Fortsättning =)

mmhm nu tänker jag minsann fortsätta.. Enda sen jag kom hem till jkpg efter olshammar-äventyret (där jag inte heeller kunde skriva på bloggen>.<) så har det vart fullt upp varje dag, så därför har jag inte heller skrivit så mycket,samt att jag inte fick tag på en dator så ofta heller =(..
Den 19e till 24e så var jag hos pappa.. Wiktor kom till mig den 24e på julaftonskvällen :)
Nittonde, tjugonde, tjugoförsta och tjugoandra bestod av att handla julklappar, gå till tandläkaren 2 ggr (dyyyyrt! :| ) och färga håret, blodprov, mysa med familjen och klä granen och slå in paket :)
Så, det var exakt det jag gjorde helt enkelt.. hehe.




Ful bild =( men still... syskonen ;D

Aja. eeh. JA ! den 23e är vi ju på :D (btw så cpade min telefon när jag mobilbloggade. jag fick en FEMMA, inte gemma.. På tentan alltså. Fuck yeah!)
Den 23e hade vi en liiiten minijul hos mina sysslingar :D det var suuupermysigt.. Vi kom dit (pappa, jag, klas, hasse, mamma och vi tog icke med hundarna) med en stooor kastrull gröt och sen värmde vi på den lite där.. Pratade, busade och busade och busade.. Åt gröten, sen hade jenny gjort en SVINGOD lingoncheesecake.. Och under tiden som den tinade så delade vi ut julklappar till mina små söta sysslingar :D dom blev asglada och det var spel till dom.. vi spelade alla fyra spel :D (de fick ett var och sen ett gemensamt) efter ytterligare bus så var cheesecaken i god konsitens så vi käkade lite sån och sen busade vi ännu mer :D



24e blev såklart julafton :) Då firade vi juuuuuuuuuuuul! Jag vaknade typ 09 eller ngt.. så hjälpte jag pappa enda tills klockan 13.30 typ.. Vid 14 kom gästerna (mamma, farmor, hasse) och innan dess så fixade jag till mig lite fort :)
Vi åt (maaaaaaaaaaaaaassa jävla mat. seriöst vi fick slänga hälften, och då hade vi ätit det i 3 dar eller ngt..) och sen chillade vi tills kalle :D
Jag satt klistrad vid tvn (och vissa klagade.. hrmpfff!) och sen tillslut så fick även de som klagade in den söta stämningen framför kalle :D.. och efter kalle blev det julklappsutdelning ihop med kaffe och fika :) Det blev massa julklappar iår, det var mysigt att se dom under granen som vi pyntade dagen innan :) Pappa och jag fick impulsköps-känsla.. så vi köpte en gran, därefter en spira och en fot, samt glitter och kulor :D

Sen begav sig farmor hemåt och vi andra stannade och spelade bordsspel och åt gröt, sen på kvällen kom den bästa presenten, wiktor!  och vi fortsatte att spela spel hela kvällen :D mysigt!


Önskar att jag kunde ha en bild på granen, men den är tyvärr i mobilen för jag hittar inte min kamera, och jag har inte min mobilsladd här =(

anyway. Framme vid den 25e :D Snart är jag ikapp! haha..
25e var bestämt att vi skulle vara hos lillen och fira jul .. minns inte om det var vid 14 eller 15 vi skulle vara där, men skitsamma :) Vi kom dit iallafall och socialiserade under tiden som maten gjordes klar.. Sen åt vi :) Inte lika mycket som på julafton.. jag orkade inte smälla i mig så igen.. haha.. och efter maten så skulle min kusin iväg lite snabbt, och vi ville inte börja "julklappsspelet" innan alla var där igen..så vi körde frågesport under tiden (ungdomarna iaf..) och de andra pratade väl eller busade med småbarnen, dunno really..

Lina kom tillbaks och dåblev det kaffe och små julgodisar :).. Sen var det utdelning av paket .. vi byter inte i den familjen så mycket men de har små söta barn som är mina kusiner och de får såklart klappar :D det är awesome att se hur glada dom blir haha.. anyway så .. jag var tomte och läste på paketen "godjul blabla önskar blabla".. När jag sa "godjul nellie önskar farmor" eller liknande, så tog nellie paketen (hon skulle dela ut, jag skulle läsa) och gav det till farmor, istället för sig själv.. haha CUTE unge!
Vi fick iaf något paket var och sen öppnade vi dom.. Wiktor blev jätteglad för att han fick ett paket ^^ .. mycket oväntat och awesome.

Efter alla trevligheter så var det tamejfan GAME ON! nu var det krig :) Vi la alla upp våra tre paket på bordet som vi köpt för typ 50kr /st och sen slog vi tärningar.. får man samma siffra på båda tärningarna så får man välja ett paket. Sen gör man så tills alla är borta från bordet.. Därefter så har vi 20 min på sig att slå tärningarna igen (då går det betydligt fortare) och om man får dubbel då så får man snatta av andra ;D.. kul!
Slutade iallafall med att jag fick två paket .. En skål och en godisgrej.. Så gick ett paket minus, men still :D

jag hade köpt en huvudmassage grej tills iår, samt en sudoku-kub typ och 4 koppar i ett paket ..
nu ska jag bege mig bort till min pappa, för att fira nyår.. Får se när jag skriver igen :)




fast nej. heh. Jag glömde ju. Efter det så drog jag wiktor leena och hasse ut på krogen. Först hem till pappa och förkröka lite sen ut till bongo .. där träffade jag amanda och elena och viktor och eric och elias och ahlen och micke och andra :D was niiiice.. Men jag blev skitfull. den 26e spenderades med att vara SVIN bakis.. har aldrig mått så dåligt .. snarkade som fan tydligen också.. pinigt.. sen är vi på 27e nästa gång jag skriver :D hehhhh. beey!

New Years Eve

Happy new year, happy new year går på mammas laptop.. Lugna favoriter u know ;D hahaha..

anywaaaay. jag är sjuk. great. Inget supande för moi iallafall, men det gör inget :) då har jag en hel flaska att ta hem till linkan och använda vid andra festligheter..
Jag har sjukt ont i halsen>.< och lite annat.. mest öm överallt.. hosta.. blö.. Laddade upp med en kopp te det första jag gjorde i morse, halsen blev typ 100% bättre men den är fortfarande mycket kass><

Jag har ingen aning om hur dagen ser ut, förutom att kl 19 ska vi käka middag hos pappa.. sen får vi se hur dagen spelar ut sig liksom..Lite alias lär iallafall spelas..
Hoppas iallafall att jag kan få träffa boris och torbjörn (Y)



Bild från linkan

Jo. Nu tänker jag förklara lite här om min sega jävla uppdatering. Från typ...mitten av december..
Grejen är den att den 16e hade jag min sista tenta.. och innan det så övade jag på den.. Och veckan innan (typ 10e eller ngt) så var jag mest extremt ledsen och nere.. och pappa erbjöd sig att betala biljett för mig ner till jkpg (jag var endå ledig hela den veckan) och då åkte jag ner samma dag (fredagen den 9e..) sen var jag där hela veckan tills tors den 15e och bara pluggade typ.. och under pluggveckan skrev jag såklart inget heller (precis som jag inte gjorde när jag var ledsen) och sen på tors kom jag hem runt 19 och packade om hela väskan och en ny väska dessutom, för nu skulle jag packa till hela jullovet (16e dec till 16e jan) då jag skulle vara borta.

På fredagen var det kaoooozzz hela dagen, det ska jag ocksåberätta om sen.. men det ledde iaf till att jag inte hade en ledig minut att skriva, även fast jag var rätt glad den dagen..Samma dag så åkte jag till Olshammar. vart fan det nu ligger. haha. anyway. Där träffade jag mina kusiner och det var jättemysigt, och fett scary på ett vis..
Var bara en bensinpump (ni vet sån där gammal läskig?) mitt i den här lilla lilla hålan som inte hade NÅGOT annat.. For real. Inte ens en kiosk. hahaha..
Då kan man ju undra hur fan man underhåller sig i en sån liten håla (som dessutom inte har bussar som går normalt till ett "inte så håligt"-place) och jo, man umgås med fina kusiner :D vi spelade massa spel och babblade, glodde på film.. u know the drill liksom..På söndagen åkte jag hem till jkpg med lilla donnisen :)



Nu ska ni inte få föööör mycket text i denna.. ska berätta mer om alla dagar allt eftersom :) men tänkte bara avsluta med den där kaozfredagen..

det var nämligen såhär .. Jag gick upp 09.. Klockan 11 skulle jag vara på sjukhuset för sjukgymnastik, det SKULLE ta en timme.. Så tills 12. Sen en timme till skolan, då är kl 13. Sen ville jag hinna äta innan provet som är vid 14.. 14 till 18 skulle provet hålla på. Vid 19 gick mitt tåg till olshammar... Seriöst. VAR finns tiden att ta ut min lilla stackars söta vovve ? =(.. jag var så ledsen..
Ville liksom verkligen inte låta henne vara hemma ensam i 10h +..
Visste inte heller om provet verkligen tog 4h, jag antog inte det.. men ändå. vad skulle jag göra? ingen hundvakt fanns heller.. så jag tog med söthunden till sjukhuset, där fick hon vänta utanför..
Mötet tog inte ens till 12..tog kanske 20 min.. Så köpte jag med mig en räkmacka från sjukhuset, gick ut till min vovve där hon stod med sin mat och vatten..
Så begav vi oss till skolan, vi var där ca 12.30.. Jag hade provet först vid 14.. men vi hade inte hunnit hem, för då hade vi vart hemma 12.30 sen behövt åka 13.. =(..
Såå jag och min bästa hund satt utanför tentahuset tillsammans, kände mig lite som en hoeboe, (tänk på att jag ÄVEN hade med mig en FET resväska PLUS en stor träningsbag)..
Och där satt vi i 40 min, jag åt min macka och delade med mig av några smådelar till Donna..
massa människor gick ut och in i huset och sa naaaw eller fnissade eller påpekade vilken söt hund jag hade :)
Sen kom en söt tant och sa "men ska ni verkligen sitta här ute? ni kan ju iallafall gå in i väntsalen"
jag frågade hur det går med allergiker, hon sa att det var inga problem sålänge jag är i väntsalen och inte i sjävla tentasalen där folk ska sitta i flera timmar.. Vi frågade även städerskan för att få ännu ett godkännande..
så jag och min donnis gick in, satt där och läste igenom lite papper till tentan..
folk började rulla in och jag började socialisera istället (såklart på samma plats som hunden..)
Sen kom en jättearg tant och sa att "Du kan ju inte ha hunden här inne!!! " jag blev helt chockad.. så sa jag "men städerskan och en annan tant sa ju att jag fick" då sa hon "hade min son vart här så hade han vart död!!" sen bara gick hon.. wtf. hon bad mig inte att ta ut donna.. jättewierd..
Seeeen kom ytterligare en kvinna, jäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääättestor var hon! haha.. När hon kom mot mig så kände jag bara "oh fuck..." men ja. såklart hade hon pratat med den arga tanten och sa "du kan inte ha hunden här inne" då sa jag "okej men då tar jag ut henne såklart, det är inga problem"
"nej, du kan inte ha henne här utanför. Det är dödligt för asmatiker".
Wtf?!?!?!?!? haha. Så jag sa "okej vad fan ska jag isåfall göra?, jag kan ju inte bara släppa henne"
"ne men det skulle du löst före tentan, en hundvakt eller ngt"
"jo, jag känner två människor i linköping och ingen kunde, men visst. Jag sätter henne här utanför nu iallafall" och började resa mig.. Då sa hon "det är bara vakternas hundar som får vara här utanför, du borde inte sätta henne där"
Dåblev jag bara så jävla arg så jag svarade inte ens. Vafan skulle inte vakternas hundar kunna påverka allergiker för ? herregud. så jag satte min donna utanför och gav henne mat och vatten.
Sen kom en tredje snäll tant och frågade om jag inte ville sätta donna i bilen som hon hade, hon hade nämligen bäddat för sina hundar där redan :) Så jävla cute och snällt!

Anywya. sen begav sig jag och donna till stationen och där somnade vi någon halvtimme, sen gick tåget vid 19 och vi var framme i olshammar runt 22.. japp. nu måste jag gå och socialisera med wiktor och mamma ;D beeey

Full rulle hela dagen

Hejsan alla söta människor i världen. Idag önskade jag att folk skulle ta mer hand om varandra.. Jag hoppas någon iallafall gjorde det :)

Sitter i mammas soffa med min underbara hund Donna .. Hon är tyvärr skotträdd har jag och wiktor precisupptäckt.. vi var ute med henne och det sköts några sånna där häx-grejer.. som tjuter som fan ochsen pangar.. hon var livrädd hela tiden när vi var ute och kissade inte .. får ta henne en gång till fast lite senare :)

anyhoooooow! jag vaknade rätt sent idag, hade lite ont i kroppen.. sen ville mamma till a6 så då hängde jag och wiktor med dit.




väl där så letade vi en telefon och sen blev dfet inte så, så istället ville mamma trösthandla något och då blev det ett par jättesnygga skor :) sen käkade vi på soya och sen drog jag hem till pappa för hasse bad mig, han ville spela bordsspel :D så det gjorde vi tills vi var klara med det och jag och hasse skjutsades av leena.. väl hemma hos mamma igen så la jag mig i sängen, tittade lite på tv och sen gick ut med hunden och nu har jag fastnat vid tvn igen..


jag ska fira nyår imon, såklart. men jag är inte så värst pepp. jag har också en hel del att berätta om. men en sak jag måste påpeka är att jag veeerkligen saknar MC.. hon är i malaysia :o omigosh.

Nu är jag för trött för att berätta om mer, men it will come . Jag har btw fuckat upp min dygnsrytm igen, jag önskar innerligt att jag lyckas vända den till skolan och fixa alla kurser i skolan framöver, som jag gjort hittills :)

skitbingo

hej! Jag och mamma har stått i flera timmar ( ca 3 mer exakt) och bakat lussebullar :D Under tiden så har wiktor spelat bingolotto (han vann en lott som tydligen skulle spelas idag ;D) och seriöst, vi vann ingenting och det var "världens största lottvinster" typ . Nu ska vi se "de andras liv" som jag har velat se aaaaaaaaaaaslänge, ska tydligen vara jättebra och dessutom mycket utbildande ..

Anyway.. Dagen började med att jag sov tills 13 :| ish.. jag vaknade och somnade flera gånger pga telefonsamtal och annat jobbigt .. sen hade jag jääääääätteont i halsen och jag ville bara sova.. sen drömde jag massa bra med så jag ville bara sova sova sova. And so I did. Sen blev det soppa till frukost (den räksoppan jag gjorde igår) och därefter begav jag och wiktor oss iväg till a6 för att leta jeans till honom, vi fann dom ! :D de var snygga och satt bra, awesome.



Nu ska jag hunden mamma och wiktor gosa framfölr en film beey

Middagsbjudning!

Hejhopp! jag är sjukt ovan vid att skriva på wiktors dator, men äntligen har jag fått klorna om en dator. har inte haft någonstans att skriva innan, förutom igår när vi kom till mamma, hon är snäll och ajg får alltid låna hennes dator (tog nämligen inte med min laptop själv för den är så jävla stor..) dock så hann vi bara vara här  i någon timme innan vi åkte tillbaks till pappa för att hejja på honom på en pokermatch ;P

Jag har dock haft fullt upp hela dagarna dock ändå, men jag antar att det stämmer för de flesta andra också, så det kanske inte gjorde så mycket att det har varit låg bloggnivå hos mig... Förövrigt så har jag massor att berätta om eftersom jag inte bloggat på dagar, men jag tänkte att jag tar små inlägg i taget för det är roligare och enklare att läsa.

Fan vad störande. Jag kan inte ladda upp bilder här heller för nätet är så jääävla slött! ;( försökt med en bild nu sen jag började skriva.. omg. jaja.. det ordnar sig nog :)


Öhm.. JA! just det :D middagsbjudning! Idag har mamma bjudit in pappa och klas (och egentligen även hasse och leena) på middag :D Jag gjorde förrätten (räksoppa! <3) sen gjorde mamma själva middagen som är schnitzel och stekt potatis samt sallad.. till efterrätt blir det crepse typ, men med äpple/kanel fyllning och glass eller grädde till det :D
Leena och hasse skulle till Danmark idag och kunde tyvärr inte komma, sen tror jag att klas är för sjuk för att komma.. vi får se:) Jag kan inte få tag i någon av pappa eller klas heller så jag kan fråga.. men men.. Jag är assugen. Ge mig mat nuuuuuuuuu>.<

btw så garvade folk åt mig igår för jag åt stup i halvtimmen =(. inte rättvist. jag är hungrig, cant help it!
och nu jävlar har jag dragit ut på inlägget bara för att få bildjäveln att ladda, men den vill inte, så nu går jag och hjälper mamma att duka istället :) hoppsas att det inte cpar nu vid "publicera"knappen så den inte laddar klart. SNÄLLA. Har iaf sparat det på ctrl C

Titta! Jag visste att det skulle cpa! =(

sååå mycket att stå i ! :D

Awwww jag har inte bloggat för mina dagar har bestått Av maaaassa jilahopping, en dags städning, en dag Av matlagning, julpyntat, slagit in julklappar osv :D dock inte gjort julgodis eller lussebullar


Aaanyway jag har haft en awesome dag med Massa matlagning :D sen kokade vi aaaasmycket julgröt som vi sen tog med till mina söta sysslingar som vi precis kom hem från

vi åkte dit vid 19 och börjadekäka lite gröt sen tog jenny fram sin nya superyummie lingon-cheesecake
men den var rätt fryst så vi började dela ut lite klappar till alla små och då blev det lek och stoj I kanske 40min sen åt vi cheesecake och busade ännu mer

iMorgon är det julafton :) den bästa klappen levereras nog på kvállen I form Av en wiltor :) jag längtar.. Har inte träffat honom på runt 20dagar :(

fuck yeah

Har knyckt min första Gemma på högskolan :D känner mig oövervinnerlig hahaha! I can do anything!!!! Mouhahahaaaa

Sitter på bussen påväg mot ungdomsmottagningen, jag behöver nytt recept på minipiller för att jag har failat.. Glömde pillerna hemma I linköping, har bara med mig för två veckor, I alla medicinerna.. Korkat.

kom iaf på att jag kan mobilblogga.. Lika bra som att sitta vid Pappas dator, för man kan inte ladda upp bilder här Heller, men detta tar ju liiiite mer tid..
nu ska jag gå Av dock, så måste sluta, annars fryser mina händer sönder.

kaffe-paus!

hiiih! :D Sitter just nu och speedar upp mig på kaffe.. ska åka med klas och mamma till a6 strax :) har fixat lite i hemmet med julpynt osv.. pappa håller på att klä stolar, jag strök gardiner och sådär, men nu ska vi dra ;D awesome

Tandläkar-äventyr!

Hejhopp! nu ska jag snart till tandläkaren.. Antar att dom kommer skälla på mig som vanligt =( ..
Sitter hos pappa nu.. dagen vet jag inte vad den bär med sig, kanske ytterligare en runda på a6.. förmodligen kommer jag iallafall att fixa min nya almanacka och planera in lite skit.. Slog in julklappar här igår tills midnatt.. massssssssa superstora paket till sysslingar och kusiner hahah.. cute med leksaker :D

Drar inte igenom min kaos-fredag nu eftersom jag måste gå snart och jag vill ha med alla jääävliga detaljer, så jag drar den inte ens i stora drag ;P

har btw sovit asgött i soffan! Fast vaknade med lite jobbigt klistriga ögon och halvt krasslig hals, det suger. men nu ska jag ut i det iskalla vädret så halsen ändras väl snart och blir lite uppfriskad ;D

ja, ingen bild. sitter på pappas dator som sagt>.<

Nyfärgad och fin! :)

Sitter just nu hos mamma, pappa ska hämta upp mig snart.. Heeeela dagen har gått åt att handla! massor! först i flera timmar med pappa, från typ 11 till 16 och sen från 16 till 20 med mamma :D
Åkte med mamma hem efteråt och slog in lite presenter och därefter har vi färgat mitt hår :) ser fint ut än så länge, det ska bara torka till så jag kan se det riktiga resultatet.. Vi var dock tvugna att använda två hårfärgningsmedel-flaskor eftersom mitt hår har blivit sådär superlångt igen..
NU kan jag ladda upp en fin random bild :D för mammas dator är inte så speciellt bra virusskyddad och tillåter även popups ;D


Fluff hår för några veckor sen :)


idag tror jag att jagh ar provat runt 30 olika klänningar. Alla var förstora förutom 2, som kändes halv-okej.. =/
hann btw inte riktigt skriva klart om den fredagen den 8e som var så jävla irriterande.. pappa kom nämligen och vi skulle åka iväg.. ANYWAY. När jag vaknade (efter vad jag trodde var ca 4h sömn) så tänkte jag "waow, sjukt att jag vaknar innan klockan när jag bara sovit så lite? men kanske var för att jag är så ledsen så min kropp vill upp och aktivera sig?"
Precis då så ser jag hur LJUST det är ute. Klockan är 10. Herregud. Försenad. Damp. Så jag smsar wiktor och grinar över hur kass jag är och att jag tänker somna om så mitt humör ev. blir lite bättre. men han peppar mig och jag går tillslut till skolan ändå, får vara med på ca 45min av en 2h lektion men det var bra.. för jag fick även prata massa med petter och det var jättetrevligt :)

På vägen hem så ringde jag pappa på bussen och sa att jag är ledig heeela veckan tills den 16e då jag har tenta, och jag ville att pappa skulle åka upp till mig och stanna där några dagar om han inte jobbade.. men han pallade inte det, men sen så kom han på den brillianta idén att jag skulle åka upp till jkpg istället :) Så det gjorde jag.. från fre 8e till tors den 15e.. Pappa betalade ena biljetten och mamma den andra, för anledningen till att jag ville ha upp pappa och inte åka ner själv var såklart att jag inte hade råd. men dom tyckte så synd om mig efter att läst min blogg om hur ledsen och arg jag var, så de betalade.
Och ärligt talat så betalade de min biljett till ett godkänt på tentant tror jag nog. Hade aldrig pluggat så duktigt om jag hade vart hemma i linköping..
Under dagarna här så var det ungefär vad jag gjorde. Pluggade, pluggade och pluggade.. sen hade jag migrän en av dagarna och så träffade jag även mc lite kort några timmar någon dag, sen när jag träffade boris och sabina så pluggade jag samtidigt eftersom domhjälpte mig att förhöra mig.. Gick svinbra :D


Sååå..det var min fredag. och nästan heeela jkpg veckan. sen på torsdagen åkte jag hem så jag var hemma runt 19 och därefter packade jag till en månads jullov och diskade, slängde mat i kylen som kan bli gammal, bäddade osv .. Gick med donna, sen somnade jag. På fredagen den 16e hade jag min tenta kl 14, men innan det så skulle jag till sjukgymnasten kl 11 så jag var tvungen att gå upp 09, men inte nog med det. Nej. jag var tvungen att ha med mig aaaaall packning, min hund och inte bli trött under hela tiden.. För efter tentan som slutade senast 18.00 så skulle jag till tåget som gick 19.06 till Olshammar, mitt i skogen :) berättar mer om den tentadagen (som var JÄVLIGT mycket kaos med) och olshammar helgen med mina kusiner sen, för nu snart hämtar pappa mig :) Ha en underbar dag! jag har haft det iallafall :)


crapper!

Jag kan juint ha bilder på pappas dator =(
Imorgon ska jag till tandläkaren ..och förhoppningsvis idag så kommer vi handla massa julklappar och färga mitt hår.. jag vill det iallafall..
just nu ska jag dock bara vänta på att hasse hör av sig och under tiden fixa med min nya almanacka.. den 22a ska jag ta blodprov, 23e ska vi till släktingar för att ha en minijul ish.. och sen 24 är det julafton här hoss pappa och 25e är det julafton hos pappas bror.. jälar alltså..

jag önskar verkligen att jag kunde sätta in en bild här.. =( typiskt. Tänk er en fin fin fin fin fiiiiiiiiiiin skog med nyfallen snö på som lagt sig sådär perfekt på grenarna.. Så såg det ut igår när  jag, moa och nathalie åkte från olshammar.. så fint! :D
Man kanske är lite intresserad av vad jag har pysslat med under tiden som jag inte bloggat, typ tio dagar..? damn!


den 8e så var det torsdag.. Jag var.....extremt jävla nere. På torsdagsnatten vid 04 så bestämde jag mig för att det inte hjälper att vara ledsen. Vad som hjälper är att gå till skolan och get shit done. Kl 8 eller 10 skulle vi vara i skolan..tror det var att vi skulle vara 10 där. vilket innebär att jag ska upp 08..
jag hade satt alarm trodde jag. det var så att hela telefonen laggade upp när jag skulle välja alarm, så den startades aldrig.. Sen så hade jag för en gångs skull min telefon nära sängen och inte i laddaren.. men då tänkte jag "nej, vill inte ha den nära för då kommer jag bara stänga av larmet och somna om" så jag kastade bort telefonen på en klädhög..
så jävla idiotiskt. För alarmet var inte igång, inte heller ljudet på telefonen, men det gör inget eftersom alarmet ändå låter isåall. meeeeeeen nej. för då hade jag en så snäll och fin pojkvän som ringde mig 4 ggr kl 09..
oCH DET HÖRDE JAG INTE för ljudjäveln var ju av -.- och borta från mig. hade den legat vid sängen så hade jag hört vibrationerna och vaknat. förfan....

Nu måste jag gå igen.. :)

I jönköping, igen

Hej alla fina. förlåt att jag är så seg med att skriva. mår inte direkt toppen om jag ska vara ärlig.. men framförallt så har jag inte haft tillgång till en dator på hela helgen (vart i olshammar, sök på eniro om ni vill.. mitt i skogen hahaha!)

Jag har myyyycket att skriva här men hinner bara göra en qucik update för pappa röker ute nu och snart ska ha in igen och använda sin dator,som jag nu använder.. ha det bra ;D

Vet ni vad som smakar otroligt äckligt efter att man borstat tänderna?

t.ex. kaviar.. men en sak som kommer så jävla nära kaviar är faktiskt blod. usch. Gick emot mitt sår på fingret och det började blöda, slickade av det och höll på att spy. fyfan vad illa det smakade.

förövrigt så har jag inte skrivit på ett tag. har vart hemma i jönköping. sen i fredags. det behövdes, minst sagt. Jagh ar träffat underbara mc och även boris och sabina.. sen har jag mestpluggat hela jävla dagarna, was nice. Fick en 4a på test-tentan igår iallafall, så jag hoppas att jag sätter en fyra imorgon på tentan.. sticker alltså hem till linkan igen idag, imon är det tenta, och imon åker jag till hallsberg för att träffa mina kusiner..  och på söndag åker jag till jkpg igen..
Förlåt för seg uppdatering men jag har vart inne i ett enormt plugg-mode förutom i fredags när jag kom hit och i tisdags när jag hade migrän och sov halva dagen sen hade ont i huvudet resten.. men då vill man inte sitta vid datorn ändå ;)

skriver som tidigaste imorgon efter tentan skulle jag tro, och då blir det tyvärr mobilblogg utan bilder =/

och självklart. haha. nu när jag skulle ladda upp bild från pappas dator såhar han en popupblocker.. så no pics for you guys ;( sorries!

Sometimes I would like to be just normal.

Vet ni vad? jag har ALDRIG i hela mitt liv vart arg över min situation. Jag har vart nöjd och jag har gillat det, hela min situation har gjort mig till den jag är.

Först nu efter operationen har jag börjat få de här negativa tankarna om min situation. Tänkte t.ex i förrgår skriva på fb att jag är SJUKT jävla trött på att jag blöder hela tiden och att det aldrig slutar, ÖVERALLT. Jag bet mig i dagen innan förrgår på nagelbandet och det slutade inte blöda förens dagen efter. ETT LITET jävla jack. Så fort man rörde det så började det blöda. Samt att jag fortfarande blöder ur näsan och downstaris det är så jävla irriterande och äckligt. men jag tänkte att "det kunde vart värre"och det är sant.
Samtidigt så igår, efter att jag tänkte skriva på fb, så såg jag en dkomumentär "svenskars hemliga liv" det handelade om 3 st olika sjukdomar. Och ja, jag kunde haft det värre.

men nu, nu känner jag bara att hela världen borde tycka synd om mig ändå. även om folk har det värre. Och jag önskar att jag aldrig hade mina jävla problem. fyfan vad jag önskar det.

ALltså. HAHA. jag har itne vart såhär ARG på JÄVLGIT Länge. och jag vet inte vad jag ska göra med min energi. jag vill inte slå hål i väggen som gabriel redan gjort. jag vill skrika, och det har jag gjort. jag har försökt lugna ner min energinivå men då bara brister jag ut i något jävla super-böl som låter som en jävla valross. jag försöker skriva argt och SLÅ i tangentfuckingbordet men det hjälper inte, nej det bara förstörde datorn. nu är capslock igång men den skriver smått (och datorn stannade upp ett tag och laddade osv. .det var wierd..) anyway fick mig iaf att tänka på annat. sen har jag försökt klappa donna och vara glad istället men nej. fyfan för det här.



förövrigt vill jag sova under ett varmt fluffigt täcke nu och inte vakna förens en dag då jag är glad.. alltså. seriöst. det här är så JÄVLA wierd. Jag har INGEN livslust alls?! hur fan hände detta. jag var JÄTTEGLAD bara för några timmar sen, jag var ASPEPP på läxor och jag hade världens energi. men nej. nu bara vill jag ..sitta.

och så ångrar jag min elakhet..

och var ändå bara tvungen att putta in en liten positiv sak idag. Jag kanske ska få pacemaker, det är skönt.

mhm.

idag har vart en jobbig jävla fitt kukig helvetes röv kväll. och jag tänker inte ens ursäkta mitt språk. Ni har ingen aning. fuck off.

Greklandresa

Sitter och kollar resor till grekland med kirsty :) snart är vi på gång. Helt sjukt. haha :D awesome!!!
Thassos var en ö som jag aldrig hade hört talas om men FAN vad vackert det var där.. Om 30 min drar jag ut med Donna sen ska jag nana..




Wiktor ritade på min rygg när ajg pluggade och han hade tråkigt, det var jävligt skönt faktiskt

Miffopappa..

Haha. Men vafan. Pappa befinner sig i tyskland och skickar smset: "Är det någon alkohol du vill att jag köper med mig gumman?" HAHAHA.. jag kan inte sånt där.. sa att han får köpa någon alkoläsk som ser ball ut..

Aja.. jag pluggar just nu, så jag ska fortsätta med det :) Hoppas ni haft en fin dag, min har vart helt okej.. lite seg men yeye..

Så trött.

Alltså. varför ska alla leka speciella hela tiden? kan man inte bara vara fucking normal. en jävla dude. jag orkar inte med att folk ska försöka ha ett unikt utseende. nästan ingen har endå ever lyckats.. bara var fucking normal. hur svårt kan det vara? Är det för tråkigt? jag tycker minsann det är tråkigt att alla ska ha någon bögfrilla ihop med ett par fula jävla glasögon, det tycker jag är tråkigt. Och så ser fan de flesta ut nu för tiden.. Happ. NU ska jag sluta hata på folk som är fula enligt min åsikt. Ska ut med hunden istället och tänka på snygga folk som travis baker eller travie mccoy eller wiktor (okej han kan vara lite väl specialboy ibland också....) eller hasse eller bara en NORMAL fucking gubbe. vad ärdet med gubbar anyway? dom är alltid så normala .. iaf dom flesta.. typ 60talister?.. Aja.. dunno man, kanske bara inte tänkerpå det på samma sätt med gubbar som ungdomar..



U know what I hate? A lot.  Och nej iofs inte hatar. men jag stör mig. helt i onödan :) Nu ska jag inte störa mig på det mer. ska vara glad över att folk vill se ut som glasögonormar med fjantlugg..  och jag vet inte ens varför jag skriver det här i bloggen, inget direkt kul att läsa..

Men for real. HUR OFTA ser man en NORMAL tjej eller kille, på så vis att denne bara har jeans + en tisha? .. hur svårt är det?????.. äh. Det är mer orginellt att vara normal än att inte vara det.. haha.. Säger jag som sitter här i en rutig kjol och skjorta och rutig slips?.. not being normal iaf.. men imon ska jag ha sånt bara för det :) Normala jävla klädjävlar . Och jag ska ROCKA mina kläder med min heta jävla kropp och det kommer se bra ut.. för det gör nästan alltid jeans + tshirt, men ändå använder folk det rätt så jävla sällan..


btw så fick jag beröm för att jag hade söta kläder idag :) Då blev jag glad..
btw igen.. Om brandlarmet blinkar rött ibland, innebär det att batterierna håller på att ta slut?

Stoppskylt i skolan

Hell yes.



och nej. jag har inte lagt mig. trots att jag är trött. rensar bilder. heh.

.........



I love you.

Min perfekta, underbara, alldeles klockrena helg.

MIWWH! Haha FÖRST och främst så måste jag bara säga att jag tyvärr inte har så många bilder, men några iallafall :D

I torsdags åkte jag iväg till helsingborg med min lilla vovve.. :) Kom fram runt 21, alltså rätt sent.. Wiktor och hans morsa hade köpt tårta på kvällen innan jag kom, så när jag väl kom fram så käkade jag och wiktor tårta :D
Sen hände det väl inte så mycket mer på torsdagen, men på fredagen däremot! Vi vaknade rätt så sent och gick med Donna och sen kollade vi på Hitta Nemo och efter det började vi göra oss iordning för julbordet! :D

runt klockan 16 begav vi oss mot tåget, wiktor var finklädd.. Jag hade mina kläder nerpackade, pallade inte gå med högklackat och klänning ute i den iskalla lundastaden.. Julbordet var inte förens vid 19.00 ungefär, så vi hade ca 2h på oss att gå runt i lund och mysa.. SÅÅÅ jävla mysig stad! men det har jag ju alltid tyckt. Alla affärer är så små och perfekta, ljusen är fina och allting bara är... så .. lugnt på något vis.

Vi gick in i domkyrkan och tittade. Jävlar vad stort. Och så mycket det fanns att titta på! :D Gick även ner i tomberna och kolllade.. Det var lite läskigt om jag ska vara ärlig. Kändes obehagligt på något vis.. sen såg man alla stora kistor i sten, det var ballt.. Och så hade dom en stor "klocka" som hade något med stjärntecken m.m. att göra.. Förstod den aldrig, men den var väldigt magnifik.


Bild från mariamalmgren.com

och så gick vi även in i en te-butik.. waow så MYSIGT! och sjukt mycket teer och te-burkar i metall med massa fina mönster på.. Miiiwh! och det regnade aldrig heller, det var bara perfekt alltihop..


Innan julbordet startade så hade jag bytt om på toan på mcdonalds.. Fick träffa lite halvbekanta till wiktor under middagen. I början var vi riktigt jävla hungriga, eller.. kanske mest sugna? .. samma sak ;)


Detta var mitt första julbord ever.. Och tobbe beskrev att upplevelsen ungefär skulle vara som "man äter tills man nästan spyr..." och ja, pretty much :D haha..
Man fick glögg först och lite småplock med frukt/sötsaker..
Först serverades de kalla sakerna.. Sill, skinka, rostbiff, ägg, olika korvar m.m. och sen fick man ut värmmaten på tallrikar (alltså inte självplock som kallmaten) och då var det revben, jansons frestelse, prinskorv och köttbullar.. Sen efter det så blev det massa godis och även risalamalta (stavning?) som jag aldrig smakat innan men JÄVLAR VAD GOTT det var. Alltså. Seriöst. Jag var så mätt så jag ville spy redan innan men när jag smakade det där så ville jag aldrig gå där ifrån. Fysatan vad gott! <3.. hahaha..
Notera även att under hela tiden så kunde man gå bort till godis/frukt hörnan och plocka. Tror jag gick dit 4 gånger mellan kallskuret och varmmaten..
haha.. Ja. Så. Proppmätt var jag. Så in i helvete. Och SÅÅå gott <3 mmh!

vill nästan tillbaka till den där goda risalamaltan =(..

aja.. haha .. vid 22 tror jag att vi begav oss där ifrån.. Åkte hem till helsingborg iaf (julbordet var i lund) och typ somnade? minns inte riktigt vad vi gjorde.. tror iallafall att jag la mig.. jag var sjukt trött..




På lördagen hade vi bestämt att träffa tobbe :D och vi skulle julbaka.. Bakade pepparkakshus, knäck, kola och mozartkulor :D.. sjukt kul. Jag stod för pepparkaksbakandet (inte ihopsättandet av huset fyi.. Det gjorde wiktor och tobbe.. hahaha) och sen gjorde jag även lite på knäcken.. och lite på kolan.. aah sjukt kul och mysigt var det iallafall :D


Man skulle ju kunna tro att hjärtat ovanför är från Wiktor men det är det inte, Tobbe var snäll och gjorde det till mig :D.. Han var den enda som iallafall hade LITE koll på glasyr-spritsen.. När jag och wiktor skulle testa så såg det allvarligt talat ut som att det var gjort av två barn med grova hjärnfel...


De två som inte kan hantera kristyren normalt..


ANYWAY.. efter julgodisbaket som tog ett jävla bra tag (men man hade massa julmusik på så det gjorde inget, samt att det var askul :D) så skulle vi vidare till julmarknad..Skulle iväg runt 16, vi kom till ramlösa (har för mig tobbe bor där?) runt klockan 10.30..
Wiktor ringde upp Bazz och Basia så de också skulle bli klara så vi kunde åka iväg. Precis när vi hade hämtat dom två så började det regna rätt rejält. Skittrist.. Så istället bestämde vi oss för att spela på internetcafé. Men jag tog med mig min skolbok istället och läste ur den.. Sen somnade jag på stolen.. men det var rätt behövligt hahah.. Basia, Bazz och Wiktor spelade lol medan tobbe spelade bf3..  Tobbe var duktig, de andra gick det inte så bra för tydligen..

Efter lite gaming så ville jag såklart äta igen (fast att vi hade proppat i oss godis hela dagen.. OCH julbord kvällen innan......) så vi drog till pizzerian med KYCKLINGKEBAB <3 seriöst. aldrig ätit något så gott på en pizza förr.. haha MUUUUUUUUUUUUUMS <3.. och jag fick den sista kycklingkebaben dom hade :o HAHA. så taskig jag kände mig.. Visste att wiktor ville ha en =(..

men jaja. Åt bara halva ändå, så wiktor fick resten..
Sen chillade vi runt. Basia tyckte inte om sin pizza så vi gick till max för hennes skull, men passade på att kolla på bion ifall det gick något bra.. men tillslut bestämde vi oss iallafall för att alla skulle hem till tobias och se på film :)

Runt midnatt åkte vi från tobbe.. Då hade vi tittat på nyckeln till frihet och horriboll (jag vet att det inte stavas så. jag vet bara inte hur det stavas. Jag har börjat uttala det sådär irl, så det får bli så nu...) bosses.
OKej. Horrible bosses. men jaja!


Miffohuset ser inte så failat ut på bild. det var katastrof irl.. hahahah...


Sen .. vid?.. öö.. ja just ja. HAHA. vi kom hem den dagen med såklart, sen somnade jag iallafall.. På söndagen visste vi inte riktigt vad vi skulle hitta på, vi hade bara sagt att vi skulle ringa tobbe och hitta på något..
Vaknade rätt sent på söndagen.. och vid 17.30 skulle jag hem med tåget.. Men vi hann iallafall gå på marknaden på söndagen :D.. i två timmar gick vi där och det var jääääääääääääääääääääääääääääääääääääävligt mysigt :D Marschaller överallt och söta små hyddor med massa godisstånd, hantverk osv osv.. samt såklart grillkorv och djur man fick klappa :D miwh!!!!!!!
Precis när vi skulle ifrån marknaden till stationen och släppa mig så började det regna.Snacka om klockrent. hahah.. ÅÅÅH. Ja. det var väl min helg.

Känslan var bara awesome hela helgen <3... nu ska jag ta vovven redan nu och sen sova.. sjukt vad trött jag är..


NYSATTACK

omfg. Nyst svinhårt, jättemånga gånger nu.. galet irriterande.. Om 3 timmar blir det sängen igen, imorgon börjar jag 10.15.. slutar 15.00.. gött.
Efter 15 blir det plugg :) Biokemi. rätt så intressant faktiskt :D is nice! 
Förövrigt så ska jag föra över bilder från mobilen och rensa den mappen nu samt skriva om helgen :) Samt lägga fram matlåda tills imorgon o.s.v.

 

random bild för några veckor sen. hade haft håret uppsatt i typ 2 dagar..

och nu blev det dubbelpublicerat..

omg. Nu ser man inlägget gånger 2. wierd..



Opublicerat

LAME. fixade ett inlägg i morse men det ivsas inte. de håller på att ändra om här på blogg.se.. anyway jag är hemma nu från skolan.. fick godkänt i organ kemin och gjorde ett seminarium idag som gick bra.. sjukt trött är jag.. men ska fixa lite idag, imorgon blir det att plugga :) Ska dock äta nu först och sen ska jag ringa min moster samt fixa lite småskit och så blogga lite igen om helgen :D.. sen tvplay och andra småfixgrejer..



random bild på samone :D

Ursäkta

men jag glömde blogga. Satt hos amanda tills kl 7 typ.. vid halv 8 tog jag hunden och.. sen käkade jag och kollade budget m.m... sen fastnade jag framför tvplay och nu måste jag sova.. men min absolut klockrena helg ska jag skriva om sen :) jag måste ut med hunden igen och sen blir det sängen som sagt.. Hoppas ni haft en fin dag :)


Ursäkta

men jag glömde blogga. Satt hos amanda tills kl 7 typ.. vid halv 8 tog jag hunden och.. sen käkade jag och kollade budget m.m... sen fastnade jag framför tvplay och nu måste jag sova.. men min absolut klockrena helg ska jag skriva om sen :) jag måste ut med hunden igen och sen blir det sängen som sagt.. Hoppas ni haft en fin dag :)


Temys på eftermiddagen :)

Jag ska iväg till Amanda nu och mysa med lite te :) Tar nog med mig mitt julte som jag köpte i lund i helgen.. ;D
Sen måtse jag hem och ta hunden och därefter är det tackfesten vid campus.. men jag måste äta osv mellan det.. så är väl hemma om några timmar igen.. festen är vid 18.00..

Skriver senare iaf :)



Kakor som jag gjorde för ett tag sen. Svingoda btw. Tror dom heter dumlekakor?


mobilblogg

Jag ligger I sängen och känner mig alldeles ensam och iskall trots min fina donna jämte mig.. Jag sakmar inte bara närhet som jag får Av wiktor utan ikväll saknar jag min familj så mycket att jag blir ledsen.. Det hjälper inte Heller att pappa är I tyskland och jag inte kan ringa.. Åh :(

Det blir inga bilder för jag skriver från mobilen.. Kom hem ungefär exakt 22.00 och då ställde jag mig och lagade mat. Wok,nudlar,kyckling och hoi sin sås .. Åt inte så mycket men det gör inget, resten blir middag imon.. Imorgon ár jag ledig från skolan och då ska jag plugga och träffa Amanda och dricka te :) sen på kvällen är set "tackfest" för alla faddrar som höll koll på oss nollan I början Av terminen :)
Kommer dock inte supa, dagen efter har vi nämligen skola och en redovisningsuppgift som betygssätts.. Har en Smirnoff ice I kylen från min surprise till wiktor, kanske tar den och sen blir det cocacola rssten Av kvällen :) fast jag insåg att jag beställde cider till maten på festen.. Lol. Jaja, det är bara att ge bort den :)

jag längtar tills jag får ledigt och kan börja jilhandla :) vill egentligen slösa alla mina 10 000 på fin presenter till underbara människor.. Men jag måste ju betala hyran med..

hElgen har vart så himmla perfekt klockren på alla vis förutom att den slutade. Berättar mer om det imon :) ska försöka sova nu med min otroligt ones mage.. Har bórjat blöda igen för waranet.. Blödde först ur näsan på fredagsmorgonen och tänkte "tur att det baraär ur näsan och så liten mängd, sen så tar jag ju min lilla dos waran på fredagar så det är ju bra"
på fredagskvállen började jag Mensa typ -.- det är ju inte mens men ja, jag blöder ju downstairs iaf.. Skitirriterande och äckligt, sen gör det ont också :(

Sovgott iaf <3

påväg mot lund och helsingborg

DRYGT!!!! skrev ett inlägg. sen klickade donna på någon knapp. allt backades och försvann. damp . skrev iaf att jag åker till hbg nu.. framme runt halv tio om det inte blir förseningar. sen så är det SÅÅÅ SKÖMT att bara ha en kurs att fokusera på.. hade en föreläsning idag liksom. nästa vecka ser likadan ut förutom på tisdagen. sjukt skönt. men mer plugg hemma dock. men I make it happen. Nu ska jag packa lite osv.. min buss från lägenheten går 16.35..

RSS 2.0