På landet :D

hihuuu! jag sitter här utanför helsingborg någonstans i skåneland bland alla åkrar.. Wiktors pappa har ett hus mitt "i ingenstans", det är jättefint och mysigt här, fast idag har vädret vart riktigt jävla dåligt.. men det gör ju inte så mycket när man sover tills klockan 15.. (A)

Dock finns det förklaring till det.. Igår gick vi upp klockan 09 och la oss runt 00, kunde inte somna på ett tag och sen så fick Wiktors hund, Troja, en valp mitt i natten :) och då hörde vi det såklart, när det väl satte igång.. och vi var uppe i flera timmar för att hjälpa till och titta på typ.. hon fick en valp :D vet inte om det är en hona eller hane än.. haha..


men ååh.. har så mycket att berätta! haft en toppendag igår, idag har det BARA vart slackerdag och i fredags när jag kom hit så var det också väldigt mysigt :)


Vi har precis lagat mat.. Stekt ris, grönsaker och så lite bacon ihop med kryddor osv.. och käkat såklart.. så nu är jag svinmätt haha.. har fina bilder att visa också :D men sladden är uppe och jag är lat och sitter på nerevåningen, så ni får en random bild iostället :D

btw! det finns en jättestor studsmatta här på trädgården och det är så fruktansvärt jävla askul att hoppa studsmatta.. hahahah älskar det, ufft! :D meeeen usch så jobbigt det är också.. men kittlar som en karusell haha... underbart!

Förövrigt så har jag letat lägenheter och rum osv till högskolan och jag har en grabb som vill dela lägenhet med mig och han har visning på en lägenhet nu på fredag,, jag hoppas vi får den.. damn it annars.. men jaja.. hopapshoppashoppas!



Tänkte skriva lite såklart om vad vi har gjort dessa dagar och vilka människor jag träffat osv.. men just nu är jag astrött och vile bara höra av mig och säga att jag har haft kul och mår bra och att jag söker lägenheter för fullt :D skriver imorgon igen :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0