21 i USA. ingen aning om priset, men billigt iaf..
Silverringar ärvda från mor.(Vänster hand) samt silverring med svart hjärta som jag fått av min moster.
Svarta tighta jeans från USA. Förmodligen century 21.. Lagom pris..
Skor från wedins 699kr

Sen vet jag inte om jag ska testa min skinjacka idag? ... eftersom min andra jacka kanske är lite för varm? aff dunno, vi får se :)


Och om ni undrar vad det är på min hud så är det helt enkelt UVskyddande tejp över ärret för att det inte ska få solljus på sig och bli svart. Om detta sker så kommer det aldrig att gå bort...och jag vill inte ha ett svart sträck på min kropp ;)




jag är SÅ JÄVLA PEPPAD :D

ALLtså... snaaaaaaaaaaaart snart snart så får jag börja plugga igen. Herregud vad jag vill! Så jävla mycket intressant att lära sig . jag blir helt pumed up av att bara läsa kursinnehållet på kurserna för linjen... haha.. Cant wait typ! även om jag verkligen inte vill flytta ifrån pappa och mamma så kan det nog bli jävligt toppen.. En egen lägenhet? waow. Haha. Men framförallt lära sig. Lära sig asmycket. Hur jävla kul är det inte då?
Och gå till alla föreläsningar, träffa nya människor, byta stad och halvt umgänge? shit vad konstigt... men ja.. träffa folk kanske inte är min specialitet.. Jag är ju social och trevlig osv men jag gillar sällan människor haha.. meeeen jaja ;D kommer bli great shit tror jag. Fyfan vad peppad jag är nu :D

läsa kursinnehållet var btw en av de sakerna jag var tvungen att göra idag. För att försäkra mig om att jag valde ett bra val .Fyfan vad jag valde ett bra val <3! miwh... nu ska jag forstätta läsa.. har inte kommit jättelångt (A)



hahhaha en väääldigt fokuserad camilla under en biologidag.. sjöexkursion :D
Jag var i grupp med jossan. Tror ni hon pillade på dom där äckliga små djuren eller ...? nej. såklart inte. Detta var vad jossan gjorde....
jävla dumbom <3 jag älskar dig



Hon störde koffe och micke. hela tiden. haha. sötnos <3

Eternal sunshine of the spotless mind

Åh . tror redan att jag skrivit om den här filmen några gånger förut, men jag vet inte for sure. Tänkte bara citera lite.. ^^ hittade en bra recension på filmen i en blogg...

"Jag bär med mig samma lärdom som Joel och Clementine får i slutet av filmen, kärlek är bland det hemskaste som finns, men om du förväntar dig det allra hemskaste så kommer det hemska inte att vara så hemskt."

haha .. så fint tänkt :)
Anyway ska verkligen sätta igång nu med allt jag har att göra...


Påskfirande?

Jag ska strax dra från datorn för dagen och göra massa halvtråkiga saker...Behöver dock datorn till vissa saker (som typ deklarera, leta efter telefonnummer osv).. Haha.... Vet ni vad? Den här..... åååh <3
All I want is you - Barry Louis Polisar <3 Haha UNDERBAR jävla låt! Från Junofilmen :).. Gör mig alltid så jävla glad!


Förövrigt.. Hur ska jag fira påsk? och helt ärligt vet jag inte ens vilka dagar påsken är på o.s.v... men jag ska iallafall käka påskmiddag :) Det är det enda jag vet om jag ska vara ärlig hahaa.. kanske blir någon som grillar på stranden eller något??? vi får se :).. men påskmiddag it is! :D  Har ett litet, jobbigt, jävligt problem... Nästa vecka är träningen inställd. Innebär 4h egenträning hemma. Sug min kuk. seriöst vad tråkigt.

Testar en ny grej btw . Hasse sa att min blogg är lite för mycket wall of text ibland, så han sa "använd itallic eller bould eller underline eller whatever för att man ska orka iaf läsa lite av det".. så ah.. haha.. jag testar :)

Visste ni btw att man kan fixa färg till sin text? Tycker det är asjobbigt att pilla med, men nu vet ni iallafall :)

Utmattad>.<

Uffffffffffffffffffft I tell you! Fyfan vad trött jag är. Somnade lite på bussen påvägen hem .. innan jag satte mig på bussen var jag helt bestämd om att inte somna när jag kommer hem. Utan ta kaffe. nu vill jag bara lägga mig i min mysiga säng en timme. Så det är precis vad jag kommer göra.. haha. Fail av mig, men jaja. Har en hel del att göra sen med så jag måste sätta igång relativt tidigt ändå...


Imorse gick "Im in heaven (when you kiss me) - ATC" igång på min ipod. Fan vad nostalgiskt <3




Ren besvikelse.

ALLTSÅ!!!!!! för första gången på EVIGHETER så lägger jag min mobil på laddning i andra sidan rummet, abra för att jag verkligen skulle komma upp idag. Det kommer smssignaler två gånger till mig igår och jag trodde det ena var boris och andra sandip.. Boris visste jag att han inte ville något viktigt (för jag trodde jag hade skickat iväg ett godnattsms men det råkade faila att skicka-.-) och sandips sms kunde jag lika väl se på morgonen.. Men nej. Det var inte dom som smsade. Det var två andra som hade lite urgent meddelande och såklart går jag inte upp ur sängen och tittar. FAIL. Från och med nu ska jag alltid sova nära mobilen igen. ingen jävla"måste ta mig upp"-fason. Jag får väl helt enkelt stiga upp när alarmjävlet ringer, trots om det ligger nära mig..

Anyway blev SÅ Jävla besviken på mig själv att jag missade båda smsen. sög. Kunde haft en mycket bättre kväll igår än vad jag hade, men nej.. istället var jag dumdristig och låg kvar och tänkte och tänkte och tänkte och inte kunde sova. Fittigt.

6h senare och jag är redo :)

Oouuh.. :o bara sovit sex timmar men ändå är jag pigg :) Ska strax iväg till vattengympan men måste göra mig iordning..
Idag har jag massa saker att göra.. dels städa lite, läsa myyycket och sen träffa jossan lite och efter det boris :).. hoppas på en bra dag. Vädret viskar försiktigt till mig att det verkar faktiskt bli en bra dag idag


High and low

Fan. jag saknar umgänge nu.... jag har haft en toppendag men nu på kvällen (natten..?) blev den totalkass...

Ska lyssna klart på toves låt sen ska jag försöka somna.. Känns som det kommer bli en tänkande natt. En sömnlös, gråtfärdig, jobbig, pissig natt.. Och inte fan har jag något som hjälper mig att somna... Piller, godnattsagor, dildos, kramar, värme, whatever.. nej. None of that..

Nu får ni en lulsbild bara för att jag inte ska dra ner ert humör allt för mycket. Förlåt för det isåfall.


Pillar med mobilen

Hallojsan! Kom precis hem från Boris :) Det blev piren + glass med boris, torbjörn, manfred och sabina :D mycket mysigt trots att jag frös endel efter att jag börjat äta den kalla glassen.. Tog bilder med min nya kamera för att se hur det blev...
Jag fattar inte dock hur man för över dom än, så jag skickade via mail till mig själv haha..Går alltid lösa på något vis :D



En frusen camilla.. Fick låna manfreds hoodie. Fasen vad skön den var inuti :O



Sabina, Torbjörn & Manfred



En liten bit av hamnen :)






Anyway!efter att vi käkat glass så drog jag med dem hem.. skulle egentligen städa här hemma men pappa orkade inte så jag fick lov att hänga med:)
Vi åkte alla fem hem till boris och sabina.. Torbjörn skulle laga maten :) Fasen vad duktig han var på det också.. Blev "ost och baconfylld fläskfilé"(som egentligen var "ost, bacon, persilja och vitlöksfylld) med pommes chateu och jensens favoritsås :D

Månen var väldigt fin idag från boris fönster :)


Piren it is :D

Försökte locka jossan med glass på piren men fan vad hon lät snorig stackarn.. jag åker iväg själv och myser ..<3 Skriver senare!

Ingen jossan =(

attans. Jossan kunde inte komma.. hon mådde dåligt.. anyway... har massor att göra ändå.. mest läsa... haha.
Tänkte läsa igenom manualen för min videokamera som jag fortfarande inte gjort, lära mig min mobil, läsa lite körkortsteori och fixa med lite viktiga papper som jag har ..


Det är sååååå jävla underbart väder idag. Vill egentligen bara iväg till piren ensam och äta en underbar mjukglass där.. eller kanske en kula med ananas smak.. omg <3.. finns ingen bättre glass typ.. men ja.. istället sitter jag här.. Städar och fixar... men jag ska fråga pappa nu vad som händer.. Om inget händer åker jag iväg till piren faktiskt :)

Hoppas ni inte sitter inne som jag! FY på er isåfall ..<3


Städning, MC & Middag

Har hunnit med en hel del idag.. Sitter just nu och pillar med min nya telefon.. Så komplicerat =( .. gillar inte att lära mig nya telefoner.. haha.. kommer stava som en kratta på sms... touchscreen kanske inte är riktigt min grej, trots mina små fingrar?..


Var hos MC innan och skulle hämta en ryggsäck men hon hittade den inte.. haha vafan... men det var suuuupermysigt att träffa den söta filuren igen :) Plus att hennes katter är fan underbarast.. gulliga och mysiga och sociala och faktiskt smarta (eller upplärda iallafall)..
Anyway. har precis käkat asgod middag som farmor lämnade här i morse.. Potatis-paté ( kallade hon det ), fläskfilé och sallad.. samt någon god kryddig sås.. yuuummmmie..

Ska alldeles strax fortsätta städningen eftersom jossan kommer hit om ett tag..fun fun!


btw. Är det någon som vet hur man fixar mmsinställningar på en mobil? XD




En gammal, assöt bild på mc.. en morgon år 2006 ^^

Tårta - En bra start på dagen :D

HALLOJ :D jag har städat halva mitt rum nu och tagit disken.. Farmor kom hit för en stund sen och bjöd på tårta :D Hon hade haft fest igår tydligen och det blev över. Supergod <3 marängtårtabottnar med limecurde och grädde och frukter (mango + banan!) ..

Finns ingen bättre strart på dagen än en sockerkick ;) Nu ska jag fortsätta städa här :)


Oh, but honey, please!

Hallojsan! Camilla är up and running så att säga.. Fast egentligen är jag mest bara....slöfock som råkat vakna p.g.a det fina vädret som lös igenom persiennerna.. >.<

Idag ska jag göra lite smågrejer.. Ska framförallt städa.. Sen tänkte jag pilla lite på min mobil med för nu lär den ha vart laddad tillräckligt länge :).. Sen tror jag att jag bestämde med MC idag med? o.0 JA !jag kollade mobilen.. haha.. är så glömsk.. Hon skulle höra av sig när hon vaknade :) Så var det!

Plus att jag ska iväg till Jossan med tror jag? eller jag menar jossan skulle hit.. så var det.. just ja.. haha..

Ni kan få lite före/efter bilder på min städning. Heh. Mitt rum var så perfekt och fint och underbart när jag hade precis bytt rum. Nu ser det ut som en svinstia>.< .. Jaja, det löser sig med mina responsibility-skills:)



Från hyberboleandahalf. SOM jag btw borde kolla in igen.. haha. hann inte läsa klart hela bloggen. Underbar jävla bloggare seriöst. Bästa bloggen jag någonsin läst helt ärligt.. Trots att jag inte följer den dagligen..




Förhoppningsvis hinner jag med lite HIMYM eller Trueblood idag också :)

Durka durka?

Helluu. Jag vet inte varför men det första som came to mind var "team america" filmen.. Det blev inge game.. har kollat på massa balla videos som hasse skickat mig. Hans intressen är fan extremt likt mina.. eller menar.. mina är likt hans! och varje klipp var bara amazing.. Ett om nazi vapen (rocket powered flygplan), ett om en eventuellt bo-able-planet och några andra ascoola... Men ni får den roligaste här iallafall :) Underbar <3

http://www.youtube.com/watch?v=yX5XPo0lZVQ


"Homework used math, student is confused" <3 haha..

Anyway... jag ska nog sova nu.. mina ögon är lite fucked up.. nyss vibrerade synen till och från ibland men nu har det slutat, nu twitchar bara ögonlocket sådär förjävligt som är så irriterande.. hahaha omg. Hoppas ni har en bra morgon sen för jag lär inte vakna direkt tidigt och blogga.. tror jag inte iallafall...


Game on innan det blir turn off på hela milla..

Tänkte spela lite HoN innan jag går och lägger mig, men jag vet inte om jag kommer skriva igen eller inte så jag säger godnatt nu för säkerhetsskull ;)

Måste bara visa en sak som jag hittade när jag letade bilder på mina gamla vita skor... Jag hittade en bild på mig när jag har mycket lockat hår så lockarna blir lite mer kompakta och inte så fina långa som MC gör...




Jag ser ju först och främst helt..mongo ut om man ser på ögonen och munnen. Meeen ignorera detta och titta på håret gentemot ansiktet. Jag trodde jag skulle se tjock ut ? men jag gör inte det ... wierd... kanske inte måste ha aslångt hår för att mina fula kinder inte ska synas ? o0...


Anyway tänkte bara visa :) Gillar hur mitt hår ser ut på bilden.. Jadu... jag ska spela nu :D så .. nighty sötnosar!

Pingstbruden?

Just ja. visste att det var något jag glömde visa..
När jag och mamma skulle fixa maten så skulle jag skala räkor. vanligtvis har jag massa toffsar runt armen men idag hade jag inte det, så fick låna en klämma av mig.. Och gjorde den klassiska "pingstfrillan" som jag kallar den.. haha..

jag kan inte undgå faktan att jag är söt i frisyren men FAN vad jag hatar den för det ser verkligen ut som jag är en liten söt lydig tjej som är superreligiös och jätteliten typ


Förrutom att jag ser sjukt sne ut så ja... HAHAHAHA =(




Insåg just en sak.. Gaffeln? WTF hahahahah. sån tjockis jag är =( .....

Ett missat dygn! :)

Nej jag har inte fått i mig roofies så jag glömt ett helt dygn. Är inte så klantig. Host.... (A)

Utan rubriken syftar mest till att jag inte bloggat på ett dygn om vad jag har hittat på :)

Igår eftermiddag/kväll åkte jag iväg till Boris och Sabina för att spela hennes nya bordsspel Smallworld.
Sjukt vad bra det var! :D Jag vann dock inte.. Det gjorde Sabina ^^ S
Smallworld är typ en blandning mellan ett lite...rolleplaying game och risk! .. skitballt



Man fick vara olika "raser/klasser" men olika skills. Sen skulle man erövra områden och få poäng för det :) man kunde såklart erövra på andras platser osv och på så vis kriga.. aah skitbra spel iaf :D

Innan smallworld så tittade vi dock på inception.. (den är fan 2.5 h?!? sjukt..) Och innan det lagade vi mat :D Fläsk..kotlett?filé? minns inte.. men det iallafall, med pommes chateu och bearneis :D YUMMIIIE!


Runt klockan 04 så somnade vi .. jag fick sova i deras soffa och fan vad gött jag sov.. Med ett "my little pony" täcke <3 underbart..


Anyway.. gick upp vid 10 och skulle vara på a6 vid 11 för att träffa mamma. Så vid 11.15 kom jag fram till a6.. Vi gick till Ikea och det tog fan 2.5 timmar inne på ikea.. mamma handlade inte ens mycket... typ några hängkrokar, vitlökspress, ...kommer fan inte ihåg mer o.0 ... vad dåligt HAHA.. men jaja!
Seeeeen ääääääntligen!! så gick vi till ikeas lilla tjolle (kiosk) och handlade en femkronorskorv var <3 Mumsigt! .. vidare till Coop för att handla mat.. men påvägen stannade vi på wedins och jag hittade mina underbara underbara skor som jag köpte .. De kostade 699kr men jag och mamma gjorde en deal :D

Mamma fick mina gamla skor (som hon är helt kär i). De vita pumpsen som jag har här på bild..



Och då betalade hon hälften av mina dojjor.. SÅååå. Dessa skor för 350kr. NICE!!! (sorries bildbomb. men jag gillar verkligen mina skor.. hihi! Dom är tuffa och söta samtidigt! SÅ milly! :D awesomeness. Vissa bilder visar inte färgen korrekt tycker inte jag. den har en fin gräddvit, beige, rosatonig aweomenessfärg som passar både hösten ochvåren på något vis!




















Cutestuff! :D

AnywaY! På coop tog ganska lång tid det med, men vi fick iallafall med allt..
Vi ringde efter pappa som skulle hjälpa mamma att skaffa bredband + telefoni till sitt hem så det blev billigare samt så bestämde vi oss för att ta ett familjepaket och gå från telenor till tre. Så jag köpte även en telefon idag (abonnemang egentligen, telefonen kom med på köpet) för 199kr/månad, vilket jag faktikst har råd med nu. Samt att jag kommer ha råd med det när jag börjar plugga och får csnstöd.

I mobilen ingår tre tusen fria sms varje månad, mobilsurf bas ( 1gb data/mån men bara hastighet på ca 0.4 mbit/sek) samt gratis samtal till alla som har tre.



Just nu sitter den på laddning så har inte ens börjat pilla med den.. Om några dagar så flyttas mitt nuvarande nummer till denna mobilen så ni behöver inte byta ut mitt nummer :).. under tiden så har jag båda kvar..

öhm..efter tre som tog FETT lång tid (för vi var ganska obestämda först..) så begav vi oss äntligen hemmåt. När vi satt i bilen så var kl 16.15.. hade vart på a6 i fem timmar och jag var gaaanska trött (hade dessutom bara sovit 6h på natten....)

Vid typ 16.30 var vi hemma hos pappa och då skulle mamma in och hämta lite verktyg osv och ta en kopp kaffe men jag var skittrött så jag orkade inte gå ut ur bilen utan sa att jag stannar och sover.. Så sa mamma "okej kommer om tio minuter" nej. Klockan 17.30 vaknade jag i bilen. Då var ingen där. WTF. hahahaha..  Sov en timme... men var ju jävligt nice, fast still wtf?!


Vi åkte iallafall hem till mamma tillslut.. Började laga mat direkt (jag var svinhungrig >.<).. Och det blev fisk! :D jag fick välja.. Så blev lax i ugnen med aluminiumfolie runt osv så det blir mumsigt! :D Pappa gillar inte fisk så jag tänkte att eftersom vi skulle vara hos mamma så kunde ju fisk gå bra till middag :D
Maten tog en stund att laga.. Fisk, stekt potatis och räksås. yumyum! och efter maten blev det lite tvchill och sen fixade mamma mina naglar tills festen som jag skulle gå på.. Nu är dom helt nylackade med rött :) Snyggt!







Jag passade på att filma mammas lägenhet så ni äntligen får se :D mamma blev lite chockad över att jag spelade in men hon tyckte bara det var kul sen :D


hursomhelst.. efter nagelfixet så drog jag och klas hem.. då var klockan 21.. Sen kom jag ju hem här någon stans efter det och skrev i bloggen att det skulle bli fest.. det skulle det. men sen ringde boris precis som jag bytt om och sa att det kanske inte var så mycket att hurra för tyvärr, så jag bytte om igen till mina softkläder, gick ut med hundarna och kom sen in för att skriva det här inlägget :)

Hann fota en outfitbild medan boris pratade med mig i telefon om att jag inte behövde gå dit haha..
sååå ni får väl den med. blev en casual outfit men samtidigt rätt snygg (jag menar vad är inte snyggt på mig?)
Bilden blev dock sjuuukt kass...





Aahapp. Skorna nya från wedins 699kr
Hade mina tighta svarta jeans som sitter asbra.. Från USA..ingen aning om priset
Svart/grå-randigt urringat linne från HM, ärvd från någon.
Skinnjackan över som sitter sjukt bra på mig fast det syns ju såklart inte på bilden.. ÄRvd från någon. märket är sara kelly vad det nu än är
och sen Hatten från carlings för 150kr har jag för mig.. köptes för några år sen


SÅÅÅDÄRJA :D

No more waiting!

ÅÅH Har en till sak att berätta om ! haha. jag kan numera blogga från mobilen :D Men jag ska ta ALLTING i ett stort inlägg med bilder ochvideos och alltihopa.. wall of text kommer det nog också bli ;)


10 mins senare...

Tog mig ungefär 1,5min att bestämma outfit men i samma veva ringde boris och berättade om att läget sög lite, så jag bestämde mig för att inte åka till festen :) Ska dock ut med hundarna fortfarande och sen ska jag skriva och visa er bilder m.m. :)

So much to tell!

OOOH :D Hej! jag är äntligen hemma från mina små äventyr det senaste dygnet.. Ska iofs iväg på fest strax så måste skyyynda mig och därför skriver jag bara lite kort här.. Står och försöker välja ut kläder nu..vill ha mina nya skor till (jag köpte dom idag! :D).. Ska strax ta hundarna också innan jag drar iväg..

Men aah! har iaf gjort massor som jag vill skriva om, men för att det ska verkligen inte bli "en lista" av det utan faktiskt beskriva vad som hände, så behöver jag mer tid än vad jag har just nu :) Ni får massa bilder, videos och text imorgon :D

Ni får en puss från en liten milla :D typ från 04 eller 05.. haha <3

Maybe its maybelline, maybe its photoshop?

här har ni en video som visar vilka mirakel lite smink kan göra.. Herregud alltså. AAAH! hahah ibland blir jag så sjukt impad av folk som kan sminka sig att jag bara vill lära mig och pyssla osv osv men jag har inte tid eller tålamod eller ork när det väl kommer till kritan ändå..


http://www.youtube.com/watch?v=gsqahGYl21w



VÄRT att kolla länken seriöst. omg <3


Till Boris.

Hej du min käre vän!
DU SKA JOBBA! :P hahahahaha inte läsa min jävla blogg <3
Känns ju dock fett imba att du läser här istället (A) men eftersom jag bryr mig om dig så commandar jag dig at jobba efter att du läst klart här :)




Boris  om Regnbågstårtan! :D:
Du kan väl mms:a bilden till din mail? Annars så kan du få fina bilder av Sabina. ;)

Svar: jag kan inte mmsa med min mobil =( kan bara ta emot. något är sjukt fuckat..


Boris  om Heey! Come out and pla-ay!:
Jupp. Ser bra ut det där. ;) Var det de byxorna som du hade den där lektionen? :P
Angående genomskinlighet så är det aldrig skadligt så länge det bara är väldigt lite på en snygg kropp. :P

Svar: Hahaha jo det var det ;D och ..kanske inte. men.. eh. inte okej ändå =(


Boris om Sov gott sötisar!:
Rivit sönder rumpan och ansiktet? Låter typ som du rivit loss värsta slamsorna ju. :P Tror fläckiga lakan är dit minsta problem då. ;)

Svar: HAHAHA nej så illa var det inte ;).. bara små pluppar, men jag käkar ju waran fortfarande så det rinner ju som fan.. hahaha...

Boris om Cover up!:
Grilla på vätterstranden vill jag typ göra redan i helgen. :D orkar ju knappt vänta till sommaren... :(

Svar: Jag håller med dig =(...


Boris om Majonnäs + morot?:
btw, Majonnäs och morötter låter ju rätt okej. :P

Svar: HAHAHA :D underbart! det var faktiskt rätt okej :D


Boris om Majonnäs + morot?:
Vet inte om jag bryr mig för mycket men tyckte inte alls det var kul att du vantrivts en gång. :( Man kan väl inte alltid trivas men ändå kändes det som värsta misslyckandet. :P Det är inget jag minns jag märkt iaf. :/

Svar: Du bryr dig för mycket. Helt klart. HAHA. det skulle vara ett positivt inlägg till dig men du hook up på det negativa. nej nej <3 inga problem.. och en gång av alla ?Wtf. Det var när du och sabina bråkade.. kändes lite awkward bara.. haha
.. som om jag trängde mig på typ.

Boris om First day of the week:
Fan vad dåligt av Wiktor. Hook är ju asbra. :D

Svar: JA eller hur är den :D

Boris om Miwh<3:
Aj. Den blicken är inte att leka med. :S ;)

Svar: HAHAHA soooo true! ;) hade jag inte vart handikappad där så hade jag slått sönder dom ;)


Boris om RAINBOW!:
Tog det lång tid? Shit vad snäll det var iaf.
Jag ska fixa en ersättningspryl för allt slit. ;)

Svar: Ja det gjorde det men sjukt värt :D skitkul faktiskt! haha.. Men woot? Du fixade ju alla ingredienser ;D <3


Boris om Dagens work out!:
Gott. :)
Men 101 slag i minuten är väl inte så dåligt under rask promenad eller? :) Normal svensk VILOpuls är ju 75.
Och jag tycker det låter som en relativt stor förbättring. Man ska ju inte räkna från noll för så låg puls är rätt dåligt. ;) Man ska ju räkna från normalvärdet och då är de sex slagen mycket. :) Ju längre ner man kommer desto svårare är ju varje bpm att öva in liksom. :)

Svar: Oj vad du kan....hahahaha men förstod iaf att det var något positivt så bra ;) HAHAHA<3







A-la-la-la life is wonderful! <3

VAD I HELVETE`!`!?!?!?!

FITTTTTTTTTTA! hade skrivit ett inlägg. sen tryckte jag på fucking ENTER. DÅ FÖRSVANN ALLT?!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fan vad sur jag blev. var helt i ett ASBRA Mood för jag skrev om imperiet och lyssnade på låten bibel. FINNS ingen mer underbar musikant än Thåström. herregud blir nästan gråtfärdig av låten.. så underbaaaaaar!
Men jag började skriva om the clash's låt "this is england"... men ah. skitsamma. Nu är jag sur så nu tänker jag inte skriva mer...
tänker bara säga att jag har ca 6h på mig att fixa allt jag ska, så jag kände att jag hade tid över här.. men nej tydligen ville inte någon i världen det för den förstörde för mig =(

jävla fittbloggsida=(



Men ja. Bibel- imperiet. Underbar.  Vem ska be för babylon?
Ytterligare är kaos passageraren och en amerikansk officer och briggen blue bird (inte hans text) samt århundradets brott riktigt jävla bra.


Regnbågstårtan! :D

En sak! Om ni vill ha en asgrym låt så bara rekommenderar jag den som är på min playlist nu.. Provider - N.E.R.D <3. så jävla asbra låt seriöst.
Men anyway.. Haha. regnbågstårtan.....

Jag har bara mobilbilder på den. så... det blir inte bättre än såhär ;)



Lila, ljusblå, grön, gul, orange, röd. Så ska det vara. Det blev mer..
Grå, ljusblå, grön, GUUUUUUL asmkt, röd, rosa(blandades väl med forstingen). HAHA... men den är ändå jättefin tbh! :D jag är ganska nöjd. sjukt komplicerad att göra .. haha..Och sabina gillade den ju, och det var ju själva målet :D


Heey! Come out and pla-ay!

Igenom mina öron drar offsprings just nu, med en blandning av blink 182, sum41 och goldfinger.. Vilket resulterar i att jag vill ut och skejta.. men jag har en hel del att göra idag innan klockan 17 (då boris och sabina slutar jobba)..

Först och främst ska jag poppa min piller..Sen duscha, fixa naglarna, städa upp lite i köket, städa upp i mitt rum och bädda sängen saaaamt titta lite mer på utbildnigen jag valde i förstahand.. vill ju som sagt göra mig själv ännu mer säker.. haha.. och fixa lite mer försäkringspapper.. Bloggar väl någon gång också under tiden förmodligen :)






Innan jag hoppar in i duschen får ni en outfitbild från igår.


Rosa halternecklinne med svarta prickar - Köpt på HM för.. 5 år sen?  Herregud vad tiden går fort. Det var mitt enda plagg som jag köpte på flera år minns jag haha.. En cool sak var att boris påpekade det igår. När jag satte mig i bilen så sa han "Oh du har den idag!" "va?" "ja, det linnet har du haft sen vi började umgås typ".. vilket är sjukt sant . Haha.. coolt att han la märke till det.
Sen är byxorna från den där 60kr butiken som fanns i stan förrut.. Skitsnygga, skitbekväma, rumpan blir sjukt bra i dom MEN dom är för långa och lite genomskinliga =( 
Vita vanliga tubsockor från.. whatever? Stadium typ?
Gräddvit bh med svart -vitprickig rosett + svart spetskant fått i julklapp tror jag.. från kappahl eller lindex tror jag..








Sov gott sötisar!

Hej isbitar! ja. ni är söt-is. jag gillar sötisar. men haha nej. nu ska jag sluta lolla.. jag måste bara säga en sak innan jag lägger mig. Tack för att vissa av er finns. Just nu orkar inte jag nämna namn för jag kommer glömma många. De som vet att jag gillar er, ta fucking åt er. det är få folk jag gillar.. men er gör jag. Ni är fina och bra!

Förövrigt har jag rivit sönder både höften/rumpan samt i ansiktet så det blöder.. Sjukt komplicerat att försöka torka båda placen samtidigt som man bloggar hahaha.... men får väl ta itu med det senare innan jag lägger mig i min vita säng och förstör ;)

Imon ska jag fixa i hemmet, kolla liiiite mer på utbildningen jag valde i första hand (måste ge mig respons på att det var bra val HAHAHHA), fixa med försäkringskassans papper och leka med boris och sabina förhoppningsvis
Jag träffade btw deras fågel, Lillen, idag. OH MY GOD vad cute hahahaha <3 så jävla asgullig

Kvällens låt
Wannabe - Spicegirls <3 haha ååh vad den gör mig fjantigt glad..


En bild som jag googlade fram..




Cover up!

Hellojsan! Vet niiiii vaaaaaaaaaaaad?! :D ååååååååååååh.
Jag bara älskar allting just nu. jag vet int vad det är för fel på mig. eller.. feL? HAHA. vad det är som gör mig så glad mao.. Kanske är allt godis som jag smällt i mig ?;)

Men ja! den toppentoppen sak är att det har vart så fint väder så många dagar nu! :D Även om det kommit några få skurar så hallååå . AWesome! :D jag måste snart börja tejpa mitt ärr (kör fortf. med jacka över osv.. ) vilket är pretty imba, det vankas vår! GOGO! :D snart är det grill på stranden och soft i solen... Give it to me baby, ah- ha, ah-ha!




Skulle preciiiiis gå och lägga mig nu. MEN VAD kör igång på min fina spotify?!?! BRUNO FUCKING MARS <3 ÅÅÅH hans röst och hans låtar. fan vad han är BRA!!! har inte gillat någon artist såhär på läääääääääääääääääääänge!! Varje låt på hans album är olik den andra .. blues vs vanlig radiomusik typ och sen latjolåtar? och allt låter ändå bra? AAH alltså fan vad great det är ! Så. nu ska jagi nte sova. ska lyssna igenom hans album, sen sova^.^


Nu har jag sökt... Äntligen.

Och the best part... det känns faktiskt bra! <3.. verkar kul och jag kollade runt lite på nätet om staden och det verkar inte så katastrofalt som jag tänkt mig..... Åh. helt plötsligt blev jag lycklig. Har vart svinglad sen jag var hos boris och dom.. vet inte varför men jag fick någon slags "måbra-egoboost"känsla där..och nu har jag ett litet lyckorus.. snart börjar mitt liv. Mitt eget. waow?...

Sjukt. Men sååååå intressant! och spännande och utmanande och förmodligen katastrofalt jobbigt hahaha! men ja.. cool!


vad valde jag då?

1. biologi på liu
2. Socionom lite allover the place called sverige
3. Civing i spel och programvaruutveckling :)

ballt. Jag känner en positiv känsla inside of me and I lööööv it!



Har en liten millyvärld i mina händer... jag bestämmer själv .. herregud vad läskigt... men blir nog skitbra :)

Majonnäs + morot?

Kalla mig dum i huvudet eller äcklig om ni vill. I dont care.. haha. Har inte så mycket i kylen, jag var sugen på majonnäs (Varför stavas det med två n?!) och så hade vi morot i kylen. Så fick bli det :) haha. Morot dippad i majonnäs. Fatty boom boom..  Skulle egentligen gått iväg en sväng till MC nu men det sket ju sig rejält..

Hursomhelst. Har vart en toppendag ! :D Kvällen har vart helt underbar!
Jag städade ju som sagt några timmar men sen drog jag iväg till Sabina och Boris. Jag trivs där :) det är trevligt.. oftast iallafall o.0 minns bara en gång jag inte trivdes... men ah! det är gött där iallafall tycker jag..

 

Tänkte kolla lite utbildningar nu och sen sova i min sköna sköna säng.. Kanske drar igång en HoNmatch också.. får se :)


Fugazi

Hoj. Jag har precis städat på ovanvåningen och ska strax iväg till boris och mysa med sabina typ.. jag ska dock kolla utbildningar idag också. Plus ev. gå iväg till MC och hämta en ryggsäck. Nice :)

Mår sjukt illa....... urk.
Men aaaah. dunno vad jag ska säga.. ? o0 Chillade med wiktor idag, fixade disken i morse och lite sånt där.. sen åkte vi iväg till stan och käkade på subway och släppte av honom på stationen..




Yesterdaaaays!

Miwh! Guns n roses låt passar fint till min rubrik <3.. Så.. vadfan gjorde jag igår? Slöade mig. Och lagade mat. thats faktisit about it ;D .. men sooooo nice tho.. och ah.. kollade på massa trueblood..

Idag åker wiktor hem iallafall.. så sen ska jag städa här hemma och fixa med utbildningar. har ytterst lite kvar att titta igenom och det lutar mot biologilinjen :)  dock ville sabina också träffas så vi får se hur jag ska lösa det här.. tror jag släpper av wiktor, åker hem och städar, åker till sabina och kollar utbildningar där :)

Förövrigt så var jag på ett AMA möte idag igen.. gick bra, nu slipper jag vara där eftersom jag har fått jobb :) nice!



HEY HO, LETS GO!

hhiuhuhuhuh! har precis tittat på en HoN match, niiiice! det blev total powning från wiktors sida.. öh. anyway... JUST DET!! omg. jag var på sjukhuset ju :).. Det  var inte alls som jag tänkte mig.. trodde det skulle bli ultraljud och massor sånt där så dom ser hur mitt hjärta har hjälpts av medicinerna. men nej. det blev ett möte om att vi skulle ha ett nytt möte.. hah.. fick inte reda på alls mycket men jag fick en tid i juni :) .. skulle sluta med en av mina mediciner eftersom jag är så snurrig och yr, samt att han skulle fxixa ett läkarintyg :)

utöver detta så har vi mest chillat idag.. tittat på lite trueblood, gått och handlat typ.. luls. men soft, nice dag!
Imon..har jag inga möten, inga planer förrutom eventuellt hitta på något med boris :) Hoppas ni har haft en bra dag, min har vart ganska great :)

Randommmm bild


First day of the week

Humptidumpti.. Rubrikerna är alltid svårast att hitta på .. aff. haha. IALLAFALL :D idag har vart en completely awesome dag. Underbar all the way through (trots att jag missade bussen i morse).. simningen var jobbig men asgo på något sätt.. sen kom jag hem och där fanns en wiktor så det var ju nice.. vi glodde på lite True blood oooch sen rullade tiden iväg... (A)..
Runt två insåg vi att vi var hungriga (fast vi trodde klockan var runt 12...) så vi gick iväg till East End för att köpa kinamat :) precis i samma veva så ringde jossan (som jag försökte få tag på tidigare...) och hon välkomnades till oss ..
Ungefär exakt när vi kom hem med kinamaten så kom jossan ;D nice! vi chillade först mest och sen bakade vi kladdkaka, vispade grädde, fixade med frukter och satte oss ute i parken i solen och spelade kort :) ... Awesome!




Yummiiiiie<3

Utöver det så ..dunno? skulle kolla på Hook men jossan somnade (för jag och wiktor kliade henne i håret), wiktor tyckte filmen sög och jag var den enda intresserade.. =( ...
Vi bestämde oss iallafall för att gå på bio tillslut och det blev sucker punch runt 9 på kvällen..
Filmen.. what can I say.. Den var ganska asdålig.. COola effekter osv sure men wtf? töntig lam film med shyssta brudar och ASBRA musik..
Får väl 2 av tio.. kanske tre





Imorgon är det en (förmodligen) viktig dag eftersom jag ska till läkaren.. hoppas jag får lite besked.. eller.. hoppas jag det ? o0 ufft. aja. jag ska iallafall dit.. så ni får veta mer om det imon för nu måste jag sova så jag kommer upp i tid :)..












Wooopiedoo!

:D Idag har jag vart uppe tidigt, tränat på ryhov och sen chillat med true blood serien.. har bara sett ett avsnitt dock..
Lyckades missa bussen i morse (Y).... Jag stod och väntade en liten bit bort från själva stationen, för där stod en tant... sen 10min efter att bussen skulle åkt så kommer tanten fram och frågar om jag vet något. Då slår det mig att dom bygger ju om hela jävla drottninggatan och så ser jag då att det står en fet jävla lapp på busstationen (Wtf såg inte tanten det för?!) om att linnegatan är stängd tillsvidare typ november. döda mig.)

Måndag.. awesome.. har försökt få tag i jossan idag men hon svarade inte, jag tror att hon fortfarande sover.. vi bestämde igår att höra av oss men ah.. sen ska jag iaf iväg till boris förmodligen för att smaka på den ..sjuka jävla ranbowtårtan (som iofs blev ganska epic. men retarded..) och ööh.. ja.. wiktor föreslog bowling så det kan ju vara en ide också ;D nice! vi får se vart dagen tar vägen.. har ingen aning atm..



jossan och barbieballongen <3 kan nästan bli en serie.. så bra passade det :) haha...

Bassängjympa

Miwh! underbar dag ! seriöst vädret!?!?! ÅÅÅH <3 har mest chillat idag... fixat tårtan klart (som blev fucking retarded..) och tittat på massa V, slappat i solen och öh.. just ja.. vart i affären, käkat middag här med mamma och hjälpt henne lite med olika småsaker..

euhm.. Nu blir det "Män som hatar kvinnor" och sen ska jag sova för imon är det bassängdags igen... ufft så tidigt =(



Våran retarded regnbågstårta som var till Sabina :D Hon blev tydligen glad, trots att den blev så ful. Vi hade dubbel mängd frosting på för att själva tårtan inte var så god.. :)

Imon får vi smaka :D awesome!

It's a new beautiful day!

åååh nice!! Vädret är ju fan awesome :D Vaknade väldigt nyss och ska gå till affären nu för att fixa frosting till tårtan vi gjorde igår :) Samt att jag ska handla lite åt pappa o.s.v... tror dagen kommer bli bra och tårtan fin :)

Hmm. Något har cpat.. kan inte ladda upp bilder atm =( ... anyway, jag ska försöka få tid att uppdatera idag.. Mamma ska käka middag här i eftermidda :) och sen så kanske jossan ska komma hit och hänga samt att vi ska ju göra klart tårtan.. ^.^


Godnatt folks!

Åh! nu blir det lite V episoder och sen en skön natts sömn förhoppnigsvis. Något som inte var nice var igår. JAg sov iofs skitbra verkligen.. djupt och vaknade med den där utsövda, mysiga, dåsiga känslan.. Meeeeeeeeeen (!) jag drömde sjukt läskigt.. Drömde att jag behövde opereras igen. men innan dom skulle dra mig till "före-operations-bordet"där dom fixar med massa sladdar och slangar så skulle dom ge mig lustgas... och det fungerade inte riktigt .. så jag fick dra i mig lust gas, åka till ett rum där mina nära var och pratade med dom (där jag kände att det började släppa lite på lustgasen,sen åka in på "fixa-"rummet, freaka ut, åka tillbaks och ta mer lustgas, och sen drömde jag inte mycket mer... sjukt obehaglig känsla hade jag dock genom hela drömmen...

Ja iaf. tänkte bara säga godnatt :) hoppas ni sover supergott <3!

Miwh<3

Ih. Haha. måste bara berätta en sak. Förrutom det faktum att jag är asglad och på riktigt bra humör och allting känns peppat så är det såhär...jag måste inse min situation i livet haha.. allt är inte fluffy and cute, jag måste fan bestämma mig om min utbildning snart.. jag har narrowed it down till två stycken :) Och en till sak som är viktig är att jag INTE GLÖMMER läkarmötet på tisdag!!!!
Sjukt intressant ska det bli. Hoppas allt går bra och mitt hjärta har blivit bättre sen operationen ooooch att medicinerna har hjälpt mig som dom ska osv osv. aff vet inte riktigt vad jag ska göra annars.......åh . Kuk nu försvann min "miwh-känsla".. tänk så fuckar allt upp sig på tisdag? det vill jag verkligen inte. Måste bestämma mig innan dess vilken linje jag ska gå så inte allt känns onödigt och opeppat...


haha. jag älskar bilden samtidigt som jag hatar den. Älskar den för den har SÅÅÅ capture the moment.. men hatar den för jag minns hur JÄVLA sur jag var på att mamma och pappa tvingade mig äta.. det var så äckligt och usch . fan. men ja.. mina föräldrar <3

herregud var awesome dom är...
Nu vet jag iaf vad som sker om jag får dumma besked hos doktor karlsson.. Pappa får stand by meeee,stand by meee (8).. just ja btw.. vi var ju hos mamma igår.. det var rätt mysigt :)
Åt några mackor och tittade på talang och parlamentet och myste.. :D promenaden dit var också mysig, hem var mindre mysig mest för jag var opepp men när man väl började gå så var det supermysigt <3 Tack mr Wiktor


Förövrigt. jag skulle ju sluta med cola. jag hade glömt det. Jag köpte med mig två vanilla coke från citygross i blekinge.. haha. smartjävel -.- plus att jag ska få fem stycken från snälla borotech..boris alltså.. niiiiice! men... fail av mig hahaha. fast. FAN det är nästan värt det. Vanilla coke vafan!??! muuuuuums!

Skogsmulle Wiktor?

UFFFT! haha. Jag är INTE skogsmänniska. eller nej. Jag är INTE utemänniska/naturmänniska at all. trots att jag är fucking scout. men ja.. Wiktor skulle tränat i torsdags när han kom hit men såklart tänker han inte göra det när han är här, så istället bestämde vi oss för att gå på en promenad.. Vi gick random upp på berget här bredvid... Finns ju utsikten men dit orkade jag inte gå. så nej vi började gå sakta mot kantarellplacet som inte är långt upp alls.. Men istället ville äventyrswiktor gå på berget....................

Min första tanke var "ihelvetheller" sen i samma sekund såg wiktor asglad ut så jag tänkte väl "aff......" och sen tänkte jag "okej kan vara kul".. allt detta på typ en sekund.. haha.. men ja. vi gick helt random bara upp på berget mitt i skogen, ingen stig, ingenting. Jävligt brant, mycket taggar, sjukt kul! ;D och massssssssa löv. man såg ju inte stenar eller rötter för det mesta så det var fan lite komplicerat.. men utsikten var fan MMH! på vissa ställen <3.. haha aah.. vad skulle jag nu skriva............
är sjukt trött  haha.. men ja just ja! haha .. vi letade egentligen efter en grotta som vi tyckte vi såg när vi stod nedanför berget. Nu i efterhand har vi kikat efter det mååånga gånger. det finns inte där..

och hur fan kom vi ner? Vi gick upp när det var ljust och kom ner när det var mörkt.. haha.. .. jo ..nerför.. Vi (okej. erkänner. mest jag... nästan bara jag) åkte på rumpan ner... hahaha.. fail . men fungerade asbra, förrutom det faktum att jag drog med mig ett halvt kilo skog med mig hem .... (A)

Har tyvärr inga bilder från den utflykten.. var faktiskt jättefint uppe på berget när solen var halvt nere och mja. var fint iaf.. men hade inte med mig kameran (tur iofs. hade väl tappat den antagligen).. men ni får en random bild på huskvarna :)



Mysdag!

iiiwh! :D Imon kommer nog bli en toppendag!
Var precis ute och tittade på stjärnorna och sjöng på jesus is a friend of mine for the luls och nu funderar jag över morgondagen :)

Vi ska göra klart vår rainbowcake med frosting osv osv imon samt att vi ska träffa jossan och förhopppppningsvis crasha en fest också ;D ni får veta mer imon men jag tror det kommer bli en mysig rolig dag! och förhoppningsvis så är det så jävla brilliant väder, som det vart idag, imorgon också <3


Random bild från idag.. Wiktors konstiga öga.. eller konstiga ögon har han ju, inte bara ett.. De är ibland gröna, ibland blåa, ibland gråa.. men oftast är dom alla samtidigt.. som denna gången.. gråblå längst ut, sen gröna, sen en GUL jätteskarp linje (som inte syns svinbra på detta fotot) och därefter gröngrå sen svart pupill




öh.. Ja... men jag skriver mer imon :D har iaf haft det asbra idag.. gillade att hänga med boris också även om han utlevde sin rastlöshet på ett adhd vis <3 haha.. mmh.. awesomedag har det verkligen vart ;D  tio av tio imo.

Stötte även på David Fransson när vi var ute med hundarna.. AFF han är så trevlig och snäll och gullig ! seriöst .. asbra dude! :)

RAINBOW!

Hejhopp ;D haha.. Jag och Wiktor har preciiis bakat klart !:D Jag måste bara säga en sak som har vart fucking ASBRA med hela dagen.. VÄDRET <3åååååååh!
Vaknade 09 och sen har jag och wikor mest chillat med att kolla på V och ligga ute i gräset och softa.. sen drog vi iväg med boris till stan för att käka falafel (som faktiskt var helt okej-god. men liiiiite väl torr... tyvärr) Anyway...sen drog vi hem till borotech och randomade oss som vanligt.. googlade random saker och lärde oss nya vettiga(och fruktansvärt ovettiga) saker.. Efter det blev det dominion. Och eftersom jag dominerar på dominion så vann jag ju som vanligt ;) Boris skulle senare på fest så vi fick skjuts hem av honom och torbjörn ;D

ööh... ja. just ja! sen kom vi hem och började baka :D bilderna nedan är äkta. haha.. vi bakade en regnbågskaka.. ;D


Wiktor kladdar med kakan ;D
Lägg märke till alla skålar med smet i olika färger ;D


Haha :D Åååh detta påminner mig om Peter Pan filmen ;D Haasse, minns du? (om du ens läser detta inlägget....? XD)


Kladd........... så jävla mycket fail blev det..
Bl.a. med karamellfärgen .. jag sa att "vi borde nog sätta på alla locken innan vi spiller ut någon flaska" så lyfter jag försiktigt på ett papper för korkarna var där under och tjoff så är den röda karamellfärgen all over the table.. (Y) GJ.


DiskarN^.. fast inte riktigt sant, för vi hjälptes åt ;D



Lördagen

Har inte haft en oplanerad lördag på ett tag.. så ja.. jag vet inte alls vad jag ska skriva om ;) har inga planer för dagen men jag tror det blir bra ändå :)

shit.. jag är astrött.. klockan är egentligen 23.18 på fredagen..fattar inte att jag är så trött.. sov flera timmar i bilen både ner till blekinge och på hemresan sen..
Var så mysigt att träffa min bror igen.. aff han är ganska toppen ;D haha.. åh.. Hazlemupp <3 och leena träffade jag med woho!



Todaysie!

Woho! Idag har väl.. inte hänt så mycket.. mest åkt bil tbh ;)
Wiktor ställde sin klocka på 07 för vi skulle åka till blekinge kl 08... sen snoozade han ett tag och jag fick mest panik, fast jag somnade om efter ett tag..hatar att vakna och veta att man ska iväg men ändå bara går man inte upp-.- usch.obehagligt..

iaf vi åkte inte iväg förrens 8.30 typ.. klockan 11.25 ish var vi hos Hasse i blekinge och lämnade av lite saker sen åkte vi vidare till högskolan :) Där var vi (jag, wiktor, pappa, klas, hasse & leena) väl i några timmar och sen åkte vi iväg till mumsiga Max och käkade :)
Efteråt blev det liiite shopping på citygross. Vanillacoke<3  YUMMIE! varför är den slut i jönköpings citygross för?! Dåligt! .. och så köpte jag lite klubbor med ;D


anyway.. vi kom väl hem typ..fem?





I eftermiddags gameade som de nördar vi är..spelade ihop i några timmar och sen drog vi ut på promenad påväg till mamma runt halv åtta och kom hem typ nyss... så ja.. det har vart min dag;)

Jag blev iallafall inte klokare på livet p.g.a öppethuset som vi var på.. aff.. men jaja! ;D

Fixar några tidsinställda inlägg här så jag vet att det uppdateras :)


Blekingetour!

höhöh. Kom nyss hem från blekinge. vi var där på öppethus. var inte så värt som jag tänkte mig. men ändå bra :) Nice. Eh. ska dra igång en HoN match nu så vi får se när jag skriver igen.

Comments :D

Weeho! har fått kommentarer så jag tänkte svara lite på dem :)




Boris om yogaövning:
Oj, ben! :P
Dåligt brusigt ljus gör att de ser värsta ludna och håriga ut i vissa vinklar på min jobbskärm. Typ preview-bilden innan man trycker på play. :P

Btw. Har gett upp och börjar kommenterar din blog, hinner bara glömma allt man tänkt säga innan man träffas ändå. :P Även fast jag föredrar att prata om saker IRL så förhindrar ju inte en kommentar här att man pratar sen också. :)

Svar: HAHAHAHAHA ! herregud vad illa men yep I can see it!
hahah sant som fan ;) jag uppskattar det :D.. precis!



Boris  om BACKIN IT UP! <3:
Fast inte fan är hunden snygg för det. :P
Fast hon är glad. :D

Svar: hon är SÖT! =( Du är ond! och ja :D glad är hon ! och mysig :D hahaha



Boris om Hyllning till the ultimate party girl:
Och detta är anledningen till att man tycker om dig! :D
Ibland kan man ju själv ha kul åt folk som är lustiga. Men ändå, i slutändan är man ju ändå bara glad att att det finns folk som är sig själva och gör sin grej och skiter i resten. Borde finnas fler som vågar vara lustiga och fler som du som vågar uppskatta det. :)

Kul att du använder ordet gay för att beskriva människor som hatar det som är annorlunda. ;P

Svar: Sååååå sant! :D haha oj.. jo lite failat blev det visst


Boris  om Käftsmäll.:
Är läpparna svullna eller är det bara "pussmun" för att visa märket? :/

Svar: jag gör faktiskt inte ens en pussmun.. jag bara trycker ut läpparna jättamycket på ett...konstigt vis .. hahahaha.. mer.. babianmun än pussmun tbh ;)



Jennie om Att vara bekväm med sig själv..:
OH...MY....GOD! Har aldrig tänkt på det innan men dina ögonbryn är PERFEKTA! :D avis

Svar: Ooooooooooooooooooooj waow! Jennie :D tack! <3


viktoria "bäst i världen" mars carlson om West Coast Riot:
jaa, jag vill gå. tror inte det är tältstatus på wcr... men det går alltid bo hos någon.

Svar: ooooh :D nice!


Jennie om Recept att skriva ut . . .:
Meen länken fungerar inte!

Svar:Haha nej.. skrev "ish" för att det inte är den exakta länken

Dagens work out!

Ufft! jag har tränat lite mer än en timme idag för att först gjorde vi ett test på hur mycket jag har förbättrat mig och sen gjorde jag det vanliga gympasset på sjukhuset :) Frågan är då om jag har förbättrat mig sen jag började med gymnastiken för ca 5 månader sen?.. JA! :D
Fast inte extremt kanske. Men ja!
Förrut behövde jag 107 pulsslag/min för att allt i kroppen skulle fungera under "normal ansträngning" som lite raskpromenad/cykling men nu behövde jag bara 101 (H)!

Förövrigt så har jag massa småsaker att fixa med så jag kanske inte skriver förrens ikväll. Jag hoppas att jag hinner.. Men jag ska iväg till mamma idag med så.. ah..

Ööh .. what else..? Jag har bara tränat idag.. och fikat!:D Min snälla farmor kom på besök :D


Hyllning till the ultimate party girl

HELT seriöst! sluta klampa ner på henne hahah FYFAN Vad hon är bra! Jag älskar henne <3
Inte för att hon är askass på att sjunga. men hon bara do it.. äger. <3

OCH SERIÖST när hon sjunger på norska som här så fattar man inte hur kasst hon egentligen sjunger. SÅ JÄVLA glad ser hon ut <3 .. tycker hon ska få vara glad och om hon inte hade raderat hennes account så hade jag skrivit ett stort fanbrev till henne .. haha fyfan va hon är bra!
CathyMay15 ftw<3




hon är lite udda men vafaaaaan! låt henne have her fun utan att vara så gay mäniskor och hata.. Stop hatin, start lovin ;)



och sen denna <3 haha.. coolgirl or what?:D

Möten, träning och annat fix!

Ooh hej hopp! jag har ont i huvudet =( stackars mig... Och om en kvart så gå min buss till sjukhuset där jag ska träffa min sjukgymnast och gå igenom saker... sen efter det så är det just sjukgymnastik som gäller, uppe på ryhov :).. Har en del att fixa med när jag kommer hem men jag tror ändå att jag sätter mig här och skriver till er söta människor!

AHhaha just ja. Jag slog ner ett glas i golvet igår. Sen glömde jag städa upp det innan jag la mig.. tur att jag kom på det nu så jag inte trampade i glaset.. Men jag tror att jag ska fixa det nu innan jag drar iväg ;) hoppas ni haft en bra morgon!


The least deviation from truth is multiplied later a thousandfold

The least deviation from truth is multiplied later a thousandfold

BACKIN IT UP! <3

HAHA ÅÅÅ. sitter och tittar på backin up song.. haha fucking hilarious <3.. nästan lika rolig som laserturken var från början.. hahahaha <3 Men anyway!

Har en del till att fixa fortfarande.. men jag är stendöd. Trött i hela kroppen och huvudet... Har lyssnat en hel del på mysiga marit bergman idag.. <3 miwh!
Och vet ni något annat som är sååå fruktansvärt mysigt? Min hund kommer ofta till mig nu när jag bytt rum :).. hon gillar trägolvet mer än kakelplattorna som var där nere..




yogaövning

Hallojsan! tänkte först visa när jag stretchar, vilka övningar jag gör. men jag kom på att sånt finns ju fan överallt på nätet om hur man ska stretcha, så istället valde jag ut en lite avancerad yogaövning jag hittade en gång i en av mina yogaböcker som jag använde mig av när jag gjorde yoga hemma .. haha


Minns att jag hade med denna övningen på mina yogalektioner med (har haft två! jag var instruktör till min klass (två olika klasser)) haha... men förvånansvärt många (tjejer... haha. ) var ganska bra.. Killarna var...stela...


Vad man ska först testa sig fram med ( ett tips btw.. stretcha INNAN uppgiften.. fungerar enklare då..)
1. Sätta fötterna emot varandra
2. Dra fötterna nära en.
3. Trycka ner benen i marken (så mycket du kan. Försök inte för mycket för då kan du skada dig!)
4. Vicka på benen
Om ni ska försöka så försök saaakta.. ett steg i taget och försiktigt annars kan ni sträcka er och det gör jävligt ont..



Käftsmäll.

SKA DU HA UNGJÄVEL! haha nej. Men jag smällde till mig själv på käften igår så det började blöda.. luls




Sen slänger jag väl med en random bild nu innan träningen.. vi hörs om ett bra tag:P ska träna, städa köksbordet (har miljoner prylar där) och sen kolla det där med utbildningarna..

Work out!

heeey! Haha. jag ska träna i en timme snart.. tänkte bara skriva lite här.. det är trevligare än att träna om jag ska vara ärlig ;) .. tror att det blir två timmar idag faktiskt för jag orkar inte träna imon och sen kommer jag ha besök resten av dagarna och då vill jag ju såklart inte heller träna.. haha..

Förövrigt så måste jag verkligen kolla upp några saker med några olika utbildningar idag med.. Så kanske inte skriver mycket mer idag,vilket är synd eftersom jag inte har hunnit skriva så mycket eftersom allt med sjukhuset tog sån tiiiiid idag..
men ah... så blir det vissa dagar tyvärr!



åååh. Robyns indestructible går i högtalarna här <3 awesomeness! haha.. jag gillar robyn.. mycket <3.. Play är iofs ännu bättre.. och dont stop the music är awesome med.. mmh! anyway! helgen :D

Vad händer i helgen?! Jadu .. inte någon aning typ.. vet att på fredag åker jag till blekinge :) ska på öppethus på blekinge tekniska högskola :) och resten av helgen spenderas med Wiktor men har inget planerat.. kom dock på att jag skulle ju vilja åka skateboard.. hmmsi.. bra ide milla! (Y)!

men aaah vi får se om det blir ett godnattinlägg sen :) Tänkte att jag skulle försöka sova i tid idag för jag är astrött men också för att jag har sjukgympa imorgon på morgonen...


ååååååååååh. Nej. nu kom en av världens finaste låtar <3... "bara om min älskade väntar" med pimme.. underbart!.. hans röst. Herregud. ja. Du är min gud thåström. Feel it jao!

Fick jobbet! Photoshoot!

Hojjhojj! jag fick jobbet.  Hur galet är inte det? dom letade typ efter handikappade så det passade väl bra för lilla miffomilla ;)

Anyway.. det var ju bra antar jag.. Meeeeeen jag har vart iväg ännu mer... Precis innan jag gick iväg till intervjun så kom jossan hit haha <3 SÅ DUKTIG hon var som gick enda från ekhagen till mig!
jag sa hej och hejdå till henne och gick sen iväg...

Intervjun gick nog inte direkt som en vanlig intervju brukar gå till.. Han frågade hur mycket jag orkade och sen satte han jobbet ut efter det istället.. lite knäppt ..men ah.. Sen kom jag hem och satte mig vid köksbordet med jossan och babblade om allt möjligt som vanligt och sen letade jag utbildningar lite samtidigt :) Hursomhelst så pratade vi en hel del tills klockan var 13.30 ... Då begav jag mig till en konstig photoshoot ;) HAHA!
Åkte iväg med jossan och pappa till ekhagen för att släppa av jossis och sen vidare till mcdonalds så jag kunde få köpa en cheese oooooch sen till ryhov för magnetröntgen. Tog fan år och dagar typ...




jag var SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ jävla trött! och ligga i det där jävla röret,man får inte röra sig och ser bara en vit jävla maskindel... sen fick jag inte somna heller.. Var tvungen att lyssna till dom då de sa "Andas in, blås ut, håll andan" (ja. man skulle hålla andan med LITE luft i lungorna) men sen efter varje "bild" de tog så pausade dem med sitt prat och tittade på bilderna förmodligen, jag somnade fan sju eller åtta gånger. JAG fick paniiik varje gång jag vaknade hahah.. vaknade mitt i deras "Blås ut..hållandan" omg. Men det gick bra tydligen för bilderna blev fina sa dom :)
Fick koncentrera mig så mycket på att inte somna att ajg fick ont i huvudet. fyfan vad svårt det var att inte somna i den situationen.. usch!

Wish me good luck!

Aaaah! snart (om 40 min) så ska jag på jobbintervju.. Vet inte riktigt vad jag ska förbereda med?? Ta med mig läkarintyget, bra milly attityd och...what else?! hahaha... borde haft med mig ett cv men grejen är att jag inte har något. Det fuckade ju upp sig och jag skrev aldrig om det -.-'


aja.. önska mig lycka till... nu ska jag göra mig redo :)

Att vara bekväm med sig själv..

Jag har ett väldigt starkt psyke (tror jag iaf.. annars är jag riktigt dum i huvudet bara ;)) och jag är myyycket bekväm i vem jag är.. Det coola är att jag och hasse pratade om detta för några dagar sen.. att jag inte ändrats sen jag var typ 14 (förrutom lite mindre pms och fjortisaktiviteter xD).. har fortfarande samma klädstil, samma musik, samma matsmak och humor cch principer och allt allt allt..

Men jag antar helt enkelt att jag fann mig själv väldigt tidigt... Känns sjukt jävla gött.. Har väl gått i små perioder (fast samtidigt haha) då jag testat lite mer "extrema" stilar som fjortis, emo, pop, punk o.s.v. MEeeen alltid samtidigt! jag kunde ha popstilen en dag och nästa dag fjortisstilen.. hahaha.. så allt resulterade ändå i att jag var väldigt blandad, normalklädd.. ingen brydde sig om vad jag hade för kläder.. för jag hade så många attribut i mig som passade in på alla olika stilar så spelade ingen roll.. jag var helt enkelt mig själv.. utan att överdriva åt något håll.. kändes bara onödigt och fejkat :)

men ja... Jag och hasse pratade ju om det här om veckan.. och nu skrev jossan precis till mig en sak som hon tycker är mycket speciell med mig som hon uppskattar... just att jag inte blir annorlunda, man vet vart man har mig och jag står där.. även om det kan vara jobbigt ibland med vissa av mina principsaker .. för jag kan bli rätt tjurig om folk jag gillar inte följer principerna jag har.. för jag vill ha bra folk runt mig och mina principfrågor tycker jag definerar en bra människa.. typ att man inte ska vara otrogen, inte ljuga, inte knarka osv..

Men iallafall.. att jossan sa detta gjorde mig glad... för det är så sjukt. här står jag pall när allting runt mig raseras. och jag kommer ut precis lika stark och strålande ändå...



Jossan
:D:D
du är jävligt braa millz !

aaaaaw TACK Jossan! varför tycker du det? Jagtycker du är jävlitg bra med :D:D

Jossan
Jag har känt dig nu i va är de typ 7 år snart .. åh du är den ENDA jag känner som fortf är samma person.. du har fortf samma typ av stil på kläder.. fortf lika bra personlighet.. hela du är liksom som den milla jag känner och alltid har känt & de är så jävla skönt å ha en sån vän i sitt liv !


aaaaaaaaaaaaaw<3 förstår dig!
söööööta UNGE<3 tack som fan!


Jossan
även om hela ditt liv är kaos så är du ändå en trygghet i sig.. å de är så jävla coolt !

aa verkligen... aff tack :O:O
tänkte så för någon dag sen
hasse "klagade" på att jag är likadan fortfarande oms när jag var 13

Jossan
jag menar du har gått igenom massor.. men du har ( inte va jag har märkt iaf ) aldrig tvekat på vem du är eller vad du vill göra med ditt liv!

men jag är väldigt bekväm med det:P
jaaa

Jossan
åh de är så jävla coooooolt !



Tack jossis, du gör mig glad :)




HAHAHAHA underbara bild <3



Olika nivåer av otrohet.

Alltså. Pappa gav mig en tankeställare igår. Jag har alltid ALLTI ALLTID sagt att är någon otrogen så FUCK den personen. finns bättre. alltid. Och det tycker jag fortfarande. man ska dumpa idioter. MEN
pappa berättade en sak som jag inte heller nånsin tänkt på.
Menar är man otrogen så är man otrogen. men han sa... Det finns olika nivåer!
Och jag tänkte bara.. wtf?



Men han hade en poäng! Det är fan skillnad att t.ex. om jag som partner har gått och tittat efter grannpojken i ett år och sticker över dit och pippar så fort min snubbe är out of the house.. men om jag fumlar omkull med någon på en finladsfärja så är det inte lika sjukt. För folk gör misstag osv. det där är SÅÅÅ jävla sant!
det finns fan skillnader. MEN .. jag tycker ändå (väldigt starka principer angående detta) att man ska fan end it om någon vart otrogen.
Pappa tycker det är synd att rasera kanske flera års vänskap och tillit bara förett misstag (om det nu inte är grannfru-historian)
men jag tycker att man inte kan ha tillit till personen igen..

Svensk studie visar: ca 70% använder inte kondom

SAY WHAT?!??! Ungdomar (i studien räknas 15->29åringar) skiter ofta i kondom bara för tjejen käkar ppiller. Wtf? Har folk tappat huvudet? Alltså seriöst. Det är så jävla osmart. Idioter herregud..Det är inte bara en graviditet man vill slippa.. ALLA Fucking sjukdomar? shit. Eller så har bara folk blivit totalt jävla naiva...
Förfucksake. Använd kondom peepz! Ah eller alltså.. har man en fast partner så kanske det inte är det viktigaste ofc. MEN ... studien är ju inte gjord på par direkt..

Alltså. Nej. vet inte. mitt budskap är helt enkelt : FUCKING TÄNK? tror inte det är direkt awesome med  scabb i vaginan eller prickar på ollonet som kliar.. skärpning ffs!


Jobbintervju!

Oouh! jag kanske ska få sommarjobb o.0 .. spännande! Ska på jobbintervju imorgon.. min tredje i hela livet.. haha. fan.. Nu mår jag illa.. fast jag är lite peppad.. aff

Förövrigt så blir det snart middag med familjen och sen drar jag iväg till boris :D alltså. jag är så jävla svinhungrig... ufft!

Banken gick btw sådär.. vi fick ny tid.. wtf. hatar sånt. varför ska banker alltid vara slöa och SEN dra ut på tiden genom att man får ny tid? herregud...
ööh.. aah.. det var väl allt^^ mamma ska hjälpa mig att fixa naglarna för jag berättade för henne hur förbannad jag blir på att allt som har med smink osv ska vara så jävla svårt och ta sån tid.. fyyyy>.<

Just ja! ni får en outfit idag! :)
jag vet inte ens om folk gillar det här? Men jag antar det.. iallafall så har jag fått för mig det hahahaha.. men ah,, troooor iaf att mc och jossan gillar detta bättre än mina spelmatcher och annat som .. mynt? HAHA. aja..


Suddig blev den meeen whatever.
"tjocktröja" randig, ärvd från Elin tror jag.. köpt från hm.
Jeans från USA
hellokitty strumpor fått från mamma eller annika


Under tjocktröjan har jag idag en spets tröja/linne ish..köpt i USA
Vit spetsbh + waranhalsbandet haha..




Bankärenden

happ..skiter i det här med naglarna nu.. haha.. fått bort lacket på två fingrar (Y).. plus att jag målat om dom fingrarna i turkos/grön/blå/glittrig..ser så jävla dumt ut alltihop.. men jag pallar inte.. ALLTING med utseende osv tar sån tiiiiid och det är ju inte ens kul. hatar det. usch. haha. så nu fan får det vara.. får väl fixa lite pö om pö, när jag kommer hem från banken kanske jag kan fixa två till fingrar ;) haha.. aja jag skriver sen.. ^^


Någons bild på mambojambo nagellacket som jag målade om naglarna i ^^




Mynt!

Pappa hittade en spännande sak när vi rensade runt för någon vecka sen..




En tia, en enkorna, en femma. och vad fan är det för mynt som är större än en femma ? :D






En tvåkrona :D det coola är att enligt myntverket (okej.. hette väl kanske inte myntverket.. haha. men någon jävla.. statlig grej..) så kunde man fortfarande handla med tvåkronorna :D
Har alltid vart intresserad av mynt.. vet inte varför. När folk hatar dom så vill jag ha dom haha.. jag tycker det är pyssligt.. :) Man kan räkna,spara, pilla och lägga i kronologisk ordning osvosv.. haha omg VAD NÖRDIGT det där lät.. Men aaff. iaf.. jag är inte en av dom hatersarna som alla andra i min familj...
"ONÖDIGT MED MYNT BARA JOBBIGT OCH TUNGT VÄRDELÖST!!"
nej! =(
man kan göra massor med dom :)

Longlasting nagellack

herregud. Det nagellacket jag skrev om för ett tag sen är verkligen fucking long lasting.. Jag har suttit och försökt få bort lacket i 5min nu( På ett finger!!)....stöööörande! fast iofs ganska bra i andra sammanhang.. men suck! hahaha...




Omöjliiiiigt =(


Mysigt! <3

Miwh! Min morgon har vart riktigt bra.. slapp, kollat lite bloggar, sen en dusch och fixat naglarna ... nice!
Låter väldigt.....tjejigt. HAHA. Men ah.. Idag ska mamma hem hit och äta (iaf om vi får tag på henne så vi kan bjuda in henne -.-) och det kan vara mysigt^^ sen blir det också Boris idag :D

Ska strax iväg till banken o.s.v... Skriver sen :)


Fyfaaaaaaaaan vad skööönt!! :D

Herregud. HAHAHA <3 Jag älskar min säng. Har inte vart SÅ imponerad av den innan, som jossan t.ex. avgudar den.. jag har mest tänkt "ah.. shysst säng" men.. FAN VAD GÖTTTTT att sova i en riktig säng efter att ha sovit på en "bäddsoffa" (egentligen bara en hård soffa..) i flera månader..
jag har sovit så jääääävla gott inatt <3 MMMMHHH! Vill bara sova mer hahahaha (A) men jag är inte alls trött..



Vid 14 skulle jag egentligen iväg till en syo här vid AMA men hon var tyvärr sjuk.. istället ska jag fokusera på några andra saker. Studierna såklart. sen ska jag betala en faktura, handla mat, gå till banken osv... Iofs ska pappa vara med på vissa saker så det blir ju lite roligare :)
Måste även duscha och fixa naglarna! Dom är liite för långa så rädd att dom kommer gå av.. Tummen har ju redan pajat =(

Höftben och relationer

Hallojsan!  Har precis spelat lite hon, tutorial.. heh. pinsamt nog så måste jag erkänna att jag dog en gång.. =(

Förövrigt så tänkte jag säga TACK jossan för att du tyckte mina höftben var snygga <3 gjorde mig glad :)
Har alltid fått höra att jag inte har höfter så.. haha .. blev en chock. tack ! Men för att vara rättvis så.. jag ser inte ut att ha höfter när jag står normalt..>.<


Anyway! Relationer är kvällens tema att skriva om :D
jag och pappa pratade mycket idag om relationer.. Vi pratade lite om tim osv och han sa att när du ser tillbaks så kommer du se att det var rätt att ni inte var ihop och att tiden med han självklart var bra osv men att det kanske inte var den rätta.. Nehe. Men då frågade jag "okej men hur vet man om det är the one liksom... hur fan.. alltså inga par håller ju typ ihop nu för tiden.."
så sa min braiga far att "det första första första som man måste är ju faktiskt att ha kul ihop.. man ska kunna skratta tillsammans förstår du.. det tror jag är jätteviktigt.."
"sen tror jag också det är viktigt att man alltid lär av varandra .. det kommer ju förmodligen en gång då man kan precis allt om personenoch vet vad personen tycker och tänker utan att man behöver höra personen uttrycka det i ord.. det tror jag är dumt när det händer. dock så kommer det hända, väldigt troligt, så då får man istället ta och uppleva saker ihop.. Och jag tror det är viktigt att man hinner uppleva saker ihop innan man skaffar barn(inte en random solsemeaster utan isf något man UPPLEVER och inte varje gång mallorca 1v) .. och efter att man fått ungar är det viktigt som fan att resa tror jag, så vardagen förändras och allting inte blir likadant .. omväxling förnöjer liksom.." Pappa trodde, precis som jag och hasse, att en bästa vän vore fan det mest ultimata att leva med och ha familj med osv... att man hinner bli vänner är viktigt tror han..Man ska även vara lyhörd tyckte han.. så man verkligen bryr sig om personen och så sa han "man kommer alltid alltid göra fel, så glöm inte det.. problem kan komma upp och då ska man deal with it, för folk göra fel.. hela tiden"

Sen pratade vi även om otrohet men det tar jag imorgon... måste sova nu^^

Kvällsaktiviteter :)

Miwh. Jag tycker om mitt nya rum.. det är mysigare, trots att det är större. Och så är det inte askallt.. (Y)!
Ikväll ska jag fixa naglarna, titta på csi ooooch läsa körkortsteori.. spännande..

Eh.. vet inte vad jag ska skriva. jag är så sjukt.... åh. känner mig genuint lycklig idag <3...
Har hängt med pappa nästan hela dagen, vilket vart awesome. MEEN. Vädret. Wtf. Perfekt.. <3
Sen har jag dessutom kännt mig sjukt snygg idag också, vilket såklart ökar upplevelsen av dagen..

aff ;D hoppas iallafall att ni haft en toppendag, min har vart pretty awesome trots jobbig träning och en hel del fix hemma med saker^^




Mina favvojeans<3 .. som jag ärvt av Hasse faktikst.. haha. Men anyway tröjan vetifan vart den kommer ifrån.. första gången på typ två år som jag använder långärmad.. Dom har alltid legat på så konstigt place i garderoben så jag har inte tänkt på dom.. haha..


Nytt rum! (samma som två gånger innan. fast omgjort. heh.)

Nu (okej.. för en timme sen (A)) har vi fixat klart med rumbytet.. såhär ser det nya ut.  blev lite suddig bild mitt i allt.. men ah.. :)



Is everybody going crazy?

Tell me what's wrong with society
When everywhere I look I see
Young girls dying to be on TV
They wont stop 'til they've reached their dreams

Diet pills, surgery
Photoshop pictures in magazines
Telling them how they should be
It doesn't make sense to me

Is everybody going crazy?
Is anybody gonna save me?
Can anybody tell me what's going on?
Tell me what's going on
If you open your eyes
You'll see that something is wrong

I guess things are not how they used to be
There's no more normal families
Parents act like enemies
Making kids feel like it's world war III

No one cares, no one's there
I guess we're all just too damn busy
Money's our first priority
It doesn't make sense to me

Is everybody going crazy?
Is anybody gonna save me?
Can anybody tell me what's going on?
Tell me what's going on
If you open your eyes
You'll see that something is wrong

Is everybody going crazy?
Is everybody going crazy?

Tell me what's wrong with society
When everywhere I look I see
Rich guys driving big SUV's
While kids are starving in the streets
No one cares
No one likes to share
I guess life's unfair

Is everybody going crazy?
Is anybody gonna save me?
Can anybody tell me what's going on
Tell me what's going on
If you open your eyes
You'll see that something

something is wrong
Is everybody going Crazy?
Can anybody tell me what's going on
Tell me what's going on
If you open your eyes
You'll see that something is wrong

Ärenden.

ufft! Hejsan :)
Idag har jag gjort...för mycket känns det som..
Vaknade för sent och stressade iväg till sjukgymnastiken..Kom liiite sent men gick jättebra ändå..Direkt efter sjukgympan åkte jag ner till AMA för möte.. Omsorgskompaniet och Studentconsulting var där och pratade.. :)




Vandrade hemmåt och tog min medicin..sen så åkte jag och pappa iväg runt halv ett till banken, vidare till skatteverket och sen käkade vi lunch på bofhouse . Yummiiiie<3 Blev en lunchbiff med favoritsås <3

öh.. ja ! Efteråt så åkte vi iväg till coop och sen mcdonalds (jag bjöd klas på lite mat, eftersom jag bjöd pappa och hasse igår.. haha.. ).. på coop skulle vi fixa nytt filter till våtdammsugarn..som tur var så hittade vi rätt :) .. sen kom vi hem typ halv tre.. sen somnade jag.. så jävla dumt -.-

Ska strax ut med hundarna och sen ska jag byta mitt rum till ett annat .. har redan slängt in sängen i det nya rummet osv men aah har ju en hel del att fixa ändå... Euhm.. vet inte riktigt när jag skriver igen.. =( Sorries. Men busyday means less blogging!

Busy day, yesterday!

Huhuhuuu det är måndag just nu.. Jag ska träna vid 8.45 så tänkte sova liiiite i normal tid fakitkst. Skittrött just nu men tänkte iallafall uppdatera lite här..

idag har vi flyttat mammas saker till hennes lägenhet hela dagen. jag har mest mått dåligt och inte gjort nånting typ.. Känner mig ganska asdålig för det...men aah..har mått allmänt illa, vart yr, ont i huvudet och svintrött.. somnade 2 gånger bara i några minuter på flyttsaker (typ soffa eller fåtölj)och sen somnade jag mitt på dagen och sov så djupt att jag trodde det var ny dag när jag vaknade efter en timme.. sjukt.

ööh.. vad mer.. just ja. sen så vaknade jag och var aphungrig.. smällde i mig två chockladtoppar (med sånt där vitt fluffigt klet i..) och saft sen var jag piggare .. satt mest och glodde och babblade med hasse tills vi skulle iväg ner till blekinge.. kl 18.30 åkte vi härifrån och var hemma igen kl 00..Vi skulle helt enkelt lämna av hasse.. och nu är vi hemma... :)


Fluffigt hår <3 haha.. hasse

Crap.

Har flyttat runt massor hela dagen. Jag hari nte mått bra alls.. vart trött, yr,  hängig och helt enkelt opigg.. jag är sviiiiiiiiiiiiiiinhungrig just nu men orkar inte ens ta mig mat..... suck!

Anyway. Min dator är paj. Går inte starta... just nu sitter jag p pappas dator och jag vet ionte när jag skriver igen i bloggen.. vi ska liksom byta ut mitt rum till ett annat... spännande.. men... usch.. jobbigt




miwh <3 Meg & valparna runt nyårskiftet 05-06


Godmorgon :)

miiiiwh! :D jag är vaken! och inte astrött! :D har dock som vanligt ont i magen.....om typ 45 min så ska vi börja flytta möbler... vet inte riktigt vad jag ska syssla med..kan ju inte bära direkt många möbler..

Vet inte heller riktigt när jag uppdaterar nästa gång.. Ikväll ska jag leta utbildningar, träna och fixa naglarna igen... då kan jag ju skriva iallafall :)


(sitter på pappas dator. ni får en random bild från ett bröllop. La famillia.)
Bakre raden från vänster: Klas, Hasse, Mamma, Farfar & farbror
Främre raden från vänster: Lina(Kusin), Elin(Kusin), Jag, pappa & farmor
<3)

MMH! Just ja! jag glömde skriva till er om min....typ.. halv svimmning / blodtrycksfall i halva hjärnan som jag fick igår..herregud vad det var konstigt..Det kändes typ som en tjock jävla våg sköljde över mig och jag sakta tappade medvetandet. Jag sa "pappa jag svimmar pap...svim.."typ och sen kändes det helt sjukt. Som om halva mitt ansikte(vänstersida) låssnade från mitt ansikte. typ gled av som sörja... creeepy. Sen kände jag mig riktigt dåsig och svimfärdig i några sekunder och sen återgick det till normalt... fucked up shit alltså..


orkar inte skriva.

Död. varsågoda.


The bad touch

sitter och lyssnar på bloodhound gang atm.. ska strax träna men måste bara visa er en snygging som Jossan visade mig idag. yummie!
Joel Kinnaman. Hon tyckte han var snyggare nu än i "tjenare kungen" filmen. Men nej jag håller inte med. han är AAAAH GE MIG !!!<3 i tjenare kungen. hah.



Tyvärr har han nog flyttat till usa säger jossan. annars hade det vart good to go ;D hahahah nej. Nu bara drygar jag mig. men anyway, snygging!


You and me baby ain't nothin' but mammals
So let's do it like they do on the Discovery Channel



Jag vet inte om jag skriver mer idag eftersom jag tänker träna^^ Vi får se =)


Andra pris i bästa årsredovisning! ;D

Aawesome! haha.. Vårt UF (ung företagsamhet) företag som vi startade upp förra året kom tvåa i bästa årsredovisning. We rule! ;D

Haha. men ah.. anyway vi fick diplom osv.. Nice merit ;D... Boris och Torbjörn var precis här med Laban :) Vi chillade mest.. iofs bara i typ en halvtimme men ah.. och sen fick jag mina hantlar ;D Tack boris!



Påtal om hantlar. jag ska faktiskt träna nu i minst en timme. Får se hur mycket jag orkar utöver det, vi ska ju faktiskt bära massa möbler o.s.v imorgon så.. får ju inte ta ut mig fööör mycket ikväll...

What up?

Eh. Jag sitter och lyssnar på "Diana ross - I Will survive" HAHAHA. aah.. den gick igång efter Beyoncés' "single ladies".. fett patetiskt det lät helt plötsligt hahaha.. men ah.. ikväll.. vad händer? ingen aning.. Kanske drar iväg till Sarah ett tag om pappa inte vill att jag ska vara med han som han sa innan han åkte iväg och släppte hasse...eller så drar jag till boris eller something

anyway.. vet inte vad jag ska säga.. Har typ myst med min hund i en timme i soffan med tvn på och sen spelat kort med familjen^^ bra dag iallafall..

Rodney Mullen, I wanna be like you!

åh. Han är så fett ball :(.




3.35. Fucking impossible. seriöst. Oh ge mig!


West Coast Riot

Alltså. Beslutsångest. Seriöst jag vill SÅ BADLY höra sum 41 live. MEN är det värt 750 kr? Ja det är det. Men vem ska jag gå med? och seriöst hur fan fungerar det på festivaler ?=( Jag kommer typ mosas......

Eller hur är west coast riot liksom? är det bara ett stort gärde där dom spelar? isåfall kanske jag inte mosas.. men AFFFF hjälp mig att make up my mind. Och MC vill du fortfarande gå? för jag VILL men vet inte om jag vågar xD

750kr är bara att spara ihop.. samt bussbiljett till gbg osv..Kanske kan sova hos elena ? o.0 eller ah.. tälta ska man väl egentligen göra.. men nejtack.. >.<



Lärarprogrammet, Kunskap & Fantasi

Say whaaat? HAHA låter sjukt kul.. jag började undra vad det handlade om så jag kollade upp det.. haha cute!

Inriktningen Kunskap och Fantasi riktar sig till studerande som utbildar sig till lärare i förskola och förskoleklass, fritidshem och skolans tidigaste år (skolår 1-2).  (......) Kunskapsområden som ingår i inriktningen är förskolepedagogikens, fritidshemmets och skolans framväxt och historia, föreställningar om och syn på barn, barndom, lärande, lek, utveckling, kunskap, aktuell forskning inom fältet

hha :) Låter mysigt! men inget direkt JOBB. plus att det bara är 60 högskolepoäng.. haha.. men ah! tänkte bara meddela er om att även sånt här awesome finns som utbildningar ^^ haha.. Tyvärr är det ju lite oseriöst.. men samtidigt, vad behöver flickor och pojkar i 8 årsåldern? Fantasi ;D och gilla att lära sig saker.. nice nice!


Sötnos<3!

Recept att skriva ut . . .

På min mozilla så har jag en mapp som heter "recept att skriva ut" (tills jag flyttar hemifrån typ..) och jag hittade ett recept från min vän som skrev ut det på facebook. Jag kan inte spara det som en hemsida eftersom facebook uppdateras hela tiden o.s.v. Såååå nu tänker jag spara det här :) Så jag kan lägga in http://Camillalovgren.blogg.se/receptattskrivaut... ish i min receptmapp :) Haha. Ni får ta del av detta som låter så jääävla mumsigt..

"Lagade räkor i en vitlöks- och citronsås med tagliatelle och parmesan på toppen. Svinigt gott!"
Recept:
Fräs några klyftor finhackade eller pressade vitlökskryftor tillsamans med skalade räkor lite snabbt i en het panna med olja i. Häll över några dl matlagningsgrädde och rivet skal och saft från typ en citron. Koka tagliatelle, rör ihop allt. :) Strö parmesan över vid servering.



Fyfan +o(

Uuusch. Jag mår så jävla illa.. :S Har sjukt ont i magen och sen känner jag mig lite spyfärdig också :S wtf.

Kanske var för att jag för en gångs skull åt frukost? Åt en halv ostmacka och en halv powerking..Jag gillar ju inte ens ost... MEn jag åt endast för att jag hade ont i magen redan innan.. fast jag kände mig inte spyfärdig då.. Afff så jobbigt. Nu ska jag börja sålla mellan alla mina utbildningar jag har valt ut... lycka till lilla unge.. haha.



Ser ut som det blir Göteborg eller Linköping eller Karlskrona.. Bara där ifrån som jag ryckt ut sidor att spara (ur katalogerna, sparade sidorna som var intressanta).. Så nu får jag börja sålla... Wish me good luck.Seriöst. Jag fattar inte hur folk har lyckats välja utbildning. Tror inte ni har kollat tillräckligt. DEt finns verkligen ALLT och sjukt mycket intressant! :O

Anyway.. Måste träna idag med.. och sen så hade jag tänkt städa rummet med... ah.. vi får se.. First things first! Utbildningar :)

men ska sitta kvar här en stund faktiskt.. Har inte suttit vid datorn sen jag vaknade (11.30 (A)) för jag har chillat med mamma och hasse ^^ men anyway... nu är hasse på paintball och mamma i tvättstugan så då passar jag på att sitta här^^



Jag tror btw inte att jag kan förklara med ord hur bra jag tycker att runaway baby är.. Den är.. MMMH! hahaha <3.. bra musik, bra röst, bra sväng och allting är bara.. cool ;D Varenda jävla låt i hans album är faktiskt riktigt bra.. hur lyckas han? o.0
Förövrigt så lärde jag mig lite mer om HoN igår än vad jag gjort förr.. Fattar mer lite vad det går ut på.. HAHA..

Today

Eh. Idag ska alla jag känner ut och festa. Men inte jag. HAH. Nej. För det blir trouble.. men anyway jag ska hjälpa mamma på morgonen/dagen med inredning och fix i hennes lägenhet.. under tiden som klas och pappa skriver högskoleprovet.. Hasse ska passa på att spela paintball :)

utöver det så ska jag med mamma ner till krogen på kvällen för att träffa min moster... jag kommer inte in på det placet.. är för äldre.. men ah ska iaf släppa av mamma typ antar jag...

Ops! Nu ska jag nörda HoN igen, fast med sandip, så jag får skriva mer senare :)


Fredag

Hupp! Nu är det lördag, men vad gjorde jag igår egentligen när jag höll mig borta från datorn? Inte så mycket tbh.. Var hos Soc och hade möte, gick jättebra :)
Snabbt hem, babbla med pappa och fixa lite med disken osv osv sen fick jag för mig att dra aprilskämtet, vilket fungerade perfekt förövrigt :)
och ööh..sen somnade jag i soffan med mina två små söta hundar haha.. men sov bara typ 30mins.. sen kom hasse och klas hem (som hade burit asmycket till mammas lägenhet.. Så duktiga! :D) och var hungriga.. ´



Pizza blev det.. jag beställde och hämtade (med pappa).. Beställde 2kebabpizzor och 1 kebabtallrik. Sen skulle jag lägga betoning på KYCKLING rulle. men istället blev det kyckling RULLE. så han fattade ändå inte. Fick en fucking kebabrulle. Sug kuk -.- jag var inte nöjd.. men Hasse var så gullig så vi bytte lite.. Jag fick pommes från hans kebabtallrik så fick han käka min rulle helt enkelt haha..

anyway..efter käket så... har jag mest chillat.. letat jättemycket utbildningar.. Det finns ju AS MYCKET. Jag blir så frustrerad. Allting är ju asintressant... sen försökte vi planera upp kvällen med men det slutade med att inget hände, så jag drog iväg till Boris i några timmar :)

Väl hemma igen så nördade jag HoN.. Heh. Jag har iaf lärt mig lite, blivit liiite bättre.. (Y)





Jag skojar ju baraaaa>.<

Haha. Opsie.. Folk blev oroliga. Jag mår jättefint och det förra inlägget var bara ett aprilskämt :) Har vart jobbigt att hålla mig borta från datorn hela dagen..

Akuten nästa

........hatar det här...Nu har något fuckat sig med min puls / blodtryck igen....kanske blir inlagd igen men hoppas på att jag inte blir det.. vet inte när jag skriver.. just nu väntar jag på att klas ska komma hem med bilen så jag och pappa kan åka iväg till akuten... Klas och hasse håller på att flytta ut mammas grejer till hennes lägenhet...åh. hatar sånt här. PLus att mamma kommer bli så jävla orolig samma dag som hon flyttar ut.. stressfaktorer gånger miljoner... stackarn... ><

The lions sleeps tonight..?

Men inte Camilla. Nej. Hon har problem. Och fortfarande ont i huvudet. Urk.

Imorgon, fredag, (egentligen idag.. men ja..) så ska jag hjälpa till att flytta ut alla mammas saker till den nya lägenheten... spännande.. hoppas det blir en positiv stämmning :)

Jag är...tom i skallen haha.. vet inte vad jag ska skriva..haha.. eeh.. ja.. kanske ganska onödigt att skriva det här inlägget ens... ufft... Jag lyssnar på den druckne matrosen... <3 aah.. Thåström alltså.. Cant get enough!




Så näääära... men ändå så långt bort><

RSS 2.0